KERESÉS search-close

kotroczó róbert

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kotroczó róbert"

A jövő látványvilága az RTL stúdiójában

Új fejezet kezdődik vasárnaptól az RTL Klub életében. Megújult dizájn, új főcímek, arculati elemek, zenék és hipermodern stúdiókép vár a nézőkre. Mintha a jövő már most beköltözött volna a nappalikba.

Top50 médiaszemélyiség Magyarországon

Megvan a marketing és média szektor 50 legbefolyásosabb embere 2016-ban is, a lista első helyén Vidus Gabriella az RTL Magyarország vezérigazgatója szerepel. A listán meggyőző az RTL cégcsoport főlénye, a top50 médiaszemélyiség tíz százalékát az RTL Magyarország adta. A 6. legbefolyásosabb médiaipari szereplő például a vezérigazgató-helyettes Kolosi Péter lett, a 28. helyezett pedig Kotroczó Róbert, az RTL hírigazgatója.

Nem celeb, csak híres


szerző:
2016.04.25. 17:45
Nem celeb, csak híres

A két kifejezés közötti fontos különbségre igyekszik rávilágítani Szegvári Katalin új könyvével, amelyben 13 ismert tévéssel beszélget. Többek között Erős Antóniával, Rábai Balázzsal, Kolosi Péterrel és Kotroczó Róberttel is interjúzott, hogy együtt kicsit átértékeljék a bulvár szó fogalmát.

Kitiltás: Az RTL Klub hírigazgatója válaszolt Kövér Lászlónak

Hivatalos válaszlevelet küldött Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének az RTL. Kotroczó Róbert hírigazgató ebben kifejti álláspontját a kitiltásról és egyben kéri a televízió valamennyi munkatársát érintő szankció visszavonását.

Így készül: Magyarul Balóval

Lehet, hogy a kisujjában van a szakma, a műsorvezető mégis a rá jellemző alapossággal és izgatottsággal készül hétfőn induló új műsorára. Riporterünk, Temesvári Csilla, Baló Györggyel együtt mutatja be, hogy készül a Magyarul Balóval, az RTL II-n hétfőn induló műsora.

Fókusz 11-08-29


szerző:
2011.08.29. 20:25
Fókusz 11-08-29

Fókusz: Megújulva - Mi történt a Barátok közttel, hogyan készültek az RTL Klub virtuális díszletei? Belestünk a kulisszák mögé. A legszebb ajándék - Wolf Kati adott neki erőt a felépüléshez. Adrienn és az énekesnő most találkoztak. Megtört átok - Mexikóban 6:0-ra vertek minket. Détáriék egykori ellenfelükkel léptek újra pályára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való