KERESÉS search-close

kuruzslás

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kuruzslás"

Elítélték „Rita doktornőt”

Elítélték a sziráki álorvost. Másodfokon súlyosabb büntetést kapott az a nógrádi férfi, aki mindendféle orvosi képzettség nélkül kezelte a beteg helyieket. Rita doktornőként mutatkozott be, és női ruhában járt hozzájuk gyógyítani.

C-vitamint javasolt a rák ellen

Bekiabált és hazugságnak nevezte az egész tárgyalást az egyik érdeklődő - ezért kiküldték a tárgyalásról. Jogerősen másfél év börtönre ítélték, 3 évre felfüggesztve kuruzslás miatt azt az állatorvost, aki évekig rákkutató professzornak adtak ki magát. A bekiabáló férfi nem értett egyet a vádakkal. Az állatorvos a hozzá forduló daganatos betegeknek nagy dózisú C-vitamin intravénás beadását és saját gyógyteáját javasolta.

Enyhén fogyatékos Robi, aki Rita

Vádat emeltek a férfi ellen, aki doktornőnek adta ki magát a Nógrád megyei Szirákon. Kuruzslás miatt kell bíróság elé állnia. Néhány hete a Házon kívül megkereste a férfit és azokat is, akiket furcsa módszerekkel kezelt. A helyiek szerint például telefonnal mért vérnyomást, és kézrátétellel gyógyított daganatot.

Férfi volt az áldoktornő


szerző:
2017.02.26. 18:17
Férfi volt az áldoktornő

Kézrátétellel gyógyított, és telefonon keresztül mérte páciensei vérnyomását egy álorvos a Nógrád megyei Szirákon. A mindenki által csak Rita doktornőnek nevezett álorvos tavaly nyáron vállalt ingyenes gyógyítást a faluban, de szigorúan csak sötétben. Mint később kiderült, azért, mert úgy gondolta, sötétben nem látják meg, hogy valójában nem nő, hanem férfi. A rendőrség most kuruzslással gyanúsítja.

ÁLORVOS: Sötétben szeretett gyógyítani

Kézrátétellel gyógyított és telefonon keresztül mérte páciensei vérnyomását egy álorvos a Nógrád megyei Szirákon. Házhoz ment, de gyógyítani csak sötétben szeretett. Nappal behúzott függönyöknél, este lekapcsolt lámpánál. Ezt mondják a titokzatos álorvosnőról a szirákiak. Akiről később kiderült, hogy férfi, és nem is orvos.

Tovább segítene az embereken

Továbbra is segíteni szeretne az embereken, ezért felmentését kérte a kuruzslás vádja alól a magát rákkutatónak beállító állatorvos. Az utolsó szó jogán beszélt ma a bíróság előtt. A férfit azzal vádolják, hogy a hozzá forduló daganatos betegeket megtévesztette azzal, hogy doktori címét humán orvosi végzettségért kapta és C-vitamin terápiát írt elő nekik, holott ilyet csak orvos rendelhet el.

Fókusz 2017-02-15


szerző:
2017.02.15. 19:00

Kuruzslással vádolják


szerző:
2017.02.15. 18:05
Kuruzslással vádolják

Kuruzslás miatt áll a bíróság előtt egy ismert, magát rákkutatóként beállító állatorvos. A vád szerint a férfi a hozzá forduló daganatos betegeket megtévesztette azzal, hogy doktori címét humán orvosi végzettségért kapta. Volt, akinek nagy dózisú C-vitamin kúrát írt elő, pedig a Híradó által megkérdezett onkológus főorvos szerint nem csak hogy bizonyíték nincs a C-vitamin eredményességére, nagy mennyiségben akár gátolhatja a kemoterápia hatását.

Fókusz 15-05-14


szerző:
2015.05.14. 17:55
Fókusz 15-05-14

Fókusz: „Tönkretettek” - Ezt állítja Seffer István, akit kuruzslás miatt ítéltek el. A sebész azt mondja, megirigyelték a sikereit. Ittasan vezetett? - Vádat emeltek Oszter Sándor ellen, aki autójával egy pláza garázsánál ütközött oszlopnak. Ügyvédje szerint nem ivott előtte. Arconpörgés - Yolo és kamillázás. Kiszel Tünde nem érti a mai fiatalokat. Istenes Bence egy nyugdíjasklubban is próbát tett.

Homeopátia: segít, vagy csak nem árt?

A homeopátia hívei sokat tudnak róla és esküsznek rá, ellenzői és a hagyományos orvosok szerint legfeljebb nem árt. Most éppen azért lett megint téma, mert az ausztrál nemzeti egészségügyi szervezet kutatóközpontja közzétett egy jelentést, amely azt írja, hogy 225 kutatás tanulmányozása után a hatóság arra a következtetésre jutott, egyszerűsítve, hogy nincs olyan betegség, amelyen a homeopátia segítene. Ezt persze nagyon sokan nem fogadják el.

Homeopátia: kuruzslás vagy gyógyszer?

Lehet hinni abban, hogy ha valami mérgezi a szervezetünket, akkor ugyanez az anyag nagyon kis mennyiségben gyógyító? Segít, vagy csak nem árt? Sok ezer féle készítmény vény nélkül kapható, több százezren hisznek benne és használják, évente milliárdokat költünk rá: megéri?

XXI. század 12-09-25


szerző:
2012.09.26. 00:05
XXI. század 12-09-25

XXI. század: Sokan hallottak a Béres cseppről, mint roboráló szerről. A körülötte kialakult legenda viszont kevésbé ismert: betegek csodavárása, a gyártás körül kialakult éveken át tartó huzavona, majd a siker. Doktor Béres József – bármennyire is meglepő – nem orvos volt, hanem agrármérnök. Története pedig olyan, mint egy igazi mese. A cipész fiáról, akinek nagy próbákat kellett kiállnia, a legnagyobb szörnyeket kellett legyőznie, de aztán elnyerte méltó jutalmát. Mese az agrármérnökről, akinek szobrot állítottak az orvostörténeti múzeumban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való