KERESÉS search-close

little g

74 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "little g"

Little G Weevil új lemezen dolgozik!

Az X-Faktor egykori mentora július 6-án lesz 40 éves. Little G elárulta nekünk, hogy mit csinál mostanában és milyen apropóból jött haza. A zenésznek egy kis meglepetéssel is készültünk!

Portré 15-08-23


szerző:
2015.08.24. 02:25
Portré 15-08-23

Portré: Little G. bebizonyította, hogy az álmainkat nem szabad feladni. Ő sem tette, bár elég nagy szakadékot generált saját karrierjében, amikor itthonról még Szűcs Gáborként, már ismert blues zenészként indult Amerikába szerencsét próbálni.

Reflektor 15-07-02


szerző:
2015.07.03. 01:55
Reflektor 15-07-02

Reflektor: Iszak Eszter hagyományos esküvőre vágyik. Little G nem feledkezik meg a mentoráltjairól.

Velünk történt


szerző:
2015.04.07. 10:31
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Little G élete legnehezebb időszakán van túl

Az X-Faktorban mindig mosolyogni láttuk, az új mentort gyorsan szívébe zárta az ország. Little G akkoriban még boldogan és büszkén mesélt feleségéről és gyermekeiről. Sajnos ma már a válásáról kellett kérdeznünk őt.
 

Little G-t elhagyta a felesége


szerző:
2015.04.03. 17:13
Little G-t elhagyta a felesége

Az X-Faktorban mindig mosolyogni láttuk, az új mentort gyorsan szívébe zárta az ország. Little G akkoriban még boldogan és büszkén mesélt feleségéről és gyermekeiről. Sajnos ma már a válásáról kellett kérdeznünk őt: azt mondja, élete legnehezebb szakaszán van túl.
 

Horányi Juli dolgosan búcsúztatta 2014-et

Az X-Faktor egyik nagy kedvence volt, a végső döntőig jutott, a lány, aki egyéniségével és elegáns mégis a szokottól eltérő stílusával sokak szívét meghódította. Horányi Juli nem sokat pihent a tehetségkutató után, már mentorával Little G-vel is volt közös koncertje.

Bence végre mindent visszakap!

Istenes Bencére igencsak megorrolt a négy mentor, az évad során elkövetett kis csínytevéseiért. Kolosi Péter programigazgatótól ezért nagy fejmosást kapott.

Mentorviták: Alföldi és Little G szópárbajai

Parázs viták és veszekedések: a mentorok sem érthetnek mindig egyet, viszont négyük közül Little G és Alföldi Róbert különböztek össze a legtöbbet.

Szikora Róbert sziporkás dumái mindig nagyot robbantak

Egy elmeorvos nyájas nyugalmával kérdezem - hangzott többeik között ez is Szikora Róbert szájából a Válogatók legszélsőségesebb pillanataiban. A lányok mentora számtalan humor-bombával nevetette meg az X-Faktor nézőit és mentortársait egyaránt.

A mentorok és a Válogatók emlékei

A mentorok nagy izgalommal várják a Finálét: gyomorgörcs és száguldozó érzelmek tömkelegével egyensúlyoznak a nagy befejezés határában. Barabás Évi nemcsak a pillanatnyi érzelmeikről, de legszebb és legviccesebb emlékekikről is kifaggatta őket.

Az idei X-Faktor legnagyobb pillanatai

Sírás, nevetés, dráma és boldogság. Nem mindennapi pillanatokat láthattunk az X-Faktor idei évadjában. Most a mentorok emlékeznek a műsor legvidámabb és legszomorúbb eseményeire. Először vallanak csalódásról, nehéz döntésekről, elveszített türelemről és arról, hogy szerintük meddig jutnának, ha versenyzőként indulnának a műsorban.

Fókusz Plusz 14-12-20


szerző:
2014.12.20. 20:00
Fókusz Plusz 14-12-20

Fókusz Plusz: Hatalmas a tét - Már csak négyen vannak, de a végén csak egy maradhat. Ki lesz a befutó? Ricsi, Andi, Juli vagy Benji? Akinek sikerült - Hogyan élték meg a sikert az X-Faktor eddigi győztesei? Mire számíthat az idei nyertes? Jó tanácsok és a csillogás kulisszatitkai.

FINÁLÉ ELŐTT: Horányi Juli életre szóló élményekkel gazdagodott

Az énekesnő először akkor szembesült azzal, hogy milyen komoly is ez a verseny, amikor meglátta Little G-t a mentorok között. Ismerte G zenei múltját, ezért mindenképpen szerette volna, ha az ő csapatába kerül.

Benji tartott Kállay Saunders dalától

Bár először félt attól, hogy hogyan fog szerepelni a My baby című dallal, később mégis nagyon megszerette szombati második produkcióját, amiben végre ki tudta élni magát.

Nagy Ricsi már nagyon várta, hogy a táncban is kipróbálhassa magát

Az egyéni produkcióban végre Fred Astaire lehetett: várta már nagyon, hiszen nem tartja magát egy béna táncosnak, az új kihívások pedig mindig jöhetnek. A duettben pedig már az érzelem síkjára evezhetett, ahol Horányi Julival zökkenőmentesen hangolódtak egymásra.

Horányi Juli felülemelkedett a betegségen

Az egész X-Faktor csapat betegséggel küszködött, és ebből Juli sem maradhatott ki. Hiába kellett megannyi dalt egyszerre elsajátítania, a legfőbb félelme az volt, hogy nem lesz hangja a 8. Élő Show-n. Erre rácáfolt mindegyik produkciójával.

Little G nehezen bírja a családja nélkül

Az X-Faktor mentorát nehéz döntés elé állította a verseny, az Amerikában élő zenésznek döntenie kellett, hogy családját magával hozza Magyarországra vagy sem. Arról, hogy miként próbálják áthidalni a távolságot a szeretteivel, valamit arról, hogy hogyan sikerült valóra váltania az „amerikai álmot”, ő mesélt nekünk.
 

Mivel töltik szabadidejüket az X-Faktor mentorai?

Az X-Faktor mentorai ugyanolyan izgalommal készülnek hétről-hétre az élő show-ra, mint maguk a versenyzők, ami nem is csoda, hisz óriási a tét. Riporterünk Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Robi és Little G nyomába szegődött, és kiderítette, mivel töltik az időt, mielőtt elfoglalnák a mentori széküket.

Reflektor 14-11-17


szerző:
2014.11.18. 00:20
Reflektor 14-11-17

Reflektor: Andelic Jonathan búcsúzott az X-Faktortól. Hazatért a három amazon a dzsungelből.

Jonathan búcsúzott a X-Faktortól

Szombat este ismét úgy alakult, hogy egy mentor két versenyzőjének kellett párbajoznia. Andelic Jonathan és Horányi Juli kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett párbajdalt előadni.

Jonathan reméli, hogy hihet a mentoroknak

Az ötödik élő show kiesője úgy érzi, ha igaz az a sok pozitív kritika, amit az X-Faktor színpadán kapott, akkor azt másoknak is észre kell majd vennie, így pedig helye lehet a szakma élvonalában.

Borbély Ricsi imádott a táncos csajokkal dolgozni

Nem csak a nők közelsége, és az erotikus koreográfia miatt élvezte Ricsi a közös munkát, hanem azért is, mert a táncos lányok rengeteget segítettek neki abban, hogy a végeredmény jó legyen.

MENTOROK: Bulizni mindenki tud!


szerző:
2014.11.10. 14:38
MENTOROK: Bulizni mindenki tud!

A X-Faktor színpadán kitört a partiláz, a 4. élő show-ban bulis dalokat énekeltek a versenyzők. De arra biztos mindenki kíváncsi, hogy vajon a mentorok szoktak-e bulizni, és ha igen, akkor milyen zenére.

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.08. 21:25
Eredményhirdetés

Negyedik Élő Show - 2014. 11. 08.

A Ricsik párbaja


szerző:
2014.11.08. 20:25
A Ricsik párbaja

A 10 énekes egy nagyon fain bulit csinált, de a mosoly mindenki arcáról lefagyott, mikor megismétlődött a múlt heti dráma. Ezúttal Alföldi Róbert két fia küzdött egymással.

Isten is segített Jotának a talpra állásban

Párbaja után nem csak mentora, és barátai, de Isten segítségére is szüksége volt Jonathánnak ahhoz, hogy továbblépjen, és a következő feladatra koncentráljon.

Horányi Juli úgy érzi kihozta magából a maximumot

Alföldi Robi szépelgőnek nevezte Juli produkcióját, amit az énekesnő megértett, de ettől függetlenül úgy érzi minden beleadott ebbe a dalba, amit bele kellett.

Nagy Ricsi nem csügged a kritikák miatt

Ugyan csak most először kapott negatív kritikákat, Ricsi mégis azon lesz, hogy minél többet leszűrjön a mentorok véleményéből, és legközelebb csak pozitívumokat halljon az értékelésében.

Reflektor 14-11-03


szerző:
2014.11.03. 23:30
Reflektor 14-11-03

Reflektor: G élete egyik legnehezebb döntését hozta meg. Pákó felforgatta a táborlakók életét.

Fókusz 14-11-03


szerző:
2014.11.03. 18:00
Fókusz 14-11-03

Fókusz: Drámai végjáték - Little G két mentoráltja harcolt a továbbjutásért. Végigkövettük az X-Faktor eseményeit a színfalak mögött. Pákó menni Afrika - Ott voltunk, amikor vízumát és válási papírjait intézte, Pákót mi raktuk fel a repülőgépre.Botrány a dzsungelben - Eltűnt, majd végre megérkezett Dél-Afrikába. Hogyan fogadták Pákót a többiek?

Megrázó végkifejlet az X-Faktorban

Az X-Faktor harmadik élő show-ja megrázó pillanatokkal zárult, Little G-nek ugyanis a párbaj után a két mentoráltja között kellett választania.

Velünk történt


szerző:
2014.11.03. 14:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Drámai percek az X-Faktorban

A szombati élő show-ban Little G két mentoráltja párbajozott, végül Kállai-Kiss Zsófi búcsúzott a versenytől.

Kállai-Kiss Zsófi: Nem számítottam rá, hogy ennyire hamar búcsúzok

Mentora szerint az X-Faktor harmadik kiesőjének más a küldetése, és a műsoron kívül is segíteni fogja Zsófit, hogy elérje az álmait.

Párbaj: Horányi Juli


szerző:
2014.11.01. 21:45
Párbaj: Horányi Juli

3. Élő Show - 2014. 11. 01.

Párbaj: Kállai-Kiss Zsófi


szerző:
2014.11.01. 21:40
Párbaj: Kállai-Kiss Zsófi

3. Élő Show - 2014. 11. 01.

Közös produkció - 3. Élő Show

Kováts Judit – Majláth Júlia: Imádok élni (Csinibaba filmzene)

Valóra vált Little G rémálma

A harmadik adás a „Show must go on” jegyében telt. Az énekesek örökérvényű számokat énekeltek olyan előadóktól, akik már csak a dalaikon keresztül lehetnek közöttünk. Azt már megszokhattuk, hogy minden adás végén búcsúzik valaki, a mai show azonban nem várt meglepetést hozott: egy sokak szerint méltatlan párbaj szituációt és minden mentor rémálmát.
 

Fókusz 14-10-31


szerző:
2014.10.31. 18:00
Fókusz 14-10-31

Fókusz: Élet a halál után? - Halálközeli élmények, különös találkozások. Történetek, melyek a túlvilág létezéséről tanúskodnak. Mentorbuli - Milyen különleges programmal kapcsolódtak ki az X-Faktor versenyzői? És milyen meglepetéssel készülnek a mentorok? Rejtély - Eltűnt a dzsungel meglepetésvendége. Hova lett a tizenegyedik beköltöző?

Lazítás és buli a mentorokkal


szerző:
2014.10.31. 17:42
Lazítás és buli a mentorokkal

Énekóra, táncóra, próba, énekóra, táncóra, próba – és ezt a végtelenségig folytathatnánk. Hatalmas munka zajlik a hét minden napján, hogy az X-Faktor versenyzői minél tökéletesebb produkciókkal álljanak ki szombatról szombatra a színpadon. De mi történik akkor, amikor végre jut idejük egy kis kikapcsolódásra. 
 

Buli a mentorokkal, avagy X-élet a próbák után

Énekóra, táncóra, próba, énekóra, táncóra, próba – és ezt a végtelenségig folytathatnánk. Hatalmas munka zajlik a hét minden napján, hogy az X-Faktor versenyzői minél tökéletesebb produkciókkal álljanak ki szombatról szombatra a színpadon. De mi történik akkor, amikor végre jut idejük egy kis kikapcsolódásra?

25 ÉV FELETTIEK: „Mi vagyunk a leginfantilisebbek”

Little G és csapata nagyon összenőttek, éppen ezért különösen megviselte őket, amikor múlt héten Jonathannak kellett párbajoznia. Nagyon megszerették egymást, és remélik, hogy ez a tiró egészen a műsor végégig együtt mardhat majd.

G versenyzői nagy pillanatokat és meglepő lépéseket varázsoltak a színpadra

Horányi Juli nemcsak csodálatos ruhakölteményével, de hangjával is lenyűgözte a mentorokat, boldogságát már csak egy nagy adag hála tudta magasabbra dobni. Andelic Jonathan új terepre lépett: beleharapott a tánc világába, amely szerinte egy picit kifogott rajta, mégis élvezettel próbálta ki magát ebben is. Kállai-Kiss Zsófi teljesen átadta magát produkciójának, így szinte semmire sem emlékezett a színpadon történtekből, amit ő egy jó jelnek tekint.

A második élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Szikora ékszere nem tündökölhet tovább az X-Faktorban

Az X-Faktor második élő show-ja a szerelem jegyében telt és rengeteg meglepetést tartogatott. Az Afrikából visszatérő Szabó Zsófi köszöntötte a nézőket és a mentorokat az X-Faktor stúdiójában Istenes Bence oldalán. Volt sírás, állva tapsolás és negatív kritika is, végül ismét elbúcsúztunk valakitől.

A versenytől Ilyés Jenifer búcsúzott

2. Élő Show - 2014.10.25.

Párbaj: Andelic Jonathan


szerző:
2014.10.25. 17:20
Párbaj: Andelic Jonathan

2. Élő Show - 2014.10.25.

Párbaj: Ilyés Jenifer


szerző:
2014.10.25. 17:20
Párbaj: Ilyés Jenifer

2. Élő Show - 2014.10.25.

G versenyzői meghódították a mentorok szívét

Kállai-Kiss Zsófi, Horányi Juli, és Andelic Jonathan is csupa pozitív kritikát kapott az első élő show-ban, amitől mindhárman a fellegekben érezték magukat.

X-Faktor: Érzelmek vihara az első élő show-ban

Láttuk, melyik versenyző és melyik mentor sírt, kik voltak elégedettek és kik nem, láttuk a döbbenetet a tiszta lapos kiesők arcán, Benji örömét, beköltözését. A tiszta laposok produkcióit is felvillantottuk, amelyeket az adásban nem láthattunk. Felelevenítettük a legnagyobb versenyzői pillanatokat, beszólásokat.

HORÁNYI JULI: „Markánsabb lett az eredeti stílusom”

Foglálkozásával együtt jár, hogy folyton határidőre kell dolgoznia, és állandóan rohannia kell, így az X-Faktorban az esetleges határidők sem jelentenek neki gondot.

Reflektor 14-10-14


szerző:
2014.10.15. 00:00
Reflektor 14-10-14

Reflektor: A tiszta laposokért kampányolnak a mentorok, Kovács Katalin pedig újra vízre száll!

Örömkönnyek és dráma a Mentorok házában

A Tábor után idén a mentorok háza is tartogatott meglepetéseket. A Fókusz pedig ott volt mind a négy helyszínen. Lássuk mi történt az eredményhirdetések után. 

Örömkönnyek és dráma a Mentorok házában

A Tábor után idén a mentorok háza is tartogatott meglepetéseket. A Fókusz pedig ott volt mind a négy helyszínen. Lássuk mi történt az eredményhirdetések után. 
 

Egy mentor négy versenyzővel is harcba szállhat a végső győzelemért

Az X-Faktor 2014 legnagyobb újítása, hogy a Mentorházból a három biztos továbbjutón kívül minden mentor kijelölhet még egy versenyzőt, a négy tiszta lapos közül pedig a nézők dönthetik majd el, hogy ki lesz az élő show-k tizenharmadik résztvevője.

Kállai-Kiss Zsófi


szerző:
2014.10.11. 21:10

Andelic Jonathan


szerző:
2014.10.11. 21:05

Horváth Ági


szerző:
2014.10.11. 20:55

Horányi Juli


szerző:
2014.10.11. 20:50

Erika Albero


szerző:
2014.10.11. 20:50

Horváth Krisztián


szerző:
2014.10.11. 20:45
MENTORSEGÉDEK: „Könnyebb hozzászólni, mint meghozni a döntést”

Idén Geszti Péter Little G-nek, míg Czutor Zoli Tóth Gabinak segített a 25 év felettiek, illetve a csapatok kategóriájában kiválasztani a versenyzőket. Mindketten nagyon élvezték a segéd szerepét, de a mentorral azért nem cseréltek volna helyet.
 

Szikora Robinak volt a legtöbb gondja a Táborban

A lányok mezőnye annyira erős volt, hogy Robi szíve szerint akár kétszer annyi énekest is továbbjuttatott volna a Mentorházba, mint a lehetséges létszám, de végül mégis meghozta a döntését, így pedig kialakult a 2014-es X-Faktor legjobb 24-es mezőnye.

Összeállt Little G Mentorházas csapata

Újdonság az X-Faktor Táborában, hogy a mentorok választhatják ki, hogy melyik kategóriával szeretnének foglalkozni, a kategóriák mezőnyéről pedig már a Tábor második körétől kizárólag egy-egy mentor dönt.

Házhoz hozta utódját a tavalyi győztes?

Kállai-Kiss Zsófi az előző szériában rendszeresen elkísérte barátnőjét, a későbbi győztes Danics Dórát az X-Faktorba, idén pedig szerepet cseréltek a barátnők, ezúttal ugyanis Dóri a kísérő.

Portré 14-09-07


szerző:
2014.09.08. 00:40
Portré 14-09-07

Portré: Little G. bebizonyította, hogy az álmainkat nem szabad feladni. Ő sem tette, bár elég nagy szakadékot generált saját karrierjében, amikor itthonról még Szűcs Gáborként, már ismert blues zenészként indult Amerikába szerencsét próbálni.

Fókusz Plusz 14-09-06


szerző:
2014.09.06. 19:30
Fókusz Plusz 14-09-06

Fókusz Plusz: Újra X-tázisban - Az X-Faktor mentorai már teljes gőzzel készülnek a tehetségkutatóra. Számukra is hatalmas a tét. Akik nem adták fel - Bár korábban kudarcot vallottak, felálltak a padlóról. Danics Dóra, Kocsis Tibó és Muri Enikő nem bánták meg, hogy visszatértek.

Reflektor 14-06-30


szerző:
2014.07.01. 00:20
Reflektor 14-06-30

Reflektor: Klapka György nem hűséges típus, Steven Seagal pedig elárulta családi titkait!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való