KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lánykérés"

Lánykérés répával?

Blaner Attila ékszerész egy online felmérés eredményeit osztotta meg velünk, melyben a lánykérési szokásokat vizsgálták Magyarországon. És hogy mi köze a répának mindehhez? Most kiderül!

Angéla Márk orra alá dörgölte eljegyzését

Miután Manfréd feltette a sorsdöntő kérdést, a lány első útja Márkhoz vezetett, akinek büszkén újságolta a fejleményeket.

A teljes adásért kattints IDE!

Manfréd megkérte Angéla kezét

Az udvarias üzletember beugrott egy rövid kis beszélgetésre Angélához, azonban arra az Erdész lány sem számított, hogy milyen meglepő fordulatot vesz majd a férfi monológja. Olyan javaslatot kapott tőle, amitől még a szava is elállt.

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyen volt Harry herceg lánykérése

Hétfőn hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

 

Tamás Szofinak: „Hozzám jönnél feleségül?”

Szofiból kibukott Tamara előtt, hogy tud Tamás tervezett lánykéréséről. Mikor aztán Szofi az utcán egy táncbemutató kellős közepébe csöppent, Tamás megjelent és feltette neki a nagy kérdést. De vajon mit válaszolt Szofi?

Szofi döntött: vajon igent mond Tamásnak?

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Mátyás szerint a szerelem kortalan

Bár Mátyás anno fogadásból jött össze Noémivel, most mégis a legszerelmesebbnek érzi magát. A 21 éves lány viszont attól retteg, hogy 18 éves párja még nem élte ki magát igazán, és legnagyobb félelme, hogy emiatt el fogja hagyni őt. Matyi azonban olyan komolynak érzi kapcsolatukat, hogy még Noémi kezét is megkéri…

Teó tönkretette Tamás lánykérésről szőtt terveit?

Teó elárulta Szofinak Tamás tervét. Gábornak balszerencsés napja volt. Lili még mélyebbre süllyedt a hazugságaiban.

Különleges X-Faktoros lánykérés

Az X-Faktor énekesnőjének, Abaházi Nagy Líviának párja harmadszor is megkérte kezét. A nem mindennapi eseménybe a Fókusz stábja is be volt avatva. A szombati élő show előtt, a legnagyobb titokban zajlottak az előkészületek.

Szokatlan lánykérés!

Abaházi Nagy Lívia párja a BEST magazinban kérte meg az énekesnő kezét.  Korábban éltek már házasságban Nagy Enzoe Zoltánnal, amit válás követett, de nem bírták egymás nélkül. Újra egy pár lettek, de a lánykérésre egészen eddig nem került sor. Az X-Faktor énekesnőjének párja viszont fontosnak tartotta, hogy megdobogtassa szerelme szívét. Mi gondolsz, szeretnél a menyasszonyom lenni? - hangzott a kérdés

 

Tamás: „Megakarom kérni Szofi kezét!”

Tamás teljesen kétségbe esett, miután Szofi elindult a boltba, de egész napra eltűnt. Végül Tamás megtalálta a lányt, akit véletlenül egy pincébe zártak be. A történtek után Tamás meglepő vallomást tett Tamarának: a Szofiért érzett aggodalom világossá tette számára, hogy többé nem akar nélküle élni, ideje megkérnie párja kezét.

Végre bekötik Evelin fejét?

Evelin az utóbbi időben teljes mértékben elégedett az életével, hiszen mindene megvan a boldogsághoz. Felhőtlen örömét csakis az eljegyzés hiánya árnyékolja be, és alig várja, hogy Laci végre megkérje a kezét. Több olyan alkalom is adódott már a mindnenapjaikban, mikor a szerelmes lány meg volt róla győződve, hogy elérkezett a nagy pillanat, de mindig csalódnia kellett. Evelin most Anikónál kerít alkalmat arra, hogy megérdeklődje kedvese szándékát.

Szívszorító lánykérés a stúdióban

Gyula 8 éve küzd a gyógyíthatatlan sclerosis multiplex betegséggel, aminek következtében hamarosan tolószékbe fog kényszerülni. A férfi meg szeretné kérni barátnője, Niki kezét, akivel már több mint egy évtizede alkot egy párt. Gyula legnagyobb álma, hogy még a saját lábán állhasson az oltár elé…

Lánykérés a stúdióban!

Balázs és Nita másfél éve vannak együtt. Kapcsolatuk elején minden harmonikus volt, de a lány hűtlensége miatt megingott Balázs bizalma. A fiú viszont már túltette magát a félrelépésen, és tiszta lappal szeretné új szintre emelni kapcsolatukat. Balázs eltökélt szándékkal érkezett Anikóhoz: ha sikerül minden problémát megbeszélniük, megkéri a lány kezét!

Ezek a legnagyobb lánykérős bakik!

Naponta történnek világszerte elbénázott lánykérések, pedig ez az egyik legfontosabb mérföldkő egy kapcsolatban. Mutatjuk a legdurvábbakat!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Férjhez ment Hullan Zsuzsa!

A színésznő néhány fotót is megoszt Annáékkal az emlékezetes eseményről, sőt a különleges lánykérés történetét is elmesélte. A romantikus sztorizás közben pedig elkészítette az egyik legtipikusabb menzakaját.

Az X-Faktor énekese a fellegekben jár!

Antal Timit három évvel ezelőtt jegyezte el a szerelme az idei Sziget fesztiválon. Timi a gyűrű mellé egy különleges eljegyzési ajándékot is kapott, a párja ugyanis egy közös repüléssel lepte meg.

Romantikus lánykérés kajakokkal

A szárazföldön kajakokból kirakott szöveggel kérte meg a szerelme kezét egy pécsi kajakos. A mit sem sejtő menyasszonyt pénteken reggel repülővel Orfű fölé vitték, úgy olvashatta el a levegőből a száz méteres „Hozzám jössz?” feliratot. Azonnal igent mondott.

Bécy térden állva kéri meg Kíra kezét

Bécy a Magdától megkapja a magáét: Bécynek úgy fog elmúlni az élete, hogy örökké magányos marad! Bécyt nem hagyja nyugodni a jóslat, és mivel nem szeretné Kírát elveszíteni, házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad.

Önzetlen szerelem: Edina támogatja Zoli hormonkezelését

Ha valaki meglátja Zolit, egy teljesen hétköznapi férfit lát, azonban Zolinak már gyerekkora óta van egy furcsa szokása. A férfi ugyanis rendszeresen női ruhákat ölt, és nem tagadja, mennyire jól érzi magát nőként. Zoli azért jött Anikó műsorába, hogy elmondja menyasszonyának: szeretne belevágni kicsit jobban ebbe a nőiesedésbe. Edina már sokszor látta Zolit női ruhában, és bár nehéz volt elfogadnia, úgy érzi, mellette kell hogy legyen. Korábban volt már példa arra is, hogy mind a ketten női ruhában léptek utcára, de vajon mit szól ahhoz, hogy vőlegénye hormonkezeltetni szeretné magát?

„Drogcsempészés” után lánykérés

Elképesztő módját választotta a leánykérésnek egy ukrán határőr. Azt találta ki, hogy a szertartás előtt megtréfálja az arát és leendő anyósát. Amikor megérkeztek a határhoz, két csomag kábítószert raktak kollégái az autójuk alá. Kész csoda, hogy ezek után igent mondott a menyasszony, ahelyett, hogy szakított volna vele.

Eljegyezték Kiss Ramónát!

Az X-Faktor műsorvezetője csodás képet osztott meg a követőivel: párja megkérte a kezét. A hír Eke Angélát is megihlette, és azonnal elképzelte, milyen lenne, ha Puskás Peti megkérné a kezét. Persze, a fiúkból is előtörtek az emlékek: Aranyosi Peti és Németh Kristóf is elmesélték, náluk hogyan zajlott a lánykérés.

Coolio kameránk előtt kérte meg szerelme kezét!

Hat évvel ezelőtt olyan óriási dolog történt, amire nem nagyon volt azelőtt példa. A nálunk koncertező amerikai világsztár megkérte magyar kedvese kezét a leendő anyósától.

Nem kérték meg Oszter Sándortól lánya kezét

Oszter Sándor az utolsók között tudta meg, hogy lánya esküvőre készül: egy családi ismerős újságolta el neki az örömhírt. A színésznek az is fáj, hogy tőle egyáltalán nem kérte meg leendő veje lánya kezét: pedig ő ebben a kérdésben régimódi álláspontot képvisel. Oszter Alexandra kezét múlt héten kérte meg Popovics Tamás korábbi profi ökölvivó egy gyémántgyűrűvel. Az esküvő időpontját egyelőre nem tűzték ki.

Öröm és aggódás az Oszter családban!

Felemás érzések kavarognak az Oszter-család tagjaiban: Alexandra menyasszony lett, Donatella Failoni viszont kórházba került. Oszter Alexandra kezét pár hete, névnapján  kérte meg kedvese. A tervek szerint idén nyáron még nem kelnek egybe, de ami késik, nem múlik – mondta a színésznő.

Előző rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Következő rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Hoppá! Félix nagy dologra készül!

Az üzletember úgy érzi, megtalálta élete párját, és nem is akar tovább várni: meg akarja kérni Emília kezét!

Következő rész (2017. május 18.)

Irma rögtönzött főzőcsapatot alapít Rudival és Tóbiással. Kristóf úgy dönt, harcolni fog a családi örökségéért. Félix félreért egy beszélgetést Emília és Miklós közt. Péter majdnem ismét megcsalja Hannát.

Előző rész (2017. május 17.)

Gigi teljesen aláaknázza Zsófi és Ádám kapcsolatát. Aliz és Krisztián esküvője elé máris akadály gördül. Félix végleg elbizonytalanodik a lánykérést illetően. Miklósban újraéled az András halála miatt érzett bűntudat.

Ilyen egy lánykérés Bartha Krisztián módra! – VIDEÓ!

Eljött a nagy pillanat, amit Aliz már nagyon régóta várt, menyasszony lett! Kedvese megkérte a kezét!

Előző rész (2017. május 11.)

Vajon hogy végződik Krisztián lánykérése? Ágneshez váratlan vendég érkezik. Vajon Bandi tisztázza magát Péter és Ottó előtt? Natasa rájön, Félix szándékai Emíliával kapcsolatban komolyabbak, mint azt gondolta.

Eljegyezték Rúzsa Magdit!

2016 legjobb női előadójánál jelenleg biztosan nincs boldogabb nő a világon, ugyanis párja megkérte a gyönyörű hangú Rúzsa Magdolna kezét!

Vajon tényleg jó ötlet a nyilvános lánykérés?

Ha valaki nyilvánosan, sok ember előtt kéri meg a kedvese kezét, az lehet nagyon szép és romantikus, de lehet belőle óriási blama is. Vagy azért mert a hölgy a válasz nem, vagy mert a másikat teljesen sokkolja a többi ember. Most olyan sztárok jönnek, akik ezt kockáztatták, de nekik bejött.

Esküvőre készül álomlánykérése után Antal Timi

Moziban kérte meg Demko Gergő szerelme kezét. Timi először semmit sem sejtett, majd ahogy egyre közeledett a pillanat, lányos zavarában sem tudta letenni a popcornt a film vetítése közben. A jegyesek azt is elárulták, mikor lesz a nagy nap!

Antal Timi párja egy moziba szervezte a romantikus lánykérést

A pillanat, amikor nem lehet mit mondani. Antal Timi sok mindenre számított vasárnap délután, csak arra nem, hogy váratlanul megkérik a kezét.

10 éve olyat tett Peller Anna párja, amit azóta sem felejtett el!

Lukács Miki és Peller Anna számára duplán különleges nap február 14-e. A Nyerő Párosként emlegetett szerelmesek nem csak kapcsolatukat, de évfordulójukat is ünneplik Valentin-napon.

Íme a részletek VV Krisztián és VV Mici esküvőjéről!

A ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei hivatalosan is összekötik életüket a hétvégén. Krisztián közösségi oldalán jelentette be döntését, amit később Mici is megosztott követőivel. A közelgő frigy kapcsán megkérdeztük a vőlegényt a pontos részletekről…

Lánykérés helyett...

Erika már alig várja, hogy visszaérjen Gyuri a városból, és hogy végre megváltozzon az élete, azonban ismét csalódnia kell.

Lánykérés a színpadon

Az esküvőről tudott a menyasszony, a lánykérésről nem. Vasárnap este a színpadon, előadás közben kérte meg kolléganője kezét Haja Zsolt operaénekes, és hétfőn délelőtt már össze is házasodtak Rácz Ritával. A vőlegény meglepetésnek szánta a nagy lánykérést, ugyanis ez az esküvő előtt elmaradt.

Bizarr lánykérés

Bizarr módját választotta a lánykérésnek egy férfi az Egyesült Államokban. Arra kérte a rendőröket, játsszák el azt, hogy letartóztatják. Ő pedig a helyszínre hívta barátnőjét, aki úgy tudta, kedvesénél fegyver van. A nő egy pillanatra azt hitte, a rendőrök lelövik a férfit, pont úgy, ahogy az az utóbbi hónapokban többször is megtörtént Amerikában.

Krisztián megkérte Mici kezét!

A villalakó megadta a módját a romantikus pillanatnak! Lassúzás közben szegezte kérdését a szőke bombázónak, aki alig jutott szóhoz a szavak hallatán...

Megkérték Fejes Szandra kezét

Az X-Faktor énekesnője komoly ajánlatot kapott. Ami a történethez még hozzátartozik, hogy Szandrának nem is akármilyen lánykérésben lehetett része...

Krisztián Micinek:

Krisztiánt teljesen megbolondította Mici, és amikor éppen incselkedtek az ágyon, a fiú megemlítette, hogy bent fogaj megkérni Mici kezét. Mici ezt persze nem vette komolyan.

Karesz megkéri Sári kezét

Miután Milán véletlenül kidobja az eljegyzési gyűrűt, a fiú legszívesebben lefújná az egészet, de a végén mégis minden összejön és meg tudja kérni Sári kezét.

Karesz eldöntötte, összeköti az életét Sárival

A fiú már korán reggel nagyon izgatott volt, mert eldöntötte, megkéri Sári kezét. Az előkészületek azonban nehezebben zajlottak, mint ahogy tervezte…

Megható: különleges lánykérés, elvarázsolt gyűrűvel

A Fókusz kamerája előtt zajlott le a titokban megszervezett lánykérés: Máté ötletére a világbajnok bűvész beépítette trükkjébe a gyűrűt is és romantikát is.

Sosem találod ki, mi történt Beyoncé egyik koncertjén!

Az énekesnőt imádjuk a hangja, az alakja, de legfőképp a hatalmas szíve miatt. Most sem csalódtunk benne, óriási dolog történt az egyik fellépésén.

Lánykérés a repülőn és balhés magyar szurkolók

Romantikus és megható is, mégis nagyon vicces az, amivel ez a riport indul. A focidrukkerek repülőgépén kedden Feröer felé egyszer csak a pilóta felszólította az egyik utast, hogy most már aztán térdeljen le és kérje meg szerelme kezét. Erre persze mindenki előkapta a telefonját, és ahogy csak tudta videózni kezdte a jelentet. Kár, hogy ez a béke és szeretet nem maradt meg már a gépen sem, aztán a focipálya lelátóján végképp elveszett.

Király Peti a Nyerő Páros után elveszi Dórit feleségül

Az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra jegyben járnak, ráadásul kétszer is megtörtént a lánykérés, így már igazán itt lenne az ideje az esküvőnek.

A legextrémebb lánykérések

Már 15 milliószor nézték meg a neten egy magyar pár németországi lánykérő videóját. A virágszirmos lépcsőház nem az egyetlen extrém eljegyzés, mutatjuk a legkülönlegesebbeket!

Lánykérés, nem hétköznapi módon

Egyre több fiatal kéri meg szerelme kezét nyilvánosan, meglepő, vicces vagy akár veszélyes körülmények között. Legutóbb a Budapesti Rendőr-főkapitányság töltött fel a Facebook-oldalára egy lánykérést, melyet egy készenlétis rendőr szervezett meg főnökeivel titokban. Még az amúgy szigorúnak tartott munkahelyek is rendszeresen segítenek ilyesmiben a dolgozóiknak. Volt már lánykérés bevetési gyakorlaton, tűzoltó létra tetején, és színházi előadás is állt már le szerelmesek miatt.

ROMANTIKA: Rendőrszerelem a Széchenyi István téren!

A Készenléti Rendőrség rendőre kérte meg a kolléganője kezét, a videó szerint a rendőrnőt a főnökei csalták a térre. A lánykérésről készült videót a BRFK osztotta meg Facebook oldalán.

Antal Timinek bekötötték a fejét?

Két éve nyáron, pont ezen a napon szerepelt a 8:08 Minden Reggel műsorában az X-Faktor énekese. A beszélgetés apropója először nem is a leánykérés volt, hanem a lány cipőmániája. Később derült csak ki, mi is történt vele az elmúlt időszakban.

Lánykérés a dobogónál

Ezüstérem után aranygyűrű. Kínai lányok végeztek az első két helyen a háromméteres műugrásban, a riói uszodában. Az eredményhirdetés végeztével a második helyezetthez odalépett barátja, aki ugyancsak műugró, majd megkérte a kezét. A lány igent mondott, mire az újdonsült völegény felhúzta egyik ujjára az eljegyzési gyűrűt. Volt boldogság, volt ölelkezés, és a közönség is örült.

Lánykérés a színházi közönség előtt

Rendhagyó lánykérés! Megszakította az előadást, lefutott a színpadról és a majd ezer fős közönség előtt kérte meg barátnője kezét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház táncosa. A lány elsírta magát, amikor meglátta, hogy párja hozzá fut, egy ideig csak bólogatni tudott, de végül kimondta az igent. A közönség hatalmas tapsviharral és fütyüléssel ünnepelte a szerelmes fiatalokat. 

NEM MINDENNAPI: Lánykérés előadás közben

Teltház előtt játszották a színészek pénteken az Anconai szerelmeseket a Nyíregyházi Szabadtéri Színpadon. Az előadás a szokott mederben folyt, de a második felvonás elején szokatlan dolog történt: az egyik táncos, akinek a szerepe szerint feküdnie kellett volna a színpadon, egyszer csak felállt és átvette a szót a színésztől.

Mennyire nyúlnak a zsebükbe a világsztár vőlegények?

Nem árt leszögezni: ha valaki hollywoodi sztár kezét szeretné megkérni, csak a gyémánt jöhet szóba. Megfordítva: ha nem gyémánttal próbálkozunk, nincs esélyünk. Jól érezte ezt José Antonio Baston üzletember, aki semmi nem bízott a véletlenre: Eva Longoria kezét Indiában, a Taj Mahal előtt kérte meg, méghozzá egymillió dolláros, 5 karátos gyémántgyűrűvel. Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones eljegyzésére 1 millió dollárt szánt, Jay-Z ennek ötszörösét, majd 5 milliót költött Beyoncé ékszerére. Az abszolút csúcstartó, Mariah Carey gyűrűje. Ez a darab minden szempontból veri a többit.

 

Milán egy tó közepén kéri meg Klaudia kezét

Milán nem habozott sokáig, és egy igazán romantikus helyszínen kérte meg Klaudia kezét. Este az eljegyzési partyt is megtartották, rajtuk kívül azonban nem sokan örültek a szerelmesek boldogságának.

Gábor megkéri Alexa kezét

Gábornak a kezdeti komplikációk ellenére sikerül megkérnie Alexa kezét, a lány pedig igent mond.

Beliczai Balázs és a giccses lánykérés? Igen!

Részlet a 17. évad 8. részéből:

A humorista már jó ideje tervezgette, hogy megkérje barátnője kezét, de sosem tudta eldönteni, hogy mivel tehetné különlegesség. Végül a legnyálasabb mellett tette le a voksát. És ha már eljegyzés, mi a helyzet az extrém esküvőkkel?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Máté megkéri Evelin kezét

Bécy döbbenetére a Máté zsebébe rejtett csomagban nem kábítószer van, hanem az Evelinnek szánt jegygyűrű, így a srác megkéri Evelin kezét, aki igent mond.

Peti részegen kérte meg barátnője kezét

Peti elárulta, hogy egy étteremben letérdelve kérte meg barátnője kezét, de pontosan nem emlékszik a történtekre, ugyanis kicsit ittas volt.

Lánykérés a Farmon!

Túlfűtött érzelmek tombolnak a munka hevében a tanyán. Az egyik farmerlegény úgy tűnik, komoly elhatározásra jutott, ugyanis egy titkos üzenet segítségével kérte meg párja kezét.

Így képzeli Sebestyén Balázs Zsófi lánykérését!

Előkerült Szabó Zsófi boldogsága, ugyanis a show házigazdája kiváncsi volt arra, vajon tényleg igazak-e a híresztelések. De nem csak a Story Extra műsorvezetőjét faggatta Balázs. A többi sztárjátékos is beszámolt az emlékezetes napról, bár volt, aki nem örömmel idézte fel az eljegyzés következményeit.

VV Kinga mégsem megy férjhez

A VV5 cselszövője 2015 decemberében jelentette be közösségi oldalán, hogy szerelme megkérte a kezét, ő pedig igent mondott.

Előzetes: Igazi love story az ARC-plakátkiállításon

Nem mindennapi módját választotta egy budapesti fiatalember, hogy megkérje barátnője kezét. A kiállított óriásplakátok között rejtette el sajátját, amely a nemzeti konzultáció kérdőívére hasonlít. Ezen tette fel a nagy kérdést. Úgy tervezte, hogy barátnőjének nem elég igent mondania, ikszelni is kell. Hogy megtette-e, megtudhatják az RTL-Híradóban, ahol megmutatjuk az eljegyzési konzultáció részleteit.

Csak a férfi kérheti meg a nő kezét?

Erdőhegyi Brigittával és Hajdu Steve-vel kerestük a kérdésre a választ, de itt volt velünk a csütörtöki 8:08-ban Harcsa Veronika és Kulka János is, akik beszámoltak nekünk küldetésükről. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Fókusz 15-07-08

Fókusz: Terror után - Üresek a strandok és a helybéliek panaszkodnak. Néhány magyar viszont bevállalta, hogy kipróbálja Tunéziát. Izzasztó helyzet - Bár páran panaszkodtak, sokan bevállalták, hogy akár hőségben is kipróbálják magukat a Hungary’s Got Talenten. Lánykérés a színpadon - A TNT meglovagolta a retróhullámot. A színpadról csak úgy hullámzott a romantika.

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Különleges lánykérést tervezget VV Laci

A ValóVilág 7 szerelmespárja három hónappal a játék vége után is boldog párkapcsolatban él, és már az eljegyzésen gondolkodnak. Laci szeretne meglepetést okozni Edinának: ott akarja feltenni a nagy kérdést, ahol megismerkedtek, vagyis a ValóVilág Villájában. A pár fontosnak tartja, hogy jegyességgel erősítsék meg a kapcsolatukat, a házassággal azonban még várnak.

A párkapcsolatok íratlan szabályai

4. randi, 2 év, 4 év, 5 év… Egy jól működő párkapcsolat számokban –legalábbis ez derül ki a filmekből, magazinokból, barátnői csevejekből. Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi a tökéletes időzítés egy kapcsolatban – vagyis mikor van itt az ideje az első csóknak, az első együttlétnek, vagy épp a boldogító igen kimondásának. Hogy is van ez? Ada, Oláh Gergő és Solti Ádám segítségével fejtettük meg egy párkapcsolat ideális ritmusát.

LÁNYKÉRÉS: Damu Roland kameránk előtt tette fel a nagy kérdést

Damu és felesége mindennap levelet váltottak, soha egyetlen nap sem maradt ki. Heti 75 perc volt a megengedett telefonbeszélgetés, ebből, azt mondják, mindegyik felejthetetlen volt. Edina így tudta feldolgozni a külvilág három éven át tartó támadásait. Másfél évvel ezelőtti fogadalmukat most a rácsokon kívül is megerősítenék.

Barbi igent mond Eriknek

Erik megkéri Barbi kezét, és bár Joe-ba szerelmes, igent mond neki.

Megnősül Nagy Feró nagyobbik fia

A 31 éves Botond Párizsban, az Eiffel-torony tetején kérte meg 27 éves barátnője kezét. A jegyesek három éve élnek boldog párkapcsolatban. Eszter apukának szólítja leendő apósát, és bár a fiatalok nem terveznek nagy lakodalmat, Feró már izgatottan várja a nagy napot.

Reflektor 15-03-18

Reflektor: Faragó András rákapott a rendszeres sportolásra. Nagy Feró nagyobbik fia megnősül. Botond Párizsban, az Eiffel-torony tetején kérte meg Eszter kezét.

Reggeli Hírvadász - 15/03/17

Ryan Gosling lánykérésekben működik közre, Emma Watson egy szörny karjaiba szalad, Jason Momoa képletesen beint az "ellenségnek", Jennifer Lawrence exe pedig búcsút inthet az X-Mennek. Uccu!

A csúf igazság: Gerard Butler elkelt

Legalábbis a legutóbbi híresztelések szerint össze kívánja kötni az életét jelenlegi barátnőjével, a belsőépítész Morgan Brownnal, aki hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott pár napja.

Fókusz 15-02-17

Fókusz: Megdöbbentő vallomás - Megszólal az az asszony, akinek kisfiát kidobta az apja az erkélyről. Megelőzhető lett volna a tragédia? Merényletek ellen - Megmutatjuk, hogyan védik Vlagyimir Putyint, mennyire biztonságos az autója és mi történne egy támadás esetén. Letérdelt a zebrán - Solti Ádám különös módját választotta a lánykérésnek, az út közepén vallott szerelmet kedvesének.

Ha Valentin-nap, akkor lánykérés?

Sok férfi a szerelmesek napján ragadja meg a romantikus alkalmat és teszi fel a nagy kérdést párjának. De pontosan milyen hagyományok köthetőek ehhez a szép eseményhez és milyen íratlan szabályai vannak az eljegyzésnek? Milyen gyűrűvel érdemes feltenni azt a bizonyos kérdést, ha igazán nagy hatást szeretnénk elérni?

Lola menyasszony lett!

Komoly lépésre szánta el magát az énekesnő párjával, de szó volt még a botrányos szilveszteri buliról, gyógyító mesékről, és sminktetoválásról is a keddi 8:08-ban. S hogy miről még, tovább olvasva kiderül!

Félresikerült egy leánykérés Hollandiában

Egy szerelmes ifjú darut bérelt, hogy arról leereszkedve adjon szerenádot párjának. Csakhogy a nem megfelelően rögzített gép felborult, és lebontotta egy szomszéd ház tetejét. A megpróbáltatásoknak még ezzel sem volt vége.


 

Fókusz 14-03-03

Fókusz: Simon, a partizán - Charlotte barátja mindenkit meglepett beugrós akciójával. Lesz-e következménye a szabályszegésnek? Romantikus lánykérés - Hasonmás várta a rajongókat Vastag Csaba koncertjén, de végül az összes X-Faktor-győztes megérkezett. Újra boldog - Détár Enikő egy nála 10 évvel fiatalabb férfi oldalán találta meg a szerelmet, őszintén mesélt párjáról.

Fókusz 13-08-27

Fókusz: Légy a feleségem! - Őrült lánykérések földön, vízben, levegőben. És megmutatjuk, melyiken röhög ma az egész világ. Álomnyeremény - Milliókat hozott el az 1 perc és nyersz!-ből és meglátogathatta édesanyját Kambodzsában. A találkozásról videó is készült. Közutálat - Parkolóőr, jegyellenőr, adóellenőr. Sokat szidott szakmák képviselői vallanak az őket ért támadásokról.

Van, aki extrémen szereti: így kérd meg kedvesed kezét!

Romantikus férfiak, figyelem! A következő recept Önöknek szól. Ereszkedjenek nyugodtan térdre. Nézzenek mélyen kedvesük szemébe, és mondják azt, ami a szívükben régóta zsong. A válasz –ha szerencséjük van– csak egyféle lehet.

Reflektor 13-08-05

Reflektor: Esélylatolgatás a Barátok közt sztárjaival. Szepesi Niki menyasszony lett.

Zámbó Krisztián eljegyezte barátnőjét

Zsuzsi és Krisztián élete az elmúlt hetekben nagyon megváltozott. Zsuzsi ugyanis most már nemcsak egy jegygyűrűvel, de plusz 400 köbcentivel is büszkélkedhet. Ha a lánykérésnél nem is, a 21 éves fitneszversenyző mellnagyobbító műtétjénél mi is jelen voltunk.

Fehér Zoli oltár elé vezette feleségét

Miközben Zoli a szombati show-ra készült, szakított időt arra is, hogy oltár elé vezesse a szerelmét, Klaudiát. Külön öröm volt az ifjú párnak, hogy a ceremónián a kislányuk is részt vett, aki lelkesen tett eleget a koszorúslány teendőinek.

Reflektor 12-11-05

Reflektor: Szerelem és lánykérés az X-Faktor színpadán. Sebestyén Balázsnak szörnyű az arcmemóriája.

Pataki Zita ujjára gyűrűt húzott szerelme

Az élet egyik legemlékezetesebb pillanata a lánykérés, nem csoda hát, ha a nők fülig érő szájjal mesélnek róla. Zita párja, Attila a nagy kérdést a repülőtéren, elutazása előtt tette fel szíve hölgyének, aki már a megismerkedésükkor tudta, megtalálta álmai férfiját.

Fókusz 12-07-05

Fókusz: „Egy gyűrű mind felett” - A nők akarják. A férfiak nem? Szabad-e jelezniük a lányoknak, hogy az oltár elé vágynak? Gagyi-mustra - A Coco Jambo Mr. President karrierjének csúcspontja. De hogy kerül a képbe Pákó és az albertirsai focicsapat? Ártatlanul a börtönben? - Fordulat Farkas Péter ügyében. Az egykori olimpiai bajnok számára felcsillant a remény, hogy kiszabaduljon.

Fókusz 12-06-27

Fókusz: Megdöbbentő ítélet - Megszólal a West Balkán-ügy egyik elítéltje, akire ma első fokon letöltendő fogházbüntetést szabtak ki. Esküvőre készülnek - Malek Miklósnak sikerült meglepnie barátnőjét a gyűrűvel. Hogyan történt a lánykérés? Csalódottan - VV Attila még mindig nem vehette át nyereménylakását. Vajon mi áll a háttérben? Fellebbentjük a fátylat!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!