KERESÉS search-close

lazítás

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lazítás"

Greg a tengerparton lazított barátnőjével

És ez még semmi! A lány elméje megtelt jóval, tisztasággal, őszinteséggel, egyenességgel és becsületességgel.

Lazítás Palvin Barbi módra

Azt már tudjuk, hogy néz ki Palvin Barbi a kifutón, illetve fotózásokon. Instagramján viszont azt is megmutatja a magyar modell, milyen az, amikor lazítással tölti a napot otthonában.

A döntősök néha egészen furcsán lazítanak

Az élő show-ra való felkészülés rengeteg feszültséggel jár, ezt pedig mi mással lehetne jobban levezetni, mint egy kis testmozgással?

Evelin elcsábítja Ivánt, és lefekszenek egymással

Evelin pezsgőt és epret varázsol elő, és igyekszik ellazítani Ivánt. Pikniket rendeznek a műteremlakásban, amely során egy varázslatos pillanat jön létre kettőjük között, és végül lefekszenek egymással...

Sebestyén Balázs titkos módszere a lazításra!

Sebestyén Balázs mindennapjai rendkívül sűrűek, ezért különösen fontos, hogy megtalálja a módot a pihenésre is. Facebook oldalán osztotta meg követőivel, ő hogy csinálja: egy indiai mestertől tanult különleges légzéstechnikát, amit posztja szerint 40 napon át fog gyakorolni.

Amikor a hétvége vasárnapra esik!

Ezzel a szellemes képaláírással osztotta meg Kiss Ádám legutóbbi Instagram-posztját. Mackóalsó, egy sima póló és kinyúlás a kanapén - na meg egy üveg sör a kézbe. Ennél nagyobb lazítást szinte el sem lehet képzelni. A stand-upos ezek szerint nem izgulja túl a közelgő Comet gálát, ahol a legjobb humorista kategóriában jelölt Ádám.

Egy kis lazítás a forgatás előtt!

Nicole Scherzinger nem kávézással tölti az idejét az amerikai X-Faktor adásai előtt: ennél sokkal meglepőbb dolgot választott. Miután megkapta a sminkjét és haját is tökéletesre állították, gondolt egyet és az ajtóban állva spárgázni kezdett. Rezzenéstelen arca alapján egyáltalán nem esik nehezére a feje fölé emelni nyújtott lábát. Ezek szerint nem múltak el nyomtalanul a Pussycat dollsos, táncos évek.

CSOK: Lazítja a feltételeket a kormány

Lazítja a CSOK feltételeit a kormány. Valamennyi gyerek után 25 éves korig jár majd a kedvezmény, nemcsak az egyetemisták után. És mostantól akár még tervezés alatt álló lakást is meg lehet vásárolni CSOK-kal. Az RTL Híradó által megkérdezett elemző szerint sok ezer család juthat támogatáshoz a bővítéssel, akiket korábban el kellett utasítania a bankoknak. Az LMP szerint viszont továbbra is éppen a rászorulókat hagyták ki a programból.

Hogyan pihennek a sztárfocisták?

A focisták vállára az Eb alatt hatalmas súly kerül. De, hogyan pihenik ki az óriási nyomás okozta stresszt a bajnokság után? Megengedhetik maguknak, hogy dorbézoljanak és önfeledten bulizzanak? Megmutatjuk Önöknek, hol nyaral Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám, Cristiano Ronaldo vagy épp Piqué? Pszichológussal elemeztük, mennyire kell fegyelmezetten viselkedniük a sztárfocistáknak!

CSOK: Sok pénz, sok ház, sok gyerek?

Kialakultak a Családi Otthonteremtési Kedvezmény végleges szabályai, vannak szigorítások és lazítások is. Megmutatjuk, hogy milyen támogatás kérhető használt illetve új lakás vásárlásához. Milyen hatásokkal járhat a CSOK a magyar gazdaságban és az ingatlanpiacon?

Gabi beváltja az ajándékba kapott wellnesutalványt, és mintha kicserélték volna. A lazítás közben új ötlete támad, aminek viszont Ádám egyáltalán nem örül. Szerinte lehetetlen, hogya gyerekek mellett még énekesnőként és jogászként is egyszerre helyt tudjon állni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Így tornáztassuk meg fáradt testünket

Egy fárasztó nap után mindenkinek elgémberednek a tagjai. Erre is van megoldás, méghozzá egyszerű. Dr. Tóth megmutatja, hogyan lazítsuk el magunkat a munka után egy kis tornával.

Lazítás és buli a mentorokkal


szerző:
2014.10.31. 17:42
Lazítás és buli a mentorokkal

Énekóra, táncóra, próba, énekóra, táncóra, próba – és ezt a végtelenségig folytathatnánk. Hatalmas munka zajlik a hét minden napján, hogy az X-Faktor versenyzői minél tökéletesebb produkciókkal álljanak ki szombatról szombatra a színpadon. De mi történik akkor, amikor végre jut idejük egy kis kikapcsolódásra. 
 

Buli a mentorokkal, avagy X-élet a próbák után

Énekóra, táncóra, próba, énekóra, táncóra, próba – és ezt a végtelenségig folytathatnánk. Hatalmas munka zajlik a hét minden napján, hogy az X-Faktor versenyzői minél tökéletesebb produkciókkal álljanak ki szombatról szombatra a színpadon. De mi történik akkor, amikor végre jut idejük egy kis kikapcsolódásra?

XXI. század 14-03-25


szerző:
2014.03.26. 00:40
XXI. század 14-03-25

XXI. század: Rock and roll diplomához nem jár díszkeret. Fenyő Miklóst egy hónappal az érettségi előtt kicsapták a gimnáziumból. Családja nem vert gyökeret Amerikában, a magával hozott kultúra itthon népszerű, de idegen volt. Az iskolai hiányzások rekordere a XXI. században.

Lazíthatnak a bankok a lakáshiteleken

Egyszeri díjak elengedése, mérséklése és a hitelbesorolás változtatása lehetséges.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való