KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lánykérés"

Gyebnár Csekka egy életen át menyasszony szeretne lenni

A színésznő és szerelme nem igazán házasságpártiak, ráadásul Csekkában egy régi csalódás miatt is van egy kis házasság-ellenzés. Mióta együtt vannak, persze sok minden változott az életében: elmesélte, hogyan fejelte le az ajtófélfát, amikor párja megkérte a kezét.

Könnyes lánykérés az Anikó Showban!

János 10 hónapig volt együtt barátnőjével, a végén már együtt is éltek, a két hete jött szakításon azonban nem tud túllendülni. Egy általa írt szöveggel és egy gyűrűvel szeretné visszahódítani szerelmét, Szabinát. Vajon a könnyeivel küszködő fiú sikerrel jár?

Így kérte meg Tokár Tomi párja kezét!

Tokár Tamás, a Fókusz műsorvezetője a Grand Canyonban kérte meg párja kezét - a részletekről ő mesélt nekünk!

Sándor, a webcamerás csábító

Sándor bármit megtenne azért, hogy visszakapja szerelmét. A férfi ugyanis többször bűnbe esett: webcamerán ismerkedett lányokkal, ráadásul a szomszédasszonyhoz is „átjárt”. Most viszont már mindent megbánt, és akár exe kezét is megkérné…

Milán megkérte Ayse kezét

Ma kellett Milán szüleinek és Ayse családjának újra találkozniuk, hogy megismerkedjenek egymással. Nihat ezt ideális alkalomnak tartotta arra, hogy török módra hivatalosan is odaígérje Milánnak Ayse kezét. Habár Milán tudta, hogy Ayse csak azért mondta a szüleinek, hogy össze fognak házasodni, hogy időt nyerjen, mégis úgy gondolta, hogy ha romantikusan megkéri Ayse kezét, a lány örülni fog. Ám amikor Ayse véletlenül ráakadt az eljegyzési gyűrűre, úgy érezte, hogy Milán átverte őt. Milánnak kétségei támadnak a lánykérést illetően, ám mivel már nem visszakozhat Nihat előtt, végül érzelmesen megkérte Ayse kezét.

Hányszor lehet megbocsátani a megcsalást?

Csillához háromszor is hűtlen volt a barátja, Viktor, de a lány mindig megbocsátott neki. Azonban a negyedik félrelépésről eddig fogalma sem volt…

Eljegyezte barátnőjét a Fókusz műsorvezetője!

Tokár Tomi álomszerű és romantikus módját választotta a lánykérésnek.

Furfangos lánykérés vol. 2.

Emlékeztek még Patrikra, aki mielőtt bevallotta hűtlenségét barátnőjének, megkérte a kezét? Krisztofer is hasonlóképpen cselekedett, de vajon ő is sikerrel járt?

Iszak Eszti újra jegyben jár Dobrády Ákossal?

Talán ismét jegyben jár Iszak Eszter, legalábbis erre enged következtetni a jegygyűrű az ujján, melyet egy fotózáshoz vett fel. Azonban nem ez az egyetlen kép az ékszerről!

Kudarcba fulladt Krisztián meglepetése?

Ugyan nem szándékosan, de rendkívül kínos helyzetbe hozta vőlegényét Aliz…

Hűha! Ez bizony a furfangos lánykérés…

Patrik 21 évesen már két gyermek apukája, és most nagy vallomással készült párjának, Nikinek. Egy alkalommal ugyanis megcsalta őt, de mielőtt feltárta titkát, megkérte barátnője kezét.  

Bartha Krisztián: „Leszel a feleségem?”

A Rózsa üzletvezetője egy váratlan helyzetben meglepő döntést hoz…

Esküvő húszévesen?

Viktor még csak 20 éves, de már készen áll arra, hogy megkérje a barátnője, Betti kezét. A lány nagyapja már áldását adta a házasságra, de vajon mi lesz Betti válasza?

Az örök rózsa örök szerelmet ígér?

János és Sára három hónapig voltak együtt, de mivel a fiú hűtlenségre gyanakodott, kapcsolatuk „csúnya véget ért”. Jani most egy örök rózsával érkezett, ráadásul a nagymamájától kapott gyűrűvel szeretné megkérni szerelme kezét.

Barátok közt: Bartha Zsolt elrabolja Gizellát!

Három éve már annak, hogy Gizi és Laci esküvőjét tartották a Rózsában, mikor egy óvatlan pillanatban Zsolt fogta a gyönyörű arát, és megszöktette. Természetesen Gizi egyáltalán nem örült a szöktetéshez, de a férfi a vállára csapta, és elszaladt vele.

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Nono segített elpróbálni a lánykérést

Márk szerette volna, ha a nagy pillanat tökélesen sikerül, ezért megkérte kislányát, Noémit, hogy vegyék át együtt az eljegyzést.

A teljes adásért kattints IDE!

EXKLUZÍV! Mire Márk rászánta magát a lánykérésre, ez történt...

Márk az egész világnak meg akarta mutatni korábban lánykérést, mint szerelmének zálogát, ám az idő múlásával rájött, hogy ez a romantikus pillanat csak rá és szíve választottjára tartozik. De lehet, hogy már túl késő?

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

Aggodalomra semmi ok: Lehel megoldja a lánykérést!

Kornél lánykérési terve nem jött össze a moziban, és mivel nem volt B terve, ezért Lehel úgy döntött, ő lesz az, aki ismét megoldja a szerelmesek problémáját...

˝Szeretnél-e hozzám jönni feleségül?˝

Lehel terve működött! Ezt a meglepetést már senki sem tudta elrontani, így Kornél végre feltehette a sorsdöntő kérdést!

 

A teljes adásért kattints IDE!

Exkluzív! Kulisszatitkok Piros és Kornél eljegyzéséről

Michl Juli és Ember Márk meséltek arról, hogyan élték meg a várva várt jelenetet. Sőt, még egy csók is elcsattant a színészek között...

Titkos üzenet a barátnőnek

Hiszti? Késések? Gyerekes viselkedés? Attila „papírocskákra” írta problémáit, amiket barátnőjének, Szintinek szánt. Az utolsó cetli azonban hatalmas meglepetést rejteget…

Gyuri végre eljegyezte Erikát!

Miután Erika egy idegen nőt talált a nappalijukban, Gyurinak nem maradt más választása, kénytelen volt megkérni Erika kezét. Nézd vissza a romantikus eljegyzést!

Így tudta meg a falu, hogy Gyuri elveszi Erikát!

Erika úgy döntött, hogy világgá kürtöli a boldogságát. Gyuri persze mit sem sejtett az egészről, sőt egy pillanatra megkettőződött. Vagy csak túl sokat ittak Szifonék?

Lánykérés répával?

Blaner Attila ékszerész egy online felmérés eredményeit osztotta meg velünk, melyben a lánykérési szokásokat vizsgálták Magyarországon. És hogy mi köze a répának mindehhez? Most kiderül!

Angéla Márk orra alá dörgölte eljegyzését

Miután Manfréd feltette a sorsdöntő kérdést, a lány első útja Márkhoz vezetett, akinek büszkén újságolta a fejleményeket.

A teljes adásért kattints IDE!

Manfréd megkérte Angéla kezét

Az udvarias üzletember beugrott egy rövid kis beszélgetésre Angélához, azonban arra az Erdész lány sem számított, hogy milyen meglepő fordulatot vesz majd a férfi monológja. Olyan javaslatot kapott tőle, amitől még a szava is elállt.

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyen volt Harry herceg lánykérése

Hétfőn hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

 

Tamás Szofinak: „Hozzám jönnél feleségül?”

Szofiból kibukott Tamara előtt, hogy tud Tamás tervezett lánykéréséről. Mikor aztán Szofi az utcán egy táncbemutató kellős közepébe csöppent, Tamás megjelent és feltette neki a nagy kérdést. De vajon mit válaszolt Szofi?

Szofi döntött: vajon igent mond Tamásnak?

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Mátyás szerint a szerelem kortalan

Bár Mátyás anno fogadásból jött össze Noémivel, most mégis a legszerelmesebbnek érzi magát. A 21 éves lány viszont attól retteg, hogy 18 éves párja még nem élte ki magát igazán, és legnagyobb félelme, hogy emiatt el fogja hagyni őt. Matyi azonban olyan komolynak érzi kapcsolatukat, hogy még Noémi kezét is megkéri…

Teó tönkretette Tamás lánykérésről szőtt terveit?

Teó elárulta Szofinak Tamás tervét. Gábornak balszerencsés napja volt. Lili még mélyebbre süllyedt a hazugságaiban.

Különleges X-Faktoros lánykérés

Az X-Faktor énekesnőjének, Abaházi Nagy Líviának párja harmadszor is megkérte kezét. A nem mindennapi eseménybe a Fókusz stábja is be volt avatva. A szombati élő show előtt, a legnagyobb titokban zajlottak az előkészületek.

Szokatlan lánykérés!

Abaházi Nagy Lívia párja a BEST magazinban kérte meg az énekesnő kezét.  Korábban éltek már házasságban Nagy Enzoe Zoltánnal, amit válás követett, de nem bírták egymás nélkül. Újra egy pár lettek, de a lánykérésre egészen eddig nem került sor. Az X-Faktor énekesnőjének párja viszont fontosnak tartotta, hogy megdobogtassa szerelme szívét. Mi gondolsz, szeretnél a menyasszonyom lenni? - hangzott a kérdés

 

Tamás: „Megakarom kérni Szofi kezét!”

Tamás teljesen kétségbe esett, miután Szofi elindult a boltba, de egész napra eltűnt. Végül Tamás megtalálta a lányt, akit véletlenül egy pincébe zártak be. A történtek után Tamás meglepő vallomást tett Tamarának: a Szofiért érzett aggodalom világossá tette számára, hogy többé nem akar nélküle élni, ideje megkérnie párja kezét.

Végre bekötik Evelin fejét?

Evelin az utóbbi időben teljes mértékben elégedett az életével, hiszen mindene megvan a boldogsághoz. Felhőtlen örömét csakis az eljegyzés hiánya árnyékolja be, és alig várja, hogy Laci végre megkérje a kezét. Több olyan alkalom is adódott már a mindnenapjaikban, mikor a szerelmes lány meg volt róla győződve, hogy elérkezett a nagy pillanat, de mindig csalódnia kellett. Evelin most Anikónál kerít alkalmat arra, hogy megérdeklődje kedvese szándékát.

Szívszorító lánykérés a stúdióban

Gyula 8 éve küzd a gyógyíthatatlan sclerosis multiplex betegséggel, aminek következtében hamarosan tolószékbe fog kényszerülni. A férfi meg szeretné kérni barátnője, Niki kezét, akivel már több mint egy évtizede alkot egy párt. Gyula legnagyobb álma, hogy még a saját lábán állhasson az oltár elé…

Lánykérés a stúdióban!

Balázs és Nita másfél éve vannak együtt. Kapcsolatuk elején minden harmonikus volt, de a lány hűtlensége miatt megingott Balázs bizalma. A fiú viszont már túltette magát a félrelépésen, és tiszta lappal szeretné új szintre emelni kapcsolatukat. Balázs eltökélt szándékkal érkezett Anikóhoz: ha sikerül minden problémát megbeszélniük, megkéri a lány kezét!

Ezek a legnagyobb lánykérős bakik!

Naponta történnek világszerte elbénázott lánykérések, pedig ez az egyik legfontosabb mérföldkő egy kapcsolatban. Mutatjuk a legdurvábbakat!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Férjhez ment Hullan Zsuzsa!

A színésznő néhány fotót is megoszt Annáékkal az emlékezetes eseményről, sőt a különleges lánykérés történetét is elmesélte. A romantikus sztorizás közben pedig elkészítette az egyik legtipikusabb menzakaját.

Az X-Faktor énekese a fellegekben jár!

Antal Timit három évvel ezelőtt jegyezte el a szerelme az idei Sziget fesztiválon. Timi a gyűrű mellé egy különleges eljegyzési ajándékot is kapott, a párja ugyanis egy közös repüléssel lepte meg.

Romantikus lánykérés kajakokkal

A szárazföldön kajakokból kirakott szöveggel kérte meg a szerelme kezét egy pécsi kajakos. A mit sem sejtő menyasszonyt pénteken reggel repülővel Orfű fölé vitték, úgy olvashatta el a levegőből a száz méteres „Hozzám jössz?” feliratot. Azonnal igent mondott.

Bécy térden állva kéri meg Kíra kezét

Bécy a Magdától megkapja a magáét: Bécynek úgy fog elmúlni az élete, hogy örökké magányos marad! Bécyt nem hagyja nyugodni a jóslat, és mivel nem szeretné Kírát elveszíteni, házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad.

Önzetlen szerelem: Edina támogatja Zoli hormonkezelését

Ha valaki meglátja Zolit, egy teljesen hétköznapi férfit lát, azonban Zolinak már gyerekkora óta van egy furcsa szokása. A férfi ugyanis rendszeresen női ruhákat ölt, és nem tagadja, mennyire jól érzi magát nőként. Zoli azért jött Anikó műsorába, hogy elmondja menyasszonyának: szeretne belevágni kicsit jobban ebbe a nőiesedésbe. Edina már sokszor látta Zolit női ruhában, és bár nehéz volt elfogadnia, úgy érzi, mellette kell hogy legyen. Korábban volt már példa arra is, hogy mind a ketten női ruhában léptek utcára, de vajon mit szól ahhoz, hogy vőlegénye hormonkezeltetni szeretné magát?

„Drogcsempészés” után lánykérés

Elképesztő módját választotta a leánykérésnek egy ukrán határőr. Azt találta ki, hogy a szertartás előtt megtréfálja az arát és leendő anyósát. Amikor megérkeztek a határhoz, két csomag kábítószert raktak kollégái az autójuk alá. Kész csoda, hogy ezek után igent mondott a menyasszony, ahelyett, hogy szakított volna vele.

Eljegyezték Kiss Ramónát!

Az X-Faktor műsorvezetője csodás képet osztott meg a követőivel: párja megkérte a kezét. A hír Eke Angélát is megihlette, és azonnal elképzelte, milyen lenne, ha Puskás Peti megkérné a kezét. Persze, a fiúkból is előtörtek az emlékek: Aranyosi Peti és Németh Kristóf is elmesélték, náluk hogyan zajlott a lánykérés.

Coolio kameránk előtt kérte meg szerelme kezét!

Hat évvel ezelőtt olyan óriási dolog történt, amire nem nagyon volt azelőtt példa. A nálunk koncertező amerikai világsztár megkérte magyar kedvese kezét a leendő anyósától.

Nem kérték meg Oszter Sándortól lánya kezét

Oszter Sándor az utolsók között tudta meg, hogy lánya esküvőre készül: egy családi ismerős újságolta el neki az örömhírt. A színésznek az is fáj, hogy tőle egyáltalán nem kérte meg leendő veje lánya kezét: pedig ő ebben a kérdésben régimódi álláspontot képvisel. Oszter Alexandra kezét múlt héten kérte meg Popovics Tamás korábbi profi ökölvivó egy gyémántgyűrűvel. Az esküvő időpontját egyelőre nem tűzték ki.

Öröm és aggódás az Oszter családban!

Felemás érzések kavarognak az Oszter-család tagjaiban: Alexandra menyasszony lett, Donatella Failoni viszont kórházba került. Oszter Alexandra kezét pár hete, névnapján  kérte meg kedvese. A tervek szerint idén nyáron még nem kelnek egybe, de ami késik, nem múlik – mondta a színésznő.

Előző rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Következő rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Hoppá! Félix nagy dologra készül!

Az üzletember úgy érzi, megtalálta élete párját, és nem is akar tovább várni: meg akarja kérni Emília kezét!

Következő rész (2017. május 18.)

Irma rögtönzött főzőcsapatot alapít Rudival és Tóbiással. Kristóf úgy dönt, harcolni fog a családi örökségéért. Félix félreért egy beszélgetést Emília és Miklós közt. Péter majdnem ismét megcsalja Hannát.

Előző rész (2017. május 17.)

Gigi teljesen aláaknázza Zsófi és Ádám kapcsolatát. Aliz és Krisztián esküvője elé máris akadály gördül. Félix végleg elbizonytalanodik a lánykérést illetően. Miklósban újraéled az András halála miatt érzett bűntudat.

Ilyen egy lánykérés Bartha Krisztián módra! – VIDEÓ!

Eljött a nagy pillanat, amit Aliz már nagyon régóta várt, menyasszony lett! Kedvese megkérte a kezét!

Előző rész (2017. május 11.)

Vajon hogy végződik Krisztián lánykérése? Ágneshez váratlan vendég érkezik. Vajon Bandi tisztázza magát Péter és Ottó előtt? Natasa rájön, Félix szándékai Emíliával kapcsolatban komolyabbak, mint azt gondolta.

Eljegyezték Rúzsa Magdit!

2016 legjobb női előadójánál jelenleg biztosan nincs boldogabb nő a világon, ugyanis párja megkérte a gyönyörű hangú Rúzsa Magdolna kezét!

Vajon tényleg jó ötlet a nyilvános lánykérés?

Ha valaki nyilvánosan, sok ember előtt kéri meg a kedvese kezét, az lehet nagyon szép és romantikus, de lehet belőle óriási blama is. Vagy azért mert a hölgy a válasz nem, vagy mert a másikat teljesen sokkolja a többi ember. Most olyan sztárok jönnek, akik ezt kockáztatták, de nekik bejött.

Esküvőre készül álomlánykérése után Antal Timi

Moziban kérte meg Demko Gergő szerelme kezét. Timi először semmit sem sejtett, majd ahogy egyre közeledett a pillanat, lányos zavarában sem tudta letenni a popcornt a film vetítése közben. A jegyesek azt is elárulták, mikor lesz a nagy nap!

Antal Timi párja egy moziba szervezte a romantikus lánykérést

A pillanat, amikor nem lehet mit mondani. Antal Timi sok mindenre számított vasárnap délután, csak arra nem, hogy váratlanul megkérik a kezét.

10 éve olyat tett Peller Anna párja, amit azóta sem felejtett el!

Lukács Miki és Peller Anna számára duplán különleges nap február 14-e. A Nyerő Párosként emlegetett szerelmesek nem csak kapcsolatukat, de évfordulójukat is ünneplik Valentin-napon.

Íme a részletek VV Krisztián és VV Mici esküvőjéről!

A ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei hivatalosan is összekötik életüket a hétvégén. Krisztián közösségi oldalán jelentette be döntését, amit később Mici is megosztott követőivel. A közelgő frigy kapcsán megkérdeztük a vőlegényt a pontos részletekről…

Lánykérés helyett...

Erika már alig várja, hogy visszaérjen Gyuri a városból, és hogy végre megváltozzon az élete, azonban ismét csalódnia kell.

Lánykérés a színpadon

Az esküvőről tudott a menyasszony, a lánykérésről nem. Vasárnap este a színpadon, előadás közben kérte meg kolléganője kezét Haja Zsolt operaénekes, és hétfőn délelőtt már össze is házasodtak Rácz Ritával. A vőlegény meglepetésnek szánta a nagy lánykérést, ugyanis ez az esküvő előtt elmaradt.

Bizarr lánykérés

Bizarr módját választotta a lánykérésnek egy férfi az Egyesült Államokban. Arra kérte a rendőröket, játsszák el azt, hogy letartóztatják. Ő pedig a helyszínre hívta barátnőjét, aki úgy tudta, kedvesénél fegyver van. A nő egy pillanatra azt hitte, a rendőrök lelövik a férfit, pont úgy, ahogy az az utóbbi hónapokban többször is megtörtént Amerikában.

Krisztián megkérte Mici kezét!

A villalakó megadta a módját a romantikus pillanatnak! Lassúzás közben szegezte kérdését a szőke bombázónak, aki alig jutott szóhoz a szavak hallatán...

Megkérték Fejes Szandra kezét

Az X-Faktor énekesnője komoly ajánlatot kapott. Ami a történethez még hozzátartozik, hogy Szandrának nem is akármilyen lánykérésben lehetett része...

Krisztián Micinek:

Krisztiánt teljesen megbolondította Mici, és amikor éppen incselkedtek az ágyon, a fiú megemlítette, hogy bent fogaj megkérni Mici kezét. Mici ezt persze nem vette komolyan.

Karesz megkéri Sári kezét

Miután Milán véletlenül kidobja az eljegyzési gyűrűt, a fiú legszívesebben lefújná az egészet, de a végén mégis minden összejön és meg tudja kérni Sári kezét.

Karesz eldöntötte, összeköti az életét Sárival

A fiú már korán reggel nagyon izgatott volt, mert eldöntötte, megkéri Sári kezét. Az előkészületek azonban nehezebben zajlottak, mint ahogy tervezte…

Megható: különleges lánykérés, elvarázsolt gyűrűvel

A Fókusz kamerája előtt zajlott le a titokban megszervezett lánykérés: Máté ötletére a világbajnok bűvész beépítette trükkjébe a gyűrűt is és romantikát is.

Sosem találod ki, mi történt Beyoncé egyik koncertjén!

Az énekesnőt imádjuk a hangja, az alakja, de legfőképp a hatalmas szíve miatt. Most sem csalódtunk benne, óriási dolog történt az egyik fellépésén.

Lánykérés a repülőn és balhés magyar szurkolók

Romantikus és megható is, mégis nagyon vicces az, amivel ez a riport indul. A focidrukkerek repülőgépén kedden Feröer felé egyszer csak a pilóta felszólította az egyik utast, hogy most már aztán térdeljen le és kérje meg szerelme kezét. Erre persze mindenki előkapta a telefonját, és ahogy csak tudta videózni kezdte a jelentet. Kár, hogy ez a béke és szeretet nem maradt meg már a gépen sem, aztán a focipálya lelátóján végképp elveszett.

Király Peti a Nyerő Páros után elveszi Dórit feleségül

Az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra jegyben járnak, ráadásul kétszer is megtörtént a lánykérés, így már igazán itt lenne az ideje az esküvőnek.

A legextrémebb lánykérések

Már 15 milliószor nézték meg a neten egy magyar pár németországi lánykérő videóját. A virágszirmos lépcsőház nem az egyetlen extrém eljegyzés, mutatjuk a legkülönlegesebbeket!

Lánykérés, nem hétköznapi módon

Egyre több fiatal kéri meg szerelme kezét nyilvánosan, meglepő, vicces vagy akár veszélyes körülmények között. Legutóbb a Budapesti Rendőr-főkapitányság töltött fel a Facebook-oldalára egy lánykérést, melyet egy készenlétis rendőr szervezett meg főnökeivel titokban. Még az amúgy szigorúnak tartott munkahelyek is rendszeresen segítenek ilyesmiben a dolgozóiknak. Volt már lánykérés bevetési gyakorlaton, tűzoltó létra tetején, és színházi előadás is állt már le szerelmesek miatt.

ROMANTIKA: Rendőrszerelem a Széchenyi István téren!

A Készenléti Rendőrség rendőre kérte meg a kolléganője kezét, a videó szerint a rendőrnőt a főnökei csalták a térre. A lánykérésről készült videót a BRFK osztotta meg Facebook oldalán.

Antal Timinek bekötötték a fejét?

Két éve nyáron, pont ezen a napon szerepelt a 8:08 Minden Reggel műsorában az X-Faktor énekese. A beszélgetés apropója először nem is a leánykérés volt, hanem a lány cipőmániája. Később derült csak ki, mi is történt vele az elmúlt időszakban.

Lánykérés a dobogónál

Ezüstérem után aranygyűrű. Kínai lányok végeztek az első két helyen a háromméteres műugrásban, a riói uszodában. Az eredményhirdetés végeztével a második helyezetthez odalépett barátja, aki ugyancsak műugró, majd megkérte a kezét. A lány igent mondott, mire az újdonsült völegény felhúzta egyik ujjára az eljegyzési gyűrűt. Volt boldogság, volt ölelkezés, és a közönség is örült.

Lánykérés a színházi közönség előtt

Rendhagyó lánykérés! Megszakította az előadást, lefutott a színpadról és a majd ezer fős közönség előtt kérte meg barátnője kezét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház táncosa. A lány elsírta magát, amikor meglátta, hogy párja hozzá fut, egy ideig csak bólogatni tudott, de végül kimondta az igent. A közönség hatalmas tapsviharral és fütyüléssel ünnepelte a szerelmes fiatalokat. 

NEM MINDENNAPI: Lánykérés előadás közben

Teltház előtt játszották a színészek pénteken az Anconai szerelmeseket a Nyíregyházi Szabadtéri Színpadon. Az előadás a szokott mederben folyt, de a második felvonás elején szokatlan dolog történt: az egyik táncos, akinek a szerepe szerint feküdnie kellett volna a színpadon, egyszer csak felállt és átvette a szót a színésztől.

Mennyire nyúlnak a zsebükbe a világsztár vőlegények?

Nem árt leszögezni: ha valaki hollywoodi sztár kezét szeretné megkérni, csak a gyémánt jöhet szóba. Megfordítva: ha nem gyémánttal próbálkozunk, nincs esélyünk. Jól érezte ezt José Antonio Baston üzletember, aki semmi nem bízott a véletlenre: Eva Longoria kezét Indiában, a Taj Mahal előtt kérte meg, méghozzá egymillió dolláros, 5 karátos gyémántgyűrűvel. Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones eljegyzésére 1 millió dollárt szánt, Jay-Z ennek ötszörösét, majd 5 milliót költött Beyoncé ékszerére. Az abszolút csúcstartó, Mariah Carey gyűrűje. Ez a darab minden szempontból veri a többit.

 

Milán egy tó közepén kéri meg Klaudia kezét

Milán nem habozott sokáig, és egy igazán romantikus helyszínen kérte meg Klaudia kezét. Este az eljegyzési partyt is megtartották, rajtuk kívül azonban nem sokan örültek a szerelmesek boldogságának.

Gábor megkéri Alexa kezét

Gábornak a kezdeti komplikációk ellenére sikerül megkérnie Alexa kezét, a lány pedig igent mond.

Beliczai Balázs és a giccses lánykérés? Igen!

Részlet a 17. évad 8. részéből:

A humorista már jó ideje tervezgette, hogy megkérje barátnője kezét, de sosem tudta eldönteni, hogy mivel tehetné különlegesség. Végül a legnyálasabb mellett tette le a voksát. És ha már eljegyzés, mi a helyzet az extrém esküvőkkel?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Máté megkéri Evelin kezét

Bécy döbbenetére a Máté zsebébe rejtett csomagban nem kábítószer van, hanem az Evelinnek szánt jegygyűrű, így a srác megkéri Evelin kezét, aki igent mond.

Peti részegen kérte meg barátnője kezét

Peti elárulta, hogy egy étteremben letérdelve kérte meg barátnője kezét, de pontosan nem emlékszik a történtekre, ugyanis kicsit ittas volt.

Lánykérés a Farmon!

Túlfűtött érzelmek tombolnak a munka hevében a tanyán. Az egyik farmerlegény úgy tűnik, komoly elhatározásra jutott, ugyanis egy titkos üzenet segítségével kérte meg párja kezét.

Így képzeli Sebestyén Balázs Zsófi lánykérését!

Előkerült Szabó Zsófi boldogsága, ugyanis a show házigazdája kiváncsi volt arra, vajon tényleg igazak-e a híresztelések. De nem csak a Story Extra műsorvezetőjét faggatta Balázs. A többi sztárjátékos is beszámolt az emlékezetes napról, bár volt, aki nem örömmel idézte fel az eljegyzés következményeit.

VV Kinga mégsem megy férjhez

A VV5 cselszövője 2015 decemberében jelentette be közösségi oldalán, hogy szerelme megkérte a kezét, ő pedig igent mondott.

Előzetes: Igazi love story az ARC-plakátkiállításon

Nem mindennapi módját választotta egy budapesti fiatalember, hogy megkérje barátnője kezét. A kiállított óriásplakátok között rejtette el sajátját, amely a nemzeti konzultáció kérdőívére hasonlít. Ezen tette fel a nagy kérdést. Úgy tervezte, hogy barátnőjének nem elég igent mondania, ikszelni is kell. Hogy megtette-e, megtudhatják az RTL-Híradóban, ahol megmutatjuk az eljegyzési konzultáció részleteit.

Csak a férfi kérheti meg a nő kezét?

Erdőhegyi Brigittával és Hajdu Steve-vel kerestük a kérdésre a választ, de itt volt velünk a csütörtöki 8:08-ban Harcsa Veronika és Kulka János is, akik beszámoltak nekünk küldetésükről. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!