KERESÉS search-close

leállósáv

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "leállósáv"

A lellósávban állt, egy karambolozó autó elsodorta

A leállósávban halt meg egy ember kedd este az M0-ás autóúton. Műszaki hibás kocsija mellett állt, amikor egy karambolozó kocsi elsodorta. A gázolás előtt az autó egy - a gyorsforgalmi út közepén álló kisteherautónak ütközött. Hogy pontosan hogyan, a rendőrök vizsgálják.

Autója kiszakadt kerekét kereste, halálra gázolták a leállósávban

Tragédia az autópályán. Menet közben kiszakadt az egyik kerék a helyéről, ezért állhatott meg a leállósávban az a sofőr, akit halálra gázolt egy kisteherautó az M3-ason péntek hajnalban. Úgy tudjuk: megállt, hogy megkeresse a kiszakadt kereket, eközben gázolták halálra.

Hónapok óta az M6-os leállósávjában áll az autó

Több mint egy hónapja a leállósávban vesztegel egy lerobbant autó az M6-os autópályán – erről nézőnk írt az RTL Híradónak. Az autós attól tart, hogy előbb utóbb baleset történik miatta. Az általunk kérdezett szakértő szerint ez könnyen előfordulhat. A statisztika szerint átlagosan 20 perc alatt balesetet szenved az, aki a leállósávban tartózkodik.

Stábunk mellett előztek a leállósávban

Hiába tudja mindenki, hogy tilos és veszélyes, mégis nagyon sokan használják előzésre a leállósávot. Stábunk az M5-ös autópályán vette föl, ahogy az autósok sorra húznak el a dugó miatt araszoló kocsisor mellett.

 

Bőrönddel sétált a leállósávban

Az M1-es autópálya leállósávjában sétált egy macedón asszony, az éjszaka közepén. A bőröndjét húzta, úgy ment Tata felé. Testvéréhez tartott, csakhogy rossz helyen szállt le a buszról, ami Szkopjéből indult. Telefon nem volt nála, ezért úgy döntött gyalog indul el az autópályán. Végül rendőrök segítettek neki, és vitték oda, ahol a családja várta.

Szabályos, de életveszélyes

Szabályos, de veszélyes, ha a rendőr az autópálya leállósávjában igazoltat. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó KRESZ oktató a hétfői rendőrgázolással kapcsolatban. Szerinte a legtöbb esetben érdemes parkolóba terelni a szabálytalan autóst. Ezt a módszert használják az osztrák rendőrök is. Kerestük a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot, hogy szigorítanak-e a szabályokon. Azt közölték, hogy…

Leállósávban előzött, kitette a NET-re

Egymás után szegte meg a közlekedési szabályokat, mindezt videóra vette, majd az interneten büszkén közzétette egy autós. Látszik, ahogy az M3-ason a leálló sávban előzött, nem tartotta be a követési távolságot és a jobbra tartással sem törődött. A közlekedésbiztonsági szakértő szerint többszázezer forintos bírságra számíthat. A hatvani rendőrség már eljárást indított az ügyben.

M7: Munkást gázoltak az autópályán

Útkarbantartó munkásokat ütött el egy teherautó az M7-es autópályán csütörtök délelőtt, egyikük meghalt. A teherautó Székesfehérvár felé tartott, amikor a 18-as kilométerénél az útkarbantartók kocsijának ütközött. Négy munkást elsodort, majd a zajvédő falat is átszakítva a leállósávban állt meg. Ketten életveszélyesen megsérültek, mentőhelikopter jött értük. Egyikük a kórházba szállítás után meghalt. A rendőrség vizsgálja, hogy a munkások, vagy a teherautó sofőrje hibázott. A baleset miatt órákra lezárták az autópálya Balaton felé tartó oldalát, ezért még kora délután is óriási volt a torlódás.

Leállósávon szerelte a kocsiját, elütötték

Trélerről leboruló autó ölt meg egy férfit hajnalban az M1-es autópályán Herceghalomnál. A leállósávon szerelte kisbuszát, amikor abba belerohant egy teherautó.

Előzetes: Trélerről leboruló autó ölt meg egy férfit

A leállósávon szerelte kisbuszát, amikor belerohant egy teherautó. Részletek az esti RTL Híradóban.

Tartálykocsi karambolozott kamionokkal

Tartálykocsi ütközött egy másik kamionnal reggel az M5-ös autópályán. A baleset miatt pillanatok alatt kilométeres dugó alakult ki a hétfő reggeli csúcsban.

Három kilométert ment forgalommal szemben

Szándékosan a menetiránnyal szemben haladt mintegy három kilométeren át egy magyar autós egy osztrák autópálya leállósávjában.

Lángoló autó miatt súlyos baleset

A Velencei-tó közelében a Budapest felé vezető oldalon kigyulladt egy autó a leállósávban. A kialakult sor miatt autóba rohant egy kisbusz.

Vészsávval a balesetmegelőzésért

Egy internetes szavazáson több mint tízezren támogatták a leállósáv átnevezését.

Leállósáv: Ahol a túlélési esély 20 perc

A leállósáv veszélyeire és azok helytelen használatára hívja fel a figyelmet kampányában az Állami Autópálya Kezelő Zrt.

M6: Spóroltak az anyaggal


szerző:
2011.01.11. 18:31
M6: Spóroltak az anyaggal

Több magyar szabványnak sem felel meg a tavasszal átadott M6 autópálya középső szakasza.

Útzár, kitelepítés, utcákon hömpölygő víz

Diónyi nagyságú jégdarabok, folyóvá duzzadt patakok, forgószél. Megint káoszt okozott az időjárás.

Újra járható a beszakadt M6-os!


szerző:
2010.05.31. 16:34
Újra járható a beszakadt M6-os!

Átadták a forgalomnak a sztráda tengelici szakaszát, amely vasárnap óta le volt zárva a vihar okozta károk miatt.

A bámészkodók zavarják a mentést

A torlódó járművek a leállósávot is elfoglalják, sőt néhányan az autóút közepén hagyták járműveiket, hogy megnézzék a balesetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való