KERESÉS search-close

lebukás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lebukás"

A nő, két személyiséggel


szerző:
2019.06.06. 18:00
A nő, két személyiséggel

Marcell az internetes szerelmét szeretné meghódítani, akivel élőben sosem találkozott még. Lehet, hogy ez nem is olyan véletlen? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Orbán példáját akarta követni az osztrák alkancellár

A felvételen Orbán Viktort többször is említette Heinz-Christian Strache. Nemcsak arról a médiahátországról beszélt, amit szerinte Orbán Viktor kiépített, hanem megnevezte azt az osztrák üzletembert is, aki bezárta a Népszabadságot, majd az összes, érdekeltségében lévő megyei lapot eladta Mészáros Lőrincnek. A Fidesz érdemben nem kommentálta az alkancellárt lebuktató videót.

Hoppá! Lebukott a főnök a dolgozók előtt?

Az átalakított Dr. Losó Viktor Szilágyi Balázsként mutatkozott be a MIRELITE MIRSA Zrt. miskolci gyársegységében dolgozóknak, a gyártásvezető azonban gyanút fogott, hogy nem is egy újonccal van dolguk. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Hoppá! Lopáson kapták a Drága örökösök Tamását!

Ejnye Tamás, ezt azért nem kellett volna! Szegény Mamszi, mit gondol majd így rólad...

Dani inflagranti találta Stefit?

Dani pont akkor érkezik meg Stefihez, amint Tamás azt mondja a lánynak a szobában, hogy „szét van nyalva”... Na de mi?!

Kínos! Stefi csúnyán lebukott Dani előtt!

Stefi és Dani épp egy plázában nézelődnek, amikor felbukkannak Tamás pesti haverjai... kínos pillanatok következnek!

A király alattvalói lebuktak a csínytevéseikkel?

Az eldugott csokik és a stikában felhörpintett energiaitalok… László király vajon észreveszi a törvényszegéseket?

Hoppá! Reni és Greg csúnyán lebuktak...

A fiatalok gondoltak egyet, és megviccelték villatársaikat, ám a fiúk mindent kilesték az udvarról.

Joe rajtakapta a drogot vásárló Ádámot

Joe és Gábor észrevették, hogy Ádám drogot vásárol egy rosszarcú alaktól, ezért kihívták a rendőröket…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Üzletkötés közben buktak le a dílerek

51 millió forintot érő kokaint foglalt le a rendőrség egy szerb és egy bolgár férfitól a napokban Budapesten. Akkor csaptak le rájuk, amikor egy vásárlójuknak átadták a drog egy részét. Tőle több millió forintot foglaltak le.

Vége a színjátéknak: Orsi és Bence lebuktak Marci előtt

Miután Teó elültette a bogarat Marci fülében, a fiú megpróbálta lebuktatni testvérét és volt barátnőjét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe és Tamara lebuktak Teó előtt

Mikor Joe a motoros táskájában felfedezte Tamara ott felejtett dzsekijét, hirtelen elhatározta, hogy elviszi neki. Dalma azt mondta, hogy ez csak kifogás, hogy láthassa, de Joe makacsul állította, hogy ő csak segítőkész. A kórházból elbocsájtott Gyöngyi aktív közreműködésének hála Joe szinte az egész napot Tamarával töltötte, ráadásul jobban élvezte a napot, mint szeretné, és estére kénytelen volt belátni, hogy Tamara többet jelent számára egy barátnőnél, és hogy nagyon hiányzik neki, de nem tudja, hogy akar-e megint harcolni érte.

Családon belüli hűtlenség


szerző:
2018.06.27. 18:00
Családon belüli hűtlenség

Martin arra ért haza a munkából, hogy a barátnője és az unokaöccse az ágyban hancúroznak. A fiú érthetően teljesen kikelt magából, ám most békülésre adta a fejét.

Berényi Bandi: „Te nyúltad le a bankkártyát, igaz?”

Úgy tűnik, Timi alábecsülte az ifjú Berényit, és emiatt most elég nagy bajba került.

Roland akarata ellenére rabolta el Annát

Roland elrabolta Annát. Lili vallomást tett Karesznak. Dalma rájött, hogy ideje bevallania Laurának az érzéseit.

Juli lebukott Attila előtt?

Egyre bizonyosabb, hogy Júlia egyáltalán nincs túl még Miklóson, és az érzelmeit már Attila előtt sem tudja takargatni.

Hajni: ˝Mióta hazudoztok a pofámba?˝

Angéla már épp készült bevallani, hogy mi van közte és Márk között, amikor váratlan csomag érkezett otthonába Hajninak címezve. 

A teljes adásért kattints IDE!

Itt a vége, Milán már nem rejtőzködhet többé!

A fiatal fiú még a bujkálást is bevállalta, csakhogy ne kelljen örökre elválnia Lucától és a Mátyás király tértől.

Rózsa: ˝...nem is vagyok terhes!˝

És végül eljött a nagy leleplezés ideje. Bizony igaz a mondás: "A türelem rózsát terem!"

A teljes adásért kattints IDE!

Stoki lebukott Szifon előtt...

Szifon hamar rájött, hogy Pajkaszeg rendőre Marcsinál vendégeskedett... Azt a fránya gumibotot bizony kár volt ott felejteni, Stoki!

Márk rajtakapta legjobb barátját és exmenyasszonyát

Hajnal megteremtett a romantikus alkalmat, mely méltó lehetett volna az első együttlétükhöz. János éppen azt számolgatta, hogy hány csók fér el szerelme testén, amikor Márk váratlanul betoppant a virágboltba...

 

Vége Rózsa hazugságainak?


szerző:
2018.02.05. 20:30
Vége Rózsa hazugságainak?

Egy véletlennek, és Richárdnak köszönhetően kiderült, hogy Lili és Rózsa nem volt őszinte Kornéllal. A srác annyira dühös lett, hogy azonnal számonkérte barátnőjét, aki próbálta menteni a menthetőt - de hiába...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: ˝...ezért is bocs, de nem a legbocsabb!˝

Fényes nappal, részegen próbált lopakodni Piros a Herczeg villa udvarán, ám nem sok sikerrel. Akkora zajt csapott, hogy szinte azonnal feltűnt a jelenléte. Richárd próbálta jobb belátásra téríteni a lányt, de vajon mi lesz ennek a vége?

Angéla Péterre is kiveti a hálóját?

Szilvia ismét csalással tudott csak érvényesülni, amire ezúttal egyedül jött rá Angéla. Éppen bizonyítékot keresett, amikor Péter belépett az irodába...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Manfréd bizonyítékot talált Szilvia ellen!

Angéla és Szilvia ellentéte soha nem érhet véget? Éppen kezdtek lecsillapodni a kedélyek, amikor Manfréd úgy döntött, utánanéz a szavazásoknak, és hát meg is találta, amit keresett...

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Piros lebukott Kornél előtt…

Mivel Piros ígéretet tett Kornélnak, hogy nem nyomoz többé utána, a fiú álmában sem sejtette volna, hogy az Erdész lány megszegi a szavát. Kornélt viszont a kórházból hívta a nővér, aki elárulta neki, hogy egy frufrus, pirospozsgás lány Rózsa felől érdeklődött…

Ildikó: „Tudtam, hogy ez az egész csak egy színjáték”

Miután Jani elszórta Béla utolsó forintját is, a fiú összeszedte magát, hogy bevallja a bűnét. Az ügyvéd alig tudott hinni a fülének, és nem tudta leplezni a dühét, ráadásul szerencsétlenségére Ildikó is rájuk nyitott…

A teljes adásért kattints IDE!

Piros lebuktatta Kornélt…


szerző:
2017.12.29. 20:30
Piros lebuktatta Kornélt…

Mivel a legfiatalabb Erdész lánynak gyanússá vált barátja furcsa viselkedése, elhatározta, hogy követni fogja őt. Egészen a kórházig nyomozott szerelme után, ahol szívfacsaró látvány tárult a szeme elé…

A teljes adásért kattints IDE!

 

Karola a rendőrök kezére került!

Mivel a Büró tulajdonosa lebukott a sütemény miatt, a biztos urak bilincsbe verve vitték el a kávézóból. Hajni alig tudott hinni a szemének, de Karola még ebben a vészes helyzetben sem tudta visszatartani nevetését.

A teljes adásért KATTINTS IDE

 

Márk Jánosnak: ˝Te belezúgtál Hajniba!˝

Úgy tűnik, a szerelmes srác nem sokáig tudja már titkolni érzelmeit barátja előtt. Vajon mit szól ehhez Márk, a hőn áhított nő exe?

Hoppá! Angéla hódolója Piros előtt is lelepleződött

Miközben Piros szépült Angéla kezei között, megjelent Manfréd, aki az udvarlásával lerántotta a leplet saját magáról. A legidősebb testvér hiába próbálkozott, nem tudta elérni, hogy húga ne lássa meg az üzletembert.

A teljes adásért kattints IDE!

Janinak is feltűnt: valami alakul Angéla és Manfréd között

Angéla János arcát is kezelésbe vette a kozmetikában. Persze közben a fiú sem volt rest, és a legidősebb Erdész lányt is kifaggatta a férfiideáljáról. A beszélgetés azonban félbeszakadt, amikor hirtelen berobbant Manfréd, aki egy meglepetés kávéval kedveskedett kiszemeltjének. A gesztus Jani figyelmét sem kerülte el….

A teljes adásért kattints IDE!

Ildikó megtudja, hogy mit tett Béla?

A lányok és az intő jelek ellenére is próbált megbízni férjében Ildikó, ám most megtalált valamit, ami fölött már nem tud szemet hunyni.  

A teljes adásért kattints IDE!

Dzsudzsák Balázs lebukott a kamerák előtt!

A focistáról tudta mindenki, hogy bizony nem csekély az a fizetést, amit a játékáért kap, de mégis meglepődött mindenki, mikor hat évvel ezelőtt pedig kikerült egy olyan fotó a fiatal sportolóról, melyen jól látszott, Balázs egy több mint tízmillió forint értékű luxusautóval furikázott Budapesten.

Hajnal megtudja, hogy Angélával csalta meg vőlegénye

A lány már épp kezdte túltenni magát a csalódáson, amikor váratlanul megtudta, hogy nem is akárkivel csalta meg őt élete szerelme.

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Hajnal rányit Márkra és Verára...

Vera épp lenge öltözékben riszálja magát zenei producerének, amikor hazaér Márk barátnője. Hajnal nem hisz a szemének, amikor meglátja, hogy "a múlt megismételte önmagát"...

Ilyen az igazi Berényi-módszer!

Öt éve már, hogy Miklós megint a megérzésre hallgatott, és hogy valóban kiderítse, testvére, Attila ágyba bújt-e valakivel, a kezébe vette a nyomozást. A végén természetesen bebizonyosodott, hogy jól érezte, viszont az is kiderült, hogy Attila biztos nem Nórával töltötte az éjszakát.

János döntött: Elárulja barátját!

A srác örlődött azon, hogy vajon mit tegyen, de végül rászánta magát, hogy felvilágosítsa Hajnalt arról, hogy valójában kivel is csalta meg vőlegénye az eljegyzésük másnapján.

Angéla saját magát buktatta le János előtt

A lány annyira megfeledkezett magáról, hogy észre sem vette, mennyire árulkodó lehet, amit Jani jelenlétében csinált Márk hálósobájában. 

Jánosnak összeáll a kép: Mit művelt Angéla és Márk?

Angéla meggondolatlan cselekedete csak elgondolkodtatta Janit, de az már teljesen felnyitotta a szemét, amikor megtudta, hogy mit hallott meg Kornél véletlen...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros rányit Kornélra és Angélára...

A legidősebb Erdész lány már megint valamiben mesterkedik, mióta megtudta, hogy Kornél egy igazi Herczeg. A szerelmes Piros pedig egy igen kellemetlen pillanatban nyit rá Kornélra és nővérére...

Vége a titkolózásnak: Hanna és Ottó lebukott!

Egy váratlan helyzetben Peti olyasmivel szembesül, amivel sosem akart volna.

Piros Angélának szegezte a kérdést: ˝Te voltál?˝

Úgy tűnik, hatott Piros átka, amivel le is leplezte a bűnöst. Na, ebből a helyzetből, vajon hogy vágja ki magát Angéla?

A teljes adásért kattints IDE!

Szexi lebukás a Barátok köztben!

Pontosan öt évvel ezelőtt óriási botrányba fulladt a Mátyás király tér egyik Berényi Kft. akicója. Egy prezentációt szerettek volna Miklósék összehozni, viszont a megfelelő videó helyett egy teljesen más felvétel jelent meg a kivetítőn. Zsófi és Miklós heves szexjelenetét így az egész ház látta.

Itt a vége: Ádám és Luca lebukott!

Hanna sajnos épp rossz helyen és rossz időben volt…

Lebukott Berényi Miklós!


szerző:
2017.09.23. 05:00
Lebukott Berényi Miklós!

Hat éve, hogy a Barátok köztben Berényi Claudia is szépen alakította a Mátyás király tér lakóinak életét. Az egyik alkalommal pédául, hogy megtudjon Mikiről egy hazugságot, olyan módszerhez folyamodott, melyet kevesen mernének bevállalni.  A csel bejött, és Miklós leleleplezte.

Nézd csak, mivel találja magát szemben Berényi Miki!

A cégvezető mindig is nőcsábász hírében állt. Az már igaz, Miklós sosem tudott ellenállni a gyengébbbik nemnek, főleg, ha az adott hölgy kifejezetten dekoratív volt. Így nem csodálkozunk, hogy öt évvel ezelőtt megint nem bírt magával és csúnyán lebukott Nóri előtt.

Krisztián vs. Richárd: ha harc, hát legyen harc!

Sáriék új terve nagyon betalált, úgy tűnik, vége a színjátéknak!

Bori Majának: ˝Megrögzött hazudozó lettél Maja?˝

Maja séta közben véletlenül belefutott Győzőbe, akit egyből levett a lábáról a csinos szőkeség. Amikor viszont a srác megkereste Maját a házban, Bori rájött a lány hazug történeteire, amivel Győzőt vezette félre és leleplezte őt.

Bécy:

Kíra ismét visszautasítja Milánt, de a srác nem adja fel és össze-vissza kezd el beszélni, amit végül Bécy is meghall. Bécy számára világossá válik, hogy Kíra és Milán valóban lefeküdtek egymással, és lefújja az esküvőt!

Bori Majának:

Maja nekilát a takarításnak, és beleejti a felmosó vödörbe Karola vázlatfüzetét. Mivel a lány attól fél, hogy a többiek utálni fogják, ha ez kiderül, Borira próbálja kenni a dolgot, azonban beég a béna próbálkozásával.

Nem fogjátok elhinni, mit látott Rudi!

Hatalmasat csalódott a macsó, mégpedig nem másban, mint Natasában!

Előző rész (2017. augusztus 18.)

Hogy reagál Miklós arra, hogy ismét Nóra képviseli Bandit? Hogy alakul Hanna és Péter kapcsolata a szakítás után? Hogy fogadja Emília Félix meglepetését? Ágnes lebukik Hanna előtt a villa eladásával.

Következő rész (2017. augusztus 21.)

Totó annyira felidegesíti Gábort, hogy leüti őt. Karola rajtakapja Szilárdot egy másik nővel. Reggel eltűnik Tamás adóbevallása, amin Paula és Tomi újra összevész.

Következő rész (2017. augusztus 18.)

Hogy reagál Miklós arra, hogy ismét Nóra képviseli Bandit? Hogy alakul Hanna és Péter kapcsolata a szakítás után? Hogy fogadja Emília Félix meglepetését? Ágnes lebukik Hanna előtt a villa eladásával.

Megdöbbentő! Kiderült, mi JLo szépségének titka!

Nagyon úgy néz ki, hogy a világsztár lebukott, méghozzá sajátmagának ásta a vermet, amibe most beleesett!

Maja:

Szilvi alkoholba folytja bánatát, aminek következményében óriási hibát követ el, lefekszik Andorral. Maja mit sem sejtve ér haza, hogy visszaadja Szilvinek a pénzt, és döbbenten értesül róla, hogy barátnője lefeküdt a barátjával.

Maja leszámol Szilvivel és Andorral

Maja sokkot kap, mikor rájön, hogy legjobb barátnője és szerelme lefeküdtek egymással...

Gréti:

Dani a szállodában épp arról biztosítja Evelint, hogy őt akarja, amikor berobban Gréti, és jelenetet rendez. Dani és Gréti szakítanak, a lány pedig kiköltözik a házból.

Hoppá! Aliz és Krisztián majdnem lebuktak!

Hiába, annál nehezebb nincs, mikor két szerelmesnek a világ előtt titkolnia kell az érzéseit...

Előző rész (2017. július 13.)

Mi lehet Nóra terve Vilmos tanúként való beidéztetésével? Natasa közelebb kerül Rudihoz. Aliz és Krisztián majdnem lebukik Sári előtt azzal, hogy együtt vannak. Júliának végleg elege lesz Miklósból.

Következő rész (2017. július 13.)

Mi lehet Nóra terve Vilmos tanúként való beidéztetésével? Natasa közelebb kerül Rudihoz. Aliz és Krisztián majdnem lebukik Sári előtt azzal, hogy együtt vannak. Júliának végleg elege lesz Miklósból.

Ezzel a fotóval most aztán lebuktatta magát Istenes Bence!

Ritkán látunk a műsorvezetőről olyan képet, melyet a minap osztott meg magáról...

Előző rész (2017. június 26.)

Maja és Evelin rájönnek, hogy mindketten Ivánért vannak oda. Reggel Joe-nak felajánlja az új lakótársuk, Zoé, hogy menjenek együtt futni. Milán kétségbe van esve, mert már három napja nem hallott Hajniról.

Eviék rájönnek, hogy ugyanaz a férfi csábította el őket

Miközben Evelin Iván hívására várt, beállított Maja, és lelkendezve elmesélte, hogy milyen cuki fiúval randizgat...

Anikó Show: #szenvedély és #lebukás - Július 3-tól az RTL Goldon

Már csak pár nap és az RTL Goldon debütál Nádai Anikó önálló talk show-ja, az Anikó Show. Az talk show július 3-tól minden hétköznap este, 17:00-tól lesz látható az RTL Goldon!

Lebukás! Egymásra találtak a ValóVilág játékosia!

Három évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a VV 6 két egykori játékosát, Zsoltot és Vikit, akikről kiderült, a viszonyuk már jóval túlmutatott egy egyszerű fiú-lány barátságon. Az interjú során a fiatalok egy percig sem titkolták, hogy közelebb kerültek egymáshoz.

Fókusz 2017-04-28


szerző:
2017.04.28. 17:25
Előző rész (2017. április 18.)

Vajon Margónak sikerül figyelmeztetni Zsófit Gigi ijesztő viselkedésére? László és Gizella iskolai akciója rosszul sül el. Kristóf váratlan helyről kap lelki támogatást. Vajon Ágnes azonosítja Ludwig holttestét?

Evelin rajtakapja Grétit és Danit

Evelin elhatározza, hogy tovább harcol Daniért. Egy véletlen folytán viszont szembesülnie kell a nagy titokkal, miszerint Gréti és Dani együtt járnak.

Előző rész (2017. április 07.)

Gréti eldönti, hogy este Simon elő születésnapi buliján elmondja az igazat Evelinnek. Barbi és Ramóna meglátják, hogy Fece és Zsani csókolóznak. Mesi be kell, hogy vallja önmagának, hogy máris érez valamit Milán iránt.

Csúnyán lebukott a Barátok közt Ádámja!

Egy évvel ezelőtt, azaz ezen a napon történt, hogy a fotós, Bokros Ádám nagyon kellemetlenül lebukott a kedvese előtt. Ádi akkor épp nem az őszinteség mintaképe volt, és a munkájához bizony felhasználta akkori szerelmét, vagyis Lilit. A lány mikor ráébredt, hogy mi történt, durván kiakadt.

Liza lebuktatja Mikit a barátnője előtt

Milán kieszel egy tervet, hogy felnyissa Hajni szemét, hogy Miklós, a pasija notóriusan félrelép, Lizát pedig a legkevésbé se érdekli a csávó. A terv jól sikerül, és az Liza és Hajni közti konfliktus végül megelégedettségre vált át.

Kilenc év után bukott le a csaló

Kilenc évig keresték, végül otthonában fogták el az adócsalót. A kiskunfélegyházi férfit másfél milliárd forintos áfacsalás miatt körözték. A vád szerint társaival együtt több ezer külföldről behozott autó után nem fizettek áfát. A férfi egy ideig külföldön volt, majd hazatért. A rendőrök hamis szlovák igazolványokat találtak nála, valószínűleg ezzel igazolta magát az elmúlt években. Most őrizetbe vették.

Paja részeg vallomása elszúrja Bori szülinapját

Este a részeg Paja váratlanul megjelenik Bori szülinapi köszöntésén, és a lány döbbenetére kitálal a többiek előtt...

Előző rész (2017. február 02.)

Miközben Evelin sikertelenül panaszkodik Szilvinél, Gréti Danit vigasztalja. Magdi rajtakapja Szimónát és Bécyt. Dia megalázza Gábort az albérletben.

Bécy Magda helyett a szabadságot választja

Magda rajtakapja Szimónát és Bécyt, és kérdőre vonja a férfit. Később választás elé állítja: valóban együtt akar lenni vele? Miután Bécy nem hajlandó egyenesen válaszolni, végül szakítanak.

Bécy:

Bécy nem tudta eltitkolni Tamás elől, hogy Magdával közös házat készülnek venni a külvárosban, ahogy azt sem, hogy Bécynek mennyire nincs kedve ehhez, ahelyett ugyanis, hogy bútorokat vásárolt volna Magdával, Szimónával múlatta az időt...

Következő rész (2017. február 02.)

Miközben Evelin sikertelenül panaszkodik Szilvinél, Gréti Danit vigasztalja. Magdi rajtakapja Szimónát és Bécyt. Dia megalázza Gábort az albérletben.

Nem gondolta, hogy lebukik


szerző:
2017.01.29. 18:00
Nem gondolta, hogy lebukik

A szokásos ellenőrzésre ment a rendőrségre, eszébe sem jutott, hogy ezzel lebuktatja magát a körúti rabló. Meglepetésére őrizetbe is vették. A férfi ugyanis csütörtökön késsel fenyegetőzve kirabolt egy mobiltelefon boltot Budapesten, a Teréz körúton. A biztonsági kamerák felvették az egészet, a rendőrök így könnyedén azonosították.

Evelin rajtakapja Danit a barátnőjével

Gréti és Dani újra közelebb kerültek egymáshoz, de Evelinnek még mindig gyanús volt Dani viselkedése, és a titokzatos telefonhívások. A lány gyanút fogott, és követni kezdte Danit...

Álhírek: Minek higgyünk?


szerző:
2017.01.26. 19:05
Álhírek: Minek higgyünk?

Úgy tűnik egyre nehezebb eldönteni mi igaz és mi nem abból, amit az interneten olvasunk. Márpedig egyre többen tájékozódnak a közösségi oldalakon, ez pedig úgy tűnik az álhírek, hamis hírek, a valótlan állítások melegágya. Nem árt tehát egy információnak több helyen is utánanézni, mielőtt bedőlnénk neki, a józan paraszti ész lehet ezúttal is a nyerő.

 

Bori megtudja, ki a titkos hódolója

Bori a fejébe vette, hogy bármi áron, de kideríti, ki készíti róla ezeket a csodás fotókat...

Simon és Patri lebuknak Bálint előtt

Patri reggel egy sikeres csoportterápia végeztével elégedetten lépett ki a folyosóra, ahol Simonba futott bele. A szerelmesek később Patri szobájában szenvedélyesen egymásnak estek, szeretkezésüket pedig Bálint érkezése szakította félbe.

Előző rész (2017. január 04.)

Vajon sikerül-e Rudiéknak megúszni a lebukást a rendőr előtt? Mi van a pendrive-on, amit Ádám Gigi széfjében talált? Vajon sikerül-e Zsófiéknak kibékítenie Tóbiást és Krisztiánt? Vilmos ijesztő felfedezést tesz.

Következő rész (2017. január 04.)

Vajon sikerül-e Rudiéknak megúszni a lebukást a rendőr előtt? Mi van a pendrive-on, amit Ádám Gigi széfjében talált? Vajon sikerül-e Zsófiéknak kibékítenie Tóbiást és Krisztiánt? Vilmos ijesztő felfedezést tesz.

Szilvinek elmaradt a karácsonyi csodája, Botond elhagyta őt

Miután Szilvi az éjszakát Botondnál töltötte, reggelre a férfinak hűlt helyét találta, és telefonon sem tudta utolérni. Később Szilvi kénytelen volt ráébredni, hogy Botond hazudott neki...

Niki és Gábor lebuknak Lali előtt

Miután a fiú véletlen szemtanúja lesz egy Niki és Gábor között elcsattanó csóknak. Gabi újabb hazugsággal próbálja kimagyarázni. De Nikinek végérvényesen elege lesz, és fellebbenti Lali előtt a titokról a fátylat.

Lali megtudta az igazságot Nikiékről

Lali és Gábor elhatározták, hogy jobb kedvre derítik Joe-t, és Nikit is beszervezték. Lali azonban nem bírt magával, és folyton azzal csipkelődött, hogy Niki reménytelenül szerelmes Gáborba. Ráadásul Niki anyja is megjelent, így a helyzet egyre kaotikusabbá vált…

Lali akció közben nyit rá Nikiékre

Amikor már-már úgy tűnik, hogy Gábor és Niki megint le fognak feküdni egymással a fürdőszobában, Lali megzavarja őket.

Tamás megtudja, hogy Paula és Márk csókolóztak

Miután Janka Tamás orrára köti a Paula és Márk között elcsattant csókot, a fiú elbizonytalanodik és, bár azt hiszi, hogy ez csak Janka cselszövése, mégis kérdőre vonja Paulát.

Spáh Dávid lebukott!

Két játék között Balázs vette észre, hogy mit csinál Dávid a kanapén. Természetesen nem hagyta szó nélkül az esetet...

Milyen messze megy el Bori Vince kedvéért?

Bori retteg, hogy elveszítheti Vincét, ezért egy trükkel megszerzi Tamástól a széf kulcsát, hogy onnan ellopja a pénz klubját. Az utolsó pillanatban Gréti rajtakapja Borit…

Dávid

Dávid azzal a céllal ment a Tamarával közös házba, hogy "ellopjon" egy drága festményt, mielőtt felesége azt is eladná valakinek. Dávid már éppen kifelé tartott a drága "izével", amikor Tamara rajtakapta őt. A lopás aztán vad szexbe torkollott, Joci pedig rajtakapta a hangoskodó Dávidékat.

Barbi majdnem lebukik Joe előtt

A lány moziba megy Joe-val, az úton azonban belefutnak Robiba, aki ismét találkozni szeretett volna Barbival. A nő nem tud mit kezdeni a helyzettel, ezért úgy tesz, mintha hosszú évek után most találkozna először a férfival...

Barbi hazudott Joe-nak Robiról

Barbiék összetalálkoztak Robival, és mivel Joe nem akarta elrontani a viszontlátás örömét, meghívta Robit és a barátnőjét,hogy tartsanak velük a moziba, majd magukhoz is meghívta őket. Barbi számára ez maga volt a rémálom...

Simon rájön, hogy Evelin többet érez iránta

Reggel a lány dühösen viharzik be az albérletbe, és letolja Levit, aki a megkérdezése nélkül kiposztolt róla egy bikinis fotót. Amikor Simon négyszemközt meg akarja nyugtatni, a felindult lány váratlanul megcsókolja a testvérét.

Roland Gréti és a karrierje között lavírozik

A macsó ismét lefekszik Katalinnal, hogy üzletvezető-helyettes maradhasson. A viszony azonban kis híján lelepleződik Gréti előtt…

Paula megtudja az igazságot Bori és Tamás kapcsolatáról

A férfi minden trükköt bevet, hogy visszaszerezze Paulától a levelet: Ezért elmegy a fodrászatba is, ahol szexre csábítja Paulát, hogy ily módon jusson hozzá a levélhez. De Paulának feltűnik Tamás mesterkedése…

Bori célt ért: Paula kidobta Tamást

Tamást rémület fogta el, amikor reggel véletlenül szemtanúja volt, amint Paula Bori szerelmes levelét egy papírgombóc formájában zsebre vágta. Miután a lány megtudta az igazságot, szakított Tamással, aminek egyedül Bori örült...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való