KERESÉS search-close

krisztián

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "krisztián"

Krisztián soha nem fog tudni megbocsátani a testvérének

Krisztián boldog párkapcsolatban élt Fannival, született egy közös gyermekük is, azonban testvére lefeküdt a lánnyal. Hogyan érintette mindez a megcsalt srácot, és kapott-e választ a kérdéseire az Anikó Show-ban? Erről ő maga mesélt kameránk előtt!

Fanni a gyermeke apjának testvérével lépett félre...

Fanni szilveszter este bújt ágyba szerelme testvérével, majd az együtt töltött éjszaka után végleg dobta egykori kedvesét, aki egyben gyermeke édesapja is volt. Miért döntött így a lány, és hogyan élte meg mindezt Krisztián, akit nem csupán barátnője, de testvére is elárult?

Elszabadultak az indulatok a VV párbaján

Nem volt még hasonlóra példa a ValóVilág párbajok sorában. Istenes Bence sokat tapasztalt műsorvezetőként is nagyon nehezen uralta a helyzetet. Krisztián és Tivy a szünetben kis híján egymásnak esett, ami pedig az élő műsorban történt, az egész egyszerűen pusztító.

Szürreális kiszavazóshow


szerző:
2016.11.14. 17:25
Szürreális kiszavazóshow

Istenes Bencének nem volt könnyű dolga vasárnap a Való Világ powered by Big Brother Tivi, Krisztián párbaján. A stúdióban a nézők és a párbajozók között is pattanásig feszült a hangulat. Míg Krisztián viszonylagos nyugalommal üldögélt és próbált válaszolni a műsorvezetői kérdésekre. A Youtube sztár Tiv Tivy úgy érezte a tánc és a stúdió angyalozás az, ami igazán segíthet a szavazatok növelésében.

Mégsem a párbajozók paráznak a legjobban?

Miután Tivy kimondta, hogy Krisztiánnal megy a Párbajra, pont ők ketten nyugodtak meg, ellentétben Somával vagy Micivel. Mici totál kiakadt, és még Krisztiánnal is majdnem összebalhézott.

Így brillírozott Krisztián az angoljával

A születésnaposnak egy állásinterjún kellett bizonyítania, ahol végig angolul kellett beszélnie. Nem volt olyan könnyű dolga...

Krisztián ajándéka láttán még Aurelio is elsírta magát

Miután a villalakó bent ünnepelte a születésnapját, édesanyja üzenetet és meglepetést küldött neki. A felvétel láttán Aurelio is elérzékenyült.

Ha a vendégek zenét kérnek, Krisztiánék énekelnek

Miközben a két újdonsült vendég falatozott, megkérdezték, hogy esetleg nincs-e valami zene a Villában. Krisztián és Zsolti rögtön feltalálta magát.

Zsolti egy beöltözős öltánccal lepte meg a szülinapos Krisztiánt

Nagy nap jött el, hiszen elérkezett Krisztián születésnapja! A villalakók pedig nagyon készültek, hogy meglephessék a srácot, hiszen mindenki nagyon szereti. Zsolti egy külön kis produkcióval is készült.

Vajon ki, hogyan zuhanyozik a Villában?

Győzőék elgondolkodtak rajta, hogy vajon hogyan is tusolnának odabent... végül inkább arra jutottak, megnézik a villalakók tus-stratégiáját. Ki vállalja a pőreséget és ki nem?

Vajon ki lett a csábító táncok királynője?

Vivi fölényes győzelmet aratott a sziluett táncával, mögötte Dina, Evelin, Mici és Zseri jöttek - ebben a sorrendben. Azonban Krisztiánnak már a bejelentés közben feltűnt, hogy valamit elszámoltak, mivel Mici lett az utolsó, nem pedig Zseraldin.

Evelin inkább táncolt magának, mint a fiúknak

Evelin nagy sikert aratott a fiúknál, az egyetlen problémájuk az volt, hogy a lány néha megfeledkezett a vászonról, és nem előtte táncolt, így viszont elmaradt a látvány a pontozók elől.

A fiúk már a vásznat féltették Zseri táncától

A fiúk szerint Zseri túlságosan közel táncolt a paravánhoz, utána pedig még a cipőt is kénytelen volt ledobni magáról, miután picit megbotlott.

Lóri nem is lehetett volna büszkébb Dina szexi táncára

Dina eléggé meglepte a fiúkat a sziluett táncával, főleg Lórit, aki nagy izgatottan figyelte a paraván mögött táncoló Dina mozdulatait.

Mici nem vállalta be eléggé a szexi táncot

A fiúk hiányolták az igazi belevaló táncot Micitől, ugyanis sokkal nagyobb reményeket fűztek a lányhoz. A csalódottságnak meg is lett az eredménye a pontok terén.

Vivi lesokkolta a fiúkat a sziluett-táncával

A lányoknak csábító táncukkal kellett lenyűgözniük a fiúkat, persze nem csak úgy előttük: a sziluettjük volt a lényeg. Vivi kezdte a sort, és eléggé magasra tette a lécet a srácok szerint.

Kiderült, hogy Vivi az utánzás-paródiák hercegnője

A villalakóknak ki kellett figurázni a két párbajozót, Dinát és Dávidot. Vivi Dávid személyiségét öltötte magára, amivel minden társát lenyűgözte, még magát a kiszemeltet is.

Megvennéd Dinát vagy Dávidot?

Zsolti és Krisztián lettek a kiválasztottak, akik eladhatták a párbajozókat egy képzeletbeli tévés műsor keretein belül. Mindenki megírta a saját kis szövegét, sőt Dinát még babának is kisminkelték.

Durrantak a lufik, Zsolti pedig mindenki mögé odapattant

Dina és Dávid csapatai körversenyeken próbálták meg legyőzni egymást, aminek az első állomása a lufi durrantás volt. Persze, ez könnyű feladat is lehet, azonban a villalakóknak test a test ellen kellett kipukkasztaniuk a színes gömböket.

Zsolti lett a Villa brandmestere!

Miután új szót tanulhattunk Tivytől - hierchia -, kiderült: Zsolti lesz a villamester. Nem volt nagy az öröm, inkább csak a káröröm, Zsolti ki is fejtette miért. Ez a fogalom valójában a Villa csicskáját takarja.

A villalakók szexi naptárfotózást tartottak!

Mindenki megadta a módját, hogy a legjobb formáját hozza a fotókon. A párok egy-egy hónaphoz készítettek kis családjukról képeket: volt, aki szexire, mások szerelmesek csókolózosra vették a figurát.

Édes éjjel: a villalakók álomba ringatták a babáikat

Mindegyik pár cuki altatót írt a saját babájának: volt, aki szívet melengető sorokat, más pedig vicces teremtéstörténetet kreált a kicsi álomba ringatásához.

Mici és Ati a síró gyerek mellett beszélték át a bulizásukat

A gondos szülők hiába lelkiztek volna, síró csemetéjük nehezen hagyta őket beszélgetni, de Krisztián így is kitartóan feszegette, hogy mégis mi is volt velük azon a bizonyos bulin. Van harag? Nincs harag? Végre kibeszélték!

Jövő-rajzok: így képzelik el a babák életét a szülők

Mindegyik párosnak utaznia kellett egyet gondolatban és el kellett képzelniük: vajon mi lesz a babájukkal, ha felnő. Tersmészetesen mindenki más-más életet és jövőképet álmodott meg a gyermekének.

Egy közös gyerekdallal ringatóztak a villalakók

Az újdonsült szülők egy gyerekdallal is megismerkedhettek, miközben mindenki a saját babáját ringatgatta. Vajon villalakó együttes alakul ezután?

Milyen volt a babázó villalakók éjszakája? Könnyes!

Síró gyerekhangok, gügyögés és még több sírás zengte be a villalakók éjszakáját. Volt, aki békésen továbbaludt, azonban a legtöbben fáradtan megküzdöttek a szülői feladatokkal.

A villalakók egyöntetűen kimondták kit támogatnak

A Kihívás után már biztos volt, hogy kik mennek párbajozni, a villalakók pedig döntöttek, hogy Viki vagy Lóri mögé állnak az összecsapásban. A lakók többsége ugyanazt az embert választotta.

Egy kicsit felkavarodtak az érzések a Kihívás után

Miután Viki meghozta a döntését, és Lórira tette a kék kendőt, mindenki elmerült a jövő latolgatásban.

A medencébe ugrani művészien is lehet, de ki benne a legjobb?

A villalakók felbátorodtak a jóidő miatt, és műugró versenyt tartottak. Mindenki más technikára esküdött, de Vivi volt a leglátványosabb, hiszen ő már a medencén kívül megkezdte a pózolást, a vízbe érve pedig a fehér fürdőruci is teljesen átalakult.

Vajon ki a legpazarlóbb villalakó?

A Villában elszabadultak a rendelések, miután a villalakók egy kicsit elszámolták magukat, hogy mennyi ételre-italra is lenne szükségük. Érkezett is a levél: el kellett dönteniük, hogy melyikük hibájából történt ez. Össze is ültek a nagy megbeszéléshez a játékosok.

Zseraldinnak ki kellett állnia a furcsa képek útvesztőjét!

Izgalmas feladat várt rá: a társai képeiből készült montázsokról kellett megmondania, vajon kiknek az arcából született meg az új kép. Nemcsak Zseraldin, az összes villalakó hatalmasakat nevetett a fotók láttán.

Zseraldin és Dina hamar egymásnak feszültek

Alighogy Zsófi elhagyta a Villát, máris megérkezett a helyére Zseraldin. A villalakók nem igazán örültek a lány beköltözésének, Dina pedig egyből belekötött az újonnan érkezett játékosba...kétszer is!

 

Tivy: „Szökik a Villa, itt a Való Villa, benne van a 13 trilla killa...”

Krisztián és Tivy megírták a ValóVilág powered by Big Brother első Villa rapjét, amiben minden villalakóról eltoltak néhány sort. Hallgasd meg a két fenegyerek pusztító irományát!

Aureliot lesokkolta, mennyi szerelmi szál szövődik a Villában

Fogadjátok sok szeretettel Aurelio és Aurelina szerelmes összeállítását, amiből egyértelműen kiderül, hogy Ámor nyila a Villán belül is folyamatosan munkálkodik.

A közös nagy kajálás alatt az egész társaság témája még mindig a Mici-Soma ellentét volt. A fiú kijelentette, hogy békíthetlen, és csak egy párbajon hajlandó pontot rakni a veszekedés végére. A közös étkezés után azonban úgy tűnt, mégis sikerült megbeszélniük a dolgokat.

Soma a könnyeivel küszködve menekült a viták elől

A Micis vita után Soma teljesen magába zuhant, és sírva a fürdőszobába menekült. Hiába próbálták megnyugtatni, nem igazán sikerült senkinek. Végül megpróbált a sufniba zárkózni, de ott Viki próbálta meg kiszedni belőle, hogy mégis mi a baja igazából.

Micinek bejön Krisztián

Bár Krisztián úgy érezte, hogy a már bent lévő villalakók nem adták meg neki a tiszteletet beköltözésekor, a közös ivászat összehozta a csapatot. Közben Mici is ismerkedni kezdett a kopasz sráccal, aki a lány nagy örömére nem meleg, így bátran kijelenthette, hogy bejön neki az új lakó.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való