KERESÉS search-close

méltatlan

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "méltatlan"

Méltatlan vigasz a veronai busztragédia károsultjainak

Fájdalmában a sajtóhoz fordult a veronai busztragédia egyik áldozatának édesapja. Azt mondja, méltatlan módon szeretné őket kárpótolni a biztosító. Ügyvédjük szerint az a baj, hogy a magyar jogrendszer a legkevésbé empatikus Európában. Ha az olasz törvények szerint rendeznék a kártérítést, a most felajánlott összeg húszszorosa járna nekik, de számukra ez nem a pénzről szól.

 

Művészek 50 ezres nyugdíjjal

Demjén Ferenc úgy érzi, hogy meglopták. A legendás zenészről a Blikk írta meg, hogy havonta 48 ezer 500 forint a nyugdíja. A hetvenéves, Kossuth-díjas Demjén nem érti, hogy ha a rendszerváltás előtt az Országos Rendező Iroda évtizedekig vonta a művészektől a nyugdíjjárulékot, most hol a pénz. A nyugdíjbiztosítási főigazgatóság szerint csak az 1988 utáni befizetések számítanak.

VERONAI BUSZBALESET TÚLÉLŐJE: Úgy érzi meggyalázták felesége emlékét

Most először és utoljára szólalt meg a január 20-ai 16 halálos áldozatot követelő Veronai buszbaleset egyik túlélője. Papp András feleségét Enikőt és nevelt fiát Balázst vesztette el azon az estén. Ő csodával határos módon élte túl a tragédiát. A tragédia óta rengetegen keresték meg, hogy kifejezzék együttérzésüket és felajánlják segítségüket. Jött egy levél felesége munkahelyéről is, akik saját halottjukként kezelték volna Enikőt, de ehhez férje nem járul hozzá, mert szerinte méltatlanul bántak ott a feleségével, aki nem sokkal a tragédia előtt fel is mondott. András sokat vívódott, hogy nyilatkozzon-e érzéseiről, és csakis emiatt a szerinte lekezelő, és méltatlan levél miatt döntött úgy, hogy kameránk elé áll.

 

Rabszolgasors: Magyarországon is több tízezer áldozata van

Nem először forgattunk rabszolgákról, ma Magyarországon közünk élő, teljesen kiszolgáltatott, a saját életüket, vagy a gyerekükét feláldozó emberekről. És az őket emberhez semmiképpen nem méltó, minden szempontból kihasználókról. Nálunk harminchatezer ember élhet rabszolgasorban, bár nem tartják őket láncon, annyira kiszolgáltatottak és megfélemlítettek, hogy képtelenek szabadulni helyzetükből.

Kiállnak magukért


szerző:
2015.05.12. 17:44
Kiállnak magukért

Egész életükben másoknak segítenek, ápolók és ápolónők adásunkkal egyidőben utcára vonultak. Azt mondják, elég volt, nem akarnak tovább megbecsülés nélkül dolgozni. Rettegni attól, hogy hónap közepére elfogy a fizetésük. Egy háromgyerekes apát követtünk, aki a mai tüntetésre készült. Tibor betegápolóként százhúszezer forintot keres. Lánya is ápolónő szeretne lenni, de csakis külföldön, azt mondja soha többet nem akar éhezni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való