KERESÉS search-close

kristály

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kristály"

Jégbe fagyott mesevilág a MÜPA melletti sátorban!

A Recirquel Újcirkusz Társulat, Kristály című előadásában elsősorban a gyerekeknek szereznek felejthetetlen pillanatokat. Artisták és táncosok lépnek fel az év végéig naponta kétszer a különleges helyszínen, ahol székek sincsenek, így a nézők karnyújtásnyira élhetik át a téli mesét.

Hitler kristályfüggő volt - állítja egy most megjelent könyv

A metamfetamin (ismertebb nevén kristály) egy roppant népszerű, élénkítő hatású, ugyanakkor nagyon veszélyes és káros drog. Azonban nem csak a mai szórakozóhelyeken találkozhatunk vele - egy most megjelent könyv szerint már a náci diktátor is ettől a szertől függött.

Az ablakkeret árából is lakást vehetne

Minden idők második legnagyobb ötöslottó főnyereményéből talán futja egy kacsalábon forgó palotára. Jobb esetben, elég a 3 milliárd, de van olyan budapesti kastély, amelyre már a lottó ötös sem elég.

Fókusz Plusz 12-05-19


szerző:
2012.05.19. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-19

Fókusz Plusz: Mesebeli luxus - Függöny milliókért, ablakpárkány egy ház áráért. Bemutatjuk az ország legdrágább, milliárdokat érő ingatlanjait. Világverő magyarok - Csocsóban és gombfociban sincs párunk. Különös sportok, amelyekben gyűjtjük az Európa- és világbajnoki címeket.

Intelligens szemüveg segít a gyengénlátóknak

A bifokális szemüveget viselőknek készült lencse képes megváltoztatni a központot és erősíteni a Fókuszt gazdája jelzésére.

Magyar kristály a Rolls Royce-ban


szerző:
2010.03.12. 18:06
Magyar kristály a Rolls Royce-ban

Egy hazai üveggyárat kért fel az angol cég, hogy luxus limuzinjaiba kristálypohár készleteket gyártson.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való