KERESÉS search-close

kunhalmi ágnes

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kunhalmi ágnes"

LMP: koncepciós eljárások?

Koncepciós eljárásokkal tisztítják meg az LMP-t. Ezt nyilatkozta Kassai Dániel, akit 2 napja zártak ki a pártból, amiért Budapesten visszalépett az MSZP-s Kunhalmi Ágnes javára az áprilisi választáson.

Kabaré a sajtótájékoztatón

Szétnevette sajtótájékoztatóját a szocialista Kunhalmi Ágnes, amelyet a kormány 2016-os évének értékeléséről tartott. Nem tudni, mi volt a nagy jókedv oka, mert a képviselő másnap már nem akart nyilatkozni. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára azt mondta, biztos már szilveszteri hangulatban volt a képviselő, aki szerinte úgy zárta az évet, ahogy az MSZP töltötte: teljes összevisszaságban.

VICCES: Kunhalmi Ágnes saját poénján kacagott

Hosszú koncentrációval kezdte az év utolsó előtti napján tartott sajtótájékoztatóját Kunhalmi Ágnes szocialista képviselő. Először a leeső tolla zavarta meg, később saját poénján kacagott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való