KERESÉS search-close

műtét

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "műtét"

M. RICHÁRD: „Két percen múlt az életem”

Újra kellett indítani a szívét. Perceken múlt az élete. Ezt mondta a két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti baleset egyik vádlottja. Múlt héten megműtötték a szívét. Azt mondja, a beavatkozás sikerült, de később több komplikáció adódott. Újra fel kellett nyitni a mellkasát, mert majdnem elvérzett. A műtét után nem tudták felébreszteni, később pedig rendkívül szapora lett a pulzusa, amit napokon keresztül nem tudtak kezelni.

Intenzív osztályon a Dózsa György úti baleset vádlottja

Intenzív osztályon ápolják a Dózsa György úti baleset egyik vádlottját azután, hogy szívbillentyű- műtétje volt. Ügyvédje a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy azóta nem tudott vele beszélni, ám úgy tudja, nem volt problémamentes a műtét.

Fellépéseket tervezett és még egy műtétre is készült a Koós János

Fellépéseket tervezett és még egy műtétre is készült a vasárnap elhunyt legendás táncdalénekes Koós János. Barátai emlékeznek a generációk egyik kedvenc művészére. Csongrádi Kata énekes legutolsó közös fellépésükről mesél, ahol Koós János már a halálát emlegette.

Top 9: Az élő Ken baba


szerző:
2019.02.27. 22:50
Top 9: Az élő Ken baba

Roddy Doll 100 műtéten esett át, és több, mint 500 ezer fontot, azaz 200 millió forintnál is többet költött szépészeti beavatkozásokra, hogy elérje élete álmát. Megjelenésére egészen egyszerűen nincsenek szavak!

Részsiker a bangladesi sziámi ikrek magyarországi műtétje

Részsiker a bangladesi sziámi ikrek magyarországi műtétje, a nyári szétválasztó műtét még nagyon rizikós lesz, de a szövettágító beültetése jól sikerült. Erről beszélt ma az RTL Híradónak a műtétet végző magyar orvos. Az agysebész, aki a végleges szétválasztást végzi majd, azt mondta, egy ilyen műtétnél a halálozási arány nagyon magas, de arra számítanak, hogy a több lépéses beavatkozás sorozat miatt nagyobb az esély a sikerre.
Az egyedülálló műtétsorozatról ide kattintva tudhat meg többet.

 

Komplikációk léptek fel Tamás műtétje során

Tamás műtétje nem úgy sült el, ahogy tervezték…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi Tamarának: „Tamással rámehet a kapcsolatunk erre az egészre…”

Karesz védeni próbálta édesanyját. Tamás túlesett a műtéten. Bori és Roland szerelmes légyottja nem akart összejönni.

Adakoztak a kutyatámadás áldozatának

Adakoztak a kutyatámadás áldozatának - többszázezer forintot, ruhákat és játékokat is vitt egy várpalotai pár Ötvöskónyiba a Mester családnak, ahol egy 13 éves fiút két hete súlyosan megsebesített három pitbull. A gyerek éppen az óvodába kísérte húgát, amikor rájuk rontottak a kutyák. A fiút azóta is a pécsi kórház intenzív osztályán ápolják, heteken belül plasztikai műtét vár rá.

Májátültetésre vár a két éves hangonyi kislány

Májátültetés vár egy két éves hangonyi kislányra, akiről tavaly nyáron derült ki, hogy rákos. A kislány műtétjére kis testsúlya miatt itthon nem vállalkoznak az orvosok, ezért felajánlották, hogy Németországban operálják. Az egészségbiztosító kifizeti ugyan a műtétet, de a kint tartózkodás költségét a rendkívül rossz anyagi körülmények között élő családnak kellene állnia. 

Tamás meddővé válhat a cisztája miatt

Tamás és Szofi orvoshoz mentek, hogy kivizsgálják Tomi állapotát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Már csak ötmillió hiányzik Joe óvadékához

Joe kórházba került. Tamás orvoshoz ment a problémájával. Milán meglepődik, amikor kiderül, hogy valaki ellopta a futárszolgálatuk ötletét.

Nem láttak még havat a bangladesi sziámi ikrek

Jól vannak és egy fővárosi lakásban várakoznak a vizsgálatokra a szombaton Budapestre hozott bangladesi sziámi ikrek. Orvosuk arról beszélt, a fejüknél összenőtt gyerekek még sosem láttak havat és nem éreztek olyan hideget, mint, ami most Magyarországon van. A beavatkozást legkorábban jövő héten kezdik el rajtuk.

Megműtötték a Barátok közt színészét!

Kiss Péter Balázs szerencsére már jól van, és a kórházi ágyról üzent a rajongóinak...

Budapesten a sziámi ikerpár

Már Budapesten van az a bangladesi sziámi ikerpár, akiket magyar orvosok választanak szét. A kockázatos beavatkozást világszerte csak ők vállalták. Tavaly márciusban kezdték el a fejüknél összenőtt két éves kislányok elválasztását előkészíteni, és már több műtéten túl vannak. A Semmelweis Egyetem Klinikáin végzik el a szükséges vizsgálatokat és a bőrtágítást.

„Ha hazaérek, nekem minden nap karácsony lesz”

Betegsége három éve kezdődött, ma már pár lépéstől kifárad. Barna Hajnalka végstádiumú szívelégtelenségben szenved, egyetlen esélye a szívátültetés lenne. Eddig azonban még nem találtak neki megfelelő donort. A veseproblémákkal is küzdő nő leghőbb vágya, hogy újra otthon lehessen gyermekeivel és férjével.
A Tündérfátyol Alapítvány most gyűjtést indított a családnak. Aki segítene, ezen az e-mail címen érdeklődhet: tunderfatyolalapitvany@gmail.com

Ha nem segítenek, megvakulhat a kislány

Ha nem kap segítséget, megvakulhat az a kétéves kislány, akinek egy fejlődési rendellenesség miatt mielőbbi arcműtére lenne szüksége. A beavatkozás csak Párizsban végezhető el. Ennek a költségeit a Balkányban élő család nem tudja segítség nélkül előteremteni. Mindent megtesznek kislányuk gyógyulásért, de egyelőre nem tudják, hogy miből fizetik ki a költségeket.
Ha segítene a családnak, írjon az rtlhirek@rtl.hu email címre.

Gerincműtét után már másnap felkelhet a beteg

Gerincműtét után már másnap felkelhet a beteg egy új eljárásnak köszönhetően. A műtét lényege, hogy egy beavatkozás alatt annyira kis metszéseket ejtenek, hogy nem sértik vele az izmokat, és így rögzítik a gerincet. Ilyen speciális műtétet Miskolcon most először végeztek a megyei kórházban. Egy középkorú asszonyt operáltak meg, aki évek óta küzdött gerincpanaszokkal. 

 

Hazamehetett a szétválasztott sziámi ikerpár

11 nappal a szétválasztásuk után végre elhagyhatta a kórházat a hasfaluknál összenőtt sziámi ikerpár. A 15 hónapos bhutáni lányok 6 órás műtétjén 18 specialista dolgozott. Szerencsére Nimának és Dawának a létfontosságú szerveik közül csak a májuk volt közös. Az orvosok szerint jó esély van rá, hogy a kicsik tökéletesen felépüljenek.

Aradi Balázs: „A fájdalomtól nem tudok aludni!”

A Barátok közt színésze nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában. Balázs a Reggeliben mesélt az átélt borzalmakról.

Selena Gomezt kórházba kellett szállítani

Nyáron életmentő műtéten esett át Selena Gomez, az utóbbi pár hét alatt pedig másodszor is kórházba kellett szállítani az énekesnőt.

Ébren volt a műtét alatt a Parkinson-kóros férfi

Először a Fókusz Pluszban szólal meg az a férfi, akinek élőben közvetítették az agyműtétjét, sőt közben egy darabig ébren is volt. István Parkinson-kóros, ami miatt elviselhetetlen remegések gyötrik. Egy olyan műszert építettek be a testébe, amit távirányítóval szabályoz, és ezzel leállíthatja a remegést, amivel szinte egy teljesen új életet kapott.

Gábor és Laura újra intim közelségbe kerültek egymáshoz

Laura rávette Gábort az orvos által előírt tornára, ami közben közelebb kerültek egymáshoz…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Veszélyben lehet Lili babájának az élete

Isabel és Bécy beköltöztek Tamáshoz. Lili aggódni kezdett a babáért. Laura megmozgatta Gábort a műtétje után.

Gábor az altatótól kábultan tett megdöbbentő vallomást Laurának

Gábor a zsírleszívás után furcsa beszélgetésbe keveredett Laurával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe és Reni egyre közelebb kerülnek egymáshoz

Karesz segíteni akart Lilin. Reni meglepetés randira vitte Joe-t. Lali félt Gábor műtétjétől.

Anna bántalmazott kutyát lopott

Anna befogadott egy kiskutyát. Gábor igyekezett titokban tartani közeledő műtétjét. Bécy felelőtlen ígéreteket tett új párjának.

Gábor merevedési zavarokkal küszköd?

Miután kihallgatta Gabi egyik telefonbeszélgetését, Lali gyanakodni kezdett, hogy barátjának merevedési problémái vannak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor titkos műtétre készül

Lali gyanakodni kezdett Gábor titkos műtétjére. Joe ajándékkal lepte meg Renit. Danit kiengedték a kórházból.

Dani minden emlékét elveszítette Liliről

Dani felébredt az életmentő műtétje után, Liliről azonban semmilyen emléke nem maradt meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A sziámi ikrek újabb műtéte

Ismét hatalmas bravúrt hajtottak végre magyar orvosok Bangladesben. Vasárnap operálták másodszor a fejüknél összenőtt sziámi ikreket Dakkában. A magyar orvos-csoport egy újabb közös eret zárt el a két éves kislányok agyában, ez része az teljes érhálózat szétválasztásának. Az RTL Híradónak nyilatkozott az egyik orvos.

 

Izomszakadással műtötték, miután állva kellett utaznia a vonaton

Ezt állítja az RTL Híradónak egy 50 éves asszony. Még július elején tartott haza a nyaralásról, amikor Székesfehérvárnál a szerelvény vészfékezett, ő pedig összecsuklott. Az asszony azt mondja, hiába szóltak a kalauznak, nem vették komolyan, most kártérítést követel. A MÁV szerint nem hibáztak, és még vizsgálják az esetet.

Megműthetik a beteg kislányt

Segítettek az RTL Híradó nézői: már több, mint 1 millió forint gyűlt össze a nyitott gerinccel született pátyi kislány javára. Múlt héten mutattuk be Páll Hanna történetét, aki csak bottal tud menni, önállóan nem képes ellátni magát. A helyiek műanyagkupakokat kezdtek gyűjteni – egy hét alatt több ezret vittek nekik, hogy az abból befolyó bevétellel a családot támogassák.

Mit gondolsz a plasztikai sebészetről?

Manapság egyre több híresség vállalja nyíltan azt, hogy átszabatta magát, kíváncsiak voltunk, sztárjaink mit gondolnak a témáról.

Életmentő kezelésre gyűjt a kajakos és felesége

Életmentő kezelésre gyűjt az Európa bajnok magyar kajakos Tóth Róbert és felesége. A 28 éves sportolót a rák egy ritka fajtája támadta meg, amely elsőként a könnycsatornáját betegítette meg, bal szemére meg is vakult. Történetét a zoom.hu írta meg. Nyár elején 18 áttét alakult ki a májában. Egy németországi célzott kemoterápiával ezeknek egy része már eltűnt. A beavatkozás második része augusztus végén lenne, ez csaknem hat millió forintba kerül, erre viszont már nincs pénze a családnak.

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak a Pest megyei Pátyon. Hanna nyitott gerinccel született – csak bottal tud menni, önállóan nem képes ellátni magát. Ezért a helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből ugyanis már lenne esélyük kifizetni a műtétet, ami után Hanna már egyedül is tudna járni.

Az édesanyával készült interjút itt nézhet meg hosszabban.

 

Műtétre vár Székhelyi József!

Székhelyi Józseffel pár hete tudatták orvosai: hamarosan meg kell műteni a gyógyulás érdekében. A színész tavaly év végén tudta meg, hogy tüdődaganata van, a kezelést azonnal meg is kezdte. Az első perctől kezdve nyíltan beszélt a sajtóban betegségéről.

 

Hová vezethet a plasztikázott világsztárok utánzása?

Mi történik, ha az imádott sztár visszatér az eredeti formájához, azaz eltávolítja szájából, melléből a plasztikát, azt, ami híressé tette? Ennek járt utána a Fókusz stábja!

Már nem kell lélegeztetni a fiút

Először ültettek be rekeszizom-pacemakert Magyarországon. A Semmelweis Egyetem orvosai egy ötéves kisfiú testébe ültették be a készüléket. Azért volt rá szüksége, mert egy születési rendellenesség miatt alvás közben nem tudott magától lélegezni. A készülék stimulálja a légzőizmot, így a pacemakerrel már nem szorul lélegeztetésre. Még ebben az évben várhatóan három másik gyereket is megoperálnak.

 

10 órán át műtötték az ápolót

Csak a mentőautó szirénáját és a hatalmas csattanást hallották – ezt mesélte Híradónknak a szolnoki mentőautóbaleset egyik sérültje. A fiú édesanyjával és testvérével utazott a buszon, amikor beléjük vágódott a mentőautó, ami valószínűleg megcsúszott a szakadó esőben. A balesetben ketten meghaltak, 24–en pedig megsérültek. Az életveszélyesen sérült mentőápolót tegnap csaknem tíz órán át műtötték, úgy tudjuk, már jobban.

 

Noémiből lett Noé!


szerző:
2018.06.19. 08:10
Noémiből lett Noé!

Noé már szerepelt a Fókuszban, most pedig a Reggeli vendége volt! Nem mindennapi történet következik!

17 milliót ítéltek a betegnek

Első fokon 17 millió forint kártérítést nyert egy miskolci férfi a Borsod megyei kórház ellen. A férfit 6 éve bokatöréssel műtötték a miskolci kórházban, de elfertőződött a sebe, ezért még hétszer kellett műteni. A férfinak újra kellett tanulnia járni, az operáció óta folyamatos fájdalommal él.

MŰTÉT: Így távolították a kiselefánt agyarát

Nem hétköznapi, rendkívül bonyolult műtétet hajtottak végre a Nyíregyházi Állatparkban. Az álaltkert 3 éves elefántja, Kito szorult rá a gyors orvosi segítségre, mivel letörte az agyarát, ami a folyamatos fogászati kezelés ellenére is állandóan begyulladt, ezért el kellett távolítani. Mivel az agyar erekkel és idegekkel sűrűn behálózott, annak eltávolítása rendkívül bonyolult, mindössze 3 olyan állatorvos van a világon, aki el tudja végezni ezt a műtétet.

Nehéz időszakon van túl a Barátok közt színésze

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy Rékasi Károly ismét kórházba került, ezért nem vehette át személyesen a József Attila Színház neki ítélt, díját, amelyről párja, Pikali Gerda értesítette. Motorbalesetben megsérült lábát sajnos ismét műteni kellett, mindenki reménykedett benne, hogy ez volt az utolsó szükséges beavatkozás. A színész azt mondta, hogy az orvosai is nagyon bizakodtak az állapotát illetően.

RENDKÍVÜLI AGYMŰTÉT: Élőben közvetítették a Facebookon

Élőben közvetítettek agyműtétet a Facebookon, Magyarországon először. Az operációt a Pécsi Idegklinikán végezték, egy 43 éves parkinson kóros betegnek az agyába ültettek be két elektródát. Pintér Luca újságíró és Kálló Péter fotóriporter hónapokig szervezte, hogy operációját élőben közvetíthessék. Dr. Balás István és Kovács Norbert egyetemi docensek mondják el, milyen műtétet hajtottak végre.

Bartha Zsolt sosem fog meggyógyulni?

A Rózsa tulajdonosának olyan hírrel kell szembesülnie, amire egyáltalán nem volt felkészülve.

Bartha Zsolt szembe tud nézni az igazsággal?

A Rózsa tulajdonosának nehezen esik le, hogy nincs összekötő, nincs műtét, nincs pénz, és nincs gyógyulás sem – tehát átverték.

PREVENCIÓ:

Túróczi Réka édesanyjától örökölte a rákos, hibás gént. Rengeteg konzultáció, és utánajárás előzte meg a műtétet, amit a családjával is megvitatott. Pár héttel ezelőtt feküdt kés alá, az emlőállományát távolították el, amely leginkább érintett a rák kialakulásában.

Veszélybe kerülhet Bartha Zsolt állapota?

A Rózsa tulajdonosának a sorsa szépen alakul, és már nem is kell sokat várnia a műtétre. Vagy mégis?

Ezek a zsírleszívás veszélyei!

Vica minden áron le szeretné beszélni a lányát, Vikit a plasztikai műtétekről. A fiatal lányt viszont nagyon zavarja a túlsúlya, és szinte lebeszélhetetlen a sebészeti beavatkozásokról. A kétségbeesett anyukához egy plasztikai sebész is érkezett, aki tanácsokkal látta el anyát és lányát.

A lány, aki Nicki Minaj szeretne lenni

Petra száj-és mellnagyobbító műtéteknek is alávetné magát, hiszen példaképéhez, Nicki Minaj-hoz szeretne hasonlítani. Ehhez azonban édesanyjának, Olgának is van egy-két szava…

 „A szerelem elszáll, a mellek megmaradnak”

A 17 éves Frida bármit megtenne azért, hogy jobban tetsszen párjának, így még a mellnagyobbítást is bevállalná. Azonban a lány anyukája, Heni sehogy sem tud belenyugodni a keserű ténybe…

Masztektómia a hosszabb életért


szerző:
2018.03.26. 09:13
Masztektómia a hosszabb életért

Túróczi Réka egy fiatal, háromgyermekes anyuka, hobbifutó és blogger, az IRUNmom közösség alapítója, aki a kórházból osztott meg egy képet követőivel, melynek a Fricska a ráknak címet adta. A kép egy nappal a műtétje után készült, miután kockázatcsökkentés céljából levetette mindkét mellét. Réka azután szánta rá magát a drasztikus beavatkozásra, miután megtudta, hogy örökölte a nőgyógyászati rákokért felelős BRCA 2 génmutációt. S miután tavaly decemberben édesanyja is rákban hunyt el. Bátorsága és pozitív életfelfogása példaértékű.

Rosszul sikerült Pintér Tibor szépészeti beavatkozása!

Nem sikerült jól Pintér Tibor legutóbbi szépészeti beavatkozása, ezért újra tű alá kell feküdnie. A Celeb vagyok, ments ki innen! megpróbáltatásai közben fogant meg benne a gondolat: feltölteti a ráncokat szeme környékén, két hete pedig át is esett a műtéten. A töltőanyag nem a várt módon oszlott el arcán ezért meg kell ismételni a kezelést.

Berényi Miklós: „Mi van Bartha, eltévesztetted az ajtót?”

Zsolt kétségbeesésében Mikitől kér segítséget…

Szemüveg vagy szemműtét?


szerző:
2018.03.07. 08:12
Szemüveg vagy szemműtét?

Manapság egyre felkapottabb szemüveget hordani. Megvannak a maga előnyei egy dizájnos szemüvegkeretnek – például szexi lehetsz tőle és okosabbnak látszol –, de van egy sor kellemetlen velejárója is. A kontaktlencse nem látszik és sokkal nagyobb szabadságot biztosít, de hosszú távon drágább a használata. Egy lézeres kezelés sok mindenre megoldást nyújthat. A felmerülő kérdésekre dr. Árvay Anita, a Sasszemklinika főorvosa válaszolt.

Csak a magyar orvosok vállalták a bangladesi sziámi ikrek szétválasztását

A világon eddig sehol nem vállalták a 2 éves Rabia és Rukiya, a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikrek szétválasztását. Egy magyar orvoscsapat, dr. Csókay András, dr. Pataki Gergely és dr. Hudák István vállalkozott egyedül a nagy kockázatú, többlépcsős beavatkozásra. Az első, legveszélyesebb műtét a napokban történt meg, sikeresen.

Extrém testmódosítások és ami mögötte van

Egy német modell kivetette 4 bordáját, hogy fűzőben, brutál vékonyan, hatalmas dekoltázzsal élhesse a mindennapjait. Egy argentin srác pedig arról beszélt a napokban egy brit tévéműsorban, hogy 15 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy tündévé változhasson. Az elmúlt napokban több hír is felreppent az ilyen és ehhez hasonló extrém testmódosításokról. Ezt a témát vitattuk meg Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal és Dr. Tizedes György plasztikai sebésszel.

Bartha Zsolt ismét rosszban sántikál?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 23-ai epizódjaiból!

Aggódnak a színészért!

Két hete nem lépett fel Tahi Tóth László a Vígszínházban - és kollégái sem tudják, pontosan mi baja. A színészt pont egy évvel ezelőtt szállították kórházba, amikor egy elődadás közben rosszul lett. Agyműtét végeztek el rajta, amiből úgy tűnt, sikerült teljesen felépülnie.

Rögtönözniük kellett a műtőben

Sosem láttak még olyan szívfejlődési rendellenességet az orvosok, amilyen a dabasi focistának volt, így kiforrott technika helyett rögtönözniük kellett a műtőben - ezt mondta az RTL Híradónak a szívműtétet végző orvos csoport vezetője. Ahogy azt az RTL Híradóban többször láthatták, a Dabas FC 16 éves focistája két hete egy meccsen összeesett és tizenegyszer kellett újraéleszteni.

Sebestyén Balázs vakbélgyulladása majdnem bedöntötte A falat?!

A világ legizgalmasabb televíziós vetélkedőjének indulása már nincs veszélyben, mivel Sebestyén Balázs hamar túl esett műtétjén, de bő egy hete az erős hasi fájdalom huszonnégy órán belül tényleg falakat húzott fel a műsorvezető körül. Nem is rádiós és tévés munkái miatt kattogott a feje a műtő felé, hanem azon, hogyan bírja majd a felesége a két gyerekkel, amíg ő nem tud talpra állni.

 

SEBESTYÉN BALÁZS: hirtelen jött a műtét

Sebestyén Balázs vakbélgyulladást kapott. A betegség miatt azonnali műtétre volt szüksége. A kellemetlen szituációról a műsorvezető először a Fókusz stábjának mesélt.

 

Karolát hatalmas meglepetés érte műtétje után

Karola szörnyen ideges volt, mivel elérkezett a műtét napja. Amikor végül minden szerencsésen alakult, Karolát nagyon bántotta, hogy a lakótársait látszólag hidegen hagyta a gyógyulása. Bori rávette, hogy menjenek el a tetováló szalonba, ahol Karola ismét csak azt tapasztalta, hogy Krisztián sem igen törődött vele. Karola sértetten el akart menni, amikor hirtelen az összes barátja és kollégája előugrott, és egy hatalmas welcome-back partit csaptak a gyógyulása örömére.

Karolát újra cserbenhagyták a barátai?

Karolát megműtötték. Tamara döntött Teóval kapcsolatban. Niki és Evelin álommunkát kaptak.

Kivették Sebestyén Balázs vakbelét

Begyulladt vakbele miatt azonnal kórházba kellett szállítani Sebestyén Balázst,  akit szombaton meg is műtöttek. A műtét jól sikerült, most viszont kompressziós harisnyát kell hordania a Fal műsorvezetőjének a trombózisveszély miatt.

 

Sebestyén Balázs a kórházból üzent a rajongóinak!

A Fal műsorvezetője az egyik pillanatban még nevetgélt a gyermekeivel, a másik pillanatban már a műtőasztalon feküdt...

Rékasi Károly vallomása: „Előre kell nézni”

A színész 2015. június 30-án szenvedett balesetet, amikor motorjával egy személyautót előzött. Megsérült a lába, a feje és a gerince is. Két évvel ezelőtt elmesélte a Fókusznak, hogy még lábadozik, és hiába állt munkába, az orvosai mégis kényszerpihenőt fújtak.

Vikin életmentő műtétet hajtottak végre!

Semmilyen előjel nem utalt arra, hogy Viki a szülés után olyan állapotba kerül, hogy azonnali, életmentő műtétre lesz szüksége.
 

Karola szembenéz a félelmével és újra megműtteti a kezét

Karolát reggel lerohanta Krisztián, aki felkutatott egy specialistát, aki újra megoperálná a kezét. Karola azonban durván lerázta őt, azzal védekezve, hogy nincs szüksége hamis reményekre és már amúgy is új állása van egy moziban. Ám, amikor Karola este az új munkatársaival együtt iszogatott, rájött, hogy még nem adhatja fel az álmát.

4 évet kellene várnia a műtétre

Miért kell négy évet várnia a műtétre, amikor elviselhetetlen fájdalmakkal él? Az ismert énekesnő elkeseredett segélykiáltásával lavinát indított el. Miközben rengetegen úgy érzik helyettük is felemelte a hangját, sokan szidalmazni kezdték.

Fókusz 2018-01-08


szerző:
2018.01.08. 18:55

Fókusz 2017-12-14


szerző:
2017.12.14. 17:20

Megműtötték ÉNB Lalit


szerző:
2017.12.14. 13:01
Megműtötték ÉNB Lalit

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja a jobb térde elülső keresztszalagját szakította el, ami miatt kés alá is kellett feküdnie. A népszerű sorozatsztárt az Uzsoki Utcai Kórházban operálták meg.

Sikertelen volt Karola kézműtétje?

Karola csalódott, amiért mindenki megfeledkezett a kézműtétjéről. Mikor már egyedül indult volna el a kórházba, Bori a nyomába eredt és végig mellette maradt, Karola azonban rossz híreket kapott, mivel a műtét ellenére, a keze továbbra is zsibbadt volt

Karola keze gyógyíthatatlan?

Karola kezét megműtötték. Orsi és Joe összevesztek. Szofi és Tamás keringőzni tanultak.

Nemrég műtötték meg Végvári Ádámot

Nyári balesete után a végül csak nemrég műtötték meg Végvári Ádám bokáját. A Neoton gitárosa júliusban egy koncerten csúszott meg a színpadon, a bokaszalagja azonnal elszakadt. Akkor nem kerül sor műtétre, a hosszú lábadozás viszont nem hozta el a kívánt hatást.

 Hajni férfiként szeretne élni

Hajni életében hét éve kúszott elő az az érzés, hogy fiúként szeretne élni. Úgy érzi, ő egy női testben élő férfi, és még egy operációnak is alávetné magát. Na de mit szól ehhez a párja, Petra?

Kórházba került A mi kis falunk színésznője!

A sorozatban Dorkát alakító színésznő a konyhában sebesítette meg magát, aminek a folytatása egy éjszakába nyúló kórházlátogatás lett.

Benkő László túl van a műtéten!

Benkő Lászlót kedden megműtötték: daganatát laparoszkópos eljárással, azaz mély vágás nélkül próbálták meg eltávolítani. Egy kemoterápiás kezelésen már átesett a zenészlegenda, a műtétet pedig a tervezetthez képest kissé előrehozták - állítólag azért, hogy minél hamarabb színpadra állhasson.

 

A külföldi kezelésben bíznak Noel szülei

Nem lehet műteni, a sugárkezeléshez pedig túl fiatal. Külföldi gyógykezelésért küzd a két és fél éves Noel édesanyja. A kisfiúnál tavaly májusban fedeztek fel agydaganatot, Szegeden sikeresen megműtötték. Idén augusztusban viszont kiderült, a tumor olyan helyen alakult ki újra, ahol nem lehet operálni. Németországban lehetne a kisfiún segíteni, ez viszont nagyon sokba kerül.

7 éve él az új szívével

Közösségbe jár, sportol az a szegedi kisfiú, akinek hét éve az egész ország drukkolt, hogy találjanak neki donort és szívátültetéssel megmentsék az életét. Mátéval együtt az elmúlt tíz évben majd 30 gyerek életét mentették meg így Magyarországon az Országos Kardiológiai Intézetben. Ma már a legbonyolultabb eseteket is meg tudják operálni. Legutóbb néhány napja kapott egy gyermek új szívet.

FÉLRESIKERÜLT A MŰTÉT: Beavatkozás közben megégett a lába

Csontig megégett a lába műtét közben - ezt állítja egy nyugdíjas nő, akinek a veséjét műtötték. Ébredés után vette észre, hogy az egyik lába csúnyán megégett, a másikat pedig valószínűleg áramütés érhette. Most, egy hónappal a műtét után, szinte járni sem tud, nagy fájdalmai vannak és éjszakánként nem alszik.

Hónapokig engedély nélkül műtött

Engedély nélküli magánklinikán hónapokon át végzett plasztikai műtéteket a gyanú szerint egy kaposvári sebész. Három hónap alatt 111 páciense volt, összesen hétmillió forintot tett zsebre.

Mihály hálát ad a nagylelkű sebésznek

Mihályt a Reggeliben ismerhette meg a közönség, ahol Dr. Tizedes György felajánlott neki egy műtétet, ami segítségével elindulhat nála a fogyás. Az operációnak köszönhetően Misinek közel 50 kilót sikerült leadnia. A férfi most köszönetet szeretne mondani a sebésznek, ráadásul egy különös ajándékot is hozott neki.

Visszatérhet a színpadra Tahi Tóth László

8 hónap után visszatérhet a színpadra Tahi Tóth László, aki izgatottan várja az első előadást. A 73 éves színművész februárban fellépés közben lett rosszul, majd azonnal kórház szállították és nem sokkal később agyműtétet végeztek el rajta.

Abban bízik, újra korcsolyázhat

Összefogás egy pécsi szinkronkorcsolyásért! Khín Veronikának tíz évvel ezelőtt egy autóbaleset miatt kellett feladni karrierjét. A karambolban három helyen eltört a medencecsontja. Több műtéten is átesett, de öt éve mégsem tud lábra állni. Egy németországi orvos tudna megoldást. A beavatkozás 21 millió forintba kerülne, de a családnak nincs ennyi pénze. Egy pécsi iskola gálaestet szervez, a teljes bevételt az egykori sportoló kapja.

Életmentő műtétre volt szüksége a gyönyörű világsztárnak!

Selena Gomeznél több mint három éve diagnosztizáltak lupust. Bár az énekesnő kitartóan küzdött a betegség ellen, veséi felmondták a szolgálatot.

Édesanyja a saját veséjét adományozta Zsófinak

Virágh Orsolya kolléganőnk egy beteg nő, életének legnehezebb időszakát kísérte végig. Zsófinak nem működött a veséje, így anyukája felajánlotta neki az ő egyik veséjét. Nem is gondolnánk, hogy mennyire nehéz elfogadni egy ilyen nagylelkű felajánlást. Most láthatják milyen embert próbáló lelki teher egy élődonoros átültetés.

A teljes adást IDE kattintva nézheti meg!

 

Deni:

Bár Deni lánynak született, úgy éli az életét, mint egy heteroszexuális. A lány hangja a hormonoknak köszönhetően jóval mélyebb, mint régen, így nem csoda, hogy a körülötte lévőket sokkolja, mikor meglátják a személyigazolványán szereplő Viktória nevet.

Előző rész (2017. augusztus 11.)

Bandi lépeltávolító műtéten esik át. Vilmos rájön, hogy szemetet öntenek a halastavába. Tóbiás fontolgatni kezdi a Krisztiánnal való "szakítást". Ágnes megszerzi Liza váltságdíját.

Következő rész (2017. augusztus 11.)

Bandi lépeltávolító műtéten esik át. Vilmos rájön, hogy szemetet öntenek a halastavába. Tóbiás fontolgatni kezdi a Krisztiánnal való "szakítást". Ágnes megszerzi Liza váltságdíját.

Peti hallani sem akar testvére tervéről

Virág női testbe született férfi lélekkel. A lányt nagyon zavarják mellei, ezért szeretne megszabadulni tőlük, azonban testvére, Peti ellenzi a lány tervét...

Meghalt az a lány, akinek két tüdőátültetése is volt

Szervezete viszont egyik tüdőt sem fogadta be. Három hete a neten kért segítséget, mert az orvosok a kockázatok miatt harmadjára már nem vállalták a műtétet. Anna tavaly még megmászta a Kékestetőt, pedig akkor már a második műtéten is túl volt. Utolsó heteiben blogján keresztül kommunikált a külvilággal. Két hete párjával előrehozták esküvőjük időpontját, a lány lélegeztetőgéppel vonult oltár elé.

Bravúros műtét Debrecenben!

Először végeztek a szívsebészeten ballonos katéteres műtétet a tüdő kisereiben. Az eljárás nem ismeretlen, de eddig szívműtéteknél alkalmazták. Az új technika akár több ezer tüdőembóliás beteg életét hosszabbíthatja meg.

Felhőtlen gólöröm a műtőben

Nagy felháborodást okozott egy chilei műtőben készült amatőr felvétel, amelyen az orvosok focimeccset néznek operáció közben. De nem ám csak fél szemmel oda-oda pillantva, hanem a tizenegyes-párbajnál minden hazai gólt ugrálva ünnepelve - mintha nem egy emberben, hanem egy szerszámosládában matatnának.

Attila új cicivel lepte meg szerelmét, de még van, amit átszabatna rajta

Patrícia azért csináltatta meg a melleit, hogy még jobban tetsszen szerelmének, Attila ugyanis imádja a plasztikázott lányokat, és szeretné belőle is kihozni az igazi cicamacát. A lányt négy hónappal ezelőtt műtötték, és nem tagadja, hogy a műtét utáni időszak nagyon nehéz volt. Bár Patrícia elégedett a külsejével, Attila kedvéért feltöltetné a száját, és a fenekét is kerekebbre műttetné, ugyanis ő mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megfeleljen a szerelmének. De vajon Patrícia mit változtatna meg Attilán?

 

 

 

Hegedűs Misi:

Május 25-én bemutattuk Hegedűs Misi történetét. A férfi pénteken átesett a gyomorszűkítő műtétén, és vasárnap már el is hagyhatta a kórházat. Misi köszöni szépen, jól van, és reméli, hogy egy év múlva 70-80 kilóval könnyebben éli majd az életét.

Alig várja, hogy újra sétálhasson a megműtött férfi

Sétálni szeretne. Ez az első, amit új életében megtenne az a százhalombattai férfi, aki 65 kilót hízott, míg magatehetetlen beteg anyósát ápolta. Már túl van az életmentő gyomorszűkítő műtéten, amit az RTL Híradóban bemutatott riport után egy plasztika sebész ajánlott fel. Erre az ápolási díjból nem volt pénze. A műtét sikerült, a férfi pedig abban bízik, hamarosan sétálni mehet.

Sorsfordító meglepetés a Reggeliben!

Hegedűs Mihály történetét már megismerhettük az RTL Klub Híradójában. A szomorú sorsú férfit azonban hatalmas meglepetés érte, ugyanis Dr. Tizedes György plasztikai sebész elvállalta gyomorműtétjét teljesen ingyen!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való