KERESÉS search-close

madách tér

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "madách tér"

Megrongálták a holokauszt-kiállítást

Festékszóróval rongálták meg a holokauszt-túlélőket bemutató kiállítást. A fővárosi Madách téren felállított fotókon idős emberek portréi láthatók unokáikkal vagy dédunokáikkal. A fényképeken a szereplők rövid története is olvasható, ezzel akarták ugyanis személyesebbé tenni az alkotásokat.

Tanuljunk ma is valami újat: így szakíts molinóval!

Óriási felháborodást váltott ki az évtized talán legdurvább magyar szakítása, amikor Dennis a Valóvilág7 élő adásában múlt vasárnap kirakta kedvesét. Alig öt nap után újabb jelentkező akadt Budapesten.
 

Bajnai elbontotta a Madách téri kordonokat

Az önkormányzat kerítette el azt a területet, ahol a választási eredményeket várja az Együtt-PM.

Több milliós, gigantikus bocsánatkérés, mindhiába

A lengyel ipari alpinista fiú 1600 négyzetméteres romantikus akciója egy teljes napig tartotta izgalomban az országot, ám úgy tűnik, minden fáradozása hiába volt. A Bors információi szerint az egykori kedves kosarat adott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való