KERESÉS search-close

kutyafuttató

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kutyafuttató"

Zavarta az ugatás, kutyafuttatóban támadt a lányokra

Egyiküket fojtogatta, a kutyáikat pedig megrugdosta - erről meséltek híradóknak azok a lányok, akikre két napja rontott rá egy férfi a debreceni kutyafuttatóban. Szerintük azért esett nekik, mert nem tudott aludni az ugatástól. A lányok a rendőröktől kértek segítséget, a támadó ellen garázdaság miatt indult eljárás. 

Mire van szüksége egy kutyának - Lukács Mikivel kiderítettük

Te tudod, hogy mi a különbség a kutyafuttató, és a kutyatér között? Lukács Mikivel, a Reggeli házigazdájával, valamint két kutyájával, Ducéval és Rozival ennek is utánajártunk és azt is kiderítettük, hogy mire van szüksége egy kutyusnak ahhoz, hogy teljes életet élhessen a mindennapokban.

Kétméteres óriáskígyó-tetemet találtak Pilisvörösváron

Az állatot kutyasétáltatók vették észre. Egyikük nyilatkozott Híradónknak, azt mesélte sokkot kapott a látványtól, amikor rájött, hogy kutyája mit szimatol az út szélén.

 

Emlékmű a kutyafuttató mellett

Egy budai kutyafuttató mellé helyezték át a Forradalom lángját a Parlament elől. Erről a 444.hu írt először. A műalkotást az 1956-os forradalom negyvenedik évfordulóján avatták fel a Kossuth téren. A tér átépítésekor azonban elbontották, és a Nagy Imre téren állították fel. Az átépítés vezetője szerint a lángnak azért kellett mennie, mert a Kossuth tér háború előtti arculatát akarták helyreállítani. Az 56-os emlékbizottság korábbi elnöke felháborítónak tartja az új helyszínt.

Kutyaürülékkel kenték össze az autó ablakait

Csúnyán bosszút álltak a kutyatulajdonosok egy sofőrön, aki szabálytalanul parkolt a kutyafuttató bejárata előtt Budapesten, Lipótvárosban. A kocsi keresztben állt meg a kapu előtt, a kutyák és gazdáik csak nehezen tudták kikerülni.

Kiközösített kutyások


szerző:
2011.09.22. 19:26
Kiközösített kutyások

Tettünk egy kört Budapesten, kíváncsiak voltunk, hogy kutyánkkal hol vagyunk szívesen látott vendégek, és hol nem. A legtöbb helyről szinte azonnal távoznunk kellett.

Sugárzik a Szent István Park?

Úgy tudni, veszélyes anyagokat, például arzént találtak a területről vett földmintákban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való