KERESÉS search-close

múltidézés

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "múltidézés"

Múltidézés a 70. születésnapját ünneplő Várkonyi Andrással és Fodor Zsókával!

70 éves lett Várkonyi András! A színművész születésnapja alkalmából Fodor Zsóka is a Reggeli vendége volt, akivel felidézték a Barátok köztben eltöltött közös éveket. A beszélgetésből az is kiderü, hogyan éli meg András a 70. születésnapját, és miként fogja megünnepelni!

Mi lett a Szombat Esti Láz táncosaival?

Bizonyára mindenki emlékszik a műsor profi versenyzőire, de vajon mi a helyzet velük azóta?

 Újra a gangon Zalatnay Cini!

Zalatnay Sarolta 70 éves, mi pedig elkísértük gyerekkori házukhoz! De kik voltak a “hippi kinézetű fiúk” a kislány oldalán, és mitől szédül mostanában Cini? Kiderül a riportból!

 

 Különleges időutazás az Oltári csajokban!

Karola szeretné megtudni, vajon ki a fia apja, ezért visszaidézi a ’90-es éveket, amikor a berlini love parade-on bulizott és több pasival is kalandba keveredett. A stáb különleges jelmezeket és helyszíneket keresett a forgatáshoz, amelyek visszahozzák a kor hangulatát. Hogy, mi a múltidézés eredménye, megtudhatják a szerda esti Oltári csajokban, 20:30-kor az RTL II-ön!

 

Az első 20 évünk: Múltidézés legendás műsorvezetőkkel!

Egyetlen este erejéig legendás műsorvezetők tartanak múltidézést: Fábry, Boros, Bochkor, Balázs, Bence, Jáksó, Lilu. Az elmúlt két évtized legnagyobb showműsorainak és a tehetségkutatók emlékezetesebb pillanatai soha nem hallott poénokkal, történetekkel. 

Kezdés: hétfőn a Híradó után 18:55-től 

Mérai Kata igazi Star Wars-rajongó

A színésznő a gyerekkora óta rajong a sci-fi sorozatért, így most az 501-es légió tagjaival érkezett a messzi-messzi galaxisból. Ha te is nagy rajongója vagy a filmeknek, ne felejts el játszani a CinemaKlubon.

Ők már túlélték a dzsungelt


szerző:
2017.11.24. 08:16
Ők már túlélték a dzsungelt

November 27-én indul a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évada. Molnár Andi, Novák Angéla és Aurelio Caversaccio már megmérettették magukat a dzsungel mélyén, és bár sokszor kemény megpróbáltatásoknak néztek elébe, a mai napig örömmel emlékeznek vissza a boldog pillanatokra.

ValóVilágtól a Big Brotherig

A nyolcrészes best of sorozat hétfő esténként látható az RTLII műsorán, s minden hétfőn - az első évadtól kezdve - egy-egy korábbi VV-évad legszebb, legizgalmasabb, legjobb pillanatait mutatja be.

Mi történt a sztárokkal a kiesésük óta?

A Nyerő Páros fináléjában felelevenítettük a sztárok beköltözését, és azt is megtudtuk, hogy mi történt velük azóta, hogy már nem szerepelnek a műsorban.  

Időutazás a Skoda Octavia Superrel


szerző:
2015.12.20. 11:35
Időutazás a Skoda Octavia Superrel

Visszatekertük az időt 1967-ig! Egy olyan járművet teszteltünk, mely fölött eljárt már az ideő, viszont egyáltalán nem látszik rajta! Önnek milyen emlékei vannak a Skoda Octavia Superről?

18 éves az RTL Klub!


szerző:
2015.10.24. 20:00
18 éves az RTL Klub!

Tizennyolc évet tizennyolc percben összefoglalni lehetetlen küldetés. Mi mégis megpróbáljuk a velünk egyidős  Kingával, az RTL család egyik tagjával. 1997. október 27-én születtünk, és ez médiatörténelmi pillanat. A kezdő csapat, sokan huszonéveik elején járó fiatalok, új világot tanultak meg, és építettek fel. És ezt már soha senki nem tudja újraélni, hiszen nem indul még egyszer a kereskedelmi televíziózás Magyarországon.

Idézze fel velünk, mi is történt az elmúlt 10 évben!

2005-ben halt meg II. János Pál pápa, a Csillagok háborújában bosszút álltak a Sithek, Madonna még csak 47 éves volt és hiába énekelte azt, hogy „Time Goes By So Slowly”, egyáltalán nem volt igaza: az idő bizony nagyon is gyorsan halad.

Emlékeznek rá, mi történt 10 éve?

2005 júniusának nagy durranása volt a videóhívásra is alkalmas mobilkészülék – Csonka András aggodalma azonban fölösleges volt. Bár belegondolni is hihetetlen, hogy ez a technológia már 10 éves, az alkalmazást használók biztosan megtalálják a módot, hogy leplezzék titkaikat. Süle László riportja.

Fókusz 14-04-16


szerző:
2014.04.16. 18:30
Fókusz 14-04-16

Fókusz: Indiántánc Londonban - Rendhagyó múltidézés a brit fővárosban Ákossal, aki most legféltettebb titkait is elárulta. Kirúghatják? - Utánanéztünk, lehet-e következménye annak, hogy Zimány Linda Jude Law-val került közelebbi kapcsolatba. Kutyasors - Kell-e félni, ha gyerek érkezik a kutyás családba? Együtt aludhat-e a baba a négylábú őrzőjével?

Fókusz 13-12-17


szerző:
2013.12.17. 19:55
Fókusz 13-12-17

Fókusz: Megdöbbentő fejlemények - Az X-Faktor ötödik adásától végig a ByTheWay vezetett, hogyan történhetett, hogy veszítettek? Kínos karácsony - Melyek azok az ajándékok, amiket kerüljünk? Geszti Péter és Lali kiöntik a szívüket. Sírva nézte - Elkísértük Danics Dórát a győzelme utáni első napjára. Múltidézés, rajongók és örömkönnyek.

15 éves lett a Fókusz!


szerző:
2012.10.27. 19:30
15 éves lett a Fókusz!

Visszarepítjük Önöket az időben. Megmutatjuk az izgalmas kezdeteket, a legegzotikusabb helyszíneket, ahová elrepítettük, és a legkülönösebb történeteket, amelyekkel elgondolkodtattuk Önöket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való