KERESÉS search-close

lista

77 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lista"

Azokról az idősebb korú édesapákról is megemlékezünk, akik sajnos már nincsenek köztünk

Somló Tamás, Komár László, Székhelyi József és Czeizel Endre valószínűleg még ma is büszke lenne 45 éves kora után vállalt gyermekére. Listánkon ezúttal rendhagyó módon azokról az idősebb korú édesapákról emlékezünk meg, akik már nincsenek köztünk.

Tiborcz István a legfiatalabb a 100 leggazdagabb magyar között

Idén is Csányi Sándor a legvagyonosabb magyar a 100 leggazdagabb című kiadvány összesítése szerint. Az OTP vezér becsült vagyona 360 milliárd forint. A második helyen Mészáros Lőrinc, a harmadikon Gattyán György áll. Új szereplő a listán Tiborcz István, 35 milliárdos becsült vagyonával a 32. helyen debütált.

A TOP 10-ről lecsúsztak, de így is felejthetetlen címlaplányok

Toplistánkról több száz hölgy maradt ki, pedig egyikük sem érdemtelenül szerepelt a címlapokon. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy listán szubjektív, ezért bátran vitatható is.

Egészségügy: a sor végén vagyunk

A harmadik legrosszabb helyen végzett a magyar egészségügy egy európai felmérésben. Magyarország a 35 országból álló listán mindössze Albániát és Romániát előzte meg. A kutatás szerint a legnagyobb elmaradás az új gyógyszerek bevezetésénél van, és a hosszú várólistáknál, bár a kormány szerint az elmúlt öt évben felére csökkent az átlagos várakozási idő.

Nem is láttak valódi szándékot az együttműködésre

Az emberek Európájáért küzdene az MSZP, ezt ígérik az európai parlamenti választási programjukban. A Fidesz szerint viszont a bevándorlást támogatnák. A szocialisták csak a Párbeszéddel indulnak közös listán, a többi ellenzéki párt önállóan méretteti meg magát. Szerintük a listás rendszerben nem is lett volna értelme a közös listának, és nem is láttak valódi szándékot az együttműködésre.

Elnézést kért Karácsony Gergely

Súlyos hibát követett el, ezért elnézést kért Karácsony Gergely azért, amit a HírTV-s interjúban mondott egy hete. Akkor arra a kérdésre, hogy „náci-e az, aki zsidó képviselőket listázna”, az ellenzéki politikus azt válaszolta, hogy nem. A MAZSIHISZ közleményben tiltakozott, a politikus ezután kért bocsánatot. Most már úgy fogalmazott: elfogadhatatlannak tartja az állampolgárok politikai célzatú listázását.

Kis javulás a korrupciós listán

Két helyet javított Magyarország tavaly óta a Transparency International korrupciós világrangsorában, de a lista szerint az Európai Unió tagországai között még mindig a leginkább korrupt országok közé tartozik: csak Görögországot és Bulgáriát sikerült megelőzni. A kormány szerint a Transparency jelentése Soros kampányának és nyomásgyakorlásának része.

2019. január: ezekre a filmekre érdemes lesz beülnöd!

Kezdetét vette az új év, és persze idén sem maradunk csodás alkotások nélkül. Lássuk!

Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagja

A egyik angol újság oldalán jelent meg az a friss kutatás, amely rangsorolta az uralkodó ház tagjait népszerűségük szerint. Harryt az alattvalók 77%-a kedveli. Nem sokkal maradt le mögötte nagymamája, II. Erzsébet, a harmadik helyen pedig Vilmos herceg áll.

 

Most tudósokat listáztak


szerző:
2018.06.20. 18:49
Most tudósokat listáztak

Újabb listázás a Figyelőben. A Soros-zsoldosnak vélt emberek után most azokat a tudományos kutatókat sorolták fel az újságban, akik a lap szerint liberális szellemben dolgoznak, és a társadalom valódi problémái helyett például a homoszexuálisok és más kisebbségek jogaival foglalkoznak. Az újságíró a saját nevét nem írta le, de névvel és fényképpel sorolta fel a kutatókat. Az akadémia visszautasította Schmidt Mária lapjának újabb listázását.

Listázott a Figyelő


2018.04.12. 18:35
Listázott a Figyelő

A legsötétebb történelmi időket idézi, hogy másképp gondolkodó embereket listáznak, ezt gondolják azok a civil szervezetek, amelyek munkatársait a kormányhoz közel álló Figyelő írta össze. A lap szerint ők lehetnek Soros György magyarországi zsoldosai.

Bűnözők is bejöhettek?

Nemzetközi bűnözők is letelepedési engedélyt kaptak Magyarországra a kormány által árult letelepedési kötvényeken keresztül. Ezt a Direkt36 és a 444 írta meg közösen, egy nekik juttatott lista alapján. A DK szerint a kormány látszólag küzd a bevándorlás ellen, de a háttérben, pénzért bárkit beenged Magyarországra és az Európai Unióba. Lázár János nem tudta megmondani, hogy indul-e vizsgálat az ügyben.

Top 5 film Valentin-napra, amit a pasik is imádnak

Valljuk be, a romantikus filmeket többnyire nem a férfiközönségnek készítik. Akadnak azonban kivételek, szóval, ha párotokkal együtt filmeznétek egy jót a szerelem napján, ezeket a filmeket tuti, hogy mindketten imádjátok majd!

Listázták Putyin bizalmasait

Listát tett közzé az amerikai kormány azokról az orosz gazdasági- és politikai vezetőkről, akik Washington szerint kapcsolatba hozhatók az amerikai elnökválasztásokba történt beavatkozással, és a kelet-ukrajnai háborúval.

A 6 legjobb Stephen King adaptáció, amit látnod kell!

Összegyűjtöttük a horrormester könyveinek legjobb filmes feldolgozásait és összeállítottunk egy hatos listát a szerintünk legjobbakból. King rajongóknak és a félelem szerelmeseinek kötelező!

2017-ben Alföldi Róbert az ötödik legértékesebb híresség!

A Forbes magazin minden évben listázza a legértékesebb magyar hírességeket. Alföldi idén az ötödik helyen végzett, és bár nagyon örül ennek a helyezésnek, a rendező most a Hegedűs a háztetőn című musicalen dolgozik. A bemutató szeptember 10-én a Papp László Sportarénában lesz látható Stohl András főszereplésével.

Mészáros már a lista elején

Még nem volt rá példa, hogy valaki olyan gyorsan gazdagodjon Magyarországon, mint Mészáros Lőrinc - ezt mondja a leggazdagabb magyarok listáját összeállító szerkesztő. A Napi.hu összegzése szerint a felcsúti polgármester egyetlen év alatt százmilliárd forinttal lett gazdagabb, és ezzel rögtön az ötödik helyre ugrott a leggazdagabb magyarok listáján. Tavaly még csak a 31. volt, de azóta 274 millió forinttal gazdagodott naponta. A százas listát egyébként évek óta Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója vezeti, ez nem változott.

Az adatokat nem kapja meg ingyen és vizsgálat is indul ellene

88 ezer forintot kér a Magyar Orvosi Kamara az egyik tagjától azért, mert szerette volna megtudni, hogy az általa is fizetett tagdíjból mennyi jövedelmet kapnak a kamara vezetői. Kunetz Zsombor nemcsak az adatokat nem kapja meg ingyen, hanem etikai vizsgálat is indul ellene. Úgy tudja, azért, mert a blogján és a sajtóban többször bírálta a kamarát. A köztestületnél azt mondják, a hatályos jogszabályok alapján kérnek pénzt az adatokért.

Íme, a Star Wars filmek hét legikonikusabb gonosza

Valljuk be, keresve se találna az ember fia jobb filmet arra, hogy negatív karaktereket gyűjtsön. Az egyelőre hét részből álló sorozatnak köszönhetjük ugyanis minden idők legemlékezetesebb gonosztevőit. Mutatjuk kik szerintünk a legelvetemültebbek!

Ezeket a dalokat énekelték a döntősök a 2. Élő Show-ban!

A szeretet él! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adtak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak. Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen dalokat hallhattunk az X-Faktor második élő show-jában!

Forbes: Nincs változás a lista élén

Aki jóban van a kormánnyal, az szépen gyarapodik - ezt mondja a Forbes magazin főszerkesztője. A magazin idén is összeállította a leggazdagabb magyarok listáját, melyen Mészáros Lőrinc is látványosan előretört. Nagyot bukott viszont Simicska Lajos, aki összeveszett Orbán Viktorral. Lázár János szerint majd eldől, valóban az állami megrendelésekből gazdagodtak-e ezek az emberek. Akkor, ha majd nem ők kormányoznak.

Itt a magyar milliárdosok legújabb listája

A leggazdagabb magyar akár 2 teljes budapesti lakótelepet is megvehetne. 283 milliárd forintos vagyonával viszont a nemzetközi mezőnyben a dobogó közelébe sem kerülhetne. A leggazdagabbak listáján van, aki büszkén szerepel, és akadnak olyanok is, nem tudni hányan, akik nem. Inkább rejtőzködnek, vagy titkolják, mijük van, tartanak az irigyektől, vagy adott esetben a hatóságoktól.

Jöjjön 5 legendás zenészt bemutató szuper film!

Janis Joplin életét filmre viszik és sosem találnátok ki, hogy ki fogja alakítani az énekesnőt! Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a végeredményt és reméljük, lesz olyan jó, mint azok a mozik, amiket összegyűjtöttünk nektek!

5 életrajzi film, ami Oscar-díjat érdemelt az elmúlt években!

A díjátadó több évtizedes története során a leggyakrabban olyan filmek vagy szereplőik nyernek, melyek híres élő vagy halott személyről szólnak! Most pedig Jackie Kennedy életét vitték vászonra, aminek előzetese már megtekinthető és amit már most nagy esélyesként tartanak számon!

10 katasztrófafilm, ami megrengette a világot

Ezúttal olyan filmeket gyűjtöttünk össze melyek biztosan nem hagynak hidegen senkit. Mindenkinek van elképzelése arról, hogyan érhet véget a világ, ahogyan rengeteg rendezőt is megihletett már ez a téma. Lássuk!

Magyarország a legkorruptabbak között

Magyarország a negyedik legkorruptabb a fejlett országok közül - legalábbis ez derül ki a Business Insider gazdasági szaklap rangsorából. Ezt a genfi székhelyű Világgazdasági Fórum éves értékeléséből állították össze. Csak Szlovákia, Olaszország és Mexikó előzi meg Magyarországot. Az LMP szerint ma már minden nap szembesülnek az emberek a korrupcióval. A kormányt hiába kérdeztük, adásunkig nem válaszoltak.

Tisztalapot kezdtek a Mentorok

Gáspár Laci úgy érzi, bevonzották az eddigi énekeseket, ezért összetépte a ByeAlexszel gondosan kategorizált listájukat.

10 film, aminek a ZENE a főszereplője!

Mivel október 1-jén ünnepeljük a zene világnapját, összeszedtünk nektek néhány olyan filmet, amiben a zene fontos szerepet játszik! Ez a jelentéktelennek tűnő fogalom ugyanis ott van a mindennapjainkban és meghatározza az életünket.

Így vezet Róka Adri!


szerző:
2016.09.09. 20:00
Így vezet Róka Adri!

Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy rá, hogyan vezet Róka Adri, és mi mindenre tud a volán mögött ülve figyelni!

Így vezet Szabó Zsófi!

Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy rá, hogyan vezet Szabó Zsófi, és mi mindenre tud a volán mögött ülve figyelni!

Így vezet Kovács Dóri!

Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy rá, hogyan vezet Kovács Dóri, és mi mindenre tud a volán mögött ülve figyelni!

Íme a jó marketinges ismérvei!

A Marketing és Média a Magyar Marketing Szövetséggel közösen első alkalommal készítette el az 50 legsikeresebb marketingvezető listáját. Azt vizsgálták, hogy a szakemberek mennyire sikeresek az adott területen, és hogy mennyire meghatározó a véleményük.

Sírva nevetős korképek: 5 magyar film, amit látnod kell!

Pofátlan irónia, könnyfakasztó humor, szívbemarkoló korrajzok. Összeválogattunk néhány magyar filmet, melyek mondatai szállóigévé váltak, és egy generáció nőtt fel rajtuk.

Top50 médiaszemélyiség Magyarországon

Megvan a marketing és média szektor 50 legbefolyásosabb embere 2016-ban is, a lista első helyén Vidus Gabriella az RTL Magyarország vezérigazgatója szerepel. A listán meggyőző az RTL cégcsoport főlénye, a top50 médiaszemélyiség tíz százalékát az RTL Magyarország adta. A 6. legbefolyásosabb médiaipari szereplő például a vezérigazgató-helyettes Kolosi Péter lett, a 28. helyezett pedig Kotroczó Róbert, az RTL hírigazgatója.

Anyák, akik szembeszállnak a lehetetlennel

Kíméletlen tömeggyilkos, misztikum, transzneműség, fogság, akció. Mindez olyan filmekben, melyek az anya-gyermek különleges kapcsolatát hivatottak bemutatni. Összeállítottunk nektek egy nem mindennapi listát.

Vásárlási láz és parázs vita a Farmon

Több milliót kaptak a farmerek, és listákat azokról a termékekről, amiket megvásárolhatnak a rendelkezésükre álló keretből. Eleinte ésszerűen állították össze a bevásárló listát, de egy idő után elszabadult a pokol a bőség zavara miatt.

Jennifer Lawrence kaszálta a legtöbbet az idei Oscar-jelöltek közül

Az elborult és végtelenül őszinte színésznőről már eddig is tudtuk, hogy ott van a legjobban kereső színészek között, most viszont kiderült, hogy mennyi is az annyi.

Ők a világ leggazdagabb emberei


szerző:
2016.01.19. 18:04
Ők a világ leggazdagabb emberei

A világ 62 leggazdagabb emberének annyi pénze van, mint Földön élő lakosság felének, vagyis 3 és fél milliárd embernek.

Nyilvánosságra hozták a fix traffipaxok helyét

Megvan a lista: több mint hétszáz kamera, az ország 132 pontján ellenőrzi majd a sofőröket. A sávok fölött két kamera működik majd, az egyik elölről, a másik hátulról készít felvételeket. Büntetés még nincs és egyelőre nem is lehet tudni, hogy mikortól működik élesben a rendszer.

8 dolog, amit megtanulhatsz 1 perc alatt

1 perc alatt senkiből nem lesz agysebész, asztronauta, de még profi szobafestő-mázoló sem. Viszont van egy csomó érdekes dolog, aminek a megértésére bőven elég egy perc, pláne ha ilyen látványosan magyarázzák el!

Listázná a kormány a játékfüggőket

Listát készítene a kormány a játékfüggőkről, ami alapján megtilthatnák nekik, hogy játszanak, ez derül ki abból a rendelet-tervezetből, amit a Magyar Hírlap fedezett fel. Az új szabályt már októbertől bevezetnék, a szenvedélybetegek listáját pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kezelné. Az Együtt szerint ez aggályos, az egészségi állapot ugyanis szigorúan védett adat, amihez semmi köze az adóhatóságnak.

PM: Szélsőségeseket támogat a Jobbik

A Párbeszéd Magyarország választ vár a Jobbik elnökétől arra, hogy miért kap közel 50 millió forintot néhány szerintük szélsőséges szervezet és magánszemély. A Gyarapodó Magyarországért alapítvány támogatási listáját az átlátszó.hu hozta nyilvánosságra.

Riasztó adatok a gyerekszegénységről

Az ön gyereke szegénynek számít? 14 kérdés, 14 válasz, sokkoló eredmények.

Kockázatosan indult a Budapest Bár, de nagyot aratott

A Budapest Bár hetekig vezette a magyar lemezeladási listát, most is csak az újrainduló X-Faktor reprezentásai tudták megelőzni.

Jogsértő a vásárhelyi szégyenlista

Törvénytelenül került a nyilvánosság elé a személyes adatokat tartalmazó lista.

Lista az illegális idősotthonokról

Az Állami Foglalkoztatási Hivatal által, illegálisan működő idősotthonokról összeállított listán 17 intézmény szerepel.

Hitel bár listásoknak - de milyen áron?

Elkeserítő anyagi helyzetükben utolsó mentsvárként fordulnak sokan a fogyasztói csoportokhoz. Innen remélve újabb hitelt, pénzt, akár a már meglévő adósságok törlesztésére. Aztán meglepődnek, amikor évekig nem kapnak semmit, fizetniük viszont rendszeresen kell.

Meghúzta az 5 százalékos határt az OVB

Az előírt küszöböt a Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik és az LMP érte el.

Az új kormány lehetséges névsora

Szinte végleges az új kormány névsora, az RTL Híradó birtokába jutott egy lehetséges lista.

Magyarok a náci háborús bűnösök listáján

Az első helyen Képíró Zoltán áll, aki ellen három éve tart nyomozás Magyarországon.

Még kérdéses a listavezetők vitája

Továbbra is kérdéses, vitáznak-e a pártok listavezetői az országgyűlési választások előtt.

Íme a fővárosi lista sorrendje!


szerző:
2010.03.27. 09:45

Híres emberek az LMP listán


szerző:
2010.03.26. 19:03
Híres emberek az LMP listán

Színészek, történészek és médiaszemélyiségek az LMP listáján.

Mégis lehet budapesti listája az MDF-nek

Slosár Gábort és Pusztai Erzsébetet is nyilvántartásba lehet venni képviselőjelöltként.

Az MDF fellebbez a fővárosi lista miatt

A Fővárosi Választási Bizottság törölte a párt budapesti listáját.

Hat párt állíthat országos listát

A megadott határidőig a Fidesz, az MSZP, a Jobbik, az LMP az MDF és a Civil Mozgalom adta be a megfelelő dokumentumokat.

Országos listát állítanak a pártok

Kedd délután 4 óráig jelenthetik be országos listájukat a pártok az Országos Választási Irodánál.

Végleges az MDF országos listája

A 6., és a 7. helyen a liberális párt politikusai szerepelnek: Retkes Attila illetve Ikvai-Szabó Imre.

Még kérdéses a kispártok területi listája

Úgy tudni, az LMP-nek mind a húsz helyen meg lesz, míg a Civil Mozgalom hét területi listát tud állítani.

A kis pártoknak is sikerült


szerző:
2010.03.22. 10:34
A kis pártoknak is sikerült

Listát tud állítani a Civil Mozgalom is és lesz országos listája az LMP-nek és az MDF-nek is, bár az MDF-nél még nincs vége a harcnak.

Délutánig kell bejelenteni a területi listákat

Több határidő is lejár hétfőn az áprilisi országgyűlési választásokkal kapcsolatban.

Mégsem lesz fővárosi listája az MDF-nek?

Valószínűleg nem állíthat fővárosi listát az MDF, így minimálisra csökkent a párt parlamentbe jutásának esélye.

Bevált az MDF vészcsengője


szerző:
2010.03.13. 18:55
Bevált az MDF vészcsengője

Összegyűlt a 750 szelvénye Csapody Miklósnak, Pusztai Erzsébetnek és Debreczeni Józsefnek is.

SZDSZ-jelöltek az MDF listáján?


szerző:
2010.01.21. 18:00
SZDSZ-jelöltek az MDF listáján?

Négy szabad demokrata politikus is előkelő helyen szerepel az MDF fővárosi listáján.

Egymillióhoz közelít a rossz adósok száma

Több mint 170 ezerrel nőtt a késve fizető adósok száma az elmúlt évben.

Kongresszust tart az MSZP


szerző:
2009.12.12. 08:55
Kongresszust tart az MSZP

Szavaznak a párt kormányfőjelöltjéről, országos listájáról és választási programjáról.

Nyilvánosságra hozták az MSZP listáját

Sok a fiatal az országos listán, a kampányra és a következő 4 évre is készülnek.

Publikus a Fehér Ház vendéglistája

George Clooney, a talkshow-királynő Oprah Winfrey és Bill Gates is szerepel a listán.

A megszűnő vonalak listája


szerző:
2009.10.20. 19:15
A megszűnő vonalak listája

Harminchárom vonalszakaszon - 29 viszonylaton - szünetel a személyszállítás.

Megmutatjuk, ki mennyit keres!


szerző:
2009.09.15. 10:55
Megmutatjuk, ki mennyit keres!

Nyilvánosságra kellett hozni az állami és önkormányzati cégeknek vezetőik fizetését.

Michelle Obama a befolyásos nők listáján

A Forbes magazin felsorolásában Angela Merkel, német kancellár került az első helyre.

Nincs változás a menő szakoknál

Továbbra is a vendéglátás és a gazdasági szakok a legnépszerűbbek a felsőoktatásban.

Milliárdokkal lógnak az APEH-nek


szerző:
2009.04.29. 21:11
Milliárdokkal lógnak az APEH-nek

Közzétette az interneten a legnagyobb adósok listáját az adóhivatal. Itt megnézheti!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való