KERESÉS search-close

lesodródott

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lesodródott"

Házra zuhant egy autó


szerző:
2017.06.11. 18:08
Házra zuhant egy autó

Felüljáróról zuhant egy ház tetejére egy autó szombat este Miskolcon. Valószínűleg túl gyorsan hajtott, lesodródott az útról, átszakította a szalagkorlátot és az oldalára borulva állt meg a háztetőn. Az épület üresen áll, nem lakik benne senki. A kocsi sofőrjének szerencséje volt, sérülés nélkül megúszta a balesetet. A felüljárót lezárták, amíg leemelték az összetört autót a háztetőről. Még vizsgálják, hogy pontosan mi okozta a balesetet.

Elütötte a vonat, amikor meg akarta állítani

Halála előtt még segítséget kért, de egy perc múlva elgázolta egy vonat. Autójával lesodródott az útról, és a síneken állt meg egy férfi Hegyeshalomnál. A kocsit nem tudta beindítani, telefonált a rendőröknek, hogy értesítsék a vasúttársaságot. Ezután a közeledő vonat felé futott, hogy álljon meg, de a mozdonyvezető hiába fékezett, halálra gázolta.

Leesett GPS miatt  történt a baleset

Egy leesett GPS készülék miatt történt baleset Vas megyében az M86-os úton. A sofőr megpróbálta felvenni az eszközt, de közben elhúzta a kormányt. Majd hirtelen mozdulatokkal akart korrigálni. Egy másik kocsi a 84-es útról sodródott le. Mindkét sofőrt kórházba kellett vinni. A mentők szerint mindkettejüket a bekapcsolt biztonsági öv mentette meg a súlyosabb sérülésektől.

Be volt kötve, mégis meghalt a balesetben

Halálos baleset történt hétfő hajnalban a Bács-Kiskun megyei Fülöpháza közelében. Egy fiatal nő meghalt, két férfi pedig megsérült, amikor autójuk lesodródott az útról és több fának is nekicsapódott, majd felborult. Úgy tudjuk, a nő hátul utazott, és be volt kötve, mégsem élte túl a balesetet.

Kidöntött egy kerítést, majd fának csapódott

Egy ember súlyosan megsérült, amikor felborult kisteherautójával a Csongrád megyei Mindszent és Mártély között a mellékúton. A kisbusz vaslemezeket szállított, amikor a sofőr egy kanyarban elvesztette az uralmát a jármű felett és lesodródott a padkára, majd egy fának és kerítésoszlopoknak ütközött.

Három fiú ült hátul, mindannyian meghaltak

14, 18 és 21 éves fiúk vesztették életüket egy autóbalesetben a Veszprém megyei Nemesszalók közelében vasárnap hajnalban. 20 éves barátjuk vezette a kocsit. Úgy tudjuk, meglátott egy rendőrautót és száguldani kezdett. Az autó a nagy sebesség miatt lesodródott az útról és fának csapódott. Öten ültek összesen a kocsiban. Hárman azonnal meghaltak. A sofőrnek, aki információink szerint nem volt ittas, agyrázkódása lett, a mellette ülő 18 éves barátjának pedig eltört a keze.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való