KERESÉS search-close

lezuhantak

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lezuhantak"

Megrázó felvétel: felvette, ahogy lezuhannak

Megrázó felvételt készített telefonjával a kedden lezuhant mexikói gép egyik utasa a földbe csapódásról. A videón a pánikba esett emberek sírnak és fohászkodnak, majd a kényszerleszállás után próbálnak minél távolabb futni a lángoló roncstól. A balesetet végül mindenki túlélte, a legsúlyosabb sérülést a pilóta szerezte, aki ennek ellenére végig vezette a mentést.

Videón a tragédia előtti utolsó percek: semmilyen védőfelszerelésük nem volt

Videón a tragédia előtti utolsó percek az egy hónappal ezelőtti budapesti munkabalesetről. Az ELTE kollégiumának felújításakor szörnyű baleset történt, 8 emelet magasban leszakadt az állvány, két munkás lezuhant és szörnyethalt. A videón látszik, hogy a munkásokon semmilyen védőfelszerelés nem volt, és rögzítve sem voltak.

Túlélő kutyák: 70 napig voltak az aknában

Túlélte a 43 méteres zuhanást és a hónapokig tartó nélkülözést két vadászkutya. Bányaaknába estek, és körülbelül hetven napot tölthettek a mélységben. Nemrég a környéken kutató geológus találta meg a két kutyát...

Focistákkal zuhant le a repülő

Légikatasztrófa Kolumbiában - egy brazil futballcsapat is azon a gépen ült, amely Medellín közelében csapódott egy hegyoldalba. A repülőn összesen 81-en utaztak. A tragédiát hatan élték túl, köztük három focista, a legénység két tagja és egy újságíró, aki a csapatot kísérte. A roncsok közül még egy labdarúgót élve emeltek ki, de ő később a kórházban meghalt. A csapat történelmi meccsre utazott Kolumbiába: a dél-amerikai klubok kupájának döntőjén játszottak volna.

Tragikus repülőbaleset, négy halálos áldozat

Tragédia a levegőben: négyen meghaltak, amikor összeütközött két kisrepülőgép Gödöllő közelében. Mindkét gép a földre zuhant, senki nem élte túl a balesetet. Az egyik kisrepülőn a pilótán kívül egy anya és kisfia utazott. A roncsok sűrű erdős területre estek, a darabok több kilométeres körben szóródtak szét. Szemtanúk arról számoltak be, hogy először csattanást hallottak, aztán látták, hogy az egyik gépnek a farokrésze, a másiknak pedig a szárnya szakad le. Ezután pedig mindkét gép a földbe csapódott.A roncsok és a repülési adatok elemzése még folyamatban van. A baleset miatt felfüggesztették a gödöllői repülőtér működését.

Lezuhantak a kéményről


szerző:
2016.02.13. 18:15
Lezuhantak a kéményről

Szörnyethalt két férfi egy tokaji középiskolában, miután lezuhantak az épület három emelet magas kéményéről hajnalban. Nem lehet tudni mit kerestek ott. Az iskolában motorosok foglaltak szállást a hétvégére, úgy tudjuk, közéjük tartozott a két szerencsétlenül járt középkorú férfi is.

Tom Cruise emberei haltak meg


szerző:
2015.09.12. 18:50
Tom Cruise emberei haltak meg

Lezuhant az Andok kolumbiai részén egy kisrepülő, amelyen Tom Cruise készülő filmjének stábtagjai utaztak. A szerencsétlenségben ketten meghaltak, egy ember életveszélyesen megsérült.

Sziklafal tetejéről estek le az iskolások

Több tíz méteres szakadék széléről zuhant le két általános iskolás gyerek Orfűn. A baleset még szombaton történt. A gyerekek osztálykiránduláson voltak, amikor egy sziklafal tetejéről leestek. A diákok a szakadék aljában lévő patakba zuhantak, egyiküket mentőhelikopter vitte kórházba.

LÉGIKATASZTRÓFA: 10 ember halt meg a helikopter balesetben

Óriási füst és kétségbeesetten rohangáló emberek. Az Argentínában történt helikopterbaleset utáni állapotokról mobiltelefonos felvétel is készült. A tragédiában 10-en haltak meg, köztük három világsztár sportoló.
 

Fókusz 14-10-06


szerző:
2014.10.06. 18:00
Fókusz 14-10-06

Fókusz: Drámák hétvégéje - A székpárbaj sosem látott feszültségeket gerjesztett az X-Faktor versenyzőiben. Minden készen áll - Megérkeztek az első felvételek Dél-Afrikából. A celebek ma este elfoglalhatják a tábort. Lezuhantak - Mindenkit sokkolt a hétvégi siklóernyős baleset. A szakértők szerint emberi hiba történt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való