KERESÉS search-close

lövöldözés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lövöldözés"

Viccből lőttek a járókelőkre

Akár három évet is kaphattak volna, végül 90 napos elzárással és közérdekű munkával megúszta az a két fiatal, akik airsoft fegyverrel lövöldöztek egy kocsiból április végén Nagykátán és környékén. Négy embert lőttek meg, volt, akinek vérző sérülést okoztak a műanyag lövedékek. Azt mondták, egyszerű csínynek indult a lövöldözés. Az ítélet jogerős.

Száguldó autóból kihajolva lőtt a rendőrökre

Száguldó autóból kihajolva lőtt a rendőrökre egy férfi Kaliforniában. A filmbéli üldözéses jelenetekre hasonlító eseményeket egy gyilkosság előzte meg. A lövöldözőt, akit a tűzpárbaj után kritikus állapotban vittek kórházba, azzal gyanúsítják, hogy pár nappal korábban megölte egy italbolt tulajdonosát.

Olyan volt a valóságban, mint egy gengszterfilmben

Közzétették Kaliforniában rendőrjárőrök fedélzeti - és testkameráinak felvételeit egy tavaly nyári autós üldözésről. Az akcióban résztvevő két rendőr 76-szor lőtt rá egy menekülő autósra, aki meghalt a golyózáporban.

A csengelei lövöldöző azt kérte, lőjék inkább le

Azt kérte a bírótól, hogy inkább lője le - így reagált az életfogytiglani börtönbüntetés kiszabására a csengelei lövöldöző. A török származású férfi másfél éve lőtte le ugyancsak török származású ismerősét az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. A férfi a bíróságon azt mondta, hogy fogadott fiaként tekintett az áldozatra, aki azonban elhagyta őt.

Lövöldözéssé fajult egy családi vita Budapesten

Családi vita miatt lövöldözött egy férfi szerda este Budapesten. A fegyveres a főváros egyik legforgalmasabb részén, a Teréz körúton nyitott tüzet. Gázpisztolyt használt, és az apjára lőtt, akivel előtte verekedett.

VIDEÓ: Az utrechti lövöldöző a nyílt utcán sértegeti az őt megszólító riporternőt

A holland rendőrség szerint terrortámadás lehetett a keddi utrechti lövöldözés. Az interneten felbukkant egy nyolc évvel ezelőtti felvétel, amelyen a gyanúsított egy ismert riporternőt sérteget a nyílt utcán az öltözködése miatt. Az ekkor még hosszabb hajat viselő Tanis alpári módon kifogásolta a nő öltözködését. Káromkodások közepette kérdőre vonta, azt hajtogatta, hogy vajon ez lenne a nő szerint demokrácia, majd az iszlám vallásjoggal, a saríával fenyegette meg.

Bíróság előtt az új-zélandi mészárlás fő gyanúsítottja

Brenton Tarrant a tárgyalásig mindenképpen rács mögött marad, óvadékért sem kerülhet szabadlábra. Két másik ember is őrizetben van, de azt még vizsgálják, hogy milyen részük volt a vérfürdőben. A lövöldözésben 49-en meghaltak, 48-an pedig megsebesültek. Sokan továbbra is életveszélyes állapotban vannak.

Maffialeszámolás New Yorkban

Otthona előtt, a nyílt utcán végezték ki a New York-i maffiavezért. Hat golyót eresztettek bele, majd ezután még autóval is áthajtottak rajta. Legutóbb több mint három évtizede volt hasonló maffia leszámolás a városban.

Tartozás miatt lőtt áldozataira

Nem fogadta el az életfogytig tartó ítéletet az előkészítő tárgyaláson, ezért csütörtökön kezdődött el a csengelei lövöldöző pere a Szegedi Törvényszéken. Ő az az osztrák állampolgárságú török férfi, aki két éve decemberben rálőtt egy autó utasaira az M5-ös autópálya mellett.

A rabló, akinek már második akcióját vették kamerák

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le múlt hét pénteken Budapesten, amikor egy rab túszul ejtett egy fegyőrt a bíróságon, megszökött, majd elrabolt egy autót a vezetőjével együtt, aztán verekedésbe keveredett egy másik autóssal, végül pedig a rendőrök golyóitól esett össze az utcán. A menekülő nem kezdő, és nem most először készültek felvételek róla akció közben.

Először lőttek emberre a szökött rabot megállító rendőrök

Naponta eszébe jut a lövöldözés - ezt mondta Híradónknak az egyik rendőr, aki részt vett a múlt pénteki akcióban. Őt és 11 kollégáját tüntette ki délelőtt az Országos Rendőr-főkapitányság. Többen csak járőröztek a környéken, úgy kapcsolódtak be az akciófilmbe illő elfogásba. A szökött rabot megállító rendőr hosszabban mesél az akcióról ITT.

Megdöbbentő felvételek a szökött rab üldözéséről

Nyilvánosságra hozta a rendőrség, hogyan szökött meg túszával a bíróságról a férfi, akit pénteken ítéltek el. A Fővárosi Törvényszék biztonsági kamerája mindent rögzített. Később térfigyelő és rendőrségi kamerák azt is felvették, ahogy Újpalotán szembeszáll vele egy sofőr, akinek luxusautóját próbálta megszerezni. A felvételeken az is látszik, ahogy a rendőrök több lövéssel leterítik.

Életfogytiglant is kaphat a szökött rab

Akár életfogytig tartó büntetést is kaphat a rab, aki pénteken megszökött a Fővárosi Törvényszékről. A nyilatkozó ügyvéd szerint akciójával legalább 4-5 bűncselekményt követett el. A legsúlyosabb, hogy a rendőrökre lőtt. A férfi akkor szökött meg, amikor elítélték.

Bosszút állt az elbocsátásért


szerző:
2019.02.16. 18:16
Bosszút állt az elbocsátásért

Elbocsátották, ezért vérfürdőt rendezett a munkahelyén egy férfi az Egyesült Államokban. Öt embert megölt, többeket megsebesített. A másfél órán át tartó dráma végén a rendőrök agyonlőtték a támadót.

Túszejtés, autós üldözés és utcai lövöldözés Budapesten

Egy rab a bíróságon megszerezte az egyik őr fegyverét, amivel túszt ejtett. Őt az épület előtt elengedte, majd egy autósra szegezte a pisztolyt, így vele menekült tovább. Újpalotáig tartott a hajsza utánuk. Közben a rendőrök rálőttek a kocsira, ezután a rab megpróbált másik autót szerezni. Annak sofőrje azonban dulakodni kezdett vele. A rabot végül meglőtték a rendőrök. A fegyveres szökevénnyel dulakodó sofőr Híradónknak elmesélte, mi történt.

007: a villalakók keresztül-kasul lövöldöztek a Villában

Valódi James Bond-feeling uralkodott a villalakók között.

Elkergették a kurdok a török katonákat

Legalább ketten meghaltak, amikor kurd civilek lerohantak egy török katonai támaszpontot Irak északi részén. A katonák tüzet nyitottak rájuk, de nem tudták feltartóztatni a török bombázások ellen tiltakozó tömeget. Végül elmenekültek a benyomuló tüntetők elől, akik felgyújtották a tábort.

Terrortámadás Kenya fővárosában

Terrortámadás Kenya fővárosában. Helyi idő szerint kedden dél körül lövéseket és legalább két robbanás zaját lehetett hallani Nairobi egyik jómódú negyedében, ahol irodaépületek és egy luxushotel is van. Több halott és sebesült lehet.

Birkóztak a fegyverért – megrázó videón a lövöldözés

Drámai videófelvételt hozott nyilvánosságra az amerikai rendőrség egy körözött bűnöző elfogásáról. A férfi fegyvert rántott egy rendőrnőre, aki hosszú másodpercekig hadakozott vele. Végül egy másik rendőr tette ártalmatlanná a támadót, aki meghalt. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

DRÁMAI: Másodpercekig hadakozott a rendőrnő és a támadó

Drámai videófelvételt hozott nyilvánosságra az amerikai rendőrség egy körözött bűnöző elfogásáról. A férfi fegyvert rántott egy rendőrnőre, aki hosszú másodpercekig hadakozott vele. Végül egy másik rendőr tette ártalmatlanná a támadót, aki azonnal meghalt.

Lövöldözés Ökörapátiban!

Mihály nemcsak a Szebb Ökörapátiért Egylet elnöke, hanem fővadász is egyben, aki szeret felvágni tudományával. Sándornak tetszik amit lát, Szláven pedig... ügyesebben bánik a fegyverrel, mint Mihály?! A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni.

29 éves férfi lövöldözött egy strasbourgi karácsonyi vásárban

Terrortámadásként kezelik a franciák a keddi strasbourgi lövöldözést. Erről a francia főügyész beszélt újságírók előtt, aki azt mondta, szemtanúk szerint a támadó „Allah akbar” kiáltással kezdett lövöldözni. Az ámokfutó három embert megölt, tizenkettőt megsebesített egy karácsonyi vásár közelében. 

Ámokfutó lövöldözött egy chicagói kórházban

Lelőtte volt barátnőjét, majd a nő munkahelyén, egy chicagói kórházban kezdett el lövöldözni egy férfi. Végzett egy ott dolgozó gyógyszerésszel és lelőtt egy rendőrt is. Az ámokfutó is meghalt, azt viszont még nem közölték a hatóságok, hogy öngyilkos lett, vagy a rendőrök végeztek vele.

Kaliforniai mészárlás: videóra vette barátai halálát

Megrázó amatőr videót hozott nyilvánosságra a szerda éjszakai kaliforniai mészárlás egyik túlélője. A fiatal férfi telefonja rögzítette, ahogy a fegyveres ámokfutó egymás után lelövi az ő barátait - majd azt is, ahogy neki teljes pánikban sikerül elmenekülnie.

Volt katona lövöldözött egy kaliforniai bárban

Tizenegyen meghaltak köztük a helyi seriff helyettese, amikor egy férfi lövöldözni kezdett egy kaliforniai bárban, Los Angelestől 65 kilóméterre. A szórakozóhelyen csaknem 200 ember, főleg egyetemisták voltak, amikor a 28 éves, fekete ruhát viselő fegyveres füstgránátot dobott közéjük majd rájuk lőtt. Sokan az ablakokat kitörve menekültek. A támadó, egy egykori tengerészgyalogos meghalt, valószínűleg öngyilkos lett.

Ámokfutó lövöldözött egy kaliforniai bárban

Fegyveres támadó rendezett vérontást egy kaliforniai bárban, ahol éppen egyetemisták szórakoztak. A lövöldözésben tizenketten vesztették életüket, köztük a seriff helyettes, aki elsők között érkezett a helyszínre. A szemtanúk szerint egy huszonéves, fekete ruhás férfi egy félautomata fegyverrel nyitott tüzet. Ő maga is belehalt a támadásba.

Ámokfutó lövöldözött egy jógastúdióban az Egyesült Államokban

Ketten meghaltak, öten megsebesültek, amikor egy ámokfutó lövöldözni kezdett egy jógastúdióban az Egyesült Államokban. Az áldozat egy 21 és egy 61 éves nő. A támadó végül magával is végzett. A férfit már azonosították, de azt még nem tudni, hogy miért lövöldözött.

Senkit sem akart megölni, csak meg akarta ijeszteni ismerőseit

Ezt mondta a Győri Ítélőtáblán az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy még 2015 januárjában három ismerősét lőtte nyakon, Tatabányán egy autóban. A bíróság szerdán jogerősen 16 év fegyházra ítélte a gyilkossági kísérlet mellett kábítószer kereskedelem és lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.

Megrázó videók a lövöldözésről

Megrázó videók kerültek elő a Krím-félszigeti Kercs szakiskolájában történt lövöldözésről. A halálos áldozatok száma ma 21-re emelkedett. Kiderült, hogy a 18 éves ámokfutó, aki önmagával is végzett, szeptemberben kapta meg a fegyverviselési engedélyt, és a mészárlás előtt vette meg a töltényeket a helyi fegyverboltban.

Megölte, mert magára hagyta

Gyógyíthatatlan beteg, és a kezeléseket sem fogadja el az a férfi, aki a vád szerint tavaly decemberben lelőtte ismerősét az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. A német férfi azt mondta, hogy az áldozatára éveken keresztül nevelt fiaként tekintett, de amikor kiderült, hogy beteg, magára hagyta. Ezért ölte meg.

Lövöldözés Torontóban

Hárman, köztük a támadó halt meg, 12-en pedig megsérültek a kanadai lövöldözésben. A lövöldözőről videó is készült, ezen látszik, hogy gondolkodás nélkül tüzelni kezd. Egyelőre úgy tűnik, nem terrortámadás történt.

Szélvédőn át tüzelt a rendőr

Egy száguldó rendőrautóból, a saját szélvédőjén keresztül zúdított golyózáport egy Las Vegas-i járőr két gyilkossággal vádolt férfira. A menekülők több lövést is leadtak üldözőikre, a rendőrök ekkor kezdtek fegyvert használni. A hajszában az egyik elkövetőt lelőtték, és a másikat is eltalálták.

Lövöldözés és késelés Dunakeszin

Két fiatal veszett össze egy lányon tegnap este a Fő utcában, majd egyikük – állítása szerint önvédelemből – rálőtt egy gumilövedékes fegyverrel ismerősére. A fiú azonban nem ijedt meg, kést rántott és többször is megvágta vele 18 éves ismerősének kézfejét. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

 

Videó a menekülésről

A mészárlás ellenére is megjelent a Capital Gazette nevű újság Marylandban. A fegyveres az amerikai lap szerkesztőségében öt emberrel, köztük négy újságíróval végzett, két másik embert pedig megsebesített. A bosszúból gyilkoló férfi ellen már vádat is emeltek.

Lövöldözéssel ért véget egy autós üldözés Gyálon

Lövöldözéssel ért véget egy autós üldözés a Pest megyei Gyálon. Két autó követett, majd az árokba tolt egy harmadikat. A sofőrt ezután baseball-ütőkkel és botokkal kezdték ütni, majd egy gumilövedékes riasztófegyverrel több lövést is leadtak. Hárman kerültek kórházba. Kiderült, hogy két család veszett össze, a helyiek szerint pénzügyi vitájuk lehetett.

Háromszor lőtte lábon támadóját

Háromszor lőtte combon támadóját egy rendőr tegnap Tiszajenőn. A 37 éves férfi öngyilkos akart lenni, ezért autójával egy vasúti átjáróban állt meg. Egy rokona és egy rendőr közösen akarta megakadályozni a tragédiát, de a férfi mindkettejükre rátámadt. A férfi ámokfutását egyik nézőnk videóra vette.

LÖVÖLDÖZÉS: támadóját lőtte meg a rendőr

Háromszor lőtte combon támadóját egy rendőr. A rendőrökre támadó férfi ámokfutását egyik nézőnk videóra vette. Íme: a videó!

Nő lövöldözött a Youtube-nál

Egyre kevesebb pénzt keresett a youtube-on, ezért lövöldözött egy nő a Youtube kaliforniai központjában. Az iráni származású asszony azért ragadott fegyvert és kezdett el lőni válogatás nélkül, mert a legnépszerűbb videomegosztó megszűrte videóit a tartalom miatt és egyre kevesebb pénzt fizetett neki.

Azért lövöldözött, mert nem fizetett a Youtube

Először arról szóltak a hírek, hogy magánéleti vita miatt lövöldözött egy nő kedden a Youtube kaliforniai székházában. Később kiderült, a 39 éves San Diego-i lakos dühös volt a videó megosztó cégre, mert nem fizettek neki a videóiért.

 

RÁTÁMADT: Gumilövedékes pisztollyal lőtt a parkolóőrökre

Parkolóőrökre lőtt egy ideges autós Pécsen, tegnap délután. Bilincsben vezetik a férfit, őt gyanúsítják a lövöldözéssel. A parkolásért felelős cég közlése szerint kollégáik a támadás előtt a szelvényét akarták ellenőrizni, de ez nem tetszett neki, mert bliccelt. Végül megegyeztek, ha vesz jegyet, nem kap büntetést. Később az érvényes szelvényt akarta lefotózni az egyik ellenőr, amikor az autós leütötte.

Donald Trump: a véres videojátékok miatt vannak Amerikában lövöldözések

Donald Trump szerint a véres videojátékok miatt van annyi lövöldözés Amerikában. Véleményét elmondta az iparág képviselőinek, akikkel zárt ajtók mögött tanácskozott a Fehér Házban. Még nem tudni, milyen eredménnyel. Tanulmányok szerint azonban nincs összefüggés az erőszakos játékok és a valós erőszak között.

 

MENET: Így jöttek ki a diákok a lövöldözés helyszínéről

Tucatnyi rendőrautó, felfegyverzett rendőrök és FBI-osok gyűrűjében így menekültek a diákok abból a floridai iskolából, ahol egy volt diák ámokfutásba kezdett és megölt 17 fiatalt.

5 és fél év a rendőrnek


szerző:
2018.02.06. 18:03
5 és fél év a rendőrnek

A tárgyalóteremben bilincselték meg azt az egykori rendőrt, aki részegen lövöldözött egy csepeli társasházban 2016 decemberében. Szabadlábon érkezett a bíróságra, az ítélethirdetés után kapott bilincset az egykori alezredes.

 

BILINCSBEN: 5 év hat hónap a lövöldöző rendőrnek

Első fokon 5 év hat hónap letöltendő börtönbüntetést kapott az a volt rendőrtiszt, aki a vád szerint részegen lövöldözött egy csepeli társasházban még 2016 decemberében. Az elsőfokú ítélet a férfit emberölés bűntettének kísérletében és lőszerrel visszaélésben találta bűnösnek. A férfi eddig szabadlábon védekezhetett, a tárgyalás után azonban előzetesbe helyezték és bilincsben vezették ki a tárgyalóteremből. Az ítélet nem jogerős.

FELVÉTELEN: részegen lövöldözhetett a rendőr

Egy rendőrt azzal vádoltak meg, hogy 2016-ban részegen lövöldözött egy csepeli társasházban. A férfi a ház karbantartójával veszett össze, ezután lőtt. A volt rendőr elfogása óta azzal védekezik, hogy patkányokra célzott, mivel azok zavarták a pihenésben.

Feketékre lőtt az olasz férfi

Négy feketét lelőtt egy férfi Olaszországban. Mindannyian megsebesültek, a támadót elfogták a rendőrök. Az olasz sajtó szerint az esetnek köze lehet ahhoz, hogy a héten egy nigériai drogdíler a közelben meggyilkolt és feldarabolt egy 18 éves olasz lányt.

Tömegverekedés és lövöldözés

Lövöldözésbe torkollott egy tömegverekedés franciaországi Calais-ban, amikor eritreai és afgán menekültek egymásnak estek egy ételosztásnál. Öt embert súlyos, lőtt sebekkel vittek kórházba.

 Gyilkossággal ért véget a szerelmi dráma

Agyonlőtte volt élettársa barátját, a nőt életveszélyesen megsebesítette majd öngyilkos lett egy férfi éjjel Budapesten. A lövöldözésnél egy két és fél éves gyerek is jelen volt. A gyilkos a XVII. kerület egyik lakásában rontott rá a fiatal párra.

 

Egykori gyárában lövöldözött


szerző:
2017.12.27. 18:24
Egykori gyárában lövöldözött

Lövöldözés Moszkvában. Egy cukorkagyár volt tulajdonosa nyitott tüzet. Egy biztonsági őrt meggyilkolt, hárman pedig megsérültek. A férfi több munkással elbarikádozta magát az épületben. Azt mondja: csalással szerezték meg tőle a gyárat.

 

Autósokra lövöldöztek


szerző:
2017.12.18. 18:00
Autósokra lövöldöztek

Légpuskával lövöldözött az autókra két fiatal Rábapatyon. A rendőrök másnap elfogták a 19 éves fiút és 17 éves társát. Mindkettőjük ellen büntetőeljárást indítottak.

Leejtette a fegyvert, ezért sült el

Ezzel védekezett tárgyalásán az a férfi, aki a vád szerint rálőtt az őt elfogó kommandósokra 6 évvel ezelőtt Miskolcon. Tárasaival egy soroksári benzinkúton lőttek a biztonsági őrökre, ezután kezdték nagy erőkkel keresni őket a rendőrök. Egyikük feladta magát, ketten viszont egy miskolci lakásban bujkáltak. Kommandósok ütöttek rajtuk, ekkor sült el a férfi fegyvere. Korábban az mondta véletlenül lőtt, de ezt a szakértők kizárták.

Koccanásból lövöldözés

Mintha a vadnyugat éledt volna újra, úgy esett egymásnak két férfi a Texas állambeli Houstonban. Egy kisebb koccanásos autóbaleset után fegyvert rántottak, és fényes nappal a nyílt utcán kezdtek lövöldözni egymásra. A

Elszámolási vita állhat a lövöldözés mögött

Elszámolási vita állhat a csengelei parkolóban történt gyilkosság hátterében – ezt állítja az osztrák ügyészség. Kedden támadt egy osztrák rendszámú autóra az M5-ös autópálya pihenőjében egy 52 éves török származású német férfi. A sofőrt agyonlőtte, utasát megsebesítette.

A határ óta követték őket

Az osztrák határ óta követték őket, információink szerint ezt állította az a szerb férfi, aki életveszélyesen megsérült a tegnapi, autópálya melletti lövöldözésben. A kocsi török sofőrje a helyszínen meghalt, amikor rájuk támadtak az M5-ös csengelei pihenőjénél.

Lövöldözés az autópályán: egy ember meghalt

Egy ember meghalt, egy 45 év körüli férfit pedig kétszer meglőttek kedd, kora hajnalban az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyének közelében. Híradónk úgy tudja, a meglőtt férfit megműtötték, stabil az állapota. A nyomozóknak azt mondta, nem tudja miért támadták meg őket.

Rosszul lett a tárgyaláson

360 millió forintos csalással is vádolják azt a 29 éves férfit, aki 4 évvel ezelőtt többször is a plafonba lőtt egy budapesti gyorsétteremben. A férfinek ez a negyedik ügye. Most azért kell felelnie, mert a vád szerint többszáz millió forintot próbált csalással átutaltatni egy állami cégtől a saját számlájára.

 

Rágcsálókra lőtt, nem akart ölni

Rágcsálókra lőtt és senkit sem akart megsebesíteni. Ezt állítja az a volt rendőr, aki a vád szerint tavaly decemberben lövöldözött részegen egy csepeli társasházban. Most a tárgyalásán nem szólalt meg.

Családi vitából tömeggyilkosság

Családi vita lehetett a texasi tömeggyilkosság kiváltó oka. Az ámokfutó abban a templomban kezdett el lövöldözni, ahova volt apósa és anyósa járt. A zavart elméjű férfi korábban többször is megfenyegette őket, de pont ők nem voltak azon az istentiszteleten, ahol végül 26 embert lemészárolt.

 

Három embert agyonlőtt a boltban

Hajtóvadászat Amerikában egy többszörös gyilkos után. A kasszánál fegyvert rántott, majd tüzet nyitott a sorban állókra. Hogy miért kezdett lövöldözni, még nem tudni, mert eltűnt, mire a rendőrök kiértek. A biztonsági kamerák felvételei és szemtanúk beszámolói alapján végül elfogták a gyanúsítottat.

Barátnőjének fogalma sem volt arról, hogy mire készül a lövöldöző

Marilou Danley közleményt adott ki, amelyben azt írta, kedves, figyelmes, csendes emberként ismerte meg a férfit, akivel nyugodt jövőt képzelt el. A rendőrség szerint a nyugdíjas tömeggyilkos - aki vasárnap este 58 embert ölt meg, majd saját magával is végzett - eredetileg nem akart öngyilkos lenni, menekülési terve is volt.

Fókusz 2017-10-03


szerző:
2017.10.03. 17:20
A TRAGÉDIA HELYSZÍNE: lövöldözés és gyász

Az internetre posztolt felvételeken pánikhangulat, menekülő és kiabáló emberek, rémisztő tömegjelenetek. Las Vegas a lövöldözés alatt és után. Mentők, rendőrök és a gyász képei!

Fókusz 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 17:20
Tömegtragédia: pánik és gyász Las Vegasban

Legalább 58 ember meghalt és több mint ötszázan megsebesültek abban a lövöldözésben, amely hétfőn hajnalban történt Las Vegasban. A lövöldözés és a pánik hangjai jól hallatszanak a közösségi médiumokba feltöltött felvételeken.

LAS VEGAS: tömeges halál


szerző:
2017.10.02. 14:34
LAS VEGAS: tömeges halál

A las vegasi tömegtragédiáról többen is posztoltak felvételeket a közösségi médiában. A helyszínen, egy sátorban volt az a férfi, aki a felvételeket készítette. Itt is jól hallatszanak a sorozatlövések, az emberek futnak vagy a földre fekszenek a pánikhangulatban.

LÖVÖLDÖZÉS: így szakadt félbe a koncert

A színpadon még javában zajlott a koncert Las Vegasban, éppen a country zenész Jason Aldean játszott, mikor a gyilkos tüzet nyitott egy toronyház 32. emeletén. A zene félbeszakad, és elsötétülnek a színpadi fények. Sikolyok és kiáltások hallatszottak...

Panelházak közt lövöldöznek a galambokra

Panellakásból, légpuskával lövi valaki galambokat az egyik lakótelepen Győrben egy helyi bolttulajdonos szerint. A forgalmas környéken buszmegálló és bababolt is van. Az üzlet tulajdonosa felháborodva kereste meg Híradónkat, ugyanis rendszeresen agyonlőtt vagy megsérült galambokat talál nyitáskor az üzlete előtt.

Autósüldözés és lövöldözés Arlón

Autósüldözés, lövésekkel - megpróbált elmenekülni a rendőri ellenőrzés elől egy autós Arlón. A rendőrök kilométereken át üldözték. A sofőr Ózdon összetört két rendőrségi kocsit, kis híján elgázolt egy rendőrt, majd megpróbált elmenekülni. A rendőrök két lövést adtak le a kocsira, mielőtt megállították az ámokfutót. Kiderült: a 22 éves férfinak nem volt jogosítványa.

Részegen lövöldözött a rendőr

Több doboz sört ivott meg a gyanú szerint mielőtt lövöldözni kezdett az a volt rendőrtiszt, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség. A férfi még tavaly decemberben lövöldözött egy csepeli társasházban, miután összeveszett egy takarítóval. Többször a plafonba lőtt és egy célzott lövést is leadott rá. Ráadásul kiderült, hogy olyan speciális lőszereket használt, amelyeket nem is tarthatott volna magánál, mivel sokkal súlyosabb roncsolást okoznak, mint a normál lőszerek.

Lövöldözés videó: a dráma egy másik szemszögből

Drámai videót hozott nyilvánosságra a tavalyi minnesotai lövöldözésről az amerikai rendőrség. Ez volt az az eset, amikor barátnője és annak gyermekének szeme láttára lőtt le egy járőr egy zsebéhez nyúló férfit, a nő az egészet a facebookon közvetítette. A rendőrt a héten felmentették, ezzel újabb tüntetéseket váltottak ki. Megrázó felvételek!

Lövöldözés volt a kaszinóban

Lövöldözés egy manilai kaszinó- és hotelkomplexumban! Egy gépfegyveres férfi jutott be az épületbe, majd tüzet nyitott. Emberekre nem lőtt, viszont benzint locsolt az asztalokra, székekre és a szőnyegekre, majd meggyújtotta azokat. Pánik tört ki: több százan menekültek az utcára. 36-an füstmérgezés miatt haltak meg, a lövöldöző öngyilkos lett az egyik szállodai szobában. 70 ember került kórházba kisebb sérülésekkel.

Terrorellenes razzia Londonban

Rálőttek egy 21 éves nőre, több embert letartóztattak a brit főváros észak-nyugati részén. A Scotland Yard azt nem árulta el, hogy mire készült a fiatalasszony öt társával együtt. A lövöldözés néhány órával azután történt, hogy elfogtak egy 27 éves férfit a kormányzati negyedben, hátizsákjában több konyhakést is találtak. A hatóságok szerint a két esetnek nincs köze egymáshoz.

Körbelövöldözték a kislányt

Milliméterekkel kerülte el két pisztolygolyó egy kislányt, aki véletlenül keveredett bele egy bandaháborúba, Amerikában. A négy éves gyerek egy fodrászüzletben üldögélt, amikor az utcán kitört a lövöldözés, és a golyók elkezdtek süvíteni a füle mellett. Az üzlet kamerái rögzítették az egész esetet.

Buszon és mulatóban lövöldöztek

Két lövöldözés is volt az Egyesült Államokban. Előbb egy Las Vegas-i buszon nyitott tüzet egy férfi, majd elbarrikádozta magát a járművön. Egy ember meghalt. Szintén egy halálos áldozata van annak a lövöldözésnek, amely egy éjszakai bárban tört ki Cincinattiben.

Fókusz 2017-03-22


szerző:
2017.03.22. 19:00
Terrorakció Londonban

Rendőr halottja is van a londoni terrotámadásnak. Egy autós gyalogosokat gázolt el a brit parlament melletti Westminster hídon. Ezután kiszállt a kocsiból, és késsel rátámadt a rendőrökre, akik lelőtték. Legkevesebb hárman meghaltak és tucatnyian megsebesültek, az egyik áldozat rendőrtiszt. Londonból jelentkezik Erdélyi Angelika a legfrissebb információkkal.

Megölte magát a fegyveres rabló

Lövöldöző ámokfutó rabolt ki több benzinkutat hajnalban. A támadó az M7-es autópálya mentén rontott be egymás után négy helyre. Mindenhol vadászpuskát fogott az eladóra és a bevételt követelte. Volt, ahol több lövést is leadott. Senki nem sérült meg. Egy 18 éves bonyhádi férfi volt a rabló. Ámokfutása egy székesfehérvári körforgalomban ért véget. A rendőrök már a nyomában voltak, de mielőtt elfogták volna, megölte magát.

Pisztollyal lövöldözött ÉNB Karola

Fegyvert fogott Karola, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárja.

Két lövöldözés, két nap alatt

Fegyveresek megtámadták a főügyészi hivatalt a népszerű mexikói üdülőhelyen, Cancúnban. A lövöldözésben négyen haltak meg, köztük egy rendőr. Többeket elfogtak. Pár napon belül ez már a második incidens volt a környéken: egy zenei fesztiválon öt embert lőttek le, köztük külföldieket.

5 halott a reptéri lövöldözésben

Öten meghaltak Miami mellett, amikor egy fegyveres ámokfutó lövöldözni kezdett egy reptéren. A támadásnak nyolc sebesültje van. A rendőröknek akkor sikerült elfogni a fegyverest, amikor kifogyott a lőszere és újra akarta tölteni pisztolyát. A 26 éves férfiról annyit lehet tudni, hogy amerikai állampolgár, harcolt az iraki háborúban, és egy ideje pszichológiai kezelés alatt állt.

Magyarok is voltak a reptéren

Sokkoló élményről számolt be az RTL Híradónak az amerikai reptéri lövöldözés két magyar szemtanúja. A pánikban menekülő emberek már a halálra készültek, de a lövöldözés után sem nyugodhattak meg - a rendőrök ugyanis sokáig nem engedték el a túlélőket, nehogy a támadó esetleges társai megszökhessenek.

RTLII: Lövöldözés a repülőtéren

Lövöldözés volt a floridai Fort Lauderdale repülőterén helyi idő szerint kora délután. A csomagkiadó területén történt a támadás, egyes hírek szerint öten  meghaltak, 8-an megsérültek. A reptér egy részét kiürítették. A  lövöldözőt elfogták, hogy mi volt az indítéka, még nem tudni. A támadás közelében volt Szekerák Ádám, aki telefonon  nyilatkozott az átélt borzalmakról.

 

Vallott a lövöldöző rendőr

Elképzelhető, hogy börtönben tölti a karácsonyt a Csepelen lövöldöző rendőr. Az ügyészség ugyanis indítványozni fogja előzetes letartóztatásának meghosszabbítását. A férfi nemrég vallomást tett, úgy tudjuk, azzal védekezik, hogy patkányokra lövöldözött a lépcsőházban, mert azok túl hangosak voltak és zavarták. A férfi egyébként egész nap ivott.

Fókusz 2016-12-20


szerző:
2016.12.20. 19:00
Lövöldözés egy zürichi mecsetben

Lövöldözés volt Svájcban is. A mecsetként is működő zürichi iszlám központba rontott be egy férfi, és tüzet nyitott a bentlévőkre. Három embert súlyosan megsebesített, majd elmenekült. Néhány órával később megtalálták a holttestét, a jelek szerint végzett magával. A lövöldözőről annyit tudni, hogy 24 éves és svájci állampolgár volt, és valószínűleg egy nappal korábban már megölt valakit. Egyelőre nem tudni, hogy miért nyitott tüzet a mecsetben.

Álhírek miatt lövöldözött

Elhitte az álhíreket, ezért lövöldözött egy férfi egy washingtoni pizzériában. A fegyveres azt olvasta a világhálón, hogy az étterem alagsora egy pedofil-hálózat központja, amit Hillary Clinton és kampánymenedzsere irányít, és maga akart utánajárni a történetnek. A bizarr összeesküvés elmélet egy Donald Trumpot támogató internetes oldalon jelent meg még a kampányban. Azóta is terjed, pedig már kiderült: nem igaz.

Roncsoló golyót használhatott

Milyen lövedéket használt a Csepelen lövöldöző volt rendőr - ezt vizsgálja a nyomozó ügyészség. Felmerült a gyanú, hogy olyannal lőtt, amely sokkal súlyosabb roncsolást okozhat, mint a normál lőszerek. A volt alezredest ittasan egy társasházi takarítóra támadt csütörtökön. Már előzetesben van, de a döntés egyelőre nem jogerős, mert a volt rendőrtiszt házi őrizetbe szeretne kerülni.

Lövöldözés New Orleans-ban

Egy ember meghalt, kilenc megsebesült, amikor lövöldözés tört ki vasárnapra virradóra New Orleans francia negyedében. A turisták által kedvelt, éttermekkel, bárokkal és klubokkal teli városrész egy forgalmas sétálóutcáján kezdett el két ember egymásra lőni.A rendőrség szerint az áldozatokat véletlenül találták el a golyók, a lövöldözőket még keresik.

Eltemették Pálvölgyi Pétert

Elbúcsúztatták délután a bőnyi lövöldözésben elhunyt rendőrt. Pálvölgyi Péter családja zárt körben gyászolt Pilisszentkereszten. A szertartással egy időben országszerte rendőrök és tűzoltók egy perces szirénázással emlékeztek bajtársukra. A tűzharc múlt héten alakult ki egy házkutatás közben. Győrkös Istvánt gyanúsítják a rendőr lelövésével. A HVG írt először arról, hogy előre lehetett tudni, hogy a szélsőséges nézeteiről ismert férfinál fegyverek lehettek, ezért a TEK-nek kellett volna intézkednie. Az ügyben még tart a belső vizsgálat.

Videón a tűzpárbaj


szerző:
2016.11.02. 18:37
Videón a tűzpárbaj

A kocsijából akart lelőni egy szökevényt egy rendőr Oklahoma államban. Vezetés közben folyamatosan tüzelt, a szélvédőn keresztül próbálta eltalálni az előtte haladó autót. A drámai tűzpárbajt a rendőrautóra szerelt kamera is rögzítette. Végül lelőtték. Kiderült, hogy korábban szexuálisan zaklatott egy 15 éves lányt és megölte két rokonát.

Videón a lövöldöző elfogása

A kórházban döntöttek a rendőrgyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásáról. Az idős férfi a gyanú szerint fejbe lőtt egy rendőrt szerdán Bőnyben. Mostanra átvitték a tököli rabkórházba. A rendőrök csütörtökön is helyszíneltek Bőnyben és átvizsgálták azt a területet is, ahol a férfi az általa alapított szélsőséges szervezet tagjaival többször tartott fegyveres gyakorlatot. A terrorelhárítók videóra vették a rendőrgyilkosság gyanúsítottjának elfogását.

Ismert szélsőjobboldali vezető

Az egyik legismertebb szélsőjobboldali szervezet, a Nemzeti Arcvonal alapítója a férfi, aki szerdán rálőtt a rendőrökre. A kisalföld.hu úgy tudja, a kilencvenes években bíróság elé is állították nézetei miatt, felfüggesztett börtönt kapott. Vele és csoportjával is többször is foglakozott a sajtó, 17 évvel ezelőtt már az RTL Híradó is forgatott róla Bőnyben.

Fejbe lőtte a házba lépő rendőrt

Tűzharc Bőnyben. Fejbelőttek egy rendőrt csütörtökön a kora reggeli órákban, azonnal meghalt. A nyomozók házkutatást akartak tartani egy idős férfinál, illegális fegyvereket kerestek. De amikor bementek, a férfi tüzet nyitott és egy gépfegyverrel fejbe lőtte egyiküket.

Ámokfutó a plázában: 5 halott

Ámokfutó lövöldözött egy plázában az amerikai Burlingtonban.  Tíz lövést adott le, öt embert - négy nőt és egy férfit - lőtt agyon, majd elmenekült a helyszínről. A helyi rendőrség hajtóvadászatot indított utána, de egyelőre nem találják. A környékbelieknek lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el.

Élő adásban omlott össze a tűzszünet

Élő adásban kellett fedezékbe menekülnie egy orosz katonatisztnek, akire tüzet nyitottak, amikor éppen a szíriai fegyverszünet sikeréről beszélt. A vonal másik végén az élő kapcsolatot megszervező orosz védelmi miniszter végignézte, ahogy a bejelentkezés fejetlen lövöldözésbe torkollik. Az eset is azt bizonyítja, hogy a tűzszünet ellenére változatlan hevességgel folynak a harcok az országban.

Válságos állapotban van, de él a nyíregyházi lövöldözés férfi sérültje

Az RTL Híradó információ szerint életben van az a férfi, akit feleségével együtt lőttek fejbe nyíregyházi otthonukban tegnap délután.

Tűzharc egy belga városban

Hasba lőttek egy férfit a belga rendőrök, miután elkezdett lövöldözni Gent belvárosában. A férfi először egy nőt kezdett el fenyegetni fegyverrel, ezért hívták ki a rendőröket. Egyelőre nem lehet tudni, miért kezdett el lövöldözni, de a rendőrség szerint nem terrortámadásról van szó. A tűzharcot egy járókelő vette fel a mobiltelefonjával.

Újabb erőszakhullám Amerikában

Lövöldözés tört ki az amerikai Fergusonban, miután egy autós békés tüntetők közé hajtott, és elütött egy embert. A tüntetésen annak a 18 éves fekete fiatalnak a haláláról emlékeztek meg, akit két éve ezen a napon lőttek agyon fehér rendőrök. Los Angelesben közben egy hasonló eset váltott ki óriási felháborodást.

Fókusz 2016-08-02


szerző:
2016.08.02. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való