KERESÉS search-close

mészárlás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mészárlás"

Terrortámadás Új-Zélandon, két mecsetben lövöldöztek

49-en meghaltak, 20-an pedig megsebesültek, amikor két új-zélandi mecsetben tüzet nyitottak a hívőkre. Egyikük, egy 28 éves ausztrál férfi élőben közvetítette az interneten a mészárlást. Fegyvereire és a tölténytáraira muszlimok elleni harcok egyes eseményeinek dátumát írta. Legalább három magyar vonatkozású is van rajtuk.

Életfogytiglan a tömeggyilkosoknak

Életfogytiglani börtönre ítélték a XX. század egyik legkegyetlenebb rendszerének még életben lévő, két egykori vezetőjét Kambodzsában. A 70-es évek második felében a Vörös Khmerek rémuralma idején legalább kétmillió ember halt meg. Valószínűleg ezzel lezárult a felelősségre vonás az indokínai országban, ahol már nem akarnak több pert a tömeggyilkosok ellen.

 

Megrázó videók a lövöldözésről

Megrázó videók kerültek elő a Krím-félszigeti Kercs szakiskolájában történt lövöldözésről. A halálos áldozatok száma ma 21-re emelkedett. Kiderült, hogy a 18 éves ámokfutó, aki önmagával is végzett, szeptemberben kapta meg a fegyverviselési engedélyt, és a mészárlás előtt vette meg a töltényeket a helyi fegyverboltban.

Hidegvérrel végzett családjával

Beismerte egy coloradói családapa, hogy ő végzett a hét elején eltűnt két kislányával és terhes feleségével. A 33 éves férfi pár napja még könnyek között nyilatkozott a helyi tévének, miután viszont munkahelyén megtalálták a három holttestet olaj-és gáztartályokba rejtve, azonnal letartóztatták.

Videó a menekülésről

A mészárlás ellenére is megjelent a Capital Gazette nevű újság Marylandban. A fegyveres az amerikai lap szerkesztőségében öt emberrel, köztük négy újságíróval végzett, két másik embert pedig megsebesített. A bosszúból gyilkoló férfi ellen már vádat is emeltek.

Nem véletlenszerűen ölt

Mészárlás az Egyesült Államokban. A marylandi Anapolisban egy férfi legkevesebb öt embert megölt és többeket megsebesített, amikor sörétes puskával tüzet nyitott egy helyi újság szerkesztőségében. A támadó zaklatási ügyéről korábban a megtámadott újság beszámolt, valószínűleg ez állhat a lövöldözés hátterében.

 

Vérfürdővel avatták a nagykövetséget

Brutális mészárlásba torkollott az amerikai nagykövetség Jeruzsálembe költöztetése ellen tiltakozó palesztinok tüntetése a Gázai Övezet határánál. Az izraeli hadsereg több mint 40 emberrel végzett - közben a követség avatásán Donald Trump lánya, Ivanka megbékélésre biztatta a szembenálló feleket.

 

Terrortámadással és mészárlással fenyegetőzött egy pécsi férfi

Terrortámadással és mészárlással fenyegetőzött egy pécsi férfi tavaly ősszel, most emeltek vádat ellene. Négyszer hívta a segélyhívót, megfenyegette a rendőröket és családtagjaikat is. Az összes beszélgetést rögzítette a rendszer. Ha bűnösnek találják, akár 3 év börtönt is kaphat közveszéllyel fenyegetés miatt.

Mészárlás a templomban


szerző:
2018.02.19. 18:20
Mészárlás a templomban

Vérfürdőt rendezett egy fegyveres ámokfutó egy dagesztáni templomban. A 22 éves helyi férfi öt nőt megölt és több embert megsebesített, amikor tüzet nyitott a hívőkre. A merénylőt a rendőrök agyonlőtték, lakásán később találtak egy videót, amelyen az Iszlám Államnak tett hűségesküt. A támadásról több felvétel is készült.

Mészárlás a templomban


szerző:
2017.11.06. 18:16
Mészárlás a templomban

Texasban egy 26 éves volt katona besétált az egyik templomba, és válogatás nélkül lőni kezdett a hívőkre. 26 embert ölt meg. Gyerekeket és várandós anyukát is.

Miley Cyrus neked is könnyeket fog csalni a szemedbe!

Az énekesnő Jimmy Fallon show-jában olyat tett, amire rég volt példa.

Fókusz 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 17:20
A vérfürdő ellen tiltakoznak

Leöntötték piros festékkel a dán főváros jelképét, A kis hableány szobrot. A festék színe a vért jelképezi, amire a járdára írt, angol nyelvű szövegből lehet következtetni. E szerint "Dánia megvédi a Feröer-szigetek delfinjeit". Mindez arra utal, hogy állatvédők tiltakoznak. Az Atlanti-óceán északi részén lévő szigetcsoporton ugyanis, amely Dánia része, évente egyszer példátlan vérfürdőt tartanak a helyiek az öbölbe terelt gömbölyűfejű delfinek között. Az állatok húsát feldolgozzák és megeszik, de csak az ott élők. Nemzetközi állatvédő szervezetek állandóan követelik, hogy Dánia tiltsa be a mészárlást.

 

Élőben közvetítette a mészárlást

Élőben közvetített horror. Újabb kisgyermek esett áldozatul a bandaháborúknak az Egyesült Államokban. A gyerek nagynénje véletlenül telefonjával felvette, amikor golyózáport zúdítottak rájuk. Őt hasba lőtték, míg a barátja és a kocsiban ülő két éves kisfiú meghalt.

Újra kezdődött a mészárlás

Újra Ukrajna a világpolitika egyik vezető témája, mert újra dörögnek a fegyverek az ország keleti részén. A kormányerők által ellenőrzött Avdiivka városában a legsúlyosabb a helyzet. Nemzetközi szervezetek szerint katasztrófa fenyegeti az ott élőket. A szembenálló felek egymást vádolják a mészárlásért. Moszkva vádlóihoz csatlakozott a Kremllel eddig megértőnek mutatkozó új amerikai elnök ENSZ-nagykövete is.

Mészárlás Japánban: meg akarta szabadítani a világot a fogyatékosoktól

Már 19 halálos áldozata van a kedd hajnali Tokió közelében történt mészárlásnak. A tettes egy fogyatékkal élőknek otthont adó intézményben rendezett ámokfutást, majd feladta magát a rendőrségen. Tettét azzal indokolta, hogy meg akarta szabadítani a világot a fogyatékkal élőktől.

Nemzeti gyásznap: Törökország lett a terroristák elsődleges célpontja?

Brüsszel után most Isztambulban lövöldöztek és robbantottak az Iszlám állam terroristái. A merényletben 41 ember halt meg és 239-en megsebesültek. De miért éppen az átlagosnál jobban biztosított reptereken csapnak le mostanában a merénylők? És hogyan hat a török turizmusra a támadás, hiszen az elmúlt években már csak fele annyian utaznak oda, mint korábban.

Fókusz 2016-06-14


szerző:
2016.06.14. 18:55
Gyakran járt a gyilkos a melegbárba

Korábban többször is járt a melegbárban az orlandói gyilkos. A klub törzsvendégei szerint a kommandósok által a vérengzés után lelőtt támadó biztosan homoszexuális volt. Omar Mateen tettét apja korábban azzal magyarázta, hogy fia gyűlölte a melegeket. Az amerikai szövetségi nyomozóhivatal szerint nincs bizonyíték arra, hogy a muzulmán férfit külföldről irányította volna bármilyen terrorszervezet.

Órákig tartott a mészárlás – 49 áldozat

Volt, aki halottnak tettette magát és úgy élte túl az Egyesült Államok történetének eddigi legbrutálisabb vérengzését. Mások a lövöldözés alatt a családjukkal sms-eztek; az egyik áldozat ezt írta az anyjának: meg fogok halni. Azóta nincs hír felőle. 49 embert mészárolt le az amerikai Orlando egyik melegbárjában egy afgán származású férfi. A 29 éves merénylő órákig tartotta rettegésben a 300 vendéget. Még nem hozták nyilvánosságra az összes áldozat nevét, sok családtag ezért még reménykedik, hogy szeretteik túlélték a vérengzést. Megrázó tudósítás!

Véres mészárlások Amerikában

Két brutális gyilkosságsorozat történt péntek este az Egyesült Államokban. Ohióban egy család nyolc tagját végezték ki álmukban, csak három kisgyereket hagytak életben a tettesek, akik után hajtóvadászatot indított a rendőrség. Georgiában pedig öt embert ölt meg egy fegyveres támadó, aki a mészárlás után végzett magával.

Megölik, aki nem kell, vagy lázad

Tömegsírokat találtak rengeteg nő maradványával a kurdok a nemrég felszabadított iraki Szindzsárban. A jezidi kisebbséghez tartozó nőkkel feltehetően azért végeztek az Iszlám Állam gyilkosai, mert nem voltak fiatalok, így nem voltak jók szexrabszolgának. Megrázó riport következik.

Darth Vader maszkban, horrorisztikus zenére gyilkolt a svéd iskolai támadó

A rendőrség szerint rasszista indítékai voltak Anton Lundin Pettersson-nak, aki tegnap karddal támadt egy svéd iskola tanulóira. A gyilkosságok után nyugodtan fotózkodott a diákokkal, akik azt hitték, a közelgő Halloween miatt öltözött be.

10 halott egy amerikai lövöldözésben

Kilenc embert agyonlőtt és hetet megsebesített egy ámokfutó az Egyesült Államokbeli Oregon állam egy főiskoláján. A támadó is meghalt, a rendőrök lőtték le, miután tűzharcba keveredtek vele. Barack Obama a tragédia után rendkívüli televíziós beszédben a fegyvertartás szabályozására szólított fel.

Előzetes: Újabb egyetemi mészárlás az Egyesült Államokban

Kilenc embert agyonlőtt és hetet megsebesített egy ámokfutó Oregon állam egy főiskoláján. Szemtanúk szerint tanteremről, tanteremre járt, és közben lövöldözött. Részletek 18:00-kor az RTL Híradóban.

Életfogytiglani börtönbüntetést kapott a mozis gyilkos

James Holmes, három éve az amerikai Aurora település filmszínházában lőtt agyon 12 embert, 70-et pedig megsebesített. Ügyvédei szerint az egykori egyetemista elméje zavart volt a gyilkosság idején. Az ügyészek viszont azt mondták: tisztában volt azzal mit tesz.

Cigány származása miatt hurcolták el, de túlélte

Máig álmodik vele - ezt mondja a 89 éves Béla bácsi, amikor a haláltáborról beszél. Ma van a Roma Holocaust emléknapja: 1944-ben ezen a napon több mint háromezer romát gyilkoltak meg Auschwitzban SS-katonák.

Mészárlás egy amerikai katonai bázison

Először egy toborzóirodát támadott meg, aztán egy kiképzőközpontban agyonlőtt négy tengerészgyalogost egy kuvaiti származású amerikai férfi Chattanoogában. A támadóval tűzharcban végeztek a rendőrök.

Előzetes: Sokkolta a terrortámadás

Ezután meggondolja, hogy hová megy nyaralni - ezt mondta az RTL Híradónak egy magyar turista, aki nem messze a pénteki terrortámadás helyszínétől nyaralt Tunéziában. A fiatal férfi aznap épp hajókirándulásra ment, különben valószínűleg ő is azon a tengerparton lett volna, ahol a mészárlás történt.

Véres merényletek, rengeteg halott a terrortámadások után

Halottak mindenütt: a világ legnagyobb hírtelevíziói, hírügynökségei ma egyszerre több országból is ontották a terrorcselekmények képeit: a magyarok egyik kedvenc turistaparadicsomában, Tunéziában ötcsillagos szállodákban egymás után lőtték le a strandolókat, legalább 28-an meghaltak. Kuvaitban egy mecsetben történt öngyilkos merénylet, ott 25-en haltak meg. Miközben gyászol Franciaország is, a legkegyetlenebb támadást Szíriában indította az Iszlám Állam.

Válogatás nélkül lőttek mindenkire

147 halottja van a kenyai vérengzésnek. Öt fegyveres tört be Garissa egyetemének területére, válogatás nélkül lőttek le vizsgákra készülő diákokat, tanárokat. A támadókat végül egy kollégium területére szorították be: négyen közülük felrobbantották magukat, az ötödiket elfogták. A mészárlást a szomáliai al-Shabab nevű terrorszervezet vállalta magára, parancsnokuk fejére több tízezer dolláros vérdíjat tűztek ki.

 

Videó a terrortámadásról


szerző:
2015.03.25. 18:25
Videó a terrortámadásról

Videóra vette egy olasz turista a tuniszi Bardo múzeum elleni terrortámadás első perceit. A felvételen látható az is, hogy menekült mindenki, amikor a lövések eldördültek. 21 ember halt meg a március 18-ai mészárlásban, amit az Iszlám Állam terrorszervezet vállalt magára. Olasz turisták egy csoportjának mutatta az idegenvezető a Bardo múzeum világhíres római mozaikgyűjteményét, amikor lövés dördült.

Szökésben a harmadik támadó


szerző:
2015.03.22. 18:20
Szökésben a harmadik támadó

Még szökésben van a tuniszi múzeumi mészárlás egyik elkövetője. Ezt a tunéziai elnök jelentette ki egy interjúban hozzátéve, hogy már azonosították a férfit. Ő is szerepel a biztonsági kamerák felvételein, amelyeket most hoztak nyilvánosságra. A támadásban 25-en haltak meg, köztük sok külföldi.

Újabb gyanúsítottak a mészárlásban

Nyolc férfit tartóztatottak le a szerb hatóságok, akik a gyanú szerint 20 évvel ezelőtt részt vettek a srebrenicai népirtásban. 1995 nyarán nyolcezer muzulmán férfit és fiút mészároltak le boszniai szerb katonák nem sokkal azután, hogy a várost elhagyták a holland békefenntartók. A szerb hatóságok hozzáállása a boszniai háborús bűnösök felkutatásában főleg az utóbbi években változott, mert az ország közeledni próbál az Európai Unióhoz.

A mészárlás áldozataira emlékeznek

"Je Suis Charlie", azaz "Én Charlie vagyok" címmel karikatúra-kiállítás nyílt a Francia Intézetben. A tárlatot a Charlie Hebdo párizsi szatirikus lap elleni januári merényletben elhunyt újságírók és karikaturisták emlékére rendezik. Tíz ország művészei állítják ki képeiket, a francia alkotók mellett magyar karikaturisták is.

Fekete március a XXI. században

25 éve, alig három hónappal a forradalom után az összeborulásból harc és majdnem polgárháború lett a románok és magyarok között.

Mészárlás és csata Marosvásárhely főterén

Olyan volt, mint egy pofon – alig három hónappal a romániai forradalom után, amikor magyarok és románok összeborultak és azt mondták: soha többé sovinizmust, egymásnak estek magyarok és románok Marosvásárhely főterén.

Kilenc halott a lövöldözésben


szerző:
2015.02.25. 18:40
Kilenc halott a lövöldözésben

Nem terrorcselekmény volt a keddi csehországi mészárlás. Egy idős, zavarodott férfi nyitott tüzet egy étteremben. Nyolc embert lőtt agyon, majd miután a rendőrök megérkeztek, maga ellen fordította fegyverét. Nem tudni, miért követte el tettét. Teljes gyászban a dél-morvaországi Uherski Brod. A 17 ezres város lakosai sorra hordják a mécseseket és a virágokat az étteremhez, ahol a lövöldözés történt.

Diákokat mészároltak le


szerző:
2014.11.08. 18:40
Diákokat mészároltak le

Brutális tömeggyilkosság történt Mexikóban: a latin-amerikai országban még szeptemberben tűnt el egy kisvárosból 43 diák. A szüleik azóta hiába keresik őket. Egy bűnbanda időközben elismerte: ők ölték meg a diákokat, a maradványaikat felgyújtották, majd egy folyóba szórták.
 

Kegyetlenek és elszántak: az Iszlám Állam nyomában

Iszlám Állam, vagy angol rövidítéssel ISIS. Valójában pár tízezer szélsőséges katona, amely HD minőségű filmet forgat a robbantásairól, vagy épp amerikai foglyainak kivégzéséről.

Kegyetlenek és elszántak: az ISIS nyomában

Iszlám Állam, vagy angol rövidítéssel ISIS. Valójában pár tízezer szélsőséges katona, amely HD minőségű filmet forgat a robbantásairól, vagy épp amerikai foglyainak kivégzéséről.

Segítséget hívtak, de lemészárolták a kutyát

Brutális kutyamészárlás Szekszárdon. Szombaton este járókelők egy padhoz kötözve találták a magányos állatot, aminek ekkor még semmi baja nem volt. Értesítették a rendőrséget, hogy vigyék el a kutyát egy menhelyre. A szemtanúk másnap azonban óriási vértócsát találtak ott.

Naponta megerőszakolják a kislányokat

A kislányokat naponta megerőszakolják és szexrabszolgaként tartják, a férfiakat, időseket és gyerekeket pedig hidegvérrel lemészárolják. Egyre több részlet derül ki az Iszlám Államként ismert terrorszervezet rémtetteiről.

Vérengzés: Azonosították az áldozatokat

Az ámokfutó 20 gyereket lőtt le, valamennyien 6 és 7 évesek voltak. A tettének indítékáról továbbra sem tudni semmit.

Mészárlás: négynapos nemzeti gyász Amerikában

27 embert, köztük 20 gyermeket mészárolt le az iskolai ámokfutó az Egyesült Államokban. A támadó a gyilkosságok után magával is végzett.

Felkavaró: visszatértünk a mészárlás helyszínére

Helyszíni kihallgatás zajlott a kulcsi ház falai között, ahol a családirtó, annak ügyvédje, és nyomozók voltak jelen. A házban minden úgy van, ahogy a gyilkos hagyta.

Megrázó családi tragédia Kulcson

A reggeli órákban, a 24 éves fiú, egy karddal rontott rá a családtagjaira. Édesapját, nagyszüleit, és a bátyját mészárolta le, a helyszínelő rendőrök szerint kegyetlenül. Még további két hozzátartozóját, és a család egy barátját súlyosan megsebesítette.

Fókusz 12-04-06


szerző:
2012.04.06. 20:50
Fókusz 12-04-06

Fókusz: Csillagrombolók - Akik 3 perc alatt kiakasztották vagy lehengerelték a zsűrit. De miben rejlik varázserejük? Pánik a paradicsomban - Vastag Csaba bajba, majd a fellegekbe került Bali szigetén. Exkluzív házi videó! A világ legizmosabb combja - Misi fél tonnát is kinyom, extrém edzésén a Fókusz is ott volt.

Portré 12-03-04


szerző:
2012.03.05. 01:45
Portré 12-03-04

Portré: Egy hónapig élt annál az etióp törzsnél, amelynek tagjai lemészároltak két magyar kutatót. A Portré vendége Lantai-Csont Gergely fotográfus.

Sokkoló film a norvégiai tömegmészárlásról

Érzékenyen érintette az áldozatok hozzátartozóit a nyári norvégiai gyilkosságról készülő film előzetese.

Tömegsír az autópályán


szerző:
2011.09.21. 16:56
Tömegsír az autópályán

Újabb borzalom a mexikói drogháborúban. Dílerek hagytak két teherautónyi hullát egy felüljáró alatt, közel egy bevásárlóközponthoz.

Újabb tárgyalás a csepeli mészárlás ügyében

Tanúkihallgatásokkal folytatódott csütörtök délelőtt a Fővárosi Bíróságon a csepeli kettős gyilkosság büntetőpere.

Palacsintázóban mészárolt egy amerikai férfi

11 emberre lőtt rá, majd önmagával is végzett egy férfi az Egyesült Államokban. Célpontjai közül hárman meghaltak.

Életfogytiglani a skalpolós feleséggyilkosnak

A férfi kegyetlen módszerekkel vetett véget felesége életének, majd a részleteket másnap megosztotta szomszédjával is. Megrázó történet!

A mészárlás áldozataira emlékeztek

A norvég mészárlás halálos áldozataira emlékeztek vasárnap Norvégiában.

A norvég mészárlás újra, lépésről lépésre

Rekonstruálták a norvég tömeggyilkos vérengzését Utoya szigetén, ahová a rendőröket és a gyanúsítottat egy riporter is elkísérte.

Egyedül mészárolt Breivik


szerző:
2011.08.10. 20:25
Egyedül mészárolt Breivik

Nem volt társa a norvég merénylőnek, aki 77 emberrel végzett a múlt hónapban.

Miket rejthetett el a norvég merénylő?

Titkos üzeneteket írt Anders Behring Breivik. A két hete 77 ember halálát okozó norvég férfi kódjaira informatikusok figyeltek fel.

Újabb vérfürdő Szíriában


szerző:
2011.08.01. 18:52
Újabb vérfürdő Szíriában

Folytatta a leszámolást a szíriai hadsereg az ellenzéki központnak számító Hama városában.

Luxus után szigorított magánzárka

Áthelyezték börtönéből egy másik fegyintézetbe a norvég tömeggyilkost.

Riadalom Oslóban


szerző:
2011.07.27. 15:27
Riadalom Oslóban

Egy gyanús csomag miatt kiürítették a norvég főváros központi pályaudvarát.

Istentisztelet a norvég áldozatokért Budapesten

Istentisztelettel emlékeznek a norvégiai terrortámadás áldozataira vasárnap a Bécsi kapu téri evangélikus templomban.

Norvégok a mészárlásról


szerző:
2011.07.26. 19:50
Norvégok a mészárlásról

Megkerestük a nálunk élő norvégokat, hogy megtudjuk, mi a vonzó bennünk, magyarokban, és hogy hogyan látják innen az egész világot felkavaró tömeggyilkosságot.

Norvég ámokfutó: A magyarok is nyomoznak

A magyar rendőrség és a Terrorelhárítási Központ is vizsgálja, jelenthet-e veszélyt Magyarországra a norvég merénylő kapcsolatrendszere.

Mi következik a norvég merényletekből?

Az uniós tagországok bel- és igazságügyi minisztereinek találkozóján témáj lesz a radikalizálódás elleni fellépés.

Dum-dum golyókkal gyilkolt a norvég ámokfutó

Anders Behring Breivik expanzív golyókkal gyilkolt pénteken, melyek sokkal nagyobb roncsolást végeznek a testben, mint a hagyományosak.

A rendőrök helyett turista mentette a túlélőket

A norvég szigetről a segélyhívót tárcsázó gyerekeknek a rendőrség azt mondta, ne foglalják a vonalat az oslói robbantás miatt.

Fél Kettő 11-07-25


szerző:
2011.07.25. 14:20
Fél Kettő 11-07-25

Fél Kettő: Norvégiai mészárlás - az elkövető többször járt Budapesten, naplójában utalt a magyarokra is. Intelligencia - Hogyan mérhető, mitől függ és vajon fejleszthető az IQ? Mindörökké rock & roll - Ismét lesz Fenyő-koncert, vendégünk Fenyő Miklós.

Helyiek mentették a vérengzés túlélőit

Hétköznapi norvég emberek hajóztak be a veszélyes zónába, hogy kimentsék a vízből a túlélőket.

Beismerte a mészárlást és a robbantást

93-ra nőtt a támadás halálos áldozatainak száma, a kórházban vasárnap belehalt a sérüléseibe egy férfi, akit Utoya szigetén lőtt le az ámokfutó.

„Azt kiabálta, hogy mindannyiunkat meg fog ölni”

Az RTL Híradónak nyilatkozott a támadás egyik sebesült túlélője.

Kétszer is célba vette az ámokfutó, de túlélte

Az Utoya-szigeten történt mészárlás túlélője beszélt az RTL Híradónak az átélt borzalmakról.

Szélsőjobboldali volt a norvég merénylő

A 32 éves férfi kihallgatása egész éjjel zajlott, és házkutatást is tartottak nála.

Csaknem 100 embert mészárolt le a norvég ámokfutó

Az oslói robbantásnak hét halottja van, míg az ifjúsági táborban végrehajtott mészárlásban legalább 85-en vesztették életüket.

Büntetett előéletű volt a valkói gyilkos

Egy bajonettel mészárolta le családját és barátnőjét a valkói ámokfutó.

Megrázó: Egész családját lemészárolta

Egy férfi az egész családjával végzett Valkón, a tragédia az egész települést felkavarta. A gyilkosnak szombaton kellett volna börtönbe vonulnia.

Lemészárolta családtagjait egy férfi Valkón

Barátnőjét, édesanyját és nagymamáját is leszúrta egy férfi a Pest megyei Valkón. Miután végzett velük, öngyilkos lett. Megrázó tudósítás!

A hollandok is tehetnek a vérengzésről

A holland állam is felelős három srebrenicai bosnyák lemészárlásért.

Tömegmészárlás a mexikói drogháborúban

27 lefejezett holttestre bukkantak a hatóságok egy guatemalai farmon nem messze a mexikói határtól.

Mészárlás Szíriában


szerző:
2011.04.22. 18:40
Mészárlás Szíriában

Legkevesebb 25 tüntetőt agyonlőttek, többet pedig megsebesítettek a biztonsági erők Szíriában.

Újraindult az élet a mészárlás után

Ismét tanítanak abban a brazíliai általános iskolában, ahol egy ámokfutó 12 gyereket megölt és többet megsebesített április elején.

Iskolai mészárlás Rióban


szerző:
2011.04.07. 17:50
Iskolai mészárlás Rióban

Tüzet nyitott egy volt diák az egykori általános iskolájában. Legalább 12 embert agyonlőtt, 20-at megsebesített, majd magával is végzett.

Tagadja, hogy mészárlásra készült

Az ügyészség szerint a rendkívül intelligens fiú 22 embert akart megölni egyetemén.

Elnapolták az egyetemista tárgyalását

A fiatalember fenntartotta elfogultsági kifogását, amelyben azt követeli, hogy az ügyészséget zárják ki a perből.

A háztetőkről lőtték a jemeni tiltakozókat

Legalább 46 embert öltek meg Jemenben, amikor orgyilkosok háztetőkről nyitottak tüzet ellenzéki tiltakozókra.

Mészárlás Bengáziban


szerző:
2011.02.20. 16:20
Mészárlás Bengáziban

Tüzet nyitottak a líbiai biztonsági erők a tüntetések szétverésekor meghalt ellenzékiek temetési menetére.

Hazudott múltjáról, most kitoloncolhatják

Kitoloncolás vár az Egyesült Államokban egy 46 éves boszniai teherautó sofőrre.

40 évig nem szabadulhat a móri gyilkos

Tettét nem csupán nyereségvágyból több emberen elkövetett emberölésnek minősítették, hanem előre kiterveltnek is.

Móri mészárlás másodfokon


szerző:
2010.11.09. 19:34
Móri mészárlás másodfokon

Az elsőfokon életfogytiglanra ítélt Weiszhorn Róbertnek az ügyét november 16-án tárgyalja másodfokon a bíróság.

Brutális mészárlás egy mexikói partin

Fegyveresek rontottak szombatra virradóra egy mexikói házibuli vendégeire.

Ácsi tragédia: Nem volt ott a férfi apja

A rendőrség nem erősítette meg azt a hírt, hogy járt volna ötödik ember is a mészárlás idején a házban.

Leporolják a móri aktákat


szerző:
2010.07.29. 11:13
Leporolják a móri aktákat

Kivizsgálják, miért siklott félre annak idején a móri mészárlás nyomozása. Ezt még Bencze József korábbi rendőrfőkapitány ígérte meg.

Mészárlás egy partin Mexikóban


szerző:
2010.07.18. 21:10
Mészárlás egy partin Mexikóban

Összesen tizenhét bulizót lőttek agyon vasárnap fegyveresek a mexikói Torrenben.

Életfogytiglan a srebrenicai vérengzésért

Népirtásért, gyilkosságért, emberiesség elleni bűncselekményekért élete végéig rács mögött marad a két egykori katonai vezető.

Előzetesben marad a gyilkolni készülő diák

A bíróság 3 hónappal meghosszabbította az egyetemista előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint tömegmészárlásra készült.

Mészárlás egy kínai óvodában


szerző:
2010.05.12. 08:08
Mészárlás egy kínai óvodában

A támadásban hét gyermek és egy óvónő halt meg, 12-en megsérültek.

Szerbia elítéli a srebrenicai mészárlást

Történelmi jelentőségű határozatot fogadott el Szerbia parlamentje.

Túlhajthatta magát a gyilkos apa


szerző:
2010.03.19. 17:20
Túlhajthatta magát a gyilkos apa

Pszichológusa szerint semmi nem utalt arra, hogy komoly problémája volt a családját kiirtó tényői férfinek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való