KERESÉS search-close

konzorcium

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "konzorcium"

Mészáros-cég nyert közbeszerzést

Mészáros Lőrinchez köthető konzorcium nyerte a dohánytermékek nyomon követésére kiírt közbeszerzést. A nyertes cégek négy milliárd forintért építhetik ki az úgynevezett DAKIR-t, vagyis azt az informatikai rendszert, melynek segítségével minden doboz cigaretta azonosítható lesz, és kiderül, hogy éppen hol jár a gyártósor és a trafik között. A rendszer létrehozása egyébként nem magyar ötlet, uniós jogszabály írja elő.

Mészáros Lőrinc cége konzorciumban építheti meg az új Néprajzi Múzeumot

Mészáros Lőrinc cége konzorciumban építheti meg az új Néprajzi Múzeumot. A beruházás 26 milliárd forintba került majd, azt a milliárdos vállalkozó cége, a ZÁÉV mellett a korábban Szíjj László, most pedig Paár Attila érdekeltségébe tartozó Magyar Építő Zrt. nyerte el.

Majdnem megduplázódott az ár

Változatos okok miatt zárták ki Mészáros Lőrinc gyerekei cégének ellenfeleit egy milliárdos közbeszerzésből. A munkát - a zsámbéki Zichy-kastély felújítását - végül a felcsúti polgármester gyerekeinek cége nyerte konzorciumban, az eredetileg becsült összeg majdnem duplájáért.

Keskenyebb lett az út a felújítás után

Bosszankodnak a lakók a XVIII. kerületi útfelújítások miatt. Több helyen majdnem egy méterrel lett keskenyebb az utca, két autó már nem fér el egymás mellett. Az utat csatornaépítés miatt újították fel. Mindkét munkát az a konzorcium végezte, amelynek egyik tagja a Mészáros és Mészáros Kft.

Múltidéző a felújított Margit híd

A harmincas évekbeli állapotot idézik vissza a híd díszítőelemei, de megfelel a mai kor követelményeinek.

Decemberig autómentes marad a Margit híd

A főváros nem fogadja el a magyarázatot, napi negyven millió forint kötbért követel.

Épül Koszovó első autópályája

A száz kilométeres autópálya 3 év alatt készülhet el mintegy k750 millió euróból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való