KERESÉS search-close

lelőtte

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lelőtte"

Lelőtte a gazdát a kutya helyett

Lelőtt egy földön fekvő nőt egy rendőr az Egyesült Államokban. A tiszt azt akarta megnézni, mi baja az asszonynak, de ekkor a semmiből előrontott a hajléktalan asszony kutyája. A rendőr annyira megijedt, hogy háromszor rálőtt az állatra. Az egyik golyó viszont a nőt találta el, aki belehalt sérüléseibe. A kutyának nem esett baja.

A gyanú szerint lelőtte volt feleségét az érdi autószerelő

Információink szerint lelőtte volt feleségét az az érdi autószerelő, akit hétfőn délután fogtak el a rendőrök. A házaspár gyereke találta meg az édesanyja holttestét vasárnap este. A férfit Tárnokon egy horgásztó mellett fogták el. A házaspár nemrég vált el. A helyiek szerint sokat veszekedtek. Olyan is előfordult, hogy rendőrt kellett hívni miattuk az utcába.

Agyonlőtt egy rendőr egy földön fekvő nőt az USA-ban

Agyonlőtt egy rendőr egy földön fekvő nőt az Egyesült Államokban. Őrizetbe akarta venni az asszonyt, de ő ellenállt, és dulakodni kezdtek. Megszerezte a rendőr elektromos sokkolóját is, aki ezután lőtte le. A drámát valaki felvette mobiltelefonnal.

Személyes bosszúból ölhette meg az óvónőt

Személyes bosszú lehetett a gyilkosság oka. Ezt mondja az a lány, akinek az apja lőtte le több lövéssel szerda reggel Óbudán a munkába igyekvő óvónőt. Az áldozat férje nem érti hogyan kaphatott fegyvertartási engedélyt a gyilkos. 

Zavargások a halálos lövés után

Súlyos zavargások törtek ki a franciaországi Nantes városában, miután a rendőrök igazoltatás közben agyonlőttek egy 22 éves fiatalt. Azt mondják a férfi ellenállt és megütötte egyikőjüket, ezután nyitottak rá tüzet.

Megrázó: véletlenül lőtte fejbe saját kislányát

Megtörve állt a bíróság előtt az a férfi, aki a vád szerint tavaly nyáron véletlenül lelőtte kislányát. Egy szatyorban találta a fegyvert, amit a szomszédasszonya megőrzésre adott a családnak. Az apa épp nézegette, amikor elsült.

 

Véletlenül lelőtte a gyerekét

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelhetnek vádat az ellen a férfi ellen, aki véletlenül fejbelőtte kislányát tavaly nyáron Miskolcon. A 9 éves kislány a kórházban belehalt sérüléseibe. Az apa ügyvédje szerint a férfi máig nem dolgozta fel a történteket, és nem direkt lőtt, így abban reménykednek, hogy nem kell börtönbe mennie.

Oscar Pistorius 13 évig börtönben marad

Nem csökkentették a büntetését Oscar Pistoriusnak. A paralimpiai futó 2013 tavaszán gyilkolta meg modell barátnőjét, Reeve Steenkampot. A dél afrikai futó azt hitte, hogy betörő van házában és a fürdőszobai mosdó ajtaján keresztül lőtt négyszer párjára.

 

A szomszéd lőhette le a kutyát

Légpuskával lőttek le egy két és fél hónapos kiskutyát a Tolna megyei Simontornyán, az állatot olyan helyen érte két találat, hogy már nem lehetett megműteni, el kellett altatni. A család még karácsony előtt vette a fajta tiszta staffordshire terriert, mindenki hamar megszerette. A rendőrség állatkínzás miatt indított eljárást.

Döbbenetes tragédia: a könyv nem állítja meg a golyót!

Azt hitték, a könyv megállítja a golyót. Így ölte meg barátját egy fiatal amerikai nő. A pár a legnagyobb közösségi video megosztó oldalra készítette volna a felvételt, amelyben a fiú egy könyvet tart maga elé, a nő pedig rálő. A merész mutatvánnyal híresek akartak lenni, de tragédia lett belőle.

Kihallgatása közben tudta meg, hogy meghalt a lánya

Kihallgatása közben tudta meg az apa, hogy meghalt a kislánya. A férfi hétfőn lőtte véletlenül fejbe a 9 éves gyereket, aki a kórházban halt bele sérüléseibe. A szülők szerint a fegyvert egy táskában találták, amit egy szomszédjuktól kaptak. Az idős asszony otthonba ment, megtaláltuk, de nem akart nyilatkozni. A helyiek szerint a rendőröknek korábban azt mondta, hogy nem adott fegyvert a családnak.

 

Saját 9 éves lányát lőtte agyon

Agyonlőtte kilencéves kislányát egy férfi Miskolcon. A rendőröknek azt mondta, baleset történt, véletlenül sült el a fegyvere. A kislány súlyos fejsérülést szenvedett, a mentők hiába vitték kórházba, meghalt. Egyelőre nem világos, hogy kié volt a fegyver - a család állítólag a szomszédtól kapott egy csomagot megőrzésre. A szatyorban lévő holmikat válogatták, amikor rátaláltak a pisztolyra, ami aztán elsült.

Vadász lőtte le a kutyát


szerző:
2017.02.15. 18:05
Vadász lőtte le a kutyát

A földre rogyva zokogott percekig, miután a kutyáját lelőtte egy vadász Budapest határában. A férfi az elmúlt 12 évben rendszeresen a mátyásföldi repülőtér közelében sétáltatta a kutyáját, de múlt pénteken az állatot agyonlőtték egy magaslesről. A gazda azt mondja, önmagát is felelősnek érzi, mert tudta, hogy vadászterületen vannak, de nem gondolta, hogy ebből baj lehet.

Lelőtte vadásztársát

Szinte azonnal meghalt az a harminc éves igari vadász, akit társa hasba lőtt vasárnap kora este a Tolna megyei Simontornyán. Vadkacsára lőttek a folyóparton, amikor a fegyver elsült. A találat a vadász hasát érte. Később kiderült, a puskát egy rendőr tartotta a kezében. A család az apa halálát még nem merte elmondani a kislányának.

MEGRÁZÓ: Videón a lelövés pillanata

Nyilvánosságra hozták azt a mobiltelefonos videót, amelyet a Charlotte-ban lelőtt férfi felesége készített. A felvételen hallható a rendőrök felszólítása is, hogy a férfi tegye le a fegyvert. Pillanatokkal később pedig lövések dördülnek...

RTLII: A gyerekeik előtt lőtték le a házaspárt

Fejbe lőttek egy házaspárt Nyíregyházán. A feleség azonnal meghalt, a férj válságos állapotban került kórházba. Egyes információk szerint ő is meghalt, de a Híradó értesülése szerint  megműtötték és az intenzív osztályon ápolják. Az eddig ismeretlen elkövető otthonukban támadt rájuk. A házban volt két gyerekük is, őket nem bántotta a gyilkos.

Rendőrök lőttek le feketét

Barátnője és annak kislánya szeme láttára lőtt le egy fekete férfit egy járőr az amerikai Minneapolis közelében. A lövés utáni perceket a nő élőben közvetítette a Facebookon. Azt állította: kedvese a papírjaiért nyúlt, amikor lövések eldördültek. Közben már a második napja tüntetnek egy másik amerikai városban, ahol kedden egy letepert férfit öltek meg rendőrök.

 Légpuskával lőtte el a védett baglyot

Légpuskával lőtt le egy fokozottan védett baglyot egy férfi Törökszentmiklóson. A rendőröknek azt mondta, hogy a kuvikok évek óta a tető alatt fészkeltek, és nem tudott aludni tőlük. Eddig nem sikerült elkergetnie őket, ezért döntött úgy, hogy a puskával elriasztja a madarakat, de végül eltalált egyet. A lelőtt madár eszmei értéke 100 ezer forint.

Lelőtt gólyát kerestek a házkutatáskor

Feljelentették a drávasztárai polgármestert, mert állítólag lelőtt egy gólyát, ami a háza előtti oszlopon fészkelt. A rendőrök házkutatást is tartottak nála, de sem fegyvert, sem madártetemet nem találtak. Közben azonban egy madár a párjával elfoglalta a fészket, de azt nem tudni, hogy az eredeti gólyapár tért-e vissza. A polgármester azt mondja, családjának sok bosszúságot okoznak a gólyák, de sosem lőné le őket.

 

Gyerekével és magával is végezhetett

Családi tragédia Budapesten. Egy szolgálaton kívüli rendőrnő agyonlőtte 10 év körüli gyermekét majd saját magával is végzett.  A tragédia a XVIII. kerületben, délután három óra körül történt, egy Bartók Béla utcai családi házban. A rendőrök adásunk ideje alatt is helyszínelnek, addig senkit nem engednek a közelbe, és nem is nyilatkoznak. Az eset körülményeit, tekintettel arra, hogy rendőrről van szó, a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja.

Felfüggesztették az állatkert igazgatóját

Felfüggesztette a pécsi állatkert tagságát a Magyar Állatkertek Szövetsége a farkas lelövése miatt. A szakmai szervezet elnöke azt mondta, mindennek nem lett volna szabad megtörténnie. Szatyor Miklós, a pécsi állatkert igazgatója nem kommentálta a felfüggesztést. Ahogy arról Híradónkban beszámoltunk, szombaton szökött meg az állat a pécsi állatkertből és egy nappal később a Mecsekben maga az igazgató lőtte le.

Sírva fakadt a bíróságon a lövöldöző

Elsírta magát a bíróságon a szigetszentmiklósi túszejtő. A férfi tavaly nyáron hétszer lőtt feleségére és annak új élettársára, mert nem tudta elviselni, hogy az asszony elhagyta őt. Ezután magával hurcolta a nőt és azzal fenyegetőzött, hogy magával és volt feleségével is végez. Hosszan beszélt vele egy túsztárgyaló, de végül kommandósok tették ártalmatlanná.


 

Etiópia kegyetlen arca: lövöldözés és harc

Az afarok egy népcsoport Afrika keleti oldalán, amely nem tűri az idegeneket. Az etióp-eritreai határon az elmúlt évtizedekben többször súlyos háború dúlt. Több tízezren haltak meg mindkét oldalon.

Vadászfegyverrel lőtte agyon feleségét

Pszichológus foglalkozik azzal a fiúval, akinek apja csütörtökön lelőtte feleségét, majd öngyilkos lett.

Lelőttek egy gyereket Mexikóban


szerző:
2010.06.09. 07:22
Lelőttek egy gyereket Mexikóban

Mexikó vizsgálatot követelt a kisfiú halála ügyében, akit a gyanú szerint egy amerikai határőr lőtt le.

Reggeli 10-05-11


szerző:
2010.05.11. 08:36
Reggeli 10-05-11

Tabáni Istvánnak a siker szerelmet is hozott. Varga Viktor és Kustánczi Lia összejöttek?

Lelőtte öccsét egy francia tinédzser

A 17 éves fiú nem zárta el megfelelően a töltve hagyott fegyverét.

Lelőttek négy rendőrt az Egyesült Államokban

A rendőrök egy kávézóban ültek egy asztalnál, amikor a gyilkos belépett, és lelőtte őket.

Templomban lőtték le a papot


szerző:
2009.11.20. 08:01
Templomban lőtték le a papot

Lelőttek egy ortodox papot egy moszkvai templomban csütörtökön.

Hajtóvadászat a gyilkos politikus ellen

Agyonlőtte riválisa férjét a helyhatósági választások egyik jelöltje a portugáliai Fervenca városában.

Nem kapott enni, lelőtte az alkalmazottat

A férfi akkor próbált élelemhez jutni, amikor az étterem zárva volt.

Kiirtotta családját egy francia tinédzser

A 16 éves fiú egy sörétes puskával végzett szüleivel, majd lelőtte 10 éves öccseit is.

Öccsét lőtte le egy 3 éves kislány

A kislány a szülők ágya alatt talált rá a fegyverre, ezután az öccsére lőtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való