KERESÉS search-close

lázadók

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lázadók"

Ramiék akkor érzik a legjobban magukat, ha együtt lehetnek a színpadon

Most először közösen, az egész csapat adott elő egy dalt a Kicsi Óriások színpadán. Ramiék pedig nagyon élvezték, hogy végre ez is eljött. A produkció mellett a csapat becenevük is szóba jött. Vajon mi lehet az?

Eredményhirdetés: a Lázadók és a Fenegyerekek jutottak a döntőbe!

Az egyéni produkciók, a csapatkapitány "duettek" és az extra sztárfellépős dalok és koreográfiák után jöhetett az eredményhirdetés, ahol az extra pontok kiosztása után kiderült, melyik csapattól kell búcsúznunk.

A Lázadók már érzik a döntő közelségét?

Akárcsak a többi csapatban, a Lázadók versenyzői is új stílusokkal ismerkedtek meg, hogy még többet mutathassanak a zsűrinek. Persze, akadt itt egy kis lélekelemezgetés is, hiszen volt olyan, aki az előző héten nagyot küdött a produkciójával.

 

Milyen zenék szóltak a negyedik adásban? Segítünk!

A Kicsi Óriások 4. adásában a gyerekek ismét a csapataiknak gyűjtötték a pontokat az egyéni és az extra produkcióikkal egyaránt, az adás végén azonban búcsúznunk kellett a Vagányoktól. Minden előadásnak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

Elsőkből lettek utolsók: Tóth Vera és csapata, a Vagányok búcsúztak a Kicsi Óriásoktól

Múlt héten még a tabella élén járt, most azonban sajnos az utolsó helyen végzett Tóth Vera és csapata, a Vagányok, így most vasárnap nekik kellett egy időre elbúcsúzniuk a Kicsi Óriások színpadától. Már csak három csapat maradt versenyben az RTL Klub tehetségmutató showjában.

Kiss Ramóna:

A LÁzadók csapatkapitánya a 4. adás alatt értékelte a csapata teljesítményét és a zsűri pontjait. Noha, kevesellte a pontokat, egyetértett Geszti Péterékkel.
 

Újabb csapattól kellett elbúcsúznunk!

Rengeteg lenyűgöző produkció, könnyek és boldogság. Sok minden történt a negyedik adásban is, azonban itt is elérkezett a Finálé ideje, ahol eldőlt a pontok sorsa, és így egy csapaté is.

A Kicsi Óriások szívtiprója. a 13 éves Zsolti a Lázadók csapatában már többször bizonyította Eszter partnereként, hogy a tánc nagyon megy neki – és jobban is érdekli, mint a suli. Egyelőre a tanulmányi eredményeire nem lehet olyan büszke, mint a produkcióira. Édesanyja tudja csak rávenni a tanulásra, ilyenkor nagyon gyorsan meg is ért mindent, de magától nem szívesen bújja a tankönyveket.

Szerinted melyik a legjobb csapat? Szavazz!

Eljött az idő, most eldöntheted, hogy kik a kedvenceid, kiknek a produkciói nyűgöztek le eddig a legjobban, ki az a kapitány, akinek szívesen a csapatába tartoznál. Válassz képet és dönts!

Pontszerzés, sztárvendégek, búcsú: mi történt a harmadik adásban?

Molnár Tibi és csapata: Nina, Emma, Kevin és Martin, vagyis a Torpedók búcsúztak elsőként a Kicsi Óriások színpadától. A csapatok közötti versengés viszont folytatódik tovább, jövő héttől azonban már új időpontban, vasárnaponként 18.50-től találkozhatnak a nézők az RTL Klubon a Kicsi Óriások tehetségeivel.

Eszti és Zsolti egy lírai tánccal készültek

Érzelmek katarzisa a színpadon. Eszti és Zsolti egy igazán megható koreográfiát adtak elő, amellyel az eddigi közös történetüket szerették volna elmesélni. Meg is lett az eredménye: három 10 pont és a boldogságtól könnyező Eszti.

Kincső: Szívtörő (Barbee)

A Lázadók kistehetsége szerelmi tanácsokkal látta el a közönséget, amivel azonban megosztotta a zsűrit. Volt, aki elolvadt, volt, aki többet várt, másokat pedig a modell értékű mozdulatával  nyűgözött le. Na, de mi a helyzet a fiúkkal?

Petra: All Of Me (John Legend)

Petra mindenképpen bizonyítani szeretett volna ezen a héten, és sok pontot szerezni a csapatának. A John Legend számmal ez sikerült is. A siker mellett azonban a könnyek sem maradhattak el, hiszen a kislányt nagyon meghatotta, hogy édesapja is ott ül a közönségben.

Kiss Ramóna az Akadémián is a gyerekek nagy támasza volt

A múlt héten nem mindenki kapott olyan pontokat, mint amilyeneket elképzelt magának, ez a fájó érzés pedig nem múlhatott el könnyek nélkül. Szerencsére Ramóna végig a gyerekek mellett volt, hogy segítse őket.

Hogy állnak a pontversenyben jelenleg a Kicsi Óriások csapatai?

A tehetségek minden héten pontokat gyűjtenek a produkcióikkal a csapataiknak. A 2. adásban ugyan még nem volt kiesés, de a jelenlegi pontokat továbbviszik majd a következő hétre. Nézzük, mi a helyzet most!

Kiss Ramóna: „Bízunk abban, hogy eljutunk, ameddig csak tudunk!”

Ugye, a második adásban még egyetlen csapattól sem kellett búcsúznunk, azonban elkezdődött a pontgyűjtés. Ramóna, a Lázadók csapatkapitánya többek között erről és a gyerekek produkcióiról is mesélt.

Jöjjön a finálé és a pontok!

A második adás végén Balászék összesítették a csapatok pontjait, azonban a végső állás előtt a zsűri még kategóriánként kiosztotta az extra pontokat is, ami teljesen felborította a sorrendet.

Földes Eszter: „Teljesen összekovácsolódtatok!”

Eszti és Zsolti ugyebár a Válogatók során lettek egy pár, úgyhogy csupán pár hetük volt rá, hogy megszülessen közöttük az összhang. A zsűri szerint ez már most megvolt, Geszti Péter viszont még egy picivel többet várt volna a pártól.
 

Petra: Ain't Got Far To Go (Jess Glynne)

Kiss Ramóna énekese, Petra most az első adásban előadott lírai, lassúbb dal helyett egy igazán pörgős számot hozott. A zsűri azonban azt érezte, hogy a kislányhoz nem illett annyira ez a stílus. Nem robbantak az energiák, a zsűrinek hiányzott a kislány önbizalma.

Így készültek a Lázadók az Akadémián

A Lázadók tehetségei az Akadémián ismerték meg, hogy a második adásban mit adnak majd elő, utána pedig meg is kezdték a próbákat a tanárokkal. Voltak, akik bizalmi játékot játszottak, mások az énekórán keresték az igazi belső motivációjukat.

A Kicsi Óriások egy plakátversenyen is összemérték tudásukat! Szavazz!

A gyerekek a színpadon kamerák és nézők előtt bizonyítanak minden héten, különböző koreográfiákat és dalokat előadva. A versenyből és a kreativitásból viszont jut bőven az Akadémiára is! A cikk végén ti is szavazhattok a kedvenc plakátotokra!

A tehetségek plakátkészítésbe kezdtek!

Az Akadémián nemcsak a produkcióikra készülnek a gyerekek, de pihenésre és szórakozásra is marad idő. Így esett, hogy eldöntötték: mindegyik csapat saját plakátot készít, utána pedig egy versenyen eldöntik, melyik lett a legjobb!

Megalakultak a Kicsi Óriások csapatai!

Szombat este indult el az RTL Klub vadonatúj gyermek tehetségmutató műsora, a Kicsi Óriások. Az első adásban ki is derült, hogy kik lesznek azok az énekesek, táncosok és kis tehetségek, akik hétről-hétre csapatként versenyeznek majd a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri előtt.

Megtalálták az orosz gép pilótáját

Megtalálták a kedden lelőtt orosz vadászbombázó életben maradt pilótáját, akit nem öltek meg a türkmén lázadók a katapultálás után. A megmentésére küldött harci helikoptert viszont egy másik lázadócsoport felrobbantotta, erről videót is közzétettek az interneten. Az orosz gép kilövése nemcsak az orosz-török viszonyt, de Moszkva NATO-val kialakított együttműködését is súlyosan megterhelheti. Washington kiállt Ankara mellett, Oroszország válaszul légvédelmi rakétarendszert telepít Szíriába.

Mindenki menekül Jemenből


szerző:
2015.04.05. 18:27
Mindenki menekül Jemenből

Ezrével menekülnek a külföldiek a polgárháborús káoszba süllyedt Jemenből. A síita lázadók tovább nyomulnak előre, annak ellenére, hogy a Szaúd-Arábia vezette nemzetközi koalíció folyamatosan támadja őket a levegőből.

Star Wars TIE Fighter - Animét érzünk az Erőben

Ilyen lenne a Csillagok háborúja, ha anime lenne - legjobban így foglalhatjuk össze az alábbi rajongói alkotást, mely 4 éven át készült, most pedig itt a végeredmény!

Majdnem elfogták Kadhafit


szerző:
2011.08.25. 19:05
Majdnem elfogták Kadhafit

Kadhafi szülővárosánál Szirténél és a fővárosban is heves harcok folynak Líbiában.

Kadhafi üzent: „Győzelem vagy halál”

A Líbiát 42 évig irányító ezredest még mindig nem találják, az uralmát szimbolizáló létesítmény elfoglalását mégis győzelemként ünnepelik.

„Viszlát Kadhafi, a játéknak vége”

A Moamer Kadhafi uralma ellen fél éve harcoló lázadók elfoglalták a főváros nagy részét és elfogták a vezető két fiát.

Megölték a líbiai lázadók vezérét

A felkelők szerint vezetőjüket, Junisz tábornokot merénylők gyilkolták meg, amikor a férfi egy meghallgatásra tartott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való