KERESÉS search-close

lelőtték

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lelőtték"

Lelőtték a férfit, aki játékpisztollyal térített el egy repülőt

Játékpisztollyal térített el egy férfi egy Dubajba tartó bangladesi repülőgépet. Miután kényszerleszállást hajtottak végre a délkelet-bangladesi Csittagong repülőterén, a merénylő elengedte az utasokat, de azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a gépet. A biztonságiak ezért lelőtték. A hatóságok szerint a gépeltérítőnek mentális problémái lehettek.

Budapesten, az utcán lőtték agyon a nőt

Gyilkosság Budapesten! Az utcán lőttek agyon egy nőt hajnalban a 3. kerületben. A környéken élők hangos durranásokat hallottak, azonnal riasztották a rendőröket. Az áldozat egy 56 éves asszony, a gyanú szerint egy ismerőse lőtte agyon. A férfit később, néhány utcával arrébb találták meg a rendőrök. A kocsijában ült, úgy tudjuk, megpróbált öngyilkos lenni.

GYILKOSSÁG: Lelőttek egy nőt a nyílt utcán Békásmegyeren!

Ott voltunk a helyszíneléskor Budapesten, Békásmegyeren, ahol hajnalban történt a gyilkosság, a Virág utcában. A nőt több lövés érte, és olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. Az elkövetőt néhány utcával arrébb elfogták.

Tévedésből azt a biztonsági őrt lőtték le, aki riasztotta a rendőröket

Tévedésből azt a biztonsági őrt lőtték le a rendőrök egy chicagói bárban, aki riasztotta őket, miután hősiesen megfékezett egy fegyveres támadót. A rendőrök szerint azért nyitottak rá azonnal tüzet, mert fegyver volt nála, a szemtanúk szerint viszont azért, mert fekete volt.

Direkt rendőrökre célzott a lövöldöző

A rendőrség lelőtt egy férfit az amerikai Evansville-ben, miután az éjszaka közepén egy gépkarabéllyal több sorozatot adott le az utcán, és a kiérkező rendőröket is célba vette. A lövöldözésben, amiről videó is készült, az egyik szomszédot halálos találat érte. A férfit végül egy rendőr két lövéssel leterítette. Egyelőre nem lehet tudni, miért ragadott fegyvert.

Vadász lőhette le a kutyájukat

Vadász végezhetett egy család kutyájával Szendrőn. Az állatok a házaktól körülbelül ötszáz méterre, a folyóparton játszottak, amikor a gazdájuk két lövést hallott. Nem sokkal később meglátta az egyik kutyáját, véresen. Az állat nem állt meg, sokkos állapotban hazáig szaladt.

Félelemből öltek a rendőrök?

Újabb megrázó felvételeket hoztak nyilvánosságra annak a fekete férfinak a haláláról, akit rendőrök lőttek le az Egyesült Államokban tavaly júliusban. Az eddigiekhez hasonlóan a most közzétett felvételek sem bizonyítják, hogy önvédelemből lőttek volna a rendőrök.

Lelőttek egy orosz repülőt

Lelőttek egy orosz harcigépet a lázadók Szíriában. A pilótának sikerült katapultálnia, de miután földet ért, tüzet nyitott, de az iszlamisták végeztek vele. Minderről több videó is készült.

 

Lelőtték a Barcelonai merénylőt

Lelőtték a barcelonai gázoló terroristát a spanyol rendőrök. A hatóságokat egy nő értesítette, hogy látta a terrortámadás óta keresett merénylőt egy kisvárosban Barcelona közelében. A rendőrök ezután érkeztek a helyszínre, és lelőtték a robbanómellényt viselő Junesz Abujakubot, aki utosó szavaival állítólag Allahot éltette. Ezután tűzszserészrobotokkal kiderítették, hogy a robbanómellény nem volt valódi. A marokkói születésű, 22 éves férfi - a biztonsági kamerák felvételei alapján - gyalog menekült el a barcelonai sétálóutcáról, ahol gyalogosok közé hajtott. Majd egy elrabolt autóval menekült tovább, a sofőrt halálra késelte. Négy napon át sikerült bujkálnia a hatóságok elől, ma délutánig. A férfi egy 12 fős terrorsejt tagja volt. Öt társát még csütörtök éjjel lelőtték a rendőrök, ketten felrobbantak abban a házban, ahol egy nagyobb robbantásos merényletre készültek. Négy főt pedig letartóztattak. A terrortámadásoknak összesen 15 áldozata, és több mint száz sérültje volt.

Magyar pincért lőttek le Spanyolországban

Lelőttek egy magyar pincért Spanyolországban, egy Barcelonához közeli kisváros bárjában. Az ismeretlen támadó súlyosan megsebesítette a bár szintén magyar tulajdonosát is. A helyi rendőrség szerint leszámolás történt, de a nyomozás érdekében egyelőre ennél többet nem árulnak el. A nyomozást a rendőrség különleges egysége vezeti.

RTLII: London - Legalább 4-en meghaltak és 20-an megsérültek

A nap legfontosabb híre, hogy legalább négy halottja van a londoni terrortámadásnak. Délután gyalogosok közé hajtott egy autós a brit parlament melletti hídon. Nem sokkal később kiszállt a kocsiból, majd késsel rátámadt a parlamentnél lévő rendőrökre, akik lelőtték. Az áldozatok között van egy rendőr és két civil is. Legalább huszan megsérültek. A hatóságok terrorcselekménynek minősítették a támadást, ezért egész Nagy-Britanniában szigorították a biztonsági intézkedéseket.

Lelőtték a reptéri támadót

Lelőttek egy férfit járőröző katonák a párizsi Orly repülőterén, miután rátámadt egyikükre, hogy elvegye a fegyverét. A támadó franciaországi születésű iszlamista volt, adatai rajta vannak a hatóságok megfigyelési listáján. Később kiderült, hogy a reptéri támadás előtt sörétes puskával rálőtt egy rendőrre egy közúti ellenőrzésnél.

Lelőtték a berlini gyanúsítottat

Hajnalban lelőtték a berlini kamionos támadás gyanúsítottját Milánóban. A tunéziai Anis Amri egy utcai igazoltatáskor keveredett tűzharcba két olasz rendőrrel - egyikőjüket megsebesítette, a másik pedig egyetlen golyóval végzett vele. A rendőrök nem is tudták, kit lőttek le, ez csak később derült ki az ujjlenyomatából. A férfit azóta körözték, hogy megtalálták iratait abban a kamionban, amely hétfő este 12 embert gázolt halálra a berlini karácsonyi vásárban

Fókusz 2016-12-20


szerző:
2016.12.20. 19:00

Lelőtték az orosz nagykövetet


szerző:
2016.12.19. 18:47
Lelőtték az orosz nagykövetet

Lelőttek az orosz nagykövetet Ankarában. Andrej Karlov, aki az Oroszország török szemmel című fotókiállításon vett részt délután, nem sokkal ezelött meghalt. A támadásnak több sérültje is van. Szemtanúk közlése szerint egy öltönyös férfi, akiről azt hitték, hogy testőr, rálőtt a diplomatára, majd közölte a vendégekkel, hogy távozzanak. Ezután többszőr belelőtt a földön fekvő áldozatába. Azt kiabálta, hogy Allah hatalmas, és, hogy Ne feledjék Aleppot. Ezután tűzpárbajt vívott a biztonságiakkal, és közölte, hogy élve nem megy ki onnan. Még nem tudni, mi lett vele.

Magyar vállalkozót lőttek le

Megöltek egy magyar vállalkozót a szlovákiai Gútán. A település Győrtől alig ötven kilométerre van. A negyvenéves férfi ismert üzletember volt. A híradó úgy tudja, buszokat üzemeltetett, ezekkel munkásokat  szállított Győr és Komárom térségébe. Valamint volt egy budapesti panziója is.

Elítélték a két olasz vadászt

700 ezer forint bírság és két év felfüggesztett a két olasz vadásznak, akiket két hete szombaton értek tetten a természetvédelmi őrök. Az olasz férfiak a Tisza-tó közepén, egy csónakból lőtték a récéket. A megengedettnél jóval többet, 168 madarat ejtettek el. A lelőtt récék között kilenc védett madár is volt.

Vadász lőtte le a francia turisták kutyáját

Vadász lőtte le egy kiránduló francia pár kutyáját Szalkszentmárton határában. A turisták ott sátoroztak, amikor egyik reggel a vadász lelőtte a pásztorkutyát. Szerintük ez a sátruktól mindössze 70 méterre történt. A helyi vadásztársaságnál azt mondják, jóval messzebb volt a kutya, a vadász pedig jogosan lőtt, mert szerintük az állat vadászott, és veszélyeztette a fácánokat.

A gyerekeik előtt lőtték le a házaspárt

Brutális gyilkosság történt Nyíregyházán. Otthonukban lőtt rá egy házaspárra egy ismeretlen. A feleség meghalt, a férj életéért küzdenek az orvosok. A párnak két gyermeke van. Őket nem bántotta a gyilkos.

Lelőtték a machetés támadót

Bozótvágó késsel támadt két rendőrnőre egy férfi a belga Charleroi városában. Miközben a machetével hadonászott, arabul az Allah akbar mondatot ordította. Lelőtték, a kórházba szállítás után meghalt. A hatóságok terrorcselekményként kezelik a támadást.

Csupán a betegét akarta lenyugtatni, rálőttek

Újabb fegyveres rendőri akció Amerikában. Ezúttal egy orvos az áldozat, aki egyik autista betegét próbálta lenyugtatni, miután páciense kirohant az utcára. Többen azt hitték, hogy valaki öngyilkos akar lenni, ezért hívták a rendőröket, akik felszólították a két embert, hogy feküdjenek le és tegyék fel a kezüket. Bár megtették, rájuk lőttek. Az orvos megsebesült.

Buszon lőtte le a rendőr

Agyonlőttek egy rendőrre támadó férfit egy buszon az Egyesült Államokban. Megpróbálta kicsavarni a rendőr kezéből a fegyverét, mire annak társa végzett vele. Az egészet rögzítette a busz biztonsági kamerája. Figyelem, megrázó felvételek!

Lövöldözés egy németországi moziban

A legfrissebb hírek szerint egy fegyveres férfi a Frankfurt melletti viernheimi mozikomplexum előterében négy lövést adott le a levegőbe és elbarikádozta magát. Egy lőfegyver, egy puska és egy töltényöv volt magára erősítve. A kommandósok a helyszínre érve behatoltak a mozi előterébe és lelőtték a férfit. A német rendőrség ezt a hírt megerősítette és elmondta, hogy 25-en sérültek meg, de nem a lövésektől, hanem a rendőrség könnygáz gránátjaitól. Telefonon értük utol a viernheimi Magyar Kulturális Egyesület volt munkatársait.

Túszdráma: Megműtötték a magyar kisfiút

Túszdráma Cipruson. Túl van a műtéten az a másfél éves magyar kisfiú, akinek a torkát a saját apja akarta elvágni. Az egyiptomi apa túszul ejtette a gyereket péntek este, a rendőrök 12 órán át hiába tárgyaltak vele, hogy engedje el, nem tette. Közben felgyújtotta a lakást, és Molotov-koktélokat dobált a rendőrök felé, akik végül lelőtték, azonnal meghalt. Mivel az anya kint dolgozik, nem akar hazajönni, az ottani szervezetek segítenek neki lakáshoz jutni.

Megtalálták az orosz gép pilótáját

Megtalálták a kedden lelőtt orosz vadászbombázó életben maradt pilótáját, akit nem öltek meg a türkmén lázadók a katapultálás után. A megmentésére küldött harci helikoptert viszont egy másik lázadócsoport felrobbantotta, erről videót is közzétettek az interneten. Az orosz gép kilövése nemcsak az orosz-török viszonyt, de Moszkva NATO-val kialakított együttműködését is súlyosan megterhelheti. Washington kiállt Ankara mellett, Oroszország válaszul légvédelmi rakétarendszert telepít Szíriába.

Orosz bombázót lőttek le a törökök

Lelőtt egy orosz vadászbombázót a török légierő a szír határnál. A törökök szerint a Szu-24-es megsértette a légterüket. Tízszer is figyelmeztették, mielőtt az F-16-osok megsemmisítették. A két pilóta katapultált, de az egyikük meghalt a szír lázadók szerint. Moszkva súlyos incidensnek nevezte a történteket. A NATO adásunk előtt rendkívüli tanácskozást kezdett. A törökök szerint jogosan lőtték le az orosz gépet, miután többször is megsértették már a légteret. Az incidens újabb mélypontra lökte a már eddig sem jó orosz-török kapcsolatokat.

Videóra vette a menekülést, majd golyót kapott

Egy francia újságíró a lakása ablakából filmezte le a Bataclan elleni támadás pillanatait. A Le Monde munkatársa a koncertterem hátsó kijáratának közvetlen közelében lakik. A lövéseket hallva kinézett az ablakon, és elkezdett filmezni a telefonjával. Nem sokkal később lement az utcára, hogy segítsen a sérülteken, de ekkor őt is meglőtték, a bal karján találta el egy golyó. Daniel Psenny részletesen leírta a Le Monde-ban, mit látott a támadás közben.

Agyonlőttek egy palesztin fiút, aki rendőrökre támadt Jeruzsálemben

Agyonlőtték a rendőrök azt a palesztin fiút, aki igazoltatás közben késelte meg két társukat.

Légpuskával lőtték szemen, majdnem megvakult

Szinte teljesen megvakult a bal szemére az a nagykanizsai asszony, akit másfél éve szemen lőtt szomszédja egy légpuskával. Hogy az idős nő látni fog-e még valaha a sérült szemére, még az orvosok sem tudják. A sérülést okozó 21 éves férfi azóta sem kért bocsánatot az asszonytól.

Előzetes: Szinte teljesen megvakult a szemen lőtt asszony

Szinte teljesen megvakult a bal szemére az a nagykanizsai asszony, akit másfél éve lőtt szemen szomszédja légpuskával. Hogy az idős nő látni fog-e még valaha a sérült szemére, még az orvosok sem tudják. A sérülést okozó 21 éves férfi azóta sem kért bocsánatot az asszonytól. Azt elismerte, hogy lövöldözött aznap, de azt mondja nem az asszonyra célzott. A rendőrség lezárta a nyomozást – hogy mire jutottak, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Lelőtte a rendőr a fejszés támadót

Rendőr lőtt le egy férfit kedd este Örkényben. Az áldozat állítólag fejszével támadt a rendőrökre, akik azért mentek a házához, hogy őrizetbe vegyék. A 37 éves férfit azért akarták elfogni, mert nem vonult börtönbe. Az áldozat családja viszont úgy emlékszik, amikor rokonukat lelőtték, már senkire nem jelentett veszélyt, menekülni próbált.

Hajléktalant lőttek le rendőrök

Rendőrök lőttek le egy feltehetően zavart elmeállapotú hajléktalant Los Angelesben. Az esetről videó készült, amely óriási indulatokat váltott ki az Egyesült Államokban, ahol tavaly többször is fegyvertelen feketékre támadtak fehér rendőrök. A mostani esetről a Los Angeles-i hatóságok annyit közöltek, hogy a hajléktalan megpróbálta megszerezni az egyik rendőr fegyverét, ezért lőttek rá. Figyelem, megrázó felvételek!

RTL II: Lelőtték a párizsi terroristákat, de túszok is meghaltak

A rendőrök kora este ölték meg a szerdai vérengzésért felelős testvérpárt. A párizsi üzletben túszokat ejtő férfit szintén kivégezték, ott azonban négy túsz is életét vesztette.

Londonban is tiltakoznak


szerző:
2014.11.27. 18:20
Londonban is tiltakoznak

Európát is elérte a tiltakozás. Londonban is tömegek tüntettek amiatt, hogy az Egyesült Államokban nem emeltek vádat a fegyvertelen fekete tinédzsert lelövő fehér rendőr ellen. Megszólaltak a fiú szülei, akik szerint elképzelhetetlen, hogy gyermekük szembeszállt a járőrrel.


 

Azt hitték, igazi a fegyvere, lelőtték

Igazinak nézték a játék pisztolyt, ezért lelőttek egy 12 éves fiút a rendőrök Clevelandben. A gyerek belehalt sérüléseibe.

Jelentés: Rakéta találta el a gépet

Lelőtték a malájziai utasszállítót, fedélzetén 298 emberrel, júliusban, Kelet-Ukrajnában. Ezt a következtetést tartalmazza a vizsgálatot végző holland légibiztonsági hivatal előzetes jelentése.

Fókusz 14-07-17


szerző:
2014.07.17. 19:30
Fókusz 14-07-17

Fókusz: Lelőtték? - Kétszázkilencvenöt emberrel a fedélzetén délután lezuhant egy maláj utasszállító az orosz - ukrán határ közelében. Csodamódszer? - Méregtelenít és kiégeti a betegséget a 800 fokon izzó testgyertya? Pokolból paradicsom - Az ország legszegényebb települését turistaközponttá alakítaná egy holland asszony.

Sürög-forog a kerekes kutyus


szerző:
2012.03.05. 19:00
Sürög-forog a kerekes kutyus

Követni is alig lehet, olyan sebesen indul el a rászerelt kiskocsival Tátika. A kutyus a kiskocsival lépcsőkről ugrik le, farol a hóban és önbizalma is óriási. Nyoma sincs a magát földön vonszoló, béna állatnak.

Rendőrök lőtték le a gázpisztolyos ámokfutót

A miskolci férfi féltékenységből bántalmazta élettársát, majd tűzpárbajba keveredett a kiérkező rendőrökkel.

Agyonlőttek egy 27 éves nőt Budapesten

Az RTL Híradója úgy tudja, hogy saját élettársa lőtte le, aki több mint húsz lövést adott le rá a ház folyosóján.

Megölték az al-Kaida vezetőjét


szerző:
2011.06.12. 18:23
Megölték az al-Kaida vezetőjét

Lelőtték az al-Kaida kelet-afrikai vezetőjét Szomália fővárosában.

Véres leszámolás nemi erőszak miatt

Agyonlőtték Moszkvában az orosz hadsereg egyik volt ezredesét.

Megölték Gyergyóalfalu alpolgármesterét

Lelőtték hétvégi házában a romániai Gyergyóalfalu alpolgármesterét, Csala Zsoltot.

Fejbe lőtték a „felkelők hangját”

A 28 éves férfi az első független internetes líbiai tévécsatorna alapítója volt.

Gyermekével együtt lőtték le a polgármestert

Ismeretlen fegyveresek agyonlőtték a mexikói Hidalgo polgármesterét vasárnap.

Kilőtték a gyilkos medvét


szerző:
2010.06.21. 20:00
Kilőtték a gyilkos medvét

Lelőtték azt a grizzlyt, amely előzőleg megölt egy nyugdíjas férfit az Egyesült Államokban.

Gyerekeik előtt lőtték le a szülőket

A 3 és 5 éves kicsik nem sérültek meg a támadásban.

Még nem kapták el a rendőrgyilkost

Ellentmondásos hírek érkeznek arról a férfiról, aki kivégzett négy rendőrt.

Lelőtték az elszabadult harci kutyákat

A mentők nem tudtak odamenni a sérült kerékpároshoz, ezért hívták a rendőröket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való