KERESÉS search-close

kulcsár edina

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kulcsár edina"

A gének nem hazudnak: szép anyák és szép lányaik

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, vagy az alma nem esik messze a fájától. Mondhatnánk még ilyen közhelyeket, amik ezekre a lányokra tökéletesen illenek, hiszen a nagyszerű gének mindannyiuknál adottak. A Fókusz stábjának Rába Tímea, Fésűs Nelly, Rubint Réka és Kulcsár Edina nyilatkozott a szépségről.

Az új őrület: pizsamában az utcára?

Mennyi időt spórolhatnánk, ha reggelente a pizsamánkban indulnánk bevásárolni és dolgozni?! Pláne, ha még az esti party-ra is a hálóingünkben érkeznénk! Nos Rihanna, Kim Kardashian, Marc Jacobs és sok más világsztár előszeretettel moccan ki alvóruhában otthonról, hiszen idén már nem ciki a cuki! És igen, Mr. Heffner, ön megmondta. Bár a metrón vagy villamoson azért okozhat néhány kellemetlen pillanatot, lássuk be.

Így köszöntik a sztárok anyukájukat

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Ez alkalomból ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról. Dörmer Csaba riportja.

Anyák napi meglepetés: sztáranyukák a kamerák előtt

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Ez alkalomból ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról. Dörmer Csaba riportja.

Reflektor 15-04-30


szerző:
2015.05.01. 01:55
Reflektor 15-04-30

Reflektor: Együtt bulizott a hazai sztárvilág színe-java. Ábrahám Edit élvezi a szabadságot.

Kulcsár Edina esküvőre készül

A 24 éves szépségkirálynő úgy érzi, párjában, Mátéban megtalálta az igazit, így már az esküvőt tervezgeti, sőt nem titkolt vágya, hogy a lehető leghamarabb édesanya legyen.

Reflektor 15-04-07


szerző:
2015.04.08. 01:40
Reflektor 15-04-07

Reflektor: Szabó Zsófi különleges kapcsolatot ápol édesanyjával. Kulcsár Edina esküvőre készül.

Ő a világ második legszebb hölgye

Büszkén mosolyoghatott Kulcsár Edina vasárnap, ugyanis a Miss World szépségverseny londoni döntőjében első udvarhölgyként végzett a dél-afrikai szépség mögött. Hasonló sikert eddig egy magyar lánynak sem sikerült elérnie!

Fókusz 14-12-16


szerző:
2014.12.16. 19:25
Fókusz 14-12-16

Fókusz: Szépségtitkok - Miben látja a sikerét Kulcsár Edina a Miss World második helyezettje, és mit változtatna meg magán? Kétségbeesve keresi - Anikó szeretné megtalálni azt, aki megkapta balesetben elhunyt párjának a szívét, szeretné átölelni őt. A legnépszerűbb - Aleska Diamondra és a VV6-ra kerestek rá a legtöbben az idén. De miért akart mindenki vakolni?

KULCSÁR EDINA: „Ez a legjobb helyezés, amit el lehet érni”

Edina vidám hangulatban adott interjút a Fókusz csapatának. Mesél arról, milyen élményekkel gazdagodott a verseny során, és róla is megtudhatunk egy picit többet.

Mit nem szeret magán a szépségkirálynő?

Bár a Miss World 2014 versenyét Dél-Afrika nyerte, a magyar sajtót jelenleg inkább a második helyezett, Kulcsár Edina foglalkoztatja, aki hétfő este érkezett haza Londonból és semmi pénzért nem válna meg a koronájától.

Meglepő felvételre bukkantunk Kulcsár Edináról

A gyönyörű magyar lány leragasztott orral, egy plasztikai beavatkozás után nyilatkozott nekünk öt éve. A felvétel ráadásul a Miss Plastic versenyen készült. Edina akkor szinte a műtőasztalról leugorva indult a válogatáson.

 

Így nézett ki 5 éve Kulcsár Edina

Őt választották vasárnap Londonban a világ második legszebb hölgyének. Ilyen sikert magyar szépség még soha nem ért el. Az archívumunkban talált régi felvételt látva pedig most azt is láthatják, honnan, hogyan jutott el Edina a világsikerig.


 

 Magyar lány lett a világ második legszebbje

Csak három órát aludt az éjjel, a szépségverseny után pedig első dolga volt, hogy egyen egy jót - ezt mondta Híradónknak Kulcsár Edina, aki második helyezett lett az idei Miss World-ön.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való