KERESÉS search-close

láma

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "láma"

Samu, a láma végre megtalálta párját!

Samunak február óta kerestek gondozói társat, hogy végre maga mögött hagyhassa agglegény életét. A fiú láma mellé végül a közösségi médián keresztül találták meg Sacit, akivel egy romantikus szertartáson hivatalosan is egybekeltek. Ha arra vagy kíváncsi, hogy kergette meg az RTL riporterét Samu, akkor az erről szóló videót, megnézheted: ITT!

Párra talált Samu, a Katica Tanya magányos lámája

Végre megtalálta az igazit Samu, a patcai láma! Gazdái egy év hiába való keresés után társkereső hirdetést adtak fel, amire végre jelentkezett egy lámahölgy. Csütörtökön egy különleges szertartás keretein belül a frigy hivatalosság is vált.

 

Vatta még olyan pici, hogy naponta csak pár percet aktív

Fehér láma született Kecskeméten. Vatta, így nevezték el a vadaskert gondozói a négy napja született kancát. A szinte teljesen fehér állattal együtt már hatan élnek a kifutóban. Az őshazájában félénk láma emberi környezetben háziállattá szelídül, így Kecskeméten is könnyű kézből etetni.
Vattáról ide kattintva még több vicces felvételt láthat.

VATTA: fehér láma született Kecskeméten

Fehér láma született Kecskeméten, négy napja. A csikóról először nem tudták, hogy milyen nemű. Ha csődör lett volna, akkor a Jeti nevet kapja, de mivel kanca lett, így színe után Vattának nevezték el. Nem albínó, a fehér szín természetes a lámák között.
Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg.

Párt keres Samu, a láma


szerző:
2019.03.02. 18:51
Párt keres Samu, a láma

Párt keres Samu, a Somogy megyében, Patcán lévő Katica Tanya lámája. Most egy tehénnel él együtt, de kapcsolatuk nem tud beteljesedni, ezért gondozói nőstény lámát keresnek neki. A társkeresés nem könnyű, mivel Magyarországon jóval több hím láma él, mint nőstény. A tavasz beköszöntével viszont Samu egyre türelmetlenebbül várja élete szerelmét. Ha arra kíváncsi, hogy hogyan kergette meg riporterünket a láma, akkor nézze meg videónkat ITT!

LÁTOGATÁS: megkergette az RTL riporterét Samu, a láma

Párt keres magának Samu a négyéves láma, akiben már annyira tombolnak a hormonok, hogy még az RTL riporterét is megkergette. Híradónknak a láma gazdája Handó Eszter azt is elárulta, hogy milyen társat keresnek Samunak. A teljes riportot ITT nézheti vissza!

Láma, süni, törpemalac - különleges háziállatok és különleges gazdáik

Vannak, akik kutyaugatásra, mások madárcsicsergésre ébrednek, és akadnak olyanok is, akiknek hangos röfögés, vagy éppen rókavonyítás az ébresztőjük. A klasszikus háziállatokkal sem mindig egyszerű az élet, hát még ha valamilyen különleges jószággal osztjuk meg otthonunkat.

Bréking: Lámariadó volt Kölnben!

Köln egyik állatsimogatójából megszöktek az állatok kedd délután, olvasható a Velveten. Még ismeretlen, hogy sikerül a 14 állatnak kijutnia, de tény, hogy a Kölnben élőknek okoztak pár vidám órát. A szökevények között voltak lámák, pónik, szamarak, bárányok és egy törpebika is.

Gábor, aki a legtöbbet ámult és bámult

Saját bevallása szerint hatalmas változáson ment át emberként. Ámult a trükkökön, bambult az állatokon, ha egyedül érezte magát, dalra fakadt, ha társaságra akadt, fitnesz termet épített, bortúrán falatozta a sajtot, kútba mászott, tehenelt.

Lorenzo Aureliót sem kímélte


szerző:
2016.05.24. 20:00
Lorenzo Aureliót sem kímélte

Az egykori valóságshow-hős úgy döntött, kiveszi a részét a farmerek életéből. Vízért ment a kúthoz, ahol ugye Lorenzo éldegél az utóbbi időben. Aurelio a többiekhez hasonlóan arra számított, hogy rajta nem fog majd ki Csula bá.

Lorenzo Lamas betámadta Aureliót kukkerómosás közben

Gábor mentora higiéniai krízisbe került, ezért az alpakakarám közepén lévő nyomós kútnál próbálta lemosni a nemesebbik testrészét. Csakhogy Csula bá észlelte a területére betévedő másik alfahímet, és támadásba lendült...

Íme Lorenzo fájdalmas támadása Gábor ellen

Gábornak meggyűlt a baja az állatokkal. Lorenzo többször is lesből támadt rá a gyanútlan és dolgos farmerre, majd a kegyelemdöfést egy jól irányzott köpés adta meg. Ekkor szabadult el a pokol...

Lorenzo alattomosan támadt a farmerekre

Cintia ismét Csula bá közelébe merészkedett, miközben Attila jónak tűnő tanácsokkal látta el az állatot illetően. Lorenzo mind a két farmernek megmutatta, hogy hol a helyük.

Csula bá csapdába csalta a farmereket

Cintia és Brigi arra készültek, hogy megtisztítsák az alpakákat, ám Lorenzo, más néven Csula bá, a köpködő láma kihasználta a farmerek gyanútlanságát. A lányokat sarokba szorította, a fiúknak pedig megmutatta, hogy ki az úr a háznál.

"Engem még nem köptek le"


szerző:
2016.05.17. 19:55

A farmerek az elmúlt napokban már-már rettegésben élnek a tanyán, ugyanis eléggé kiszámíthatatlan vendégek költöztek be hozzájuk. Cintia úgy érzi - és minden bizonnyal jogosoan -, hogy ő még a szerencsések közé tartozik.

Gábor álcsúcson csapná a csulázó lámát

Egyirányú szócsatának indult, de tettlegességig fajult a nézeteltérés. Gábor hiába fenyegette a különös állatot, az nem értett a szép szóból...

Brigi nagyon parázik egyik lakótársától

Nem csoda, hiszen gyakran köpköd és még a fizikai erőszaktól sem riad vissza. Ez sem egy életreszóló barátság lesz, az biztos...

Tudományos cukiság: mi a különbség az alpaka és a láma között?

Mindkettőnek négy lába van, bolyhos és naphosszat simogatnánk őket. Azonban a megtévesztő hasonlóság ellenére két külön állatfajról van szó. Klikk!

A gyerekek legszívesebben hazavinnék

Hatalmas barna szemek, hófehér, vastag bunda, a gyerekek legszívesebben azonnal magukhoz ölelnék, és hazavinnék játszani. Lámacsikó született február elején a Szegedi Vadasparkban. Születése után szinte azonnal lábra állt.

Miley Cyrus nagyon unatkozhat


szerző:
2015.03.08. 00:00
Miley Cyrus nagyon unatkozhat

Botrányairól híres a fiatal énekesnő, de ha épp nem bulizik, otthon ül és vicces képeket szerkeszt magáról és barátairól.

Elszabadult lámák okoztak felfordulást

Az állatokat egy idősotthonba vitték, terápiás céllal. Az egyik lakó szerette volna maga vezetni az egyik fehér lámát, ám az állat kirántotta a kantárt a kezéből, és meglépett, majd még egy láma követte. A hatóságok egy órán át próbálták megfogni az elszabadult állatokat.

LÁMADRÁMA: Egy órán át tartott a hajtóvadászat

Az állatokat egy idősotthonba vitték, terápiás céllal. Az egyik lakó szerette volna maga vezetni az egyik fehér lámát, ám az állat kirántotta a kantárt a kezéből, és meglépett, majd még egy láma követte. A hatóságok egy órán át próbálták megfogni az elszabadult állatokat. Az elszabadult állatok olyannyira fölbolygatták Sun City életét, hogy a helyi tévé helikopterről közvetítette a hajszát.

Lámacsikó született Győrben


szerző:
2014.10.13. 18:55
Lámacsikó született Győrben

Sötétbarna színű, ami különlegesnek számít, hiszen szülei foltosak. Az új csöppséget hamar befogadta a lámacsapat. Lujzának hívják és már a látogatók is láthatják a kifutóban. 
 

KAJLA: Óriás fülek, bájos pofi


szerző:
2014.10.13. 15:31
KAJLA: Óriás fülek, bájos pofi

Békésen sütkérezik a napon és kameránkat kémleli az egy hónapos, Lujza névre keresztelt kis láma. Szeptemberben született, anyja és ő is jól van. A kis láma teljesen barna, ő az egyetlen egyszínű a csapatban.
 

Fókusz 12-03-29


szerző:
2012.03.29. 20:50
Fókusz 12-03-29

Fókusz: Kinga meztelen - A VV hisztikirálynője formába hozta magát és ledobta az összes textilt a fotós kedvéért. Egy ágyban Zimbával - Heni korábban együtt aludt sörényes kedvencével, de ma már ezt nem próbálja ki. Tíz körömmel - A hollywoodi sztárok stílustanácsadója, a francia manikűr feltalálója a magyar nők körmére nézett.

A nő, akinek dzsungelnyi állat őrzi az álmát

Heni, egy gyöngyösi hölgy, kezdetben együtt is aludt oroszlánaival, ma már csak az ordításukat hallja éjszakánként. Állataira ő maga főz, legnagyobb házikedvencei a fojtókígyó, a teve, és Lajos, a mosómedve.

Havazin 12-03-11


szerző:
2012.03.11. 12:25
Havazin 12-03-11

Havazin: Varnus Xavér gyerekpályán tanulta a síelés alapjait Gasteinben. Vigyáznia kellett magára, mert egyetlen apró rándulás is hónapokra visszavetheti zenei karrierjét, de esés nélkül vette az akadályokat. A világhírű orgonaművész hihetetlen kalandokat is átélt. Lámákkal túrázott a gasteini hegyekben, céltáblára és művadakra lőtt, később pedig a helyi katolikus templom orgonájához ült, és lenyűgözte játékával a helybelieket.

Varnus Xavér Lámákat pároztat


szerző:
2012.03.09. 07:30
Varnus Xavér Lámákat pároztat

Az orgonaművész mindig is híres volt a hihetetlen történeteiről, de ha egyszer azt hallják tőle, hogy Ausztriában lámákat sétáltatott, kérem, higgyék el neki. Erről ugyanis felvétel is készült.

Reflektor 12-03-08


szerző:
2012.03.09. 00:55
Reflektor 12-03-08

Reflektor: Újra képernyőn a humor nagyágyúi. Helen Mirren 60 fölött is magával ragadó. Varnus Xavér lámákat pároztat.

Vízben úsznak a tapírok Szegeden

A Szegedi Vadasparkban lévő dél-amerikai bemutató teljes területét is veszélyezteti a belvíz.

Állati élettársak


szerző:
2010.11.10. 20:00
Állati élettársak

Hogy lehet, hogy a kutyák még az oroszlánok között is átveszik az irányítást? A tigrisek, a láma vagy a szamár is gondolkodás nélkül behódol nekik, és éppen hogy csak nem ugat? De vannak olyan macskákat is, melyeket madárőrzésre specializálódtak.

75 éves a Dalai láma


szerző:
2010.07.06. 15:08
75 éves a Dalai láma

Beszédében azt mondta, elszomorítja, hogy a Tibetben élők nem ünnepelhetik meg születésnapját a megtorlástól való félelmükben.

Ősszel jön a dalai láma


szerző:
2010.05.06. 14:13
Ősszel jön a dalai láma

A tibeti vallási vezető nyilvános tanítást tart majd Budapesten és a Parlamentbe is ellátogat.

Obama és a dalai láma a legnépszerűbbek

Obama 77 százalékkal vezeti a népszerűségi listát, a tibeti spirituális vezető pedig 75 százalék szerint népszerű.

Erdélybe látogat a dalai láma


szerző:
2010.04.19. 12:29
Erdélybe látogat a dalai láma

A tibeti vallási vezető Tőkés László meghívására érkezik a Székelyföldre.

Szeptemberben érkezik a dalai láma

A tibeti vallási vezető legutóbb 10 évvel ezelőtt járt hazánkban.

Mélyül a szakadék Kína és az USA között

A kínai kormányfő nehezményezi, hogy az Egyesült Államok fegyvereket adott el Tajvannak és fogadta a dalai lámát.

Obama megsértette a kínaiakat?


szerző:
2010.02.19. 06:57
Obama megsértette a kínaiakat?

Az amerikai elnök hivatalában fogadta a dalai lámát. A pekingi kormány a találkozó miatt bekérette az amerikai nagykövetet.

Obamához készül a dalai láma


szerző:
2010.02.18. 11:14
Obamához készül a dalai láma

A találkozón arra kérik majd az amerikai elnököt: segítsen Tibet kérdésének rendezésében.

Szlovéniába látogat a dalai láma

A vallási vezető a Maribori Egyetemen és egy gimnáziumban tart majd előadást emberbaráti kérdésekről.

Tárgyalóasztalnál a tibeti és a kínai vezetés

15 hónap szünetelés után újrakezdte a tárgyalásokat az emigráns tibeti kormány és a kínai vezetés.

Gondozói segítették világra a lámacsikót

A kis kanca gyorsan beilleszkedett: egy hónappal idősebb társával már vígan szaladgál a karámban.

Tibet közelében a dalai láma


szerző:
2009.11.09. 10:17

Tibet közelében a dalai láma


szerző:
2009.11.08. 18:34
Feministának tartja magát a dalai láma

A nőknek nagyobb szerepet kellene vállalni a világ ügyeiben.

Obama nem fogadta a dalai lámát


szerző:
2009.10.07. 08:34
Obama nem fogadta a dalai lámát

Az amerikai elnököt többen vádolják, hogy behódolt a Tibetet elnyomó Kínának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való