KERESÉS search-close

lakás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lakás"

Bérlakásokat építene az MSZP

Bérlakásokkal oldaná meg a lakhatási válságot az MSZP. A párt szerint uniós, kormányzati és önkormányzati forrásból kellene finanszírozni a bérlakásépítéseket, amelyekkel elsősorban a kisgyermekes párokat juttatnák lakhatáshoz. A Fidesz szerint azok akarnak most segíteni a családoknak, akik a gondjaikat okozták.

Elfogadta a parlament a családvédelmi akcióterv két pontját

Július elsejétől 10 millió forint kamatmentes babaváró hitelt igényelhetnek a párok, és 2 és fél millió forintos támogatás jár a háromgyermekeseknek, ha hétszemélyes autót vásárolnak. A DK szerint csak a jómódúakat támogatja a kormány, a kormánypártok viszont úgy látják: ez a legnagyvonalúbb családtámogatási csomag.

Eltűnt az építtető a család nehezen összespórolt millióival

A szülők és nagyszülők hosszú éveken át spóroltak, hogy László megvehesse első lakását, egy új építésűt Nyíregyházán. Átadták az előleget a vállalkozónak és vártak, de szinte még egy kapavágás sem történt. Végül az építtető belement, hogy visszaadja az előleget, de mindez csak ígéret maradt…

Patkány kotorászott egy budapesti lakás ablakában

Ablakuknál kotorászó patkány zajára ébredtek egy budapesti belvárosi lakásban - erről videó is készült. A család állítja, 20 éve laknak ott, de tavaly nyárig egyáltalán nem tapasztaltak hasonlót.

Budapesten drágultak legjobban a lakások

Budapesten drágultak a legjobban a lakások Európában, egyetlen év alatt 19 százalékkal - az egyik nemzetközi tanácsadócég összesítése szerint. A GKI Gazdaságkutató a következő 2-3 évre is áremelkedéssel számol, szerintük csak idén újabb 15 százalékkal drágulhatnak az ingatlanok a magyar fővárosban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való