KERESÉS search-close

lopott autó

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lopott autó"

Börtönbe küldenék a benzinkutat megrongáló férfit

Börtönbüntetést kér az ügyészség arra a 27 éves férfira, aki januárban rongált meg egy benzinkutat Kiskunhalason. Lopott kocsival ment tankolni, a gázolajért nem fizetett, ráadásul úgy indult el, hogy a töltőpisztoly még az autóban volt. Az egészet rögzítette a kút biztonsági kamerája is.

Darabokra szedték a lopott autót

Lopott autókat vett, majd darabokra bontotta azokat a gyanú szerint az a két férfi, akik ellen most zárták le a nyomozást. Azután kapták el őket, hogy tavaly nyáron átvettek egy tolvajtól egy XII. kerületből ellopott BMW-t. Amikor rátaláltak a kocsira, már félig szétszedték az orgazdák. A telepen több mint 100 alkatrészt találtak, amiket ismerőseiken keresztül árultak a gyanúsítottak.

Ellopták a kocsiját és még össze is törték

Ezt mesélte Híradónknak egy fiatal. Egy közlekedési lámpát döntött ki vele az ismeretlen Győrben, miután az autót egy parkolóban hagyta a tulajdonosa. Azt mondta múlt pénteken barátaival bulizott a megyeszékhelyen, utána reggeliztek, de a kocsi kulcsát nem találták. Ezért a parkolóban hagyta. Mire visszament volna már a rendőrök hívták, hogy összetörve találták meg az autót. A tettest azóta is keresik.

Új autót is vettek, a lopott is megkerült

Dupla öröm: mire pótolták az ellopott kocsit, a meglovasított autót is megtalálták. Márciusban számoltunk be arról, a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola járművét ellopták Miskolcról. Riportunk után többen felajánlották segítségüket és annyi pénz összegyűlt, hogy tudtak venni egy másikat.

Jogsi nélkül, lopott autóval

Jogosítvány nélkül vezetett egy lopott autót az a férfi, akit két napja fogtak el a rendőrök egy közúti ellenőrzésen, Budapesten. Ráadásul a kocsiban drogot is találtak. Kiderült, hogy az autót két hete lopták el a belvárosban, kamera rögzítette, ahogy elviszik.

 

Felgyújtották a lopott kocsit

Nem tudták eladni a lopott kocsit, ezért felgyújtották. A rendőrség két férfit gyanúsít azzal, hogy még december végén elloptak egy kocsit egy debreceni kölcsönzőből. Éjjel törtek be, majd egyszerűen elhajtottak az autóval, két nappal később pedig felgyújtották egy város széli erdőben.

Lopott kocsikkal üzleteltek


szerző:
2016.11.14. 18:13
Lopott kocsikkal üzleteltek

Van, aki 12 évet is kaphat annak a bandának a tagjai közül, amelyik lopott és lízingelt autókkal üzletelt. A kocsikhoz hamis, külföldi papírokat gyártottak, úgy hozták forgalomba azokat. Volt, amelyiknek az alvázszámát is átütötték. Kilenc ember ellen emelt vádat most az ügyészség. 

Lopott autóval furikáztak

Először loptak egy autót, aztán loptak egy autórádiót és a lopott holmikkal átmentek Ausztriába. A két fiatal tolvajt egy nappal később elfogták a sümegi rendőrök. Nem tudni mi volt a céljuk, de a kocsit végül egy sáros mezőn találták meg a nyomozók.

Részegen lopta el az autót, majd összetörte

Részegen, jogosítvány nélkül, lopott autóval okozott balestet egy 17 éves fiú a Borsod megyei Hernádpetriben. Egy helyi esküvőn zenélt hétfőn éjjel, nem akart gyalog hazamenni, ezért lopta el a kocsit. Nem jutott messzire, néhány száz métert ment csak, aztán egyenesen a helyi bolt kirakatába csapódott.

Megtalálta a neten az ellopott kocsiját

Interneten árulta a lopott BMW-t. Így bukott le egy kereskedő Pest megyében. A tulajdonos felismerte autóját az egyik hirdetésben. Úgy tett, mintha érdeklődő lenne és találkozót beszélt meg a kereskedővel, akire lecsaptak a rendőrök. De elfogták azt is, aki bevitte hozzá a kocsit: ő a gyanú szerint több lopott autót is megpróbált eladni.

Kilőtték a kocsi kerekét

Kilométereken keresztül, szirénázva üldöztek egy lopott autót a rendőrök Hajdú-Biharban. Kilőtték a kocsija kerekét, de így sem állt meg a sofőr. A terepjárót két napja lopták el Hajdúszoboszlónál. A sofőrt, aki kábítószer hatása alatt állhatott, végül egy szántóföld közepén fogták el, miután elakadt a kocsival.

Tóba lökték a lopott kocsit

Szórakozásból egy tóba lökött egy kocsit két fiatal Győr környékén. Három hét alatt összesen 11 autót próbáltak elvinni. Felfeszítették a kocsik ajtaját, vagy betörték az ablakot. Volt, amelyiket nem sikerült beindítaniuk, ezért egy patakba lökték. Egy másikkal felborultak egy kanyarban, és miután épségben szálltak ki belőle, otthagyták. Egy harmadik végezte a tó fenekén. A rendőröknek markoló kellett, hogy kiemeljék a roncsot.

Totálkárosra törte a lopott kocsit

Részegen, jogosítvány nélkül, lopott autóval árokba hajtott és kőhídnak ütközött egy 24 éves férfi a Zala megyei Dióskálon. Elcsente ismerőse slusszkulcsát, és elhajtott a kocsijával. Nem jutott messzire: még ugyanabban az utcában totálkárosra törte az autót. Súlyosan megsérült, úgy tudjuk, két liter bort ivott, mielőtt autóba ült.

Átment a lopott kocsi az eredetvizsgálaton

Az eredetiségvizsgálatot végző céget teszi felelőssé a dokumentumot kiadó hivatal, hogyan igazolhatták egy lopott autó eredetét. Csakhogy a cég azóta már megszűnt. A Házon Kívül mutatta be egy férfi esetét, akinek a rendőrök lefoglalták a kocsiját, mert az eredetiségvizsgálat ellenére kiderült, az autó lopott volt. A tulaj több milliós kárát senki nem akarja megtéríteni.

Részegen kocsikázott a lopott autóval

Kocsikázni támadt kedve – ezt mondta a rendőröknek az a debreceni fiatal, akit két napja fogtak el a rendőrök a város szélén. Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett, ráadásul lopott autót. Néhány órán belül elfogták. Úgy tudjuk, hogy annyira részeg volt, hogy arra sem emlékezett, hogy mikor és honnan vitte el az autót. A 21 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

15 évest üldöztek a rendőrök


szerző:
2015.11.04. 18:27
15 évest üldöztek a rendőrök

Autós üldözés Floridában. Egy 15 éves fiatal lopott autót, amellyel aztán száguldozni kezdett. Rengeteg rendőr eredt a nyomába. Végül baleset nélkül ért véget a hajsza.

Lopott autóval akart menekülni a börtön elől

Lopott autóval akart Ausztriába jutni egy tatabányai férfi, de nem jutott messzire, elfogták. A rendőrök már figyelték, mert egy korábbi ügye miatt nem vonult börtönbe, ezért elfogatóparancs volt ellene. A meneküléshez használt kocsit egy tatai autókereskedésből lopta. Börtönbe vitték és újabb eljárás indult ellene.

Lopott autókat bontottak a régi laktanyában

Egykori laktanyában bontották a lopott autókat Szentendrén. Két embert kaptak el, több mint 100 alkatrészt foglaltak le. Úgy tudjuk, eddig legalább 10 olyan autóból találtak darabokat, melyeket a napokban, Budapestről loptak el.

11 milliót fizetett, mégis elvették a rendőrök az autót

Lopott autót vásárolt egy férfi, de ez csak akkor derült ki, amikor a rendőrség csengetett nála, hogy lefoglalják a kocsiját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való