KERESÉS search-close

lukács mikike

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lukács mikike"

Így indul a reggel Peller Annáéknál

Ahhoz, hogy a Reggeli házigazdái reggel 7:15kor már adást kezdhessenek, bizony, korán kell indulnia a napnak. Pelleréknél ez úgy néz ki, hogy valamelyik családtag huppan a szülők ágyába: legutóbb a soros Annabella volt, de a háziállatokra is lehet számítani.

Eldőlt, hogy ki jutott tovább a fináléba!

A házimunkában nyújtott teljesítményük alapján Valkó Eszter és Radócz Péter csatlakozhatnak Peller Annához és Lukács Miklóshoz a döntőben! 

Peller Anna kiborult Kabáték levelétől

Kabát és Adri levele is nagy port kavart a villában. Peller Annát ráadásul még meg is siratták a benne foglaltak.

Pellerék nyerték a páros kihívást, így megúszták a veszélyzónát

A páros kiíhvás eredményét egy levélből tudták meg a versenyzők, így az is rögtön kiderült, hogy melyik az a két pár, akik a veszélyzónába kerültek.

Peller Annáék vs. a többiek véleménye

A villa lakói megnevezték a páros négy pozitív és négy negatív tulajdonságát. Vajon a nyolcból hányat sikerül eltalálnia Annának és Mikikének?

Tortadobálás: Peller Anna vs. Valkó Eszti

Ha a fiúk helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre, megmenekülnek a feléjük repülő tortától. Ha azonban hibáznak, nincs menekvés, és csupán a másik pár női tagján múlik, hogy hol landol az édes, krémes sütemény. Nézd meg Eszter és Anna párbaját!

Király Petiék levele Annának és Mikikének felkavarta az állóvizet

Legutóbb Király Peti és Kovás Dóri hagyták el a villát. A kiesők Peller Annának és Lukács Mikinek címezték levelüket, ami egy kicsit felbolygatta a benti életet.

Ilyen az amikor a férfiak az alapozókról beszélgetnek

A fiúk megosztották egymással a tapasztalataikat az alapozók arcra való felvitelével kapcsolatban. Kabát Peti az ecsetre esküszik, de Valkó Eszter párja szerint ujjal sokkal könnyebb eloszlatni a krémet a bőrön.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való