KERESÉS search-close

márk

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "márk"

Gábor Joe-nak: „Van valami Barbi és Teó közt…”

Teó megjelent a T.É.R.-ben. Alesszia munkát keresett. Evelin kísérletezni akart Dáviddal.

Miért feszül egymásnak Márk és János?

Már az Oltári Csajok első részében láthatták a nézők, hogy a félszeg János, régóta titkon szerelmes a legjobb barátja párjába. Az eljegyzési ceremónia előtt pedig a saját érzéseit olvasta fel a lánynak. Most ismét előkerültek ezek a sorok, ezzel lepte meg Hajnalt, aki most már megtudta, hogy a szép érzelmes gondolatok nem Márkótól, hanem Jánostól származtak.

Őszi galambmell


szerző:
2016.09.26. 20:15
Őszi galambmell

Márk az első feladatban, noha a körettel nem nyűgözte le Rozináékat, az étel fő eleme, a galamb jól sikerült, hiszen szaftos maradt.

Homár Duo, paprika jus karfiollal

Márk a második feladatban kedvenc alapanyagának a homárt választotta. Sikerültm jól elkészítenie az ételt, jó technikákkal dolgozott, azonban a zsűri hiányolta belőle Márk valódi ízlését.

Íme,  a Konyhafőnök új évadának első hat versenyzője!

Mindenki nagy tervekkel érkezett a Konyhafőnökbe, azonban közülük csak egyikük álma teljesülhet. Kriszti, Ottilia, Márk, Gábor, Zsolt és Pietro bizonyíthatnak először a megújult zsűri előtt.

Végre Gábor is megtalálta a tökéletes szemöldökívet

Márk ugyan már régesrég feladta a játékot, emléke azonban a helyére beköltözött Gáborban él tovább. A daloskedvű Farmer óriási műgonddal igazítottta fazonra a hetek során kissé kócossá vált szemöldökeit, mindezt olyan ügyesen, hogy így még Márk sem nyúlt a szemszőrzetéhez.

Márk érkezése összeugrasztotta Attilát és Gergőt

Nem csak a négylábúak, de két lábon járó gazdáik is megkergültek a Farmon, úgyhogy valószínűleg lehet valami a friss, vidéki levegőben. Mostanában olyan feszült a hangulat, hogy még az este mese sem hozott nyugodt álmot a játékosok szemére. Lássuk, mi történt legutóbb a Farmon!

Márk újra a Farmon!


szerző:
2016.05.10. 14:49
Márk újra a Farmon!

Valójában senki nem örült a régi lakó visszatérésének, Gábor még Kongót is rá akarta uszítani, hogy távolt tartsa. Este kiderül, visszafogadták-e a Farmerek!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való