KERESÉS search-close

luxuslakás

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "luxuslakás"

Milliós motort és százmilliós lakást használ Kósa Lajos, de egyik sem az övé

Kósa Lajos nemrég egy méregdrága motorral ment dolgozni, amiről azt mondta, hogy csak kölcsönkapta. Arról pedig nem tudott, hogy a sertéstelep, amelyet pár éve vásárolt meg idős édesanyja, szintén pont ilyen típusú motort lízingel. És Kósa Lajosról pár éve mondtuk el, hogy egy olyan budapesti luxuslakást használ, ami szintén nem az övé. Mint kiderült, a lakás a felesége nevén van, és Kósa csak azért nem beszélt róla, mert erről nem kérdezték.

Luxuslakásokat vett Tiborcz cége

13 budapesti luxuslakást vásárolt Tiborcz István egyik cégének leányvállalata áprilisban. A társaság összesen 1118 négyzetméternyi ingatlant vett meg a belváros legdrágább részein. Hogy mindezt miből és mennyiért, azt nem árulták el. Annyit tudni, hogy 670 millió forint hitelt kaptak hozzá a Gránitbanktól.

 

Nem kezdeményezik Matolcsy felmentését

Nem kezdeményezi Matolcsy György jegybankelnök felmentését a köztársasági elnöknél Orbán Viktor - tudta meg a Híradó. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint erre annak ellenére sincs semmi ok, hogy kiderült: Matolcsy György Patai Mihály bankvezér budai luxuslakását használja a Várban. Az ellenzék szerint ez összeférhetetlen, az érintettek napok óta hallgatnak. 

Luxuslakásban él Matolcsy György fia

Többszáz millió forintos fővárosi luxuslakást használ Matolcsy György jegybankelnök fia - írta meg a Népszabadság. A lakást Matolcsy György unokatestvérének, Szemerey Tamásnak egy családi cége vette meg. A vállalkozó korábban bankján keresztül a Magyar Nemzeti Bank hitelprogramjából adott kölcsön a Matolcsy fiú cégvásárlásához. Matolcsy Ádámot hiába kerestük, nem nyilatkozott. Az Együtt szerint elfogadhatatlan, hogy a közpénzek és a Szemerey-család közreműködésével a Matolcsy-család gazdagszik.

Adele majdnem 3 milliárd forintért vett házat

Az énekesnő hónapok óta keresett egy megfelelő házat Beverly Hillsben, de úgy néz ki, megtalálta a megfelelőt. 9 és fél millió dollárt fizetett érte némi alkudozás után: ez több mint két és fél milliárd forint. Cserébe egy tágas, világos házhoz jutott hozzá 4 hálószobával és 6 fürdőszobával.

Állami bank adott hitelt a vásárláshoz

120 méteres toronyház, luxuslakások és –irodák, valamint szálloda is szerepel a Kopaszi-gát bővítésének tervei között. A beruházást Garancsi István milliárdos nagyvállalkozó cége végzi. A projekt állami hitelt és kiemelt minősítést is kapott a kormánytól, de hiába kérdeztük, azt nem árulták el, hogy miért. A DK szerint a kormány elherdálja a Kopaszi-gát területét.

Volt anyósa bérli Habony lakását

Habony Árpád volt anyósa bérli az önkormányzattól azt a Szerb utcai luxuslakást, amelyben sajtóhírek szerint Habony lakik - ez derül ki azokból az adatokból, amelyeket az önkormányzat adott ki a helyi LMP-s képviselő kérésére.

Luxuslakásokat épít Mészáros Lőrinc cége

Luxuslakásokat épít Orbán Viktor jóbarátja, Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos polgármester cége a Gellért-hegyen. A területet kikiáltási áron, 376 millió forintért egy olyan cég vásárolta meg, aminek a Jobbik szerint átláthatatlan a tulajdonosi szerkezete.

Kamuluxussal vette magát körbe SP


szerző:
2011.11.17. 19:25
Kamuluxussal vette magát körbe SP

Luxuslakásba költözött SP. Ugyan csak egy napra, mivel Malek Miklóshoz hasonlóan ő is úgy gondolja, hogy a videoklipeknek álomvilágot kell teremteniük, és egyáltalán nem baj, ha egy zenész nem a saját albérletében forgatja zenés filmjét.

Fapál gyerekeinek is jutott luxuslakás

Százmillió forintért vásárolt lakásokat két gyerekének Fapál László, a honvédelmi tárca vesztegetési ügyének vádlottja 2006-ban.

HM: Több mint 20 éve megy a lakásbiznisz?

Gyurcsány Ferenc is tudott a Honvédelmi Minisztériumi lakáseladásokról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való