KERESÉS search-close

kutyatámadás

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kutyatámadás"

Elítélték azt a polgármestert, akinek a kutyája több emberre is rátámadt

Jogerősen is elítélték az ostffyasszonyfai polgármestert, akinek a kutyája több emberre is rátámadt, köztük egy kétéves kisfiúra tavaly októberben. Életveszélyesen megsérült és hiába telt el 8 hónap, úgy tudjuk még most sem tud rendesen rágni. A gyerek kísérőjével sétált, amikor a 30 kilós rottweiler marcangolni kezdte, majd a segítségére siető édesanyját is megharapta. A polgármestert jogerősen 2 év felfüggesztett fogházra ítéltek és pénzbüntetést is kell fizetnie.

Kutyatámadás: Már túl van az életveszélyen a 3 éves kislány

Már kinyitja a szemét, és a játékait keresi kórházi ágyán – túl van az életveszélyen a 3 éves kislány, akit egy hete támadott meg egy kutya a Fejér megyei Csókakőn. A rottweiler a hiányos kerítésen át ugrott ki az utcára, majd rátámadt a gyerekre és anyjára. Léna édesapja az RTL Híradónak most azt mondta: kislánya már elhagyhatta az intenzív osztályt.

 

Másodszor támadt kutya a kislányra

Félt a kutyáktól és másfél évesen már átélt kutyatámadást az a kislány, akit hétfőn életveszélyesen megsebesített egy rottweiler Csókakőn. A most 3 éves gyerek az édesanyjával sétált, amikor a kutya kijutott a kerítésen és megmarcangolta. Gazdája rohant oda és szedte le az állatot a kislányról, most azt mondta, átérzi a család fájdalmát és nagyon sajnálja a történteket. A balesetről a polgármester beszámolóját megnézhetik: ITT!

KUTYATÁMADÁS: Horrorisztikus látvány volt, ahogy leszedték a kislányról a kutyát

A gazda épp a kerítést javította, amikor a kutya elszabadult és rátamadott egy 3 éves kislányra Csókakőn. A gyereket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A polgármester szerint a rottweiler a kislány félelmét érezhette meg, ezért támadott.

Kutyatámadás - per: bűnösnek vallotta magát a polgármester

Akár tizenhárom év börtönre is ítélhetik Ostffyasszonyfa polgármesterét, akinek a kutyája a vád szerint egy kétéves gyereket életveszélyesen, a kisfiú anyját pedig súlyosan megsebesítette tavaly októberben. A kutya kiszökött az udvarról a Vas megyei faluban. A polgármester a bíróságon bűnösnek vallotta magát. Beismerte, hogy kutyája máskor is kijutott a kerítésen, de ő soha nem gondolta, hogy ebből baj is lehet.

Életveszélyben a nagymama, akire unokái kutyái támadtak rá

Saját udvarán támadták meg unokája kutyái - egy 79 éves asszonyt vittek életveszélyes állapotban kórházba Szegvárról. Az idős nő unokája szerint nagymamája megszédülhetett és ráesett az egyik kutyára, ezért támadhatták meg az amerikai staffordshire terrierek. A férfi azt mondta, kutyái iskolázottak, barátságosak, régóta ismerik az asszonyt, nem érti, hogyan történhetett mindez. A rendőrség vizsgálatot indított.

A zárt udvaron marták halálra a kutyák az asszonyt

Kutyák martak halálra egy asszonyt tegnap Újszászon. A hatvan év körüli nő cigarettát akart kérni ismerősétől, ezért ment be az udvarra ahol rátámadtak az ebek. Mentőhelikopter ment érte, de az életét már nem lehetett megmenteni. A rendőrök nem nyomoznak, mert az első vizsgálat szerint a támadás zárt udvaron történt, és az asszony hibázhatott.

Adakoztak a kutyatámadás áldozatának

Adakoztak a kutyatámadás áldozatának - többszázezer forintot, ruhákat és játékokat is vitt egy várpalotai pár Ötvöskónyiba a Mester családnak, ahol egy 13 éves fiút két hete súlyosan megsebesített három pitbull. A gyerek éppen az óvodába kísérte húgát, amikor rájuk rontottak a kutyák. A fiút azóta is a pécsi kórház intenzív osztályán ápolják, heteken belül plasztikai műtét vár rá.

Elaltatják a támadó kutyákat

Nem volt beoltva veszettség ellen az a három pitbull, amelyek súlyosan megsebesítettek egy 13 éves kisfiút Ötvöskónyiban. A kormányhivatal szerint az állatokban azonosító chip sem volt. A tulajdonos ellen eljárás indul. A kutyákat egyelőre nem vették el tőle. Az átmeneti megfigyelés után a három pitbullt elaltatják.

Három pitbull támadt egy 13 éves fiúra

Brutális kutyatámadás Ötvöskónyiban! Súlyosan megsérült egy 13 éves fiú, miután három pitbull támadt rá és testvérére a Somogy megyei településen. A gyerek éppen az óvodába kísérte húgát, amikor rájuk rontottak a kutyák. A fiú testével védte húgát, így őt a kezén, a lábán és a fején harapták meg a pitbullok.

Pitbull rontott rá egy háromtagú családra

Kutyatámadás Szombathelyen – egy pitbull rontott rá egy három tagú családra vasárnap délután, miközben kutyájukat sétáltatták a város határában. A támadó kutya megsebesítette egy 13 éves lány arcát és megharapta a kezét is. A rendőrség súlyos testi sértés miatt eljárást indított.

Elszabadult németjuhász támadt rá Pataki Zita kiskutyájára

Rátámadt és majdnem megölte egy elszabadult németjuhász az RTL műsorvezetőjének kiskutyáját. Pataki Zita pórázon sétáltatta a kedvencét, amikor észrevette, hogy a szomszéd kutyája szabadon van. A nagytestű állat azonnal támadt és marcangolni kezdte a kiskutyát. Pataki Zita megpróbálta megvédeni, de közben ő is a földre került. Végül egy másik szomszéd segített nekik. Az esetről műsorvezetőnk bővebben is mesélt, amit megnézhetnek ITT

PATAKI ZITA: „Azt láttam, hogy a Titi a szájában van és rángatja jobbra-balra”

Rátámadt és majdnem megölte egy elszabadult németjuhász az RTL műsorvezetőjének kutyáját. Pataki Zita nem messze házától sétáltatta kedvencét, amikor a szomszéd kutyája támadott. Végül egy másik szomszéd segített nekik. Októberben számoltunk be egy hasonló esetről, akkor az énekesnő, Csemer Boglárka kutyáját ölte meg egy másik, ami kiszabadult a kerítésen. Akkor a Forte Kutyaiskola vezetője adott nekünk interjút, amit megnézhetnek ITT.

Nincs felelőse a halálos kutyatámadásnak

Megszüntette a nyomozást a rendőrség a nyúli kutyatámadás ügyében. Még márciusban saját kutyájuk mart halálra egy másfél éves kislányt, akire az udvaron a dédpapája vigyázott. Több generáció élt együtt a családi házban, a kislány szülei a történtek után rögtön elköltöztek. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomozott, de szerintük sem a gazda, sem más nem felelős a történtekért.

 

Bulldog ölte meg Boggie kiskutyáját

Elszabadult amerikai bulldog támadta meg a Boggie néven ismert énekesnő kutyáját. A kistestű állat elpusztult és az énekes is megsérült, amikor védeni próbálta kedvencét. A támadó kutya a kerítés alatt bújt ki, majd rárontott a turistaúton sétáló, pórázon vezetett kiskutyára.

BOGGIE: „Próbáltam megmenteni a Palkót, de nem sikerült!”

Elszabadult amerikai bulldog támadta meg Boggie kutyáját. A kistestű állat elpusztult, az énekesnő pedig megsérült, amikor védeni próbálta kedvencét. Boggie közösségi oldalán írta meg történteket, s most azon igyekszik, hogy felhívja a figyelmet a kutyatartással járó felelősségvállalásra.  

Megvadult kutya támadt rá Boggie-ra és kiskutyájára

Az énekesnő megsérült, kutyája Palkó pedig túl sem élte a megvadult állat támadását.

Két éves kisfiúra támadt a kutya

Két éves kisfiú sérült meg súlyosan, miután rátámadt egy nagy testű kutya a Vas megyei Ostffyasszonyfán. A gyereket mentőhelikopter vitte kórházba. Anyja megpróbált segíteni, de a kutya őt is megharapta. Neki horzsolásai lettek. A helyiek szerint az állat a polgármester anyjának házától szökhetett el.

Tíz hónap alatt 12 kutyaharapás történt Bátaszéken

A Tolna megyei kisvárosban legutóbb egy szórólapterjesztőt támadtak meg az udvarról kiszökő kutyák, februárban pedig egy utcán sétáló nőt harapdált meg három eb. A harapós kutyáknak sem chipje, sem oltása nem volt. A városban sokan félnek tőlük.

Életveszélyes kutyatámadás - így történt!

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy idős férfit, akit a szomszéd két kutyája marcangolt meg Ürömön. Az áldozat locsolni indult a kertjébe, a kutyák átjöttek a kerítésen és rátámadtak. Felesége mesélte el Híradónknak, mi történt.

Súlyos kutyatámadás Tökölön!

A Blikk számolt be róla, hogy elszabadult kutya rontott neki egy szintén a kutyáját sétáltató asszonynak a Pest megyei településen. Az asszonyt és kutyáját többször megharapta. A nőt kórházba kellett vinni, a kutyája lába eltört. A rendőrök már megtalálták a támadó állat tulajdonosát.

 

Kutyák támadtak rájuk


szerző:
2018.05.03. 18:03
Kutyák támadtak rájuk

Harci kutyák támadtak egy fiatal nőre az utcán a Csongrád megyei Mindszenten. A nő a nevelőapjával és saját kutyájukkal sétált, amikor az egyik udvarról kiszabadult állatok rájuk rontottak. Az egyik kutya összeharapdálta a nő lábát és karját, most a szentesi kórházban ápolják. A kutyák gazdája ellen eljárást indított a rendőrség.

Kutyatámadás Győrújfalun


szerző:
2018.04.14. 18:05
Kutyatámadás Győrújfalun

Halálra marcangolt egy kistestű kutyát és a gazdáit is megharapta egy jóval nagyobb kutya Győrújfalun. Sétáltatás után az idegen állat berontott az udvarba és az kiskutyára támadt.

6 milliót kér a kutya gazdájától

6 millió forintot követel az édesanyját halálra marcangoló kutya gazdájától a borsodi asszony fia. Erről először a Bors írt. A támadás több, mint 2 éve történt. Az áldozat fia azzal indokolja a milliós sérelemdíjat, hogy szerinte a kutya gazdája tudta, hogy az állatai rendszeresen kiszöknek a rossz kerítésen.

 

Korábban nem volt agresszív a gyilkos kutya

Saját kutyájuk ölte meg a másfél éves kislányt a Győrhöz közeli Nyúlon. Úgy tudni, a kislány dédapjával sétált az udvaron mikor az 5 éves staffordshire terrier rátámadt. Az állatorvos, aki ott volt a tragédia helyszínén azt mondta, a kutya korábban nem volt agresszív. A falubelieket nagyon megviselték a történtek. A szakértő szerint akár egy hang vagy egy mozdulat is kiválthatta a támadást.

Kutyatámadás Sopronban

Gazdája kezéből tépte ki a törpe schnauzert egy nagyobb testű kutya Sopronban. A nő épp sétáltatta, amikor megtámadta őket. Mivel a gazdája a karjában próbálta védeni, őt is megharapta. Múlt héten hasonló történt Veszprémben is. A kutyakiképző azt mondja, úgy lehet elkerülni az ilyen eseteket, ha mély hangon tiltó szavakkal parancsolunk a támadó kutyára.

Széttépte a tíz éves uszkárját

Megölte az uszkárt, majd annak gazdáját, egy 13 éves gyereket is megharapott egy kutya Veszprémben. A kisfiú még szombaton este sétáltatta kutyáját a házukhoz közel, amikor egy vele szembe futó nő mögül egy kutya ugrott elő és nekitámadt. A futó próbált segíteni, de az állat őt is megharapta.

 

Három kutya marcangolta a nőt

Kutyatámadás Bátaszéken, egy középkorú, sétáló nőt marcangolt három felbőszült állat vasárnap este. Úgy tudjuk, az asszony keze, lába és nyaka sérült meg súlyosan. Kórházba került, egyik rokona szerint lassan gyógyulnak a sebei.

 

Gábor miatt veszhet el Joe új műhelye?

Joe reggel összetűzésbe keveredett Gáborral, mert Gabi nem akart társként beszállni az új műhelybe. Ennek ellenére Lali és Gábor is elmentek Joe-val megnézni a műhelyt, de nem találtak ott senkit, ezért bemásztak az ablakon. A tulajdonos és kutyája azonban elcsípték őket, a három barát pedig fejvesztve menekült el a tett színhelyéről.

Kutyatámadás – halálfélelme volt

Sokkot kapott és halálfélelme volt! Ezt mondta az RTL Híradónak az a kiskassai asszony, akire két kutya támadt rá a napokban. Megharapták a bal vádliját, több centi mély sebet okozva. Minden nap kötözésre és megfigyelésre jár a súlyos sérülésével.

KUTYATÁMADÁS: Sokkot kapott és halálfélelme volt

Megharapták a bal vádliját, több centi mély sebet okozva. Minden nap kötözésre és megfigyelésre jár a súlyos sérülésével. A kötözését mutatja Szántóné Újhelyi Ilona, ő volt a kiskassai kutyatámadás áldozata.

Megtámadta a kutya a kisgyereket

Most is retteg a kutyáktól az a kisfiú, akit egy kutya marcangolt össze még tavaly ősszel. Az udvaron játszó gyerekre egyik rokona vigyázott, de pár percre magára hagyta, a kisfiú pedig egyenesen a szomszédban kikötött kutyához sétált. Az állat többször is megharapta. A nő ellen, akinek vigyáznia kellett volna a kisfiúra, most emelt vádat az ügyészség.

 

Brutális kutyatámadás


szerző:
2017.03.19. 18:08
Brutális kutyatámadás

Brutális kutyatámadás történt Veszprém megyében. Kertészkedő asszony arcát marcangolta szét a szomszéd kutyája Várpalotán. Az őrjöngő állatot végül egy utcában lakó férfi szedte le róla, aki meghallotta a nő kiabálását. Az asszonyt kórházba vitték. A kutyát ebtelepre szállították, úgy tudjuk gazdái mostoha körülmények között tartották.

Műteni kellett a támadás után

Németjuhász támadt egy kutyát sétáltató nőre még két hete Győrben. Először az asszony kutyáját harapta meg, de amikor a nő megpóbálta megvédeni, ő sem úszta meg. Végül egy közeli boltból segítettek a nőnek. Kórházba került, az alkarját megműtötték. Az RTL Híradónak nyilatkozó kutyakiképző szerint ilyenkor a legfontosabb, hogy ne essünk pánikba, mert még agresszívebb lehet a kutya, ha mi is bántjuk.

Sírva hallgatta az ítéletet

Sírva hallgatta az ítéletet az asszony, akinek kutyája három kislányra támadt még 2014-ben Neszmélyben. Az ismerős gyerekeket áthívta magához, de ahogy beléptek a kapun, a kutya rárontott az akkor 9, 7 és 6 éves kislányra. Súlyosan megsérültek, a harapások nyomait egész életükben magukon viselik majd. A nő 4 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott jogerősen. A szülők szerint azóta sem kért bocsánatot. Megrázó történet következik.

Kutyatámadás: megtörten nyilatkozott az áldozat fia

Vallomást tett a bíróságon a férfi, akit azzal vádolnak, hogy kutyája halálra marcangolt egy idős asszonyt a saját kertjében tavaly októberben Monajon. A gazda állítása szerint fogalma sincs, hogyan történhetett a tragédia. A kutyái barátságosak, senkit nem bántanának. Abban is kételkedett, hogy egyáltalán az ő kutyája támadt az asszonyra.

Az arcán harapta meg a kislányt a kutya

Legjobb, ha meg sem mozdulunk, vagy ha a kutya felé dobunk valamit. Ezt javasolja a kiképző, miután ismét gyerekre támadt egy eb. Augusztus végén egy 4 éves kislányt egy bullterrier harapott meg Kaposváron. Úgy tudjuk, az arcán súlyosan megsérült. A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt nyomoz.

TANÁCSOK: Egy bájos kutyakislányon mutatjuk be, mit ne csináljunk egy kutyával

Túlélési szabályokról kérdeztünk egy kutyakiképzőt, azután, hogy egy hete egy 4 éves kislányra támadt bullterrier Kaposváron.

Rövid időn belül ez a második kutyatámadás

A szomszéd kutyája támadott meg egy férfit az utcán a Veszprém megyei Csabrendeken néhány napja. A kezét és a hasát harapta, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Ketten is próbáltak segíteni neki, egyiküknek szintén nekirontott az állat. Alig egy hónapja a településen már volt egy hasonló kutyatámadás, ott a kerítésen átugorva esett neki egy idős asszonynak két eb.

Amputáció a kutyatámadás miatt

Amputálni kellett egy 85 éves férfi lábát, miután tegnap szomszédja két kutyája a saját kertjében megtámadta Nagyecseden. Az állatok átmásztak a kerítésen. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba. A kutyák otthon maradhattak, de most karanténban kell őket tartani, amíg eldől, hogy el kell-e altatni őket.

Fióka eteti a másik fiókát

Madárfióka eteti fióka társát - nagyon ritkán tapasztalható jelenséget figyeltek meg a Mályi Madármentő Állomáson. Egy 33 napos kisrigó táplálja alig húsznapos fajtársát, mert az még nem tud önállóan enni. A  madármentő állomáson több sérült feketerigó-fiókát ápolnak. Annyi a közös bennük, hogy mindannyian kis híján kutya- vagy macskatámadás áldozatai lettek.

A kertben támadták meg a kutyák

Két kutya csaknem teljesen szétmarcangolta egy idős nő lábát a Veszprém megyei Csabrendeken. Az asszony kertészkedett, amikor a szomszéd kutyái átugrottak a kerítésen és nekiestek. A nő súlyosan megsérült, rengeteg vért vesztett. A kutyák a gazdájuknál maradhattak, de megfigyelik őket.

Nem altatják el a kutyát, ami gyerekre támadt

Nem akarják, hogy elaltassák, inkább ismét befogadná az Állatvédőrség azt a staffordshire terriert, amely leharapta egy hatéves kisfiú fülét vasárnap Makón. A kutya nem először támadt emberre: szilveszterkor egy részeg embert harapdált össze. A támadás után az állatvédők elérték, hogy a kutyát ne altassák el, majd új gazdát találtak neki. Most azt mondják, a férfi nem tartotta be a szabályokat, amelyekben megállapodtak.

Halálos kutyatámadás Fejér megyében

Egy fejér megyei tanyán élő idős asszony az egyik épületből a másikba akart átmenni, amikor a szomszéd nagytestű kutyája nekirontott és halálra marcangolta. Felkavaró riport!

Gyerekekre támadt a kutyája, börtönbe megy

Összeomlott, amikor meghallotta az első fokú ítéletet az a nő, akinek harci kutyája majdnem szétmarcangolt három gyereket a Komárom-Esztergom megyei Neszmélyen. Két éve augusztusban támadt a kutya a kislányokra.

Nem érzi magát bűnösnek a kutyatámadás miatt

Egyáltalán nem érzi magát bűnösnek amiatt, hogy kutyája majdnem halálra marcangolt három kislányt az udvarukban. Ezt mondta a bíróságon az asszony, aki ellen gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó súlyos testi sértés a vád. Ahogy arról az RTL Híradó is beszámolt, 2014 augusztusában támadt rá az akkor 6,7 és 9 éves testvérekre egy harci kutya Neszmélyen. A gyerekek a kutya gazdájával mentek a házhoz, mikor az eb rájuk rontott. A két fiatalabb lány ma is viseli a harapások nyomait.

Három gyerekre támadt a kutya


szerző:
2016.01.30. 18:06
Három gyerekre támadt a kutya

Három gyereket és egy felnőttet harapott meg péntek reggel egy elszabadult kutya Somogyapátiban. Két gyerek könnyebben, egy súlyosan sérült, ő kórházban van. Súlyosan megsérült az a felnőtt is, aki befogta a kutyát. Az állat gazdája Híradónk kamerája előtt sírva kért elnézést a történtekért, ellene súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást.

Őrkutyák támadtak a horgászokra

Kutyák támadtak horgászokra egy lajosmizsei halastónál. Az áldozat két albertirsai pedagógus, úgy tudjuk, mindketten súlyosan megsérültek. Az eset két hete történt, a rendőrség most indított vizsgálatot az ügyben.

Halálra marcangolták az idős nőt

Kutyák marcangoltak halálra egy 83 éves asszonyt a Borsod megyei Monajon. A nőre a saját kertjében támadtak rá a szomszédja kutyái. Azt hogy pontosan hány, egyelőre nem lehet tudni.

Gyerekre támadt a harci kutya


szerző:
2014.11.19. 18:17
Gyerekre támadt a harci kutya

Egy kilenc éves kisfiút az iskola udvarán támadott meg egy harcikutya Mezőfalván. A kutya a vádliját marcangolta szét. A gyereket még kórházban ápolják. Nemcsak őt, hanem a segítségére siető két felnőttet is megharapta az állat.

Amputálni kell a megtámadott kutya lábát

Nyilatkozott az RTL Híradónak az egyik kutyatulajdonos, akinek a kutyáját múlt héten majdnem széttépte egy harci kutya Miskolcon. Ahogy arról már pénteken beszámoltunk, a kutya egy kertes házból szabadult ki, majd rátámadt négy másik kutyára és gazdáikra.

 

Meglőtték a rendőrök a megvadult kutyát

Egymás után három kutyára támadt, egyikük gazdáját is megsebesítette egy harci kutya csütörtök este Miskolcon. Úgy tudjuk az állat egy családi ház udvarából szökött meg. A megvadult kutyát végül a rendőrök meglőtték, de információink szerint az állat nem pusztult el, most sintértelepen van.

 

Kutyatámadás: Újra meg kell műteni a kislányt

A kislány még az intenzív osztályon fekszik, az állapota kielégítő. A család állítólag három, úgynevezett harci kutyát tartott, közülük az egyik harapta meg a gyereket.

Másfél éves gyerekre támadt a kutya

Megharapta egy másfél éves kislány fejét egy kutya Miskolcon még vasárnap. A kislány át akarta ölelni a staffordshire terriert, amikor az állat belekapott a fejébe. Súlyos sérülésekkel került kórházba.
 

Kutya marta össze a kamaszfiút


szerző:
2014.09.02. 15:28
Kutya marta össze a kamaszfiút

Vadászkutya támadott meg egy 15 éves fiút a Zala megyei Esztergályhorvátiban. Az állat több helyen összemarta a testét, súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Fókusz 13-12-03


szerző:
2013.12.03. 19:55
Fókusz 13-12-03

Fókusz: Rejtélyes támadás - Szandikát feljelentették, mert bulldogja megharapott valakit. Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője személyes bosszút sejt. Újra otthon - Szabó Ádámot meglepetésbuli és vendégek várták Érden. Kiderül, rendeződik-e végre a fiú magánélete. Kis huligánok - Sosem látott felvételek kerültek elő a Hooligans tagjairól. A vagány zenészek a legféltettebb titkaikat is felfedik.

Rendőrkutya támadt gazdájára


szerző:
2011.09.16. 18:49
Rendőrkutya támadt gazdájára

Súlyos sérüléseket szenvedett egy baranyai rendőr, amikor saját szolgálati kutyája rátámadt háza udvarán.

Saját kutyájuk marta össze gyereküket

Saját kutyájuk harapta le a fülét egy 5 éves kislánynak szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaroffon.

Kisgyereket harapdáltak össze a kutyák

A fiú súlyos sérülést szenvedett: a lábát és fenekét harapta meg a puli, azóta is kórházban van.

Kutyatámadás: a fiúnak esélye sem volt a túlélésre

A gyerek egyedül volt a három kutyával az udvaron, mikor az egyik megtámadta.

Kutyák támadtak gyerekekre Békésen

Két kutya támadott meg és harapott meg két gyermeket csütörtökön este Békésen, mindketten nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Kutyák marcangolták halálra


szerző:
2011.03.01. 19:15
Kutyák marcangolták halálra

A szomszéd kutyái martak halálra háza előtt egy idős férfit. A rendőrök egy kutyát lelőttek, egyet megsebesítettek, a harmadik elszökött.

Kutyák martak halálra egy férfit

Saját házának udvarán találtak rá egy 62 tormási férfi holttestére hétfőn. Nem voltak kutyái, mégis állatok marcangolták halálra.

Meghalt a kutyatámadás áldozata


szerző:
2010.11.22. 10:09
Meghalt a kutyatámadás áldozata

Életét vesztette a debreceni Kenézy kórházban az a férfi, akit még csütörtökön támadott meg 8 kutya.

Nyolc kutya marcangolt egy idős férfit

A 67 éves nagyhegyesi férfit szomszédjának elszabadult kutyái támadták meg, életveszélyes állapotban van.

Villanyoszlopra próbált menekülni a kutyák elől

Súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők egy 51 éves férfit, akit négy angol bulldog támadott meg Sándorfalván vasárnap reggel.

Agresszív kutyák támadtak Szegeden

Megvadult kutyák támadtak meg egy dorozsmai férfit hétfőn késő este Szegeden. Lelőtték az állatokat.

Gyerek sérült meg a kutyatámadásban

Súlyos sérülésekkel került kórházba egy kisfiú és egy fiatal nő, egy kutya támadta meg őket hétfőn délután Budapesten, Csepelen.

Hatéves gyerekre támadt egy kutya

Stabil állapotban, kórházban van egy hatéves kisfiú, akit a saját házuk udvarán támadott meg szomszédjuk kutyája.

Virtuális póráz agresszív ebeknek

Mikrochip és felelősségbiztosítás a kutyáknak - a brit kabinet ezzel akar gátat szabni a kutyatámadásoknak.

Éhes rottweiler támadt a kislányra

A csontsovány kutya, befogása után egyáltalán nem volt agresszív, a menhelyen ugyanis kapott enni.

Kutyája marcangolta halálra a gyereket

A család kutyái martak halálra egy nyolc éves kislányt a Heves megyei Poroszlón.

Kisgyerekre támadt az elszabadult kutya

A kisfiú súlyosan megsérült. A dühöngő állatot egy 14 éves gyerek kaszával kergette el.

Gazdájára támadt az elkóborolt eb

A 77 éves asszonyt egy rokona mentette meg, majd hívta a mentőket és a sintért.

Szétmarcangolta a kislányt a német dog

A német dog barátnője udvarán támadt a kislányra a jobb oldalát tépte szét.

Kutya harapta át a kislány torkát

Megvadult német juhász támadt rá a 8 éves Dariára Ukrajnában.

Lelőtték az elszabadult harci kutyákat

A mentők nem tudtak odamenni a sérült kerékpároshoz, ezért hívták a rendőröket.

Gyerekeket ért kutyatámadás


szerző:
2009.05.02. 16:59
Gyerekeket ért kutyatámadás

Délutánra sikerült megtalálni a kutyákat és a gazdájukat is.

Szét is marcangolhatták volna a kutyák

A kutyák tulajdonosa ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való