KERESÉS search-close

második világháború

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "második világháború"

Nyilvános bocsánatkérés

Nyilvánosan elnézést kért Norvégia miniszterelnöke azoktól a norvég nőktől, akiket a második világháború után meghurcoltak, mert viszonyt folytattak a német megszállókkal, akiktől gyakran gyerekük született.

Gary Sinise a veteránok megmentője!

A CSI: New York-i helyszínelők sztárja 2011-ben hozta létre veteránokat segítő alapítványát, most pedig azt is elárulta, hogy miért! Ha ez nem lenne elég, akkor még egy fontos bejelentést is tett a színész!

Tom Hanks ezúttal kemény fába vágta a fejszéjét!

A színészre úgy tűnik, nagy hatással volt Clint Eastwood és a rendezővel való közös munka, ugyanis úgy döntött új terepen próbálja ki magát!

Hiába keresik az aranyvonatot?

A legenda szerint a páncélozott vonatot 1945-ben ásták el a lengyel Bagoly-hegységben. A krakkói tudományegyetem szakemberei is talajtani vizsgálatokat végeztek, ami szerint nem valószínű, hogy bármi is lenne a megjelölt terület alatt. Az ásatást végzők azonban hajthatatlanok: idegen, a helyi kőzetviszonyoktól eltérő anyagra bukkantak, ami szerintük arra utal, hogy ott emberi beavatkozás történt.

Andrew Garfield ismét hős szerepben?!

A csodálatos Pókember sztárja Mel Gibson filmjében lesz látható és nem is akárhogyan! Ezúttal második világháborús katonaként tűnik fel, aki életét kockáztatva menti meg társait, mindeközben pedig vér sem tapad a kezeihez!

Vicces képek egy világháborúról? Igen, van ilyen! Nézze!

Lehet, hogy abszurd módon hangzik, de a legnagyobb háborúkban is készültek szórakoztató képek. Mutatunk néhányat.

XXI. század 13-02-19


szerző:
2013.02.20. 00:00
XXI. század 13-02-19

XXI. század: Nem nagyon volt magyar család, amelyiket ne érintettek volna a második világháborús veszteségek. Özvegyek, akik nem elég, hogy elvesztették szeretteiket, még titkolózniuk is kellett a pártállami idők hosszú évtizedei alatt. Az asszonyok, akik még ma is élnek, továbbra sem tudják, hol nyugszanak a katonák.

XXI. század 12-05-02


szerző:
2012.05.02. 23:45
XXI. század 12-05-02

XXI. század: Anton Corbijn fényképei zenekarokat emeltek a világhír felé. A U2 és a Depeche Mode klipjeit rendezte. Királyt csinált belőlük. - Életét áldozta a hívőkért a győri püspök. Nem volt szabad beszélni róla, mégis mindenki emlékezett rá.

Apor Vilmos életét áldozta a hívőkért

A győri püspök szó szerint a testével védte meg az ártatlan nőket a szovjet katonáktól.

Brad Pitt megváltoztatta a történelmet

Tarantino nevetségessé teszi a nácikat, Pitt pedig egyszerűen irtja őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való