KERESÉS search-close

lakóhajó

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lakóhajó"

Bella barátai bezárták Kareszt, amíg ők a lakóhajón buliztak

Karesz az új stúdiót akarta letesztelni Bellával, a lány barátai azonban közbeszóltak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mesi megbocsátott Lilinek?

Lili bocsánatot kért a hajó lakóitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bécy mindenkit kidobott a lakóhajóról

Bécy közölte Kareszékkal, hogy költözniük kell a hajóról…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori végleg szakított Rolanddal?

Bori kételkedni kezdett az esküvőben. Karola és Márk összefogtak Teóék ellen. Kareszék lakóhajója léket kapott.

Mesi üzletet kötött Bécy-vel

Bécy dühösen közölte Kareszékkal, hogy estig fizetik a lakbért, vagy kidobja őket a hajóról…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi igazi otthonra talált a lakóhajón

Roland bocsánatot kért Boritól. Dávid közölte Joe-val, hogy haza kell mennie. Orsi úgy érezte, semmi se jön neki össze.

Járd körbe az Éjjel-Nappal Budapest lakóhajóját ÉNB Karesszal!

Ha mindig is kíváncsi voltál rá, hogy néz ki belülről Bécy lakóhajója, itt a lehetőség, hogy meglesd!

Újabb barátot tiltottak el Kareszéktól

Kiderült, hogy Gusztit eltiltották Karesztól és Milántól, a fiúk azonban nem akarták annyiban hagyni a helyzetet, ezért elmentek barátjuk szüleihez. A szülőknél aztán csak még rosszabb színben sikerült feltüntetniük magukat, és kidobták őket a házból. Este azonban legnagyobb meglepetésükre megjelent Guszti, aki úgy döntött odaköltözik a lakóhajóra barátaihoz.

Előző rész (2017. augusztus 30.)

Evelin elszörnyed, mikor Dani a hazatérése után közli vele, hogy Hawaiira szeretne költözni. Milán megalázkodik Bécy előtt, hogy adja vissza neki a lakóhajó. Reggel Tamara Joe szobájában ébred.

Következő rész (2017. augusztus 30.)

Evelin elszörnyed, mikor Dani a hazatérése után közli vele, hogy Hawaiira szeretne költözni. Milán megalázkodik Bécy előtt, hogy adja vissza neki a lakóhajó.

Bécy:

Kíra felbukkanását követően Bécy és Milán szövetséget kötnek, és közösen számolnak le a lánnyal. Ezután Milán már-már azt gondolja, hogy Bécy mégsem olyan rossz ember, mint azt feltételezte, de csalódnia kell...

Előző rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Bécy csicskát csinál Milánból

Milán kénytelen gyorsan rádöbbenni, hogy a két szexbombával nem ütötte meg a főnyereményt. Főleg Franci akarja mindenáron kihasználni Milánt és csicskáztatja, de amikor Milán fellázad, Franci azzal fenyegeti, hogy beárulja Bécynek.

Előző rész (2017. június 30.)

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a hajóról.

Előző rész (2017. május 05.)

Ramóna Joe és Barbi nyakára küldi a gyámhivatalt. Bécy felbukkan a lakóhajón, hogy ideiglenesen ott raktározzon el egy titkos tartalmú rejtélyes ládát. Alexa már egy ideje csetel egy pasival, aki randevúra hívja.

Következő rész (2017. február 27.)

A műhelyben Joe drogot talál Gábornál, és kirúgja az állásából. Sári Zsófikával együtt beköltözik a lakóhajóra. Evelin teljes gázra kapcsol, és a klubban elcsábítja Danit.

Milán legnagyobb örömére Liza a hajóra költözik

Liza számára annyira elviselhetetlen lesz az albérletében lévő helyzet, hogy kénytelen elfogadni Milán ajánlatát, és a lakóhajóra költözik. Milán nagyon boldog – mert annak ellenére, hogy az ellenkezőjét vallja, még mindig vannak érzései Liza iránt.

Előző rész (2017. február 23.)

Gábor meglepődik, amikor az anyja korán reggel beront a szobájába. Evelin sokkot kap, amikor Dani szakít vele. Liza a lakóhajóra költözik.

Következő rész (2017. január 02.)

Karesznek állásra van szüksége ahhoz, hogy a lakóhajón a fiatalok esedékes lakbérét ki tudják fizetni. Joe számára egyértelművé válik, hogy Barbi inkább Robi iránt érdeklődik. Zsolt hazafelé menet elkapja Maját, és brutálisan megveri.

Karesz és a kölykök beköltöznek a lakóhajóra

Kareszék betörtek Bécy lakóhajójára, hogy pénzzé tegyék az onnan ellopott értékeket. Végül úgy döntöttek, hogy beköltöznek a lakatlan hajóra, így fedél alatt tértek nyugovóra.

Előző rész (2016. december 16.)

Joe rájön, hogy valami nem stimmel és veszélyben a házassága. Simon a Patrival töltött este helyett Bálinttal lelkizik. Karesz és a kölykök beköltöznek az elhagyatott lakóhajóra.

 

Következő rész (2016. február 29.)

Lali majdnem lekési a saját koncertjét. Maja a lakóhajóra költözik. Milán újra lejáratja magát Liza előtt.

Roland meglepi Mirit!

Mirinek sikerül kínos helyzetbe hoznia Rolandot, ám Drexet ez csak arról győzi meg, hogy Roland megint fittyet hányt a kérésére.

A Children of Distance az ÉNBP lakóhajóján koncertezik

Hazánk egyik legnépszerűbb hip-hop bandája, a Children of Distance tagjai úgy döntöttek, hogy az Éjjel-Nappal Budapest lakóhajójának közönsége előtt mutatják be legújabb slágerüket. A fiúkkal a koncert előtt beszélgettünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való