KERESÉS search-close

kutyakiképző

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kutyakiképző"

A vasárnapi Portréban a kutya legjobb barátja, Halász Árpád kutyakiképző

Világsztárokkal dolgozik együtt, emellett az ember legjobb barátja is a kollégája, Halász Árpád kutyakiképzőnek. Brad Pitt, Harrison Ford, és a magyar film krémje is kizárólag vele szeretnének dolgozni, hiszen nemcsak színvonalas profi munkát végez, hanem állatvédelméről is méltán ismert. Halász Árpád Barabás Évivel beszélget a vasárnapi Portréban.

Kutyatámadás Sopronban

Gazdája kezéből tépte ki a törpe schnauzert egy nagyobb testű kutya Sopronban. A nő épp sétáltatta, amikor megtámadta őket. Mivel a gazdája a karjában próbálta védeni, őt is megharapta. Múlt héten hasonló történt Veszprémben is. A kutyakiképző azt mondja, úgy lehet elkerülni az ilyen eseteket, ha mély hangon tiltó szavakkal parancsolunk a támadó kutyára.

Az Éjjel-Nappal Budapest Evelinje kutyaképzőben nevelteti kedvenceit

Evelinről köztudott, hogy három négylábúval osztja meg az életét. A fiatal lány imádja izgő-mozgó kutyusait, akik bizony ezt becsületesen ki is használják. Konkrétan Evelin fejére nőttek. A gazdinál most betelt a pohár. Profi kutyakiképzőhöz fordult, hogy megtanulja megregulázni kedvenceit.

Létezik kutya-macska barátság?

Sok fejtörést okoz a kutyás és a macskás gazdiknak is, hogy mitévők legyenek, ha úgy alakul, hogy kedvencük egy kis társat kap. Kényes folyamat az összeszoktatás, melyben Szita Boglárka, kutyakiképző volt tanácsadónk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való