KERESÉS search-close

műhelytűz

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "műhelytűz"

Mesterlövészek lőttek ki egy túlhevült gázpalackot

A XV. kerületben egy családi ház udvarán álló műhely gyulladt ki, a tűzoltók két gázpalackot hoztak ki, de az egyik annyira felforrósodott, hogy félő volt, hogy felrobban. Összesen 14 lövést adtak le rá, így sikerült a veszélyt elhárítani. A tűzben senki sem sérült meg, de az anyagi kár több százezer forint.

 

Több autó is kiégett


szerző:
2017.11.01. 18:05
Több autó is kiégett

Kigyulladt egy használtautó kereskedés hajnalban Budapesten. Három épület is égett. Két kocsi megsemmisült a tűzben. Az egyik helyiségben egy gázpalackot találtak a tűzoltók, emiatt veszélyes volt megközelíteni az épületet.

Autószerelő műhely égett a XV. kerületben

Nyolcvan négyzetméteres autószerelő műhely gyulladt ki a XV. kerületben, a Beller Imre utcában hétfőn délután. A műhelytűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi tűzoltók. A tűz oltásán harminc tűzoltó dolgozott. A nyolcvan négyzetméter alapterületű épületről a tűz átterjedt egy közel álló családi ház tetejére, valamint a nagy hő megrongálta a szomszédos telken, a kerítéshez közel parkoló teherautót is. Az égő műhelyből a tűzoltók kihoztak egy ipari gázpalackot. A palack teljesen átforrósodott, hűtését vízzel biztosították, miközben a helyszínre kérték a Terrorelhárítási Központ mesterlövészeit, akik a tűzoltás során ki is lőtték a palackot. A fővárosi tűzoltók hét vízsugárral fékezték meg az erős szélben a lángok továbbterjedését.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való