KERESÉS search-close

műsorvezetők

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "műsorvezetők"

Karácsonyi vers műsorvezetőinkkel és celebekkel

Az RTL műsorvezetői kívánnak szép ünnepet Fésűs Éva: Karácsonykor című versével.

Ember Márk Michl Juli segítségére sietett!

A fiatal színészek között szoros barátság alakult ki az Oltári csajok forgatásra óta, aminek itt az újabb bizonyítéka.

Puskás Peti és Nádai Anikó félreérthető helyzetben!

Fura helyzetben kaptuk rajta Nádai Anikót és Puskás Petit, vagyis a ValóVilág9 Powered By BigBrother műsorvezetőit! Na de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk!

Puskás Petinek Istenes Bence a mentora?

A ValóVilág 9 powered by Big Brother legújabb évadának műsorvezetői gőzerővel készülnek november negyedikére, ugyanis akkor startol el minden idők egyik legizgalmasabb valóságshow-ja. A Story Extra pedig megkérdezte Anikót és Petit, hogyan is készülnek erre a feladatra!

A ValóVilág 9 műsorvezetői már nagyon várják a közös munkát!

Puskás Peti és Nádai Anikó közösen fogják vezetni a ValóVilág Powered by Big Brother kilencedik szériáját, akik a Reggeli nézőinek elárultak egy-két kulisszatitkot a legmenőbb valóságshow-ról és természetesen saját magukról is.

Emlékeztek? Így indult az RTL Klub Reggeli műsora!

Pont egy évvel ezelőtt, húsvét hétfőjén új korszak kezdődött, nemcsak az alaposan meglocsolt lányok, hanem az RTL Klub életében is, hiszen hétfőn a jól bevált régi csapattal, Alföldi Róberttel és Stohl Andrással ébredhetett az ország. Kedden pedig már az ország nyerő párosa, Peller Anna és Mikike vezette a Reggelit.

A Reggeli házigazdáinak praktikái rosszkedv ellen

A Reggeli házigazdáinak minden nap sziporkázniuk kell annak érdekében, hogy a nézők napja vidámabban induljon. Most elmondják, hogy ők hogyan lesznek úrrá az év eleji sivárságon!

Hogyan lehetsz műsorvezető? Az RTL Klub arcai segítenek!

A csatorna arcaival nap, mint nap találkozhatunk, hiszen kitartóan szállítják nekünk a legfrissebb híreket. Azonban felmerülhet a nagy kérdés: mire lehet szüksége valakinek, hogy a képernyőre juthasson?

Mi kell ahhoz, hogy valaki profi képernyős legyen?

Egy jó sportoló koncentrált figyelemre képes, míg egy jó pedagógus együtt érző képessége mellett sem mehetünk el szó nélkül. A televíziózás speciális műfaj. Épp ezért érdekes, hogy milyen kvalitásokkal kellenek ahhoz, hogy valaki profi képernyős legyen.

 

Mivel foglalkoznál, ha nem televízióznál?

Van-e élet a képernyőn túl? Valaki inkább sportolni szeretett, más színész vagy ügyvéd szeretett volna lenni. Megkérdeztük a műsorvezetőket, mit csinálnának, ha más lenne a hivatásuk.

Ki a kedvenc RTL-es arcod?


szerző:
2018.01.08. 16:40
Ki a kedvenc RTL-es arcod?

A nap kérdése rovatunkban ismét az RTL Klub műsorvezetőit faggattuk.

Neked mit jelent RTL Klubosnak lenni?

Ezt kérdeztük a műsorvezetőktől. Abban, hogy ez a hely sokkal több, mint munkahely – mindegyikük egyetértett.

Mi volt a legemlékezetesebb híred?

Hírek ezreit olvasták fel az évek alatt az RTL műsorvezetői, mégis biztosak voltunk abban, hogy van néhány, amely kitörölhetetlen emlék volt számukra. Melyik volt a legemlékezetesebb - és melyik a legviccesebb?

Hol képzeled el magad 20 év múlva?

Húsz év múlva az RTL Klub 40 éves lesz. De, vajon hol képzelik el magukat a csatorna arcai?

 

Pamkutya az RTL Híradóban

A YouTube két sztárja most lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát, és közben a nézőknek is megmutatták, mik zajlanak a színfalak mögött! Természetesen ebbe is bele kellett tanulni, ám ők megkapták a lehető legjobb mentort, aki felkészítette Pamkutyáékat erre a feladatra!

Pamkutya a híradós műsorvezetői székben

Az év utolsó estéjén olyasmi történik nálunk, ami még soha. Az RTL Híradóban átveszik a terepet Magyarország legnépszerűbb videósai. Azok, akikért fiatalok százezrei rajonganak. A műsorvezetői székbe pillanatokon belül Pista és Béla ül, vagyis a 750 ezer feliratkozóval rendelkező Pamkutya videós csatorna házigazdái.

KULISSZÁK MÖGÖTT: Szellő István vezeti körbe az új műsorvezetőket

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradó szilveszter este! Ezúttal Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja áll híradósnak. Ehhez azonban előtte alaposan fel kellett készülniük, és ebben nem más segített nekik, mint a Híradó műsorvezetője, Szellő István.

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradója szilveszter este

Az RTL Híradójánál immár hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a műsort. Nincs ez másként 2017-ben sem: idén Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja áll híradósnak az év utolsó napján.

Nézd vissza a Comet 2017 díjátadót a Muzsika tévében!

2017-ben ismét átadták a Comet gömböket, a magyar előadóművészek egyik legnépszerűbb díját. A gálát élőben kizárólag online lehetett követni, a teljes díjátadót tévében elsőként a Muzsika TV nézői tekinthetik meg december 29-én.

Mi a kedvenc műsorod?


szerző:
2017.12.21. 16:10
Mi a kedvenc műsorod?

Hír- és riportműsorok, show műsorok, valóságshowk, vetélkedők... Na, de melyik a kedvenc? A műsorvezetőket faggattuk a nap kérdésében.

Az RTL Klub műsorvezetői elárulták, kik a példaképeik!

Rengeteg felkonf, élő adás, szerkesztés és még több tapasztalat van már az RTL képernyősei mögött, azonban nekik is vannak olyan személyek az életükben, akikre felnéznek. Vajon Erős Antónia és Szellő István kiket követtek a pályájukon?

Ki a példaképed?


szerző:
2017.12.20. 16:23
Ki a példaképed?

Bár az RTL Klub még “csak” 20 éves, a magyar televíziózás évtizedes hagyományokkal rendelkezik. Értelemszerű, hogy a most aktív műsorvezetőknek is van vagy legalább is volt példaképük - na de kinek, ki?

 

Mit szeretsz leginkább a munkádban?

Az RTL műsorvezetőinek munkája kétség kívül borzasztó izgalmas egy kívülálló számára. Országos ismertség, az élő adás izgalma - de ők mit szeretnek legjobban a munkájukban?

 

Bence és Adél együtt vezették a Comet gálát

Bepillantottunk a kulisszák mögé, ahol meglestük Istenes Bencét és menyasszonyát, Csobot Adélt. Azt mondják, boldogok, hogy együtt vezethették a 2017-es Comet díjátadó gáláját és az sem kizárt, hogy láthatjuk még őket közösen műsort vezetni!

Így tesztelte egymást Dombi és Sebestyén Balázs!

A Hungary’s Got Talent műsorvezetői 10 kérdéses tesztben vizsgáztak arról, hogy pontosan mennyire ismerik egymást. A videóból többek között az is kiderült, hogy Balázsnak mi a második neve, illetve Dombinak milyen diplomája van.

Story Extra 2017-10-11


szerző:
2017.10.11. 15:40
Sebestyén Balázs és Dombóvári István közös show-ban fognak feszíteni?

Két évvel ezelőtt rengetegen találgattak, hogy kik fogják vezetni a 2015-ös legnagyobb szabású show-ját. A győztes kombinációt senki sem találta el, pedig nagyot szólt mikor kiderült, Balázs és Dombi fogja vezetni a Hungary’s Got Talent műsorát.

Keddtől új házigazdája lesz a Reggelinek

A Peller házaspár váltótársa nagyon izgul, de nagyon várja is új feladatát, hogy ébreszthesse az RTL Klub nézőit. Hogy kiről van szó, és ki lesz a társa, esetleg társai? Kedden reggel, 7:15-kor kiderül a Reggeliben.

Döntsd el te, melyik a leghumorosabb kép a Reggeli műsorvezetőiről!

Anna és Miki nélkül már nem is kezdődhetne jól a napunk, bizony hiányoznának a hétköznapunkból. Az elmúlt hetekben a műsorvezetőket már rengeteg poénos helyzetben láthattuk, és egyszerűen el se tudjuk dönteni, melyiken nevettünk a legnagyobbat. Neked sikerül? Akkor most itt a lehetőség, válassz! 

Visszatér a képernyőre a Sebestyén-Vadon páros!

Sebestyén Balázs és Vadon Jani ismét előveszik humoros oldalukat. Három évvel ezelőtt kiderült, ősszel ők vezetik majd a Celeb vagyok, ments ki innen esőerdei valóságshow-ját. 

Bővül az X-Faktor csapata? Mutatjuk!

Négy évvel ezelőtt mindenki kíváncsian várta, hogy kik lesznek az tehetségkutató vadonatúj műsorvezetői. A Fókusz stábja utánajárt, és kiderült, a 2013-as X-Faktor egyik műsorvezetője bizony Lilu lett. Na de ki volt a másik?

Fókusz 2017-05-11


szerző:
2017.05.11. 17:25
Hagyjál főzni!: Akasztják a hóhért?!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a főzőműsor nézői egy igen izgalmas „különkiadást” láthattak a tévében. A nagyszájú Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre ugyanis, nem kis feladatra vállalkoztak. A cél nem volt más, csak annyi, hogy bebizonyítsák: együtt bárkit képesek lefőzni.

Stohl és Alföldi elbúcsúztak, Anna és Mikike fogadalmat tettek!

Alföldi Robi és Stohl András azt kívánták Annának és Mikikének, hogy érezzék jól magukat a Reggeliben, legalább annyira, mint ők évekkel ezelőtt. Az új műsorvezető páros megfogadta, hogy reggeleiket a nézők szolgálatának szentelik, és hogy legalább annyira szórakoztatóak lesznek, mint Stohl Buci

Peller Anna: „Elkéstünk!”


szerző:
2017.03.28. 09:31
Peller Anna: „Elkéstünk!”

Ne aggódjatok, ti még nem késtetek le semmiről, ugyanis áprilisban indul az RTL Klub vadonatúj műsora. Reggeli Peller Annával és Lukács Mikivel!

Nahát! Istenes Bence nem tudja, ki az a Fördős Zé?

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Hagyjál főzni! két műsorvezetője egy igen kellemetlen beszélgetésbe csöppent. Mint, ahogy a videóban is látni lehet, kiderül, Istenes Bence nem tudja, ki az a Fördős Zé, de nem ez az egyedüli kellemetlenség. Vajda Pierre sincs azzal tisztában, ki lesz a műsorvezető társa. Másképp: egy évvel ezelőtt így ismerkedett meg egymással Pierre és Bence!

Mától ő vezeti az RTL Klub egyik legsikeresebb riportmagazinját!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt egy új műsorvezetőt köszönthettek a nézők. Kiderült ugyanis, hogy D. Tóth András Barabás Éva váltótársa lett, aki már több mint 10 éve az RTL Klub munkatársa. András nagyon örült a lehetőségnek, és mint akkor elmondta, volt Fókuszos riporterként belülről is jól ismeri a műsort, és szerinte most a nézők is egy új oldaláról ismerhetik meg.

Peller Anna és Mikike gőzerővel készülnek a Reggelire

Pénteken kiderült, hogy a Reggeli egyik műsorvezető párosa Peller Anna és férje, Lukács Miki lesznek vagy, ahogy ők fogalmaznak, házigazdái. Anna és Mikike ugyanis nem tartják magukat műsorvezetőnek. A nyerő párost egy közös játékra hívtuk, hogy megtudjuk, mit gondolnak a hamarosan induló műsorról, a korán kelésről és persze egymás kvalitásairól.

Sosem fogjuk elfelejteni – Ezek voltak a ValóVilág legjobb pillanatai!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy gondolta, eljött az ideje annak, hogy összefogja, és felelevenítse a VV-k történetének legjobb pillanatait. A válogatásba természetesen bekerült minden, Stohl András a sírástól át Sebestyén Balázs a nevetésig minden. Igazán jó pillanatokat élhettünk át!

Visszatér az egykor nagyon népszerű műsor!

Ma már talán nem tűnik különelegesnek, hogy színészek, zenészek, és más közéletből ismert emberek vezetnek reggeli műsort, de amikor ez a műfaj elindult a magyar kereskedelmi televíziózásban, akkor itt az RTL-en voltak az úttörők. A Reggeli olyat tudott mutatni, amit más TV-k nem. Most visszatér az egykor nagyon népszerű műsor.

REGGELI: Betyár Buci és asszonykája

A műsor stílusteremtő volt a maga korszakában és szerves része lett a hétköznapoknak. A házigazdák személye is garanciát jelentett a sikerre. Nemcsak klasszikus tévés műsorvezető, hanem színész, énekes, sportoló is mikrofonhoz jutott az RTL Klub Reggeli című napindító műsorában. Szily Nóra, Alföldi Róbert, Balázsy Panna, Novák Péter, Stohl András, Ábel Anita, a Padödő, Barabás Évi, Kokó csak néhány név azok közül, akik elhozták a vidámságot reggelenként.

REGGELI: Pillanatok, amelyek örökre bevésődtek

A műsor stílusteremtő volt a maga korszakában és szerves része lett a hétköznapoknak. A házigazdák személye is garanciát jelentett a sikerre. Nemcsak klasszikus tévés műsorvezető, hanem színész, énekes, sportoló is mikrofonhoz jutott az RTL Klub Reggeli című napindító műsorában. Szily Nóra, Alföldi Róbert, Balázsy Panna, Novák Péter, Stohl András, Ábel Anita, a Padödő, Barabás Évi, Kokó csak néhány név azok közül, akik elhozták a vidámságot reggelenként.

Nosztalgiázzunk! Hova tűntek a múlt legfelkapottabb tévései?

Kikre gondolunk? Egy évvel ezelőtt a Stroy Extra összegyűjtötte a legmeghatározóbb egyéniségeket. Egykoron generációk rajongtak értük, de még ma is megállítják őket az utcán. Korabeli sztárok, a tévébemondók. Hogyan életek anno, és mit csinálnak ma? Kiderült a riportból!

Ez a szuperautó maga a csoda – Nissan GT-R

A japán csodaautó mellett nem lehet csak úgy elmenni. Az Autogram műsorvezetői is érezték a vesztüket, mikor beültek ebbe az 570 lóerős, összkerék meghajtású álom járgányba. Kiderült, bizony nem legenda, hogy három másodperc alatt gyorsul fel százra, viszont ennek nem mindenki örült.

Sebestyén Balázst utolérte a végzet! – Mutatjuk!

Pontosan egy évvel ezelőtt, a híres műsorvezető fogadást kötött kedves kollégájával, Rákóczi Ferivel. A tét nem volt kevesebb csak annyi, ha Feri abba tudja hagyni a dohányzást, akkor Balázs szépen levágatja a gyönyörű szép haját. A fogadást elbukta a két gyerekes apuka, és onnan már nem volt megállás.

101 napja tart a Való Világ powered by Big Brother

101 napja tart a Való Világ powered by Big Brother játéka. 101 napja láthatjuk Nádai Anikót, Istenes Bencét, Győzikét és Auréliót műsorvezetőként brillírozni, a játékosokat pedig küzdeni a rekord összegű főnyereményért. Arra kértük a már kiesett játékosokat, hogy csillogtassák meg jósló tudományukat. Lássuk szerintük kik kerülnek a top háromba és ki lesz az, aki mindent visz.

Iszak Eszti és Istenes Bence már nagyon készülnek

A Comet műsorvezető-párosa Istenes Bence és Iszak Eszter lesznek, akik már gőzerővel készülnek az estre. Nem elhanyagolható szempont, hogy ki milyen ruhában érkezik majd az eseményre. Ezért a Fókusz meglátogatta a két műsorvezetőt, akiknek stylistok segítettek kiválasztani a megfelelő ruhát!

Egy álom vált valóra – Nem fogod elhinni kivel fotózkodott Dombi!

Nádai Anikót és a népszerű humoristát kérték fel a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gálájának vezetésére. Az ünnepi hangulatú eseményen nem csak a nyertesek gazdagodtak életre szóló élménnyel…

Így szívatta meg barátját Sebestyén Balázs – VIDEÓ

A műsorvezető egyre jobban kedvelheti a közösségi oldal nyújtotta élő bejelentkezéseket, ugyanis a napokban megtörtént a második live stream. Döbbenetes felvétel következik!

DOMBI: Két nótára is rágyújtott

Dombi és Nádai Anikó lesznek a hétvégén megrendezett Arany Hangjegy díjátadó műsorvezetői. Ezen a megmérettetésen a mulatós zene művészei versenyeznek egymással. Az éneklést Dombi sem tudta kihagyni!

Nádai Anikó és Dombóvári István az Arany Hangjegy díjátadó műsorvezetői

A Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gáláján a mulatós műfaj legjobbjai együtt ünnepelnek. A jeles eseményen Nádai Anikó és Dombóvári István lesznek a műsorvezetők.

BRÉKING: A Muzsika TV díjátadó színpadán Nádai Anikó és Dombóvári István!

Már biztos, a csinos műsorvezető és az ismert humorista fogják közösen vezetni a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gáláját. Gyorsan meg is kérdeztük őket, hogy mit szólnak a közös projekthez illetve mit szólnak a jelöltekhez.

Istenes Bence lesz Iszak Eszter műsorvezetőtársa

Ahogy azt már az egész ország tudja Iszak Eszti vezeti a Comet gálát, hétfőn pedig kiderült, hogy műsorvezető társa a nagyszabású díjkiosztó rendezvényen az a férfi lesz, aki imádja a retro zenét. Feltűnően látványosan építi virtuális közösségeit az internetes térben, ifjú, büszke apuka és az egyik legnépszerűbb műsorvezető.

Istenes Bence lesz Iszak Eszti párja a Comet gálán!

A ValóVilág műsorvezetője különösen örül a lehetőségnek: Bence azt mondta, azért is fontos neki a gála, mert a jelöltek között jó pár barátja szerepel, ezért nagyon jó hangulatra a számít a színpadon. Idén kizárólag a rajongók szavazata alapján dől el, kiket díjaznak a 9 kategóriában, a voksokat november 23-ig lehet leadni a www.comet2016.hu oldalon.

Istenes Bence lesz Iszak Eszter műsorvezetőtársa

Ahogy azt már az egész ország tudja Iszak Eszti vezeti a Comet gálát, hétfőn pedig kiderült, hogy műsorvezető társa a nagyszabású díjkiosztó rendezvényen az a férfi lesz, aki imádja a retro zenét. Feltűnően látványosan építi virtuális közösségeit az internetes térben, ifjú, büszke apuka és az egyik legnépszerűbb műsorvezető.

Istenes Bence lesz Iszak Eszti párja a Comet gálán!

A ValóVilág műsorvezetője különösen örül a lehetőségnek: Bence azt mondta, azért is fontos neki a gála, mert a jelöltek között jó pár barátja szerepel, ezért nagyon jó hangulatra a számít a színpadon. Idén kizárólag a rajongók szavazata alapján dől el, kiket díjaznak a 9 kategóriában, a voksokat november 23-ig lehet leadni a www.comet2016.hu oldalon.

Így trollkodta szét Rákóczi Feri Sebestyén Balázs telefonját!

A rádiós műsorvezetők épp kitelepültek, és hazánk különböző szépséges városaiból köszönnek be reggelente. Természetesen nem is ők lennének, ha nem űznének poént mindenből, de főleg egymásból.

Oláh Gergő újra megpróbálja?

Mint az elmúlt években, így 2013-ban is elstartolt az X-Faktor. Rengeteg új dologgal bővült akkor a műsor, melyről a Reflektor magazin be is számolt. Meglepetésként Oláh Gergő pedig ismét kiállt a mentorok elé, hogy újra kipróbálja magát a tehetségkutató színpadán.

Nosztalgiázzunk! 18 éves az RTL Klub

Ami ilyen formában nem teljesen igaz, pontosabban tavaly lett nagykorú a csatorna. Ki szeretné látni Szellő István barna, göndör hajjal? Esetleg ki emlékszik Lilu első VV beköszönésére, avagy Balázs első adására? Nézd meg a videót!

A Morning Show műsorvezetői megszívatták az X-Faktor nyertesét!

Vastag Csaba négy évvel ezelőtt életében először járt Balázsék stúdiójában, ahová egy nagy adag sós kávéval érkezett, ezért viszont a fiúk nem kímélték beszólásaikkal.

Jani és Balázs újra feltűnik a tévéképernyőn?

Három évvel ezelőtt a Fókusz kamerái előtt mesélt arról a két jó barát, hogy milyen meglepetéssel, azaz milyen új műsorral készülnek a rajongók számára. Kiderült, hogy négy év kihagyás után újra összeállt Sebestyén Balázs és Vadon Jani. A műsor címét is elárulták: Vundersőn és Zuperszexi.

A Fókusz kolléganője váltja néhány hétre Szabó Zsófit

A Fókusz kolléganője váltja néhány hétre Szabó Zsófit, a Story Extra műsorvezetőjét. Petra 4 és fél éve dolgozik a Fókusznál, és olyan riportok fűződnek a nevéhez, mint például exkluzív börtöninterjúja a sorozatgyilkos Bene Lászlóval vagy az egykori labdarúgó világsztárral, David Beckhammel készített londoni beszélgetése. Munkatársunk most egy egészen más feladat elé néz – sztárok, ismert emberek jól és kevésbé ismert arcát mutatja majd be a Story Extrában. A stúdióban Szabó Zsófi igazította el.

Fókusz 2016-07-04


szerző:
2016.07.04. 18:55
Így trollkodta szét Istenes Bence Tóth Gabi Instáját

Már javában zajlik a X-Faktor hatodik évadának válogatója. A zsűri több száz versenyzőt néz meg ilyenkor, úgyhogy a szorgos munka közepette nem árthat egy kis provokálás. Ugye, Ben?

Erős Antónia és Szellő István a pályán

Négy éve már annak, hogy a két sikeres műsorvezetővel a Reflektor stábja készített interjút. Antónia és István elmesélték, mennyire fontos nekik a sport, és hogyan vált az életük részévé. Van egy másik fontos kérdés: hol is készült az interjú? Az még érdekes lehet…

Istenes Bence szakmát váltott?

Három éve történt, ezen a napon, hogy az X-Faktor műsorvezetője több éves tévés pályafutása után úgy döntött, új területen is kipróbálja magát. Ezzel nem is lenne baj, a gond csak az, hogy Adát szemelte ki a kísérleti nyúl szerepére.

Story Extra 2016-03-21


szerző:
2016.03.21. 16:55
Miről álmodoztak az RTL Klub műsorvezetői?

Informálnak, szórakoztatnak minket nap, mint nap. De az élet nem mindig volt szórakoztató számukra. Az RTL műsorvezetői, Erős Antónia, Barabás Évi és Istenes Bence egytől‐egyig hosszú utat tettek meg a képernyőig, de egy dologban nagyon hasonlítanak egymásra.

Story Extra 2016-03-18


szerző:
2016.03.18. 17:25
Farm-kvíz Nádai Anikóval és Fördős Zével

Hamarosan indul az RTL Klub legújabb valóságshow-ja, ami egyik korábbihoz sem hasonlítható. A műsorvezetőket a Story Extra letesztelte, mielőtt nekivágnának a több hónapos kalandnak: egyszerűnek tűnő kérdésekre válaszolt Nádai Anikó és Fördős Zé. Te tudtad volna a helyes megoldásokat?

Story Extra 2016-03-02


szerző:
2016.03.02. 17:25
BRÉKING! Nádai Anikó és Fördős Zé hatalmas bejelentésre készül

Végre lerántjuk a leplet: ők ketten már tudják, kik vezetik majd a hamarosan induló Farmot. Kattintson, és Ön is azonnal megtudja! De inkább mondják el ők saját maguk!

Füry Ferenc meg sem áll a döntőig

Ahogy a Hungary’s Got Talent zsűritagjainak, a műsorvezetőknek is megvan az a lehetőségük, hogy az aranygombbal bejutassanak valakit az élő show-ba, akik már éltek is ezzel a jogukkal. Így jutott tovább a sajátos angolkiejtéssel rendelkező Füry Ferenc, aki reményei szerint meg sem áll a döntőig.

 

Balázs és Dombi hamar megtalálták a közös hangot

Nemrég az is kiderült, hogy kik is lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetői. A páros tagjai jól ismerték egymást, együtt azonban még soha nem dolgoztak. A közös munkáról, az eddigi castingok vicces történeteiről beszélgettünk velük.

HUNGARY'S GOT TALENT: Dombi és Balázs egy húron pendülnek

A műsorvezetőpáros már most rátaláltak a közös hangra, ami nem is meglepő, hiszen már korábban is találkoztak. A közös munkán túl, a jelenlegi produkciók és a múltbeli sztorijaik is szóba kerültek.

Megvannak a Hungary's Got Talent műsorvezetői

A Got Talentet tavaly minden idők legsikeresebb televíziós formátumának választották, nem csoda hát, ha minden országban óriási érdeklődés övezi a házigazda, vagy házigazdák kilétét. A zsűrit nemrég lelepleztük, úgyhogy nem maradt más hátra, itt vannak a műsorvezetők. Fehér István riportja.

Kik lesznek a műsorvezetők? Most már tudjuk!

Rengetegen találgatták, kik lehetnek majd az idei év legnagyobb szabású showjának műsorvezetői, de a győztes kombinációt senki sem találta el, most eljött az igazság pillanata.

Lilu


szerző:
2013.12.19. 11:20
Lilu

A ValóVilág 6 műsorvezetője.

Reflektor 13-12-09


szerző:
2013.12.10. 01:20
Reflektor 13-12-09

Reflektor: Váratlan fordulat az X-Faktorban Csordás Ákos kiesével most már bizonyossá vált, hogy az idei Finálé több szempontból is különleges lesz. Sebestyén Balázst meghatotta Jani produkciója. A Vundersőn és Zuperszexi évadzáró adásában Vadon Jani dalra fakadt.

Reflektor 12-06-20


szerző:
2012.06.21. 00:00
Reflektor 12-06-20

Reflektor: A sport ereje Erős Antónia és Szellő István szemével. Király L. Norbi tintával köszönti az új családtagot.

Szókimondó interjú a legnépszerűbb híradósokkal

Csípős nyelvű riporterünk igyekezett zavarbahozni Erős Antóniát és Szellő Istvánt, akik egymásról is kendőzetlenül mondták el véleményüket.

Fél Kettő 11-05-19


szerző:
2011.05.19. 14:20
Fél Kettő 11-05-19

Fél Kettő: Terézanyu - Vendégünk a szinglik bibliájának írónője. Csajok a csúcson - Gigi és Anikó a Villa után műsorvezetők lettek. Botrányfilm - Diana hercegnő végzetes balesete és a legújabb összeesküvés-elméletek.

Reggeli 09-12-23


szerző:
2009.12.23. 08:48
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való