KERESÉS search-close

lemondott

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lemondott"

Lemondott az LMP vezetősége

A többi ellenzéki párt, az MSZP-Párbeszéd szövetség, a Jobbik és az LMP története legrosszabb EP-választási eredményét érte el. Utóbbi elnöksége még a hivatalos eredmények bejelentése előtt lemondott. A szocialisták vezetősége viszont nem, ők további együttműködésre készülnek. A Jobbiknál úgy fogalmaztak: a Fidesz olyan erővel próbálta őket elpusztítani, hogy a létezésük is siker.

Lemondott Theresa May brit kormányfő

A miniszterelnök könnyek között jelentette be, hogy június 7-én távozik a Konzervatív Párt éléről, amely egyre inkább ellene fordult a Brexit sikertelen menedzselése miatt.

Lemondott Akihito császár


szerző:
2019.04.30. 18:52
Lemondott Akihito császár

Éjféltől új uralkodója van Japánnak. A 85 éves Akihito császár megromlott egészségi állapota miatt 30 év után távozott a trónról, ahol fia követi. Japánban a császárok korábban szinte soha nem érintkeztek a köznéppel, akik élő Istenként tisztelték őket. Akihito azonban más úton járt, és ezt már jóval trónralépése előtt jelezte, amikor egy közembert vett feleségül.

Váratlanul lemondott a kormánypárti sajtót tömörítő alapítvány elnöke

Váratlanul lemondott a kormánypárti sajtót tömörítő alapítvány elnöke. Előzőleg Varga István, egykori fideszes képviselő egy interjúban úgy fogalmazott: "igényes, jó tollú újságírókat a másik oldalon lát." Arról is beszélt, hogy előbb olvas Indexet és Népszavát, majd utána a többit. Néhány órával azután, hogy az országos sajtó is közölte az interjút, távozott posztjáról.

Mandátumáról is lemondott Szávay István

Lemondott parlamenti mandátumáról a zsidó nő megverésével hencegő jobbikos képviselő, Szávay István. A politikus a párt májusi kongresszusán dicsekedett azzal, hogy egy őt sértegető nőt megütött, bár később tagadta, hogy ez valóban megtörtént. A Jobbik szerint politikusaik vállalják tetteik következményeit, a Fidesz viszont úgy látja, hogy a Jobbik újra megmutatta a valódi arcát.

Minősíthetetlen stílusban beszélt egy nővel Szávay István

Megvert egy zsidó nőt, aki nácinak nevezte - ezzel henceg egy hangfelvételen Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője. A felvételt a Hír Tv hozta nyilvánosságra. A politikus tagadta, hogy bárkit bántalmazott, de azt mondja, tavasszal valóban szóváltásba keveredett egy nővel és elismerte, hogy a felvételen minősíthetetlen stílusban beszélt. Szávay István lemondott a frakcióvezető-helyettesi posztjáról, de a mandátumát megtartja.

 

Konfliktusuk miatt mondott le

Lemondott posztjáról az egészségügyért felelős államtitkár. Nagy Anikó azzal indokolta döntését, hogy vissza akar térni a gyógyításhoz. Korábban évekig irányította a Heim Pál Gyermekkórházat. A Népszava információi szerint valójában komoly konfliktusai voltak Kásler Miklós Emberi Erőforrások miniszterével.

Lemondott a Los Angeles-i magyar ház alelnöke

Lemondott a Los Angeles-i magyar ház alelnöke, aki nemrég egy Facebookos kommentben kritizálta a külügyminisztert. A magyar állami támogatás nélkül működő kulturális intézet vezetője korábban a szólásszabadságra hivatkozva megvédte helyettesét. A kommentből azután lett botrány, hogy a magyar ház vezetője közölte: a Los Angeles-i főkonzul az alelnökének menesztését kérte tőle. A főkonzul azonban ezt tagadta.

Lemondott, most nevelő lehet

A rendőrség még mindig nyomoz kiskorú veszélyeztetése miatt ismeretlen tettes ellen, az érintett iskola egykori igazgatója, viszont már egy budapesti kollégiumban kapott nevelői állást. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újkenéz korábbi fideszes polgármestere egy hónapja mondott le iskolaigazgatói posztjáról, nem sokkal azután, hogy több szülő állította, megütötte a gyerekét. A Klebelsberg Központ azt válaszolta, amennyiben a rendőrségi nyomozás bűnösnek találja az egykori igazgatót, megteszik a szükséges munkajogi lépéseket.

 

Lemondott Mészáros Lőrinc


szerző:
2018.04.23. 22:00
Lemondott Mészáros Lőrinc

Polgármesterként már nem folytatja Mészáros Lőrinc. A milliárdos üzletember ezt azzal indokolja, hogy gazdasági érdekeltségeire akar koncentrálni, mert közleménye szerint azok komoly átalakítás előtt állnak.

Folytatódnak a lemondások az LMP-ben

Újabb négy elnökségi tag jelentette be a távozását az LMP-ben. Schmuck Erzsébet, az egyik lemondott elnökségi tag az RTL Híradónak cáfolta, hogy a párt a szakadás szélén állna. A tisztújító kongresszust májusban tartják.

MSZP: Botka után szabadon

Hadd reméljük, hogy észrevették, hogy ebben a műsorban – inkább kevesebb, mint több sikerrel – folyamatosan igyekszünk vitákat szervezni, mert meggyőződésünk, hogy a magyar közélet egészének súlyos hiányossága, hogy nincsenek érvelő, tisztességes, kulturált és sportszerű viták. A Jobbik elnöke és az MSZP miniszterelnök-jelöltje vállalt vitát, de Botka László hétfőn reggel hirtelen, de talán nem váratlanul lemondott a jelöltségről és udvarias levélben írja, hogy ezért nem jön el a vitára. Igaz, az MSZP vezető politikusai közül egyetlen egy sem vállalta, hogy – vita nélkül – eljöjjön műsrounkba hétfőn este. Hogyan találhat a nyilvánvalóan recsegő-ropogó MSZP új jelöltet?

Az MSZP továbbra is egyeztetne

A Demokratikus Koalíció szerint magának köszönheti, a Párbeszéd sajnálja Botka László lemondását. Az LMP szerint ez nehéz pillanat a szocialisták volt miniszterelnök-jelöltjének, de nem akarnak az összefogásról beszélni. Az MSZP elnöke bejelentette, hogy már a héten egyeztetést kezdene a baloldali ellenzéki pártokkal, köztük a DK-val arról, hogy közös jelölteket indítsanak a 106 egyéni választókörzetben. Erre több párt is nyitott, de egy nagy közös ellenzéki listának egyre kisebb az esélye. A Fidesz szerint Botka László a botrányaiba bukott bele.

Botka László lemondott


szerző:
2017.10.02. 18:42
Botka László lemondott

Lemondott a szocialisták miniszterelnök-jelöltje. Botka László szerint a politikai maffia behálózta a demokratikus ellenzéket, és ebben a helyzetben lehetetlen a választási összefogás, amely az egyetlen lehetőség lenne az Orbán-kormány leváltására. A szocialista párt elnöke szerint ezt a menetet elvesztették, de Botka lemondása egy új kezdet lehet. Molnár Gyula Botkának azt a kijelentését, amely szerint az MSZP-ben is vannak, akik összejátszanak a Fidesszel, nem kommentálta.

Lemondott Botka László


szerző:
2017.10.02. 10:29
Lemondott Botka László

Lemondott az MSZP miniszterelnök-jelöltségéről Botka László hétfő reggel. Döntését azzal indokolta, hogy "a demokratikus pártok nem akarnak nyerni 2018-ban, céljuk csupán annyi, hogy néhány ellenzéki helyet szerezzenek az Orbán- rezsim parlamenti padsoraiban." Időközben Ujhelyi István, az MSZP alelnöke is lemondott.

Inkább lemondott a polgármester

Lemondott a polgármester a Tolna megyei Őcsényben. Ez az a település, ahol menekült gyerekeket nyaraltatott volna egy segélyszervezet. A helyiek emiatt tiltakozni kezdtek, a helyzet pedig odáig fajult, hogy a panziós autóit is megrongálták. A polgármester 11 éve vezette a falut, szerinte végig rend és nyugalom volt. A menekültek üdültetésébe nem volt beleszólása az önkormányzatnak, mert a panzió magántulajdon. Emiatt sokan támadták, a település vezetője ezért állt fel a székéből.

Lemondott a Fehér Ház sajtófőnöke

Sean Spicer azután tett így, hogy Donald Trump egy bizalmasát, egy New-York-i pénzembert nevezett ki kommunikációs igazgatónak. Ezzel a szóvivő nem értett egyet. Spicer az egyik legérdekesebb figurája volt a Fehér Háznak. Mindössze 6 hónapig.

Bajban a közterületfenntartó

A kormányfővel egyeztetne a főpolgármester a Fővárosi Közterületfenntartó jövőjéről. Ezt Tarlós István azután jelentette be, hogy a cég vezérigazgatója - részben a veszteségeire hivatkozva - lemond posztjáról. A főpolgármester ezt elfogadta. Azt azonban elutasítja, hogy a tavaly államosított szemétszállítás miatt veszélybe került a közterületfenntartó működése, mert az állami holding szerinte a szükségesnél kevesebbet oszt vissza.

Távozik a rendészeti államtitkár

Már nem rendészeti államtitkár Tasnádi László. A távozásáról szóló hír a Magyar Közlönyben jelent meg. Tasnádi Lászlót már kinevezésekor is támadták, miután kiderült, hogy a rendszerváltás előtt három per kettes tiszt volt. A kormányon belül is érte kritika. Legutóbb Lázár János mondta, hogy előléptetésének időzítése kínos volt. Az LMP szerint ki sem kellett volna nevezni. A belügyminisztérium azt közölte: az államtitkár egyszerűen nyugdíjba megy.
 

Gyárfást elmosták a hullámok

Gyárfás Tamás szerda reggel lemondott a Magyar Úszószövetség éléről. Hosszú Katinka már régóta küzdött ezért...

Tusup büszke feleségére


szerző:
2016.11.30. 18:07
Tusup büszke feleségére

Büszke vagyok rád, te vagy a legbátrabb ember a világon, akit ismerek – így gratulált a Facebookon közzétett üzenetében Hosszú Katinkának Shane Tusup.

 

Hosszú Katinka: Kisüt a nap

Egy éven keresztül zajlott a háborúskodás Gyárfás Tamás és a magyar úszás jelenlegi legnagyobb csillaga, Hosszú Katinka között, ami mostanra a sportvezető távozásával végződött. Gyárfás Tamás 23 évig volt az úszószövetség elnöke, jelenleg is a Nemzetközi Úszószövetség alelnöke és a jövő évi budapesti úszó világbajnokság szervezőbizottságának társelnöke. Gyárfás Tamás korábban volt sportújságíró és csaknem 20 évig a Nap-Kelte producere.

Lemondott posztjáról Gyárfás Tamás

Lemondott Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke. A döntést ma reggel jelentette be, amikor a magyar úszócsapat elindult a kanadai rövidpályás világbajnokságra. Gyárfás Tamás 23 éven át irányította a magyar úszósportot. Körülbelül egy éve került konfliktusba a legsikeresebb magyar úszóval, Hosszú Katinkával, ami odáig fajult, hogy Hosszú lemondásra szólította fel. A háromszoros olimpiai bajnokhoz több neves magyar úszó is csatlakozott.

 

Lemondott Gyárfás Tamás


szerző:
2016.11.30. 11:34
Lemondott Gyárfás Tamás

„Lemondok, mert úgy érzem, hogy most ezzel segíthetek a legjobban.” Így indokolta Gyárfás Tamás az Úszószövetség régóta támadott elnöke lemondását. Döntését ma reggel hozta nyilvánosságra.

Spéder Zoltán kiszállt a bankjából is

Megvált FHB-részvényei döntő részétől Spéder Zoltán. Az üzletember lemondott a bank vezetéséről is. Spéder Zoltán ellen nyáron indult lejáratókampány a kormányközeli médiában, ezután sorra adta el üzleti érdekeltségeit. Mára csak a médiavállalkozása maradt meg, például az Index is hozzá tartozik. Spéder Zoltánt hiába kereste az RTL Híradó, nem mondta meg, miért adta el a részvényeket. Az LMP Orbán Viktort sejti a háttérben.

Kilépett a szabálytalankodó polgárőr

Minden tisztségéről lemondott, kilépett a polgárőrségtől és még az önkormányzati munkahelyéről is kirúgták a polgárőrt, aki augusztus közepén a járőrautóval ment nyaralni Zadarba. Útközben pedig veszélyhelyzetet okozott, mert az autópályán indokolatlanul befékezett egy autó előtt. Minderről felvétel is készült, melyet Híradónk bemutatott.

Távozott Cameron, jön May

Befejezte miniszterelnöki tevékenységét David Cameron. A konzervatív párti politikus azután mondott le, hogy a június 23-i népszavazáson az Európai Uniós kilépés támogatói győztek, ő viszont a maradást támogatta. Utolsó hivatalos teendőjeként részt vett a londoni alsóház ülésén, majd elment a királynőhöz búcsúzni. Utóda Theresa May eddigi belügyminiszter, aki már világossá tette, hogy levezényli Nagy-Britannia Európai uniós kilépését.

Lemondott David Cameron brit miniszterelnök

Más miniszterelnöknek kell letárgyalnia a britek EU-ból való kilépését. Ezzel magyarázta David Cameron miniszterelnök, hogy miért mond le posztjáról. A brit kormányfő hónapok óta a maradás mellett kampányolt, az utolsó pillanatban azonban mégis a kilépéspártiak győztek. Az új kormány októberben állhat fel.

 

Lemondott az asszonyverő polgármester

Lemondott Fülöpháza polgármesteri tisztjéről a vak komondorról elhíresült Balogh József, miután kedden jogerősen, felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amiért megverte a feleségét, aki akkor még az élettársa volt. A volt fideszes parlamenti képviselő sokáig tagadta, hogy bántotta az asszonyt, de később beismerte, hogy ő ütötte meg. Híradónknak ma azt mondta: lemondása után is a faluért szeretne dolgozni.

„Erkölcsileg megbocsáthatatlan!”

Ezt mondta az RTL Híradónak az a harkányi férfi, aki újra kirobbantotta a város alpolgármesterének 43 évvel ezelőtti nemi erőszakkal kapcsolatos ügyét. Kedden számoltunk be arról, hogy a harkányi alpolgármester lemondott, miután a városvezető felszólította, tisztázza, mi köze van az évtizedekkel ezelőtti bűncselekményhez. A botrányt kirobbantó férfi azt mondta, azért csinálta, mert elítéli az erőszakot.

Lemondott Németh Kristóf


szerző:
2016.04.12. 18:43
Lemondott Németh Kristóf

Lemondott a Játékszín vezetéséről Németh Kristóf. Az igazgató szerint ízlésbeli különbségek vannak közte és tulajdonostársai között – másképp képzelik el a magánszínház működését. A színház tulajdonosai kettős ügyvezetést szerettek volna a Játékszín élén, ám ezt Németh Kristóf nem fogadta el. Az új igazgató a mostani produkciós vezető lesz.

Tagadja az erőszakot a lemondott kapitány

Tagadja a nemi erőszakot és perújrafelvételt szeretne Kiss László. Az úszóválogatott kapitánya csütörtökön mondott le, miután néhány nappal korábban kiderült, hogy 55 évvel ezelőtt csoportos nemi erőszak miatt 3 év börtönre ítélték. A sporttársadalmat megosztotta Kiss László lemondása, Cseh László szerint a sportág érdekében ez volt a legjobb döntés. Kárpáti György háromszoros olimpia bajnok viszont azt mondja: a bajban is össze kell fogni egymásért.

Valóban itt a Kiss László történet vége?

Nem bírta a rá nehezülő óriási nyomást, és idős korára is tekintettel akart lenni, ezért mondott le csütörtökön, pár perccel adásunk előtt Kiss László. Az úszó szakemberről a hét elején derült ki a közvélemény számára, hogy fiatalon két társával együtt elítélte a bíróság nemi erőszak miatt. Egész héten ment a szóbeli adok-kapok, ennek vetett véget Kiss csütörtöki döntésével.

Lemondott a román kormányfő


szerző:
2015.11.04. 18:52
Lemondott a román kormányfő

Lemondott Victor Ponta román miniszterelnök, miután Bukarestben tízezrek követelték a kormány távozását. A tüntetést a több mint 30 halálos áldozattal járó hétvégi bukaresti diszkótűz váltotta ki, ami miatt eddig senki nem vállalta felelősséget.

Lemondott Giró-Szász András


szerző:
2015.10.01. 18:29
Lemondott Giró-Szász András

A kommunikációért felelős államtitkár azt mondta: egyelőre a civil életben folytatja. A miniszterelnökkel már beszélt arról, hogyan segíthetné a kormány munkáját, de erről nem mondott bővebbet. Giro-Szász azt mondta: Rogán Antal felkérte, hogy a létrejövő új minisztériumban folytassa eddigi munkáját továbbra is államtitkárként, de erre nem volt hajlandó.

A kerítésépítésbe bukhatott bele Hende

Elégedetlen volt a miniszterelnök a déli határzár építésével, ezért mondott le Hende Csaba miniszter, ezt mondta Kósa Lajos, a Honvédelmi Bizottság elnöke. Utódjának Simicskó István eddigi sportállamtitkárt kérte fel Orbán Viktor, aki a mai bizottsági meghallgatása után azt mondta, gyorsítani kell a kerítés építését. Az LMP szerint Simicskó István felkészületlen a honvédelmi tárca vezetésére.

Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter

A Kormányzati Információs Központ tájékoztatásuk szerint Hende Csaba azután nyújtotta be lemondását, hogy a nemzetbiztonsági kabinet beszámolót hallgatott meg a magyar-szerb határon épülő határzár készültségi állapotáról. Hende Csaba 2010-től, a második Orbán-kormány megalakulása óta vezette a honvédelmi tárcát. A miniszterelnök elfogadta lemondását, és Simicskó Istvánt kérte fel a miniszteri feladatok ellátására.

Ciprasz lemondott, újabb választás jöhet

Görögországnak Alexisz Ciprasz távozása után is végre kell hajtania a refromokat - közölték Brüsszelben. Az athéni kormányfő csütörtök este nyújtotta be lemondását, hogy egy újabb választáson szerezhessen nagyobb felhatalmazást a görögöktől. Pártszövetsége, a Sziriza januárban a  megszorítás ellenes programmal győzött, majd hosszú szabadságharc következett a hitelezők ellen. Ám ennek végén Ciprasz minden eddiginél keményebb megszorításokat fogadott el. Emiatt a Sziriza több képviselője is fellázadt ellene, ezért elvesztette parlamenti többségét.

Lemondott Vida Ildikó


szerző:
2015.07.20. 18:35
Lemondott Vida Ildikó

Az adóhatóság vezetője már két hónapja benyújtotta lemondását, de egészen mostanáig a hírt nem hozták nyilvánosságra. Lemondólevelében bírálta az adóhatóság átalakítására vonatkozó kormányzati terveket, és az őt ért támadások során tanúsított kormányzati hozzáállást.

Új javaslatot tesznek a görögök

Görögország kedden új javaslatot tesz az uniós pénzügyminisztereknek arról, hogy hogyan kezelné a válságot azok után, hogy az ország lakói egyértelműen elutasították a nemzetközi hitelezők ajánlatát, vagyis a megszorításokat. Az athéni kormányfő mindenképp tárgyalni akar, de az uniós vezetők egyelőre nem látják, hogy milyen alapon. Közben meglepetésre lemondott a görög pénzügyminiszter. Azt mondta: nem akar a megegyezés akadálya lenni.

Deutsch: „Nem terhel felelősség”

Nem akarta befolyásolni a pénteki rendkívüli közgyűlés hangulatát. Azt mondta, ezért mondott le Gömöri Zsolt a paralimpiai bizottság elnökségéről. Deutsch Tamás alelnök ugyanakkor azt nyilatkozta, őt nem terheli semmilyen felelősség, és nem is mond le az alelnöki posztról, sőt, péntektől ideiglenesen a szervezet vezetőjének számít. A sportolók szerint a paralimpiai bizottság elmúlt néhány éves gazdálkodása a jövő évi riói paralimpiai szereplésre is rányomja majd a bélyegét. A szervezet három nagy szponzora továbbra sem fizeti a támogatásokat, kivárnak.

Lemondott Gömöri Zsolt


szerző:
2015.06.16. 18:45
Lemondott Gömöri Zsolt

Lemondott Gömöri Zsolt a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke. A hírt rendkívüli sajtótájékoztatón jelentették be, amelyre Gömöri Zsolt nem ment el. Közleményében azt írta, hogy döntésével a szervezet nyugodt munkáját szeretné biztosítani. Az elnök távozását követelő parasportolók szerint nemcsak Gömörinek, hanem Deutsch Tamás alelnöknek és a teljes elnökségnek is távoznia kell.

Lemondott a paralimpiai felügyelőbizottság

A kormány több tagja is úgy gondolja, hogy le kellene mondania Gömöri Zsoltnak, a paralimpiai bizottság elnökének. Ezt Lázár János miniszter mondta a csütörtöki kormánytájékoztatón. Közben a testület felügyelőbizottsága lemondott, miután elkészült a bizottság gazdálkodásáról szóló jelentés. A dokumentum szabálytalanságokról ír, törvénytelenségről nem. A Coca Cola felfüggesztette a parasportolóknak fizetett támogatást addig, amíg a bizottság nem tisztázza a gazdálkodásával kapcsolatban felmerült híreket.

Sajtóhír miatt mondott le az államtitkár

Lemondott Patyi Gergely, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára. Az Origo hétfőn írt arról, hogy a Minisztérium az államtitkár egyik ismerősének cégével világíttatja át a végrehajtói kamara informatikai rendszerét, több millió forintért. Patyi Gergely bár lemondott, méltatlan támadásról beszél.

Nem látta értelmét a közmunkának

Az ország egyik legszegényebb vidékén, az Ormánságban, egy 150 fős községben, 36 ember dolga az ároktisztítás volt. A háromszáz méter hosszú árokkal fél év alatt végeztek. A volt polgármester azért mondott le, mert úgy érezte, hogy csal, sikkaszt, és okiratot hamisít, ha segédkezik a szerinte fiktív foglalkoztatásban.

Benyújtotta lemondását Töröcskei István

Távozását az ellenzéki pártok követelik, szerintük alkalmatlan. A Széchenyi Banknál 1600 betétest kell kártalanítani, a vele egy napon bezárt Tisza Takarék-szövetkezetnél pedig 7 ezret.

Lemondott a „tarkónlövős” polgármester

Haszilló Ferenc azért akar megválni mandátumától, mert egy kiszivárgott  hangfelvételen tarkólövést szorgalmaz liberális politikusoknak valamint zsidózik és cigányozik.

Lemondott Mesterházy Attila


szerző:
2014.05.29. 12:54
Lemondott Mesterházy Attila

Lemondott MSZP-elnöki és parlamenti frakcióvezetői posztjáról Mesterházy Attila csütörtökön.

Távozik az Apple vezetője


szerző:
2011.08.25. 11:59
Távozik az Apple vezetője

Steve Jobs, az Apple társalapítója lemondott a vezérigazgatói posztról. A hivatalos indoklás szerint egészségügyi okból.

Lemondott a szexbotrányba keveredett képviselő

Lemondott mandátumáról csütörtökön Anthony Weiner amerikai demokrata párti képviselő.

Facebookon közölték a kormányfő-váltást

Essam Sharaf korábbi egyiptomi közlekedési miniszter veszi át a kormányfői posztot Ahmed Safiktól.

Lemondott a pécsi püspök


szerző:
2011.01.19. 19:48
Lemondott a pécsi püspök

Mayer Mihály lemondásának indokát nem közölték.

Lemondott a hivatalával viccelődő miniszter

Janagida Minoru távozásának oka az a nyilvános kijelentése volt, amiben azt mondta, hogy könnyű munkája van.

Három hét után lemondott a Malév-elnök

Távozását azzal indokolta, hogy a pozícióval járó elfoglaltság jóval több, mint eredetileg feltételezte.

Reggeli 10-06-21


szerző:
2010.06.21. 08:51
Reggeli 10-06-21

Delhusa Gjon nem tudta megmenteni a házasságát, a szakítás titkai a Reggeliben!

Lemondott az SZDSZ elnöke


szerző:
2010.05.29. 15:23
Lemondott az SZDSZ elnöke

Az elmúlt időszak eseményei, pontosabban az SZDSZ parlamentből való kiszorulása miatt döntött a távozás mellett.

Lemondott a hírszerzési főnök


szerző:
2010.05.21. 07:03
Lemondott a hírszerzési főnök

Benyújtotta lemondását az Egyesült Államokban a nemzeti hírszerzési igazgató.

Lemondott egy belga püspök


szerző:
2010.04.23. 13:28
Lemondott egy belga püspök

Egy általa közzétett levélben bevallotta: néhány éve szexuálisan molesztált egy fiatal fiút.

Lemondott az ír püspök


szerző:
2010.03.25. 08:16
Hagyó nem akarja terhelni pártja kampányát

Miután szombaton megvádolták, vasárnap felfüggesztette MSZP-s tagságát Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes.

Lemondott Draskovics Tibor


szerző:
2009.12.02. 16:10
Lemondott Draskovics Tibor

Az igazságügyi és rendészeti miniszter decemberben távozik a kormányból.

Fidesz: kövesse a kormány Draskovicsot!

Végigtekintve Draskovics Tibor botránykrónikáján, bőven itt volt az ideje távozásának - véli a Fidesz.

Lemondott a fizetéséről Hunvald György

A pénzt a továbbiakban egy letéti számlára fogják utalni.

Adósság helyett nincstelenség


szerző:
2009.11.03. 17:42
Adósság helyett nincstelenség

A fiú a több millió forintos adósságot, amit örökölt, képtelen törleszteni.

Lemondott az ORTT elnöke


szerző:
2009.10.29. 17:09
Lemondott az ORTT elnöke

Majtényi László úgy fogalmazott: lehetetlenné vált hogy a médiahatóságot távol tartsa a pártpolitikától.

Odébbállt a MÁV-tól Aba Botond


szerző:
2009.08.13. 20:56
Odébbállt a MÁV-tól Aba Botond

Lemondott a MÁV-Start felügyelőbizottsági tagságáról Aba Botond, a BKV egykori vezetője.

Távozik a dombóvári polgármester

Szabó Loránd csak annyit mondott: sajnálja, hogy hét év után nem ő lesz a polgármester, döntését azonban nem kívánta megindokolni.

Elfáradt, lemondott


szerző:
2009.04.29. 12:08
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való