KERESÉS search-close

lufi

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lufi"

VV Csoki az összes titkos szexpózát megvillantotta

Az egykori villalakó teljes hévvel vágott bele a Lufipukkasztás párbajba, ám előtte megcsillogtatta ágyakrobatikai tehetségét…

A Lufipukkasztás párbajt itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Lufipukkasztás párbajt is!

Bárdosi Sanyi retteg a glory hole-tól?

A Lufipukkasztás párbaj előtt érdekes kérdés ötlött fel a birkozó fejében…

A Lufipukkasztás párbajt itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Lufipukkasztás párbajt is!

Sebestyén Balázs az ágyékával „gyilkol”

A mindent eldöntő párbaj előtt a műsorvezető nem volt rest, és saját maga bizonyított…

A Lufipukkantás párbajt itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

 

Péter szíve a föld felett lebeg

Péter szívét egy hölgy, Erzsi dobogtatja meg. A férfi a múlt heti szerelmi kaland után döbbent rá arra, hogy többet szeretne, és akár egy komoly kapcsolatnak is örülne. Péter egy hatalmas, szív alakú léggömbbel érkezett a stúdióba…

Ez volt Rita és Zoli egyik legromantikusabb pillanata

Erre a pillanatra biztos, hogy mind a ketten emlékezni fognak életük végéig, ahogy egymáshoz közel húzódva kémlelték az eget.

Zotyó megmutatta Bencének, hogy kell varázskutyát hajtogatni

Zotyó bohóc megtanította Bencének, hogyan kell lufikutyát hajtogatni. A nagyszájú műsorvezető végül egy rózsaszín varázskutyát kapott, aminek szemmel láthatóan nagyon örült. 

Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot!

Összegyűjtöttük, hogy melyik híresség mit kapott Valentin-napra a párjától, és milyen képet osztott meg a szerelmesek ünnepén a közösségi oldalán!

Vivi:

Lufit fújni egy dolog, de elviselni, hogy az ember arcába robban, már egy teljesen másik. A verseny következő köre erről szólt, és Vivi már a mellette durranó lufiktól megijedt.

Dávid és Vivi Párbajra készülnek?

A TOP 5 bulija nemcsak a szórakozásról szólt, ugyanis Vivi és Dávid az esélyeiket latolgatták, és a következő Párbajról beszéltek, Gina és Krisztián pedig megpróbálták rendezni a nézeteltéréseiket.

Repülj szalámi!

Így engedte el Dávid a lufira kötött szalámit, amit a jószívű villalakó az éhezőknek szánt, de végül Viviennek okozta vele a legnagyobb örömet!

Evelin és Ati orral is tud lufit fújni

A párbajozók bebizonyították, hogy nem csak szájjal és pumpával lehet lufit fújni, hanem bizony orral is...

Vivien megcsillogtatta földrajz tudását

Vivien megmutatta egy lufin, hogy hol lakik a szerelme, Jack, és hol van Koppenyhága, aztán a Föld nevű bolygó ereszteni kezdett...

Vivien és a hélium esete

A Villa Bolygó kapitánya magáévá tette a Föld lufit, ami véletlenül valahogyan kilyukadt a birtokában. Innen már csak sodródott az árral a szőke villalakó...

Héliummal szórakoztak a villalakók

A dekorációs elemek kapóra jöttek, ugyanis remek szórakozást biztosítottak a Villa lakóinak számára.

Tivy lenne a lufi durrantás mestere?

Hogy mennyire egyszerű puszta kézzel, lábbal vagy éppen testtel kipukkasztani egy lufit? Aurelio is megpróbálta, és nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Tivy ennek ellenére simán pukkasztgat.

Durrantak a lufik, Zsolti pedig mindenki mögé odapattant

Dina és Dávid csapatai körversenyeken próbálták meg legyőzni egymást, aminek az első állomása a lufi durrantás volt. Persze, ez könnyű feladat is lehet, azonban a villalakóknak test a test ellen kellett kipukkasztaniuk a színes gömböket.

A mai lecke lufi durrantás ValóVilág-módra

A villalakók sorversenyen bizonyíthatták ügyességüket. Az egyik feladat az volt, hogy durrantsák ki a társuk derekára erősített lufikat. Érdekes képsorok következnek.

Hatalmasra duzzadt a fiúk alsónadrágja

A lányok a földön térdelve pumpálták fel a srácok alsónaciját, happy ending helyett azonban egy hatalmas durranással kísért csípő érzésben lett része a Villa hímjeinek.

GYERMEKEIÉRT KÜZD: 3 éve nem látta családját

Abai Istvántól 2008-ban vitte el három gyermekét akkori felesége. A mongol származású asszony az apa megkérdezése nélkül, gyakorlatilag kilopta az országból a három magyar állampolgárságú akkor még 10, 6 és 4 éves gyerekeket. Gyereknapon három - a gyerekek arcképével ellátott - lufit engedett fel a magasba, jelképezve azt a 8 évet, ameddig kimaradt gyermekei életéből.

Lufikat eresztettek az autisták világnapján

Szombaton, az Autisták Világnapján több száz lufit eresztettek szélnek Budapesten. A színük kék volt, mégpedig azért, mert az autizmus négyszer annyi fiút érint, mint lányt. Itthon minden 100. gyermek autizmussal él. Ez a képességzavar nem gyógyítható, de a tüneteket eredményesen lehet kezelni.

Evelin az éterbe küldi Máté pénzét

Evelin bolondot csinál Mátéból, és héliumos lufikkal küldi a végtelenbe Máté ellopott pénzét. Bori biztosítja Evelint, hogy ő mindig a barátnője lesz, és mindig számíthat rá.

Nevetés és könnyek – így zárult az első hét

A pénteki versenynapon hatalmas volt a tét a Konyhafőnök Juniorban: a hat versenyző közül négyen már a középdöntőbe kerültek. Gigászi küzdelem volt, nem mindennapi alapanyagokkal.

Egész nap minden a gyerekekről szólt

Gyerekbirodalommá változott a Városliget és a Debreceni tűzoltóállomás is. Volt légvár, vattacukor és lufik mindenhol. Országszerte sok program volt a kicsiknek gyereknap alkalmából.

Gyereknapi lufiszobrokat készítettünk

Lufit hajtogatni bárki tud és a formáknak is csak a képzeletünk szab határt: legalábbis Hajdamár Zoltán, lufiművész szerint, aki mellé hívtunk pár lelkes gyerkőcöt is, hogy segítsenek az alkotásban.

Halász Judit Fonogram-díjat kapott

Az énekesnőt a gyerekekhez fűződő viszonyáról is faggatjuk. Káros a túl sok videojáték a kicsikre? Egy neuropszichológust kérdezünk meg a témáról. De lufiszobrokkal is készülünk az előttünk álló gyereknapra.

Robint eltalálta Ámor nyila


szerző:
2015.02.25. 23:32
Robint eltalálta Ámor nyila

„Anett annyira eszméletlenül jól csókol, annyira mézédes és puha a szája” - vallja az újdonsült szerelmes fiú, aki állítása szerint átélte egyik legszebb pillanatát a Villában. A csókolózást a többiek az ajtó mögött figyelték, fülelték. És végre olyan is történt, amire már hosszú hetek óta nem, vagy csak alig volt példa: jóízűeket nevettek magukon, egymáson.

Valentin-nap múmiák és bájitalok társaságában

A hagyományosabb programokat kedvelő szerelmesek egy csók fejében fél áron mehettek be a Fővárosi Állatkertbe, ahol a két éve született kiselefánt születésnapját ünnepelték. Szegeden pedig piros lufikra írtak szerelmes üzeneteket a párok.

Bármit felfúj a rekorder


szerző:
2015.01.23. 18:50
Bármit felfúj a rekorder

A világ egyik legerősebb tüdejével bírhat az a férfi, aki egymás után állítja fel a Guinness–rekordokat pusztán azzal, hogy hatalmas ballonokat fúj fel. Legutóbbi rekordkísérletében egy autót emelt fel, ami alá hatalmas ballonokat helyeztek.

Puzsér kontra kiszórt Csillag-jelentkezők

A Csillag Születik legtöbbet kritizált versenyzőinek rossz emlékei egy emberhez fűződnek. Puzsér Róbertnek a kiesett versenyzők közül sokan ugyan még a nevét sem tudják, de a maguk részéről nem tekintik mérvadónak kritikáit.

Lufiszúnyog nyerte a világbajnokságot

Lufihajtogató világbajnoki címet szerzett az Egyesült Államokban rendezett versenyen egy sümegi fiatalember.

Négylábúak lepték el a Hősök terét

Labradorok és golden retrieverek a budapesti Hősök terén. Nem kutyatalálkozó volt, hanem a látássérültek napja alkalmából jöttek össze.

Esküvőre gyűltek össze a Mátyás király tér lakói

A nagy Berényi lagzi forgatása nemcsak azért volt különleges, mert hosszú idő után ismét összeverődött az egész család, hanem mert a legtöbben saját esküvői képeiket is magukkal vitték.

BK: Égbe szálló lufik viszik az esküvő hírét

Újabb esküvő lesz a Barátok köztben, ami nem csak a sorozat nézői, de a szereplők és a stáb számára is rendkívüli esemény. Olyan ritka pillanat, amikor együtt láthatjuk a Mátyás király tér összes lakóját.

A Pink Floydnak megint malaca van


szerző:
2011.09.27. 11:06
A Pink Floydnak megint malaca van

Újra repül a Pink Floyd malaca, akárcsak a zenekar 1976-os Animals, azaz állatok című albumának borítóján.

Belufizva


szerző:
2010.12.10. 16:50
Belufizva

A villalakók héliumos lufival játszottak.

30 ezren tüntettek az ukrán adóreform ellen

Az ukrán parlament előtt 30 ezres tömeg gyűlt össze, hogy tiltakozzon az új adótörvénykönyv ellen.

Egy iskola tetején bukkant fel a gorilla

Vicces kedvű diákok vihették el a gorilla lufit, ami most került elő egy iskola tetejéről.

Riadó lufik miatt!


szerző:
2010.06.18. 10:31
Riadó lufik miatt!

Dél-Koreában óvisok léggömbjeit ereszkedő ejtőernyősöknek vélte egy férfi, aki értesítette a hatóságokat.

Több száz lufi vitte az üzeneteket

Az A-HA! Program az AIDS veszélyeire szeretné felhívni a fiatalok figyelmét.

Belélegezte a lufidarabot és meghalt

Egy lufi darabkáját lélegezte be és megfulladt, a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való