KERESÉS search-close

korlát

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "korlát"

Kiesett az ablakon egy kollégista Kiskunfélegyházán!

A 15 éves lány négy métert zuhant, mert eltört az ablak előtt lévő korlát. Meg kellett műteni, mert megsérült a lépe. A baleset szerda este történt a katolikus lánykollégiumban. Az intézményvezető szerint a gyerekek kihajoltak, hogy egy volt diákkal beszélhessenek.

Szurkolás közben kitört alattuk a lelátó korlátja

Szurkolás közben kitört alattuk a lelátó korlátja - egy ember súlyosan, hárman könnyebben megsérültek a balesetben Kisvárdán, ahol a Békéscsabát fogadta a hazai fociklub. A szurkolók valószínűleg felültek a korlátra, ami már nem bírta a terhelést és beszakadt.

Pénzkidobás volt a metróban a korlát

Megnéztük, nem tűntek el a hajléktalanok a fővárosi Rákóczi térről. A BKV nemrég a metrófeljáró oldalára korlátokat helyezett ki. Azt mondták azért, mert több panasz is érkezett, hogy túl koszos a terület. Egy hajléktalanokat segítő civil szervezet szerint nem ez a megoldás.

Áram volt a korlátban, agyonütötte

Azonnal meghalt az eladó, amikor megfogta a korlátot szerdán egy hódmezővásárhelyi ruhaboltban. A fém korlátban ugyanis áram volt, de azt még nem tudják, miért. Az épülettel komoly probléma lehetett: Híradónk úgy tudja, szerdán nem csak a korlát, hanem a radiátorok és a gázcsövek is ráztak. Az áldozatra két vevő talált rá, ők hívták a mentőket. A szakértők ma is a tragédia okát keresték.

Sufni megoldással javították a műemlék hidat

Bohózatba illő pótláson esett át a budapesti Margit híd korlátja. Még az év elején tört ki néhány oszlopa, ezeket először egy deszkával pótolták, majd miután az leesett, odatettek helyette egy használt közlekedési táblát. Több mint fél évbe telt megoldani a problémát.

Leomlott a vasbeton korlát a Déliben

Csak a szerencsén múlt, hogy nem sérült meg senki, amikor szombat este leszakadt a Déli pályaudvar egyik korlátja, és vasbetondarabok zuhantak a járdára. Napközben sokan járnak arrafelé, de amikor a korlát leomlott, szerencsére épp nem ment arra senki. 70 méter hosszan szakadt le a korlát, de többszáz méteren zárták le a területet, mert a MÁV-nál attól tartanak, hogy tovább omlik.

 

Halállal végződött a teregetés

Egy nő meghalt, egy másik pedig súlyosan megsebesült Temesváron, amikor rájuk zuhant egy erkély korlátja.

Segítséget akart kérni, újabb balesetet okozott

Egy karambolt sértetlenül megúszó cseh nő okozott balesetet kedd hajnalban az M1-es autópályán, Győr közelében.

Levágták a korlátokat a követség előtt

A 12. kerületi önkormányzat emberei eltávolították az USA nagykövetének rezidenciája előtti korlátokat.

Időkorláttal köteleznék az Alkotmánybíróságot

Törvényben szabna határidőt a kormány az Alkotmánybíróságnak, hogy az ítéletekre ne kelljen évekig várni.

Lezuhant a hídról és meghalt


szerző:
2009.11.22. 18:20
Lezuhant a hídról és meghalt

A férfi öt métert zuhant. A polgárőrök megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való