KERESÉS search-close

letiltás

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "letiltás"

Letiltották Nótár Mary klipjeit - ki felel a botrányért?

A Hey Mr. Gigolo! és a Raj csaj, ez az a két betiltott klip, amit jelenleg nem láthat senki a legnagyobb videómegosztó oldalon. Ugyanis Mary korábbi kiadója, akinél 2 és fél éve felmondott, egyszerűen letiltatta a klipeket. A videómegosztó pedig teljesítette a kérést. A volt lemezkiadója 90 millió forintot követel az énekesnőtől, aki szerint pedig ő kaphatna milliókat.
A betiltott videoklipekből itt láthatsz részleteket.
Nótár Mary-vel készült interjút itt nézheted meg hosszabban.

X-Faktor: nem engedélyezték Zámbó Jimmy dalát!

A tehetségkutató nyolcévados történelmében még soha sem fordult elő olyan, ami most. Egy váratlan hír hidegzuhanyként érte a műsor egész stábját, a szereplőket, a mentorokat, a versenyzőket és magát Zámbó Krisztiánt is.

MasterCard hiba: nem csak Magyarországon voltak gondok

Nem lehetett kártyával fizetni több üzletben, és nem adtak ki pénzt a bankautomaták még csütörtökön. Az egyik kártyakibocsátó cégnél, a magyar piacon szinte egyeduralkodó MasterCardnál voltak gondok, nem csak Magyarországon. A hiba miatt előfordult, hogy kétszer vettek le pénzt valakinek a számlájáról, a hírek szerint több banknál pedig letiltották a kártyák egy részét. A szakértő szerint, ha bárkitől tévesen vontak le pénzt, a banknak vissza kell fizetnie.

Híres aktot posztolt, letiltották

Beperelheti egy francia tanár a Facebookot - így döntött a párizsi bíróság pénteken. Az 57 éves férfi még öt éve posztolta egy meztelen nőről készült, híres francia festmény képét. Ezután magyarázat nélkül letiltotta a Facebook. A tanár nem hagyta annyiban a dolgot, mert nem érti, miért lett a cenzúra áldozata.

A média teljes kontrollját teremthetik meg

A teljes magyarországi médiát az ellenőrzése alá vonhatná a kormány az Alaptörvény tervezett módosításával, amely terrorhelyzet esetén különleges jogokkal ruházná fel a kabinetet. Egy médiakutató szerint a kormány emberei átvehetnék a szerkesztőségeket, letilthatnának hírműsorokat vagy beleszólhatnának a tartalmukba - és ezt akár komoly indok nélkül is megtehetnék. A kormány szerint csak olyan különleges jogokat biztosítanának veszély esetén, mint Európa más országaiban.

Ha eltűnik a pénztárcánk...

Azonnal kétségbe esünk, ha ellopják a bankkártyánkat. Azonnal tiltsuk le, ez az első és legfontosabb szabály! Hogy mi mindenre kell még figyelni, riportunkból kiderül.

Az MLSZ dönthet Dzsudzsák sorsáról

A magyar labdarúgó-válogatott orvosi stábjának döntésén múlik, hogy Dzsudzsák Balázs pályára léphet-e jövő hét kedden.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való