KERESÉS search-close

luxuslakás

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "luxuslakás"

Nem kezdeményezik Matolcsy felmentését

Nem kezdeményezi Matolcsy György jegybankelnök felmentését a köztársasági elnöknél Orbán Viktor - tudta meg a Híradó. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint erre annak ellenére sincs semmi ok, hogy kiderült: Matolcsy György Patai Mihály bankvezér budai luxuslakását használja a Várban. Az ellenzék szerint ez összeférhetetlen, az érintettek napok óta hallgatnak. 

Luxuslakásban él Matolcsy György fia

Többszáz millió forintos fővárosi luxuslakást használ Matolcsy György jegybankelnök fia - írta meg a Népszabadság. A lakást Matolcsy György unokatestvérének, Szemerey Tamásnak egy családi cége vette meg. A vállalkozó korábban bankján keresztül a Magyar Nemzeti Bank hitelprogramjából adott kölcsön a Matolcsy fiú cégvásárlásához. Matolcsy Ádámot hiába kerestük, nem nyilatkozott. Az Együtt szerint elfogadhatatlan, hogy a közpénzek és a Szemerey-család közreműködésével a Matolcsy-család gazdagszik.

Adele majdnem 3 milliárd forintért vett házat

Az énekesnő hónapok óta keresett egy megfelelő házat Beverly Hillsben, de úgy néz ki, megtalálta a megfelelőt. 9 és fél millió dollárt fizetett érte némi alkudozás után: ez több mint két és fél milliárd forint. Cserébe egy tágas, világos házhoz jutott hozzá 4 hálószobával és 6 fürdőszobával.

Állami bank adott hitelt a vásárláshoz

120 méteres toronyház, luxuslakások és –irodák, valamint szálloda is szerepel a Kopaszi-gát bővítésének tervei között. A beruházást Garancsi István milliárdos nagyvállalkozó cége végzi. A projekt állami hitelt és kiemelt minősítést is kapott a kormánytól, de hiába kérdeztük, azt nem árulták el, hogy miért. A DK szerint a kormány elherdálja a Kopaszi-gát területét.

Volt anyósa bérli Habony lakását

Habony Árpád volt anyósa bérli az önkormányzattól azt a Szerb utcai luxuslakást, amelyben sajtóhírek szerint Habony lakik - ez derül ki azokból az adatokból, amelyeket az önkormányzat adott ki a helyi LMP-s képviselő kérésére.

Luxuslakásokat épít Mészáros Lőrinc cége

Luxuslakásokat épít Orbán Viktor jóbarátja, Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos polgármester cége a Gellért-hegyen. A területet kikiáltási áron, 376 millió forintért egy olyan cég vásárolta meg, aminek a Jobbik szerint átláthatatlan a tulajdonosi szerkezete.

Kamuluxussal vette magát körbe SP


szerző:
2011.11.17. 19:25
Kamuluxussal vette magát körbe SP

Luxuslakásba költözött SP. Ugyan csak egy napra, mivel Malek Miklóshoz hasonlóan ő is úgy gondolja, hogy a videoklipeknek álomvilágot kell teremteniük, és egyáltalán nem baj, ha egy zenész nem a saját albérletében forgatja zenés filmjét.

Fapál gyerekeinek is jutott luxuslakás

Százmillió forintért vásárolt lakásokat két gyerekének Fapál László, a honvédelmi tárca vesztegetési ügyének vádlottja 2006-ban.

HM: Több mint 20 éve megy a lakásbiznisz?

Gyurcsány Ferenc is tudott a Honvédelmi Minisztériumi lakáseladásokról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!