KERESÉS search-close

lara

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lara"

Gergő segített a Fenegyerekeknek, hogy minden hang és mozdulat tökéletes legyen

Ezen a héten Dorina és Ricsi az érzelmeket helyezik a középpontba a koreográfiájukkal, miközben Lara és Viki Gergő segítségével csiszolták a dalaikat, hogy minden hamis hang eltűnjön a produkcióikból.

Gergő, Lara és Ricsi együtt meséltek a negyedik adás izgalmairól!

A Fenegyerekek csapatkapitánya végtelenül büszke volt a gyerekeire, hiszen nagyon jól teljesítettek a színpadon. Ráadásul még Viki, a kis tehetségük is jó pontokat hozott: volt is öröm interjú közben bőven!

Oláh Gergő: „Mi nyitottuk az adást, ez egy nagyon nehéz dolog!”

A Fenegyerekek csapatkapitánya Dorinával és Ricsivel - a tehetséges táncos párosával - a 3. adás közben értékelte csapata teljesítményét. Milyen volt a színpadon? Hogy sikerült a produkció? Elmesélték!

Lara: Ég veled (Dér Heni)


szerző:
2016.09.17. 19:10
Lara: Ég veled (Dér Heni)

Lara egy Dér Heni slágerrel lépett a Kicsi Óriások színpadára, amivel megosztotta a zsűrit: Geszti Péter és Spáh Dávid a kisebb hibák miatt szigorúbban osztotta ki a pontokat, miközben Földes Esztert teljesne lenyűgözte.

Oláh Gergő minden próbán ott volt a Fenegyerekek mellett!

A gyerekek ezen a héten is új kihívások elé néztek: mindenki új dalokat és koreográfiákat kapott a tanáraitól. Gergő, mint csapatkapitány is ott volt velük az Akadémián, hogy mindenben segíthesse a tehetségeit.

Oláh Gergő: „Meghatódtam attól, hogy itt vagyok”

A Fenegyerekek csapatkapitánya boldogan figyelte a gyerekek teljesítményét a második adásban: végtelen büszkeség lett úrrá rajta, olyannyira, hogy a produkciók láttán az ő szeme is könnybe lábadt.

A Kicsi Óriások énekesei Mező Misivel és Lotfi Begivel a színpadon!

A műsor második körében a gyerekek közös produkciókkal készültek. Az énekesek: Peti, Lara, Nina, Cili és Petra ráadásul sztárvendégekkel énekelhettek a színpadon! Misiék persze nemcsak a színpadon találkoztak a srácokkal, hiszen az Akadémiára is ellátogattak.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való