KERESÉS search-close

leforrázta magát

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "leforrázta magát"

Börtönt kapnak a figyelmetlen szülők

Bűnösnek mondta ki a bíróság másodfokon azt a pécsi anyát, aki a vád szerint nem figyelt oda kisfiára, így ő forró vizet engedett magára 2014 januárjában. Az akkor hároméves gyerek másodfokú égési sérüléseket szenvedett. Anyja és nevelőapja mégsem vitte kórházba, hanem lefektették aludni a hideg szobában.

Nem hívtak mentőt a kisfiúkhoz

A fürdőben leforrázta magát, a szobában pedig hagyták kihűlni gyermeküket, ezzel vádolnak egy pécsi párt. A kisfiút felügyelet nélkül hagyták a fürdőben, ahol forró vizet engedett magára. Másodfokú égési sérülést szenvedett, de csak reggel hívtak hozzá mentőt, amikorra a hideg szobában már annyira kihűlt, hogy 34,8 fokra csökkent a testhőmérséklete.

Gondatlanság miatt emeltek vádat az anya ellen

Vádat emeltek egy anya ellen, aki négy és fél éves kisfiát engedte főzni, de eközben a gyerek magára rántotta a lábost és megégett. Az eset még januárban történt. A családon azóta a falujuk is próbált segíteni, pénzt gyűjtöttek a fiú kezelésére. Most az ügyészség gondatlanság miatt emelt vádat az anya ellen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való