KERESÉS search-close

koponyasérülés

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "koponyasérülés"

Már egyedül jár Krisztofer, a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje

Már egyedül tud járni és a beszéd is egyre jobban megy a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültjének. Krisztofer 2017 szeptemberében zuhant le a szerkezetről, amikor annak eltört egy alkatrésze. A most 20 éves fiatal koponyája sérült meg, mindent újra kellett tanulnia. A héten egy szegedi rehabilitációs központban kezelik.

Életveszélyben van a sofőr

Életveszélyes koponyasérülésekkel, mentőhelikopter vitte kórházba a férfit, aki terepjárójával egy vonat elé hajtott Mikepércsen. Az átkelőnél nincs fényjelzés vagy sorompó, de információink szerint a sofőr jól ismerte az utat, naponta járt arra. Tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Alaposan helybenhagyták a Taxi-filmek sztárját

Koponyasérülést szenvedett a Taxi-filmek sztárja, Samy Naceri, miután verekedésbe keveredett Oroszországban. A színész testvérével, Bibivel egy moszkvai, belvárosi klubban szólalkozott össze fehérorosz férfiakkal.

Három másodpercen múlhatott egy élet

Három másodpercen múlhatott a tavaly, balesetben elhunyt debreceni vezérszurkoló, Komáromi Gábor élete. Ez áll a most nyilvánosságra hozott vádiratban. Mikepércsen ütötte el egy autó tavaly júniusban. Az ügyészség szerint az autós gyorsabban hajtott a megengedettnél és későn fékezett. Komáromi Gábor súlyos koponyasérülése miatt a kórházban meghalt. A vétkes sofőr bírósági pere csütörtökön kezdődik.

Halálra gázolta a saját gyerekét

Saját apja gázolt halálra egy másfél éves kisgyermeket a borsod megyei Forrón. Az udvarról akart kitolatni, amikor a kisfiú kilépett a kocsi mögé. A gyerek súlyos koponyasérüléseket szenvedett.

Koponyasérülést szenvedett az elsős lány

Koponyatörése van annak a hétéves kislánynak, aki akkor sérült meg, amikor kidőlt egy fa egy iskola udvarán, Miskolcon. Az elsősök játszottak kint, amikor a nagy szél gyökerestől kifordította a fát.

VONATBALESET: Vonatnak csúszott, szörnyethalt

A 42 éves férfi autójával nekicsúszott a Győrből Celldömölkre tartó személyvonatnak. A sofőr súlyos koponyasérülést szenvedett és a helyszínen meghalt. A vonaton senki sem sérült meg.

Életveszélyben a vonattal ütköző autós

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a fiatal nő, aki kocsijával szerda délután a sínekre hajtott Tiszavasváriban, és belerohant a vonat. A baleset egy sorompó nélküli átjáróban történt, a fényjelzés viszont működött. A 25 éves sofőrt valószínűleg elvakította a nap, ezért hajthatott a sínekre. Egyedül ült a kocsiban, a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Előzetes: Életveszélyben a vonatbalesetben megsérült nő

Életveszélyes koponyasérülése lett annak a fiatal nőnek, aki kocsijával szerda délután a sínekre hajtott Tiszavasváriban, és elütötte a vonat. A baleset egy sorompó nélküli átjáróban történt, a fényjelzés viszont működött. A 25 éves sofőrt valószínűleg elvakította a nap, ezért hajthatott a sínekre. Egyedül ült a kocsiban, a vonat épp az ő oldala felől érkezett, a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A baleset részletei 6-kor az RTL Híradóban.

Túlélte a vasszerkezetbe csapódást

Súlyos arc- és koponyasérüléseket szenvedett egy vasból készült támfalnak ütközött autó sofőrje.

Tudja mozgatni a végtagjait Massa


szerző:
2009.07.27. 09:43
Tudja mozgatni a végtagjait Massa

A Ferrari brazil pilótája az altatásból felébredve passzívan kommunikált.

Massa állapota súlyos, életveszélyes

Az autóversenyző koponyasérülést szenvedett, majd átesett egy műtéten, jelenleg pedig lélegeztetőgépen van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való