KERESÉS search-close

módszerek

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "módszerek"

Hol tart a tudomány a rákkutatásban?

Az Európai Unióban Magyarországon halnak meg a legtöbben tüdőrákban és vastagbélrákban. A brit Macmillan Cancer Support szerint viszont 2020-ra minden második ember rákos beteg lesz a Földön. Lehetséges ez? Magyarország legjobb rákkutató szakembereit kérdeztük.

Kiderítettük: Hogyan kell becsajozni?

Mi kell a nőknek? Hogyan lehet meghódítani a gyengébbik nemet? Férfiak ezrei keresik rá a választ. Riporterünk újabb kapcsolati szakértőket és módszereket talált, természetesen ki is próbált néhány csajozási trükköt.

Sherlock és Columbo ma másképp csinálná

Hogyan nyomoznak hűtlen férjek és feleségek után a házastársak megbízásból, milyen módszereket vethetnek be Magyarországon a magánnyomozók? Egyáltalán hányan űzhetik nálunk ezt a foglalkozást, és milyen feltételekkel?

Mi minden okozhat pattanásokat?

A pattanások sokszor nem csak a kamaszok, de a felnőttek életét is meg tudja keseríteni. Az oka lehet hormonális probléma, stressz, de akár a nem elég gyakran tisztított ágynemű is állhat a háttérben. Hogy mi minden okozza a pattanásokat és melyek a legmegfelelőbb kezelési módszerek, arról Koós Viktória, kozmetikust kérdeztük.

Előző rész (2015. július 16.)

Ágnes módszerei romba dönthetik a Berényi céget.  Miklós drága ajándékát vagy Róbert hamis karkötőjét választja Nóra?  Vajon Hanna vagy Péter képes előbb továbblépni?
 

Tények és tévhitek a babák nyelvtanulásáról

Vankó Magdolna, tanulási szakértő elmondta, miért érdemes már kisgyermekkorban nyelveket tanítani gyermekeinknek, valamint bemutattuk Dobó Ági kisfiával, milyen módszerrel lehet könnyen és gyorsan eredményeket elérni. 

Reggeli 10-10-27


szerző:
2010.10.27. 09:05
Reggeli 10-10-27

Reggeli: A Reggeliben olyan trükköket és módszereket mutattunk meg, amelyekkel több ezer forintot is spórolhatunk a gázszámlán, de vendégül láttunk egy magyar kaszkadőrlányt, aki forgatott Angelina Jolieval is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való