KERESÉS search-close

kutyatartás

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kutyatartás"

Mennyire vagyunk felelős gazdák?


szerző:
2019.06.19. 07:18
Mennyire vagyunk felelős gazdák?

Országról országra változnak a kutyatartási szokások: a környező országok közül mi magyarok tekintünk leginkább úgy a kutyára, mint egyenrangú társra. De vajon mennyire vagyunk felelős gazdák?

Tamás: „Szofi inkább Pamaccsal bújik ágyba helyettem!”

Tamás terve, hogy Pamaccsal felébressze Szofi anyai ösztöneit, visszafelé sült el…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

KUTYANEVELÉS: Nem elég a szeretet, szabályok is kellenek

Sokan tartanak úgy kutyát, hogy fogalmuk sincs, hogyan kell bánni velük, ahhoz pedig, hogy jó kutyát nevelhessünk kedvencünkből nem elég a szeretet. A Forte Kutyaiskola vezetője szerint szintén óriási probléma, hogy a tenyésztők nem mindig foglalkoznak a kutyusok egészségével, amibe nagyon sok leendő gazda egyáltalán nem gondol bele.

BOGGIE: „Próbáltam megmenteni a Palkót, de nem sikerült!”

Elszabadult amerikai bulldog támadta meg Boggie kutyáját. A kistestű állat elpusztult, az énekesnő pedig megsérült, amikor védeni próbálta kedvencét. Boggie közösségi oldalán írta meg történteket, s most azon igyekszik, hogy felhívja a figyelmet a kutyatartással járó felelősségvállalásra.  

Falkavezér vagy aggódó anyuka, avagy hogyan kezeljük (jól) kutyáinkat?

Igaz a mondás, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de mi van olyankor, amikor már-már családtagként, egyfajta gyerekpótlékként tekintünk ebeinkre? Míg Kustánci Lia 4 gyerekes anyaszerepben tündököl, addig Tornóczki Anita inkább a szigorú falkavezér szerepét tölti be és azt is megosztja velünk, hogy boldogul 6 kutyával nap, mint nap.

Miért tartunk kutyát a szakértő szerint?

Korom Gábor, a Tükör módszer kitalálója volt vendégünk, aki egy érdekes témáról beszélgetett velünk!

A kutya helye nem a kertben van?


szerző:
2018.02.28. 07:59
A kutya helye nem a kertben van?

Korom Gábor, állandó kutyaszakértőnk megválaszolja az örök kérdést: hol a helye a kutyának otthonunkban?

Változások a családban - mi lesz a kutyával?

Mit tehetünk, ha elköltözik a párunk, hogy szoktathatjuk a kutyát az új helyzethez? Lehet ettől a kutyánk esetleg lelki beteg? Állandó szakértőnk, Korom Gábor, a Tükör Módszer megalkotója válaszol!

Elutazom, mi legyen a kutyával?


szerző:
2018.02.14. 08:31
Elutazom, mi legyen a kutyával?

Korom Gábor, a Tükör módszer alapítója elmagyarázta nekünk, hogyan és mit érdemes kezdeni házi kedvencünkkel, ha hosszabb időre elutaznánk!

Az iskolakezdés kutyáinkra is hatással lehet!

Az iskolakezdéssel bizony kiürül a ház és ezt kutyusunk is nehezen viseli. Korom Gábor szakértő azonban tud néhány biztos módszert, mellyel megelőzhető a kutyadepresszió.

Érdemes a kis kedvenceinkkel nyaralni?

Itt a nyár, egyre többen foglaljuk, vagy már foglaltuk le a nyaralásunkat. De mit tegyen a kutyás gazdi? Vigye, vagy ne vigye ez itt a kérdés! A választ pedig, mint mindig most is Korom Gábortól kapjuk meg.

Kinek való a kutyatartás?


szerző:
2017.05.03. 09:03
Kinek való a kutyatartás?

Sokan vágynak egy kiskedvencre, azonban nem mindegy, hogy milyen kutyust választunk, sőt rengeteg olyan kérdés is felmerülhet a kutyatartással kapcsolatban, amit mindenképpen át kell gondolni, mielőtt tényleg gazdikká válnánk ! Ebben Korom Gábor, kutyaoktató segített Annának és Mikinek.

KOVÁCS PATRÍCIA:

A Hungary's Got Talent zsűritagja büszke tulajdonosa Károlynak, a 12 éves magyar vizslának és Jankának, a vizsla-keveréknek. Patrícia azt mondja, a vizslát csak olyan embernek ajánlja, aki tud elegendő időt együtt lenni a kutyájával, és az sem zavarja, ha az eb az első időszakban szétszedi a lakást.

Kutyatartás a nagyvárosban

Budapesten minden negyedik ember kutyával él. Csonka Berta szakértőnk elmondta, hogyan kell tartani kedvencünket panellakásban, hogyan szoktassuk hozzá a városhoz, illetve mire figyeljünk, ha sétálni vagy strandra visszük.

Kutyák tartják rettegésben az Aradi utca lakóit

A Baracskán élők életét a több mint 30 kutyát tartó szomszédjuk keseríti meg. Nem mernek végigmenni az utcán, mert az állatok agresszívek, a bűz és az ugatás pedig, azt mondják, elviselhetetlen. Molinókkal teleaggatott házak, feljelentések, paparazzi videók és a helyzetet kezelni nem tudó rendőrök, akiknek kis híján stábunk is áldozatául esett. Újvári Mihály riportja.

Falkavezér: A társasházi ebtartás szabályai

Nem is gondolnánk, milyen sok jogszabály vonatkozik a kutyatartásra. Például már azt sem tudjuk sokan, hogy a póráz nélküli kutyasétáltatás miatt akár szabálysértési bírsággal is sújthatnak minket egyes közterületeken, de már az is büntethető, ha például társasházban élünk és nem megfelelően tartjuk kedvencünket.

Kutyát karácsonyra?


szerző:
2014.11.20. 10:00
A holdat is csak pénzért ugathatják kutyáink?

Ebrendészeti hozzájárulás kivetésére adna lehetőséget az önkormányzatoknak egy törvénymódosítás.

Rendőrök is „vizslatják” a kutyásokat

Fokozottan ellenőrzik a kutyatartókat Szombathelyen a következő két hétben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való