KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "konfliktus"

Brad Pitt megfenyegette Harvey Weinsteint!

Gwyneth Paltrow egy rádiós interjúban elárulta, hogyan védte őt meg akkori barátja, Brad Pitt a szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinsteintől.

Berényi Miklós vs. Berényi Attila

Hiába, két Berényi nem fér el a Mátyás király téren, főleg, ha a cég sorsáról van szó.  A két testvér között többször adódott már konfliktus, sőt olykor az is előfordult, hogy Miklós szó nélkül becsapta Attilát, pont, mint három évvel ezelőtt.

Irán: újabb atomválság?

A Közel-Keleten továbbra sem csökkennek a feszültségek. Sőt. Adott két, feltörekvő középhatalom, Szaúd-Arábia és Irán, mindkettő a térség vezető hatalma szeretne lenni, egymással versengve fegyverkeznek és, noha közvetlen konfliktus - még - nincs közöttük, ellentétes oldalon állnak Szíriában, Irakban, Jemenben és Libanonban is.

Kornél:

Kornél az utcán kapta rajta Rózsát és Lilit, amint beszélgetnek. A srác biztosra vette, hogy Rózsa kérése összefüggésben állt az édesanyjával...

A teljes adásért kattints IDE!

Erika kidobta Gyurit!

Erika már épp beadta volna a derekát Gyurinak, amikor egy idegen nő mászott elő a kanapéjuk mögül. Erika persze teljesen kiakadt, hisz azt hitte, megcsalta őt a szerelme, ezért kidobálta Gyuri összes holmiját, a mentegetőző Bodrinak pedig távoznia kellett a háztól.

Megmutatta igazi arcát a Barátok közt Balogh Nórája!

Az ügyvédnőről köztudott, hogy sosem kellett megvédeni őt senkitől sem, ha kellett mindig képes volt szembeszállni bárkivel, főleg, ha a családját kellett megóvnia. Most sem volt másképp, ugyanis hét évvel ezelőtt Attila ex-kedvesével szállt vitába, hogy megvédje önmagát és a kapcsolatukat.

Szélhámos próbálja behálózni Hajnalt

Tomi egy igazi szoknyavadász, aki hazugságok révén próbálja meg behálózni Hajnalt. Ám János nem nézi jó szemmel, ahogy a titokzatos hódító átveri szerelmét. Vajon a közbelépésnek hála meghiúsul Tomi terve, vagy sikerül elcsábítania a lányt? Az Oltári csajok mai epizódjából többek között erre is fény derül.

Emília: „Tőlem ne számíts anyagi támogatásra többé”

Úgy tűnik, Natasa döntését nem képes elfogadni az édesanyja, és a vita hevében borzasztó dolgokat vágnak egymás fejéhez.

Klaudia és Gabo konfliktusa kezd eldurvulni

Gabo szerint Klaudia bunkón szólt hozzá, ezért nem csinálta meg azt, amit a lány kért, Babett szerint azonban egészen másról van szó: a srác csak kifogást keresett, hogy ne kelljen kitakarítania a wc-t.

Illegális hajófoglalás + ideges tulaj = ?

Mivel a csapat már több mint 10 órája úton volt, és mindeközben beesteledett, úgy döntöttek, hogy elfoglalnak egy hajót, a probléma azonban csak akkor kezdődött, amikor megjelent a fedélzeten a tulaj is...

Anger Zsolt Klaudiának:

Klaudia egyszerűen nem bírta elviselni, hogy rendetlenség és kosz van a táborban, nemtetszésének pedig hangot is adott. Anger Zsolt azonban egyáltalán nem értett egyet a szőke lánnyal...

Vajon kibékülnek végre a Survivor játékosai?

Anita most azért érkezett Anikóhoz, hogy rendezze a Lillával és a Nórival való viszonyát, hiszen a mai napig nem tud napirendre térni a páros aljas tette felett. A lány bőrig ázott az esőben a „kis csintalanság” miatt, és sajnos a Holtak Szigetén sem alakított ki szorosabb barátságot a lányokkal. Vajon most szent lesz a béke közöttük?

Orosz rulett Katalóniában

Senki sem akar engedni a katalán és a spanyol kormány közötti konfliktusban. A függetlenségi vitában kulcsfontosságú nap lehet a péntek. Ekkor dönthet a madridi szenátus a katalán autonómia felfüggesztéséről. És ugyanekkor ülésezik majd a tartományi parlament is. Addig pedig még számtalan újabb tüntetés lehet.

Kérdésekkel bombázták a két döntőst a

Mielőtt meghozta a tíztagú "zsűri" a döntést, feltehették kérdéseiket a döntősöknek, akik végre tiszta vizet önthettek a pohárba minden felmerülő konfliktussal kapcsolatban.

Brutális kimaradt jelenet az Anikó Showban!

Elszabadultak az indulatok az Anikó Show stúdiójában, amikor Peti és egykori anyósa szemtől szemben tisztázták konfliktusukat. A komolyabb összetűzést Anikó és a beérkező biztonsági őrök akadályozták meg. A teljes történetet ide kattintva tudod megnézni!

A Holtak Szigete a három lány veszekedésétől volt hangos. Nóri és Lilla köztudottan nehezen jön ki Anitával, de a mostani cicaharc minden eddigin túltett!

Ennyi volt Benedek és Klaudia kapcsolata?

Bár Benedek és Klaudia már a játék kezdetén szoros szövetséget alkottak, úgy tűnik, hogy kapcsolatuk zátonyra futott. Kezdetben egyre kevesebbet beszéltek egymással, majd szinte teljesen megszűnt köztük a kommunikáció. Klaudia hiába próbálta megbeszélni a történteket a sráccal, Beni beismerte, hogy nincs energiája arra, hogy helyrehozza a lánnyal való kapcsolatát.

Ki lopta el az ananászt?

Az éj leple alatt eltűnt a szigetlakók reggelinek szánt ananásza, ami Ferit akasztotta ki a leginkább. A lopás miatt kisebb vita alakult ki a Mandirigma törzsben. Ha kíváncsi vagy, hogy a sötétben ki vágta le a fáról a gyümölcsöt, majd falta azt fel, nézd meg a videót!

A Holtak kiközösítették Adrit?

Gergőék azt a tervet eszelték ki, hogy külön vonulnak Adritól, abban bízva, hogy a lány így feladja a játékot. Vajon sikerül a tervük?

Ha Iliász mostantól besegít a többieknek, nem szavazzák ki?

A védettségi játékot követően összeszólalkozott Klaudia, Iliász és Benedek, a kialakult konfliktust pedig igyekeztek megbeszélni. De a sérelmek újra és újra a felszínre törtek...

Gergő megríkatta Adrit, aki szerint egyszerűbb lenne feladni...

Adri érkezése felkorbácsolta Gergő hangulatát, és a fiú hangot is adott a haragjának. Gergő egyszerűen nem tudott beletörődni, hogy kiszavazták őt a többiek, és biztos benne, hogy Adri szövetségesei sem azok, akinek a lány hiszi őket. A lányt annyira megviselte a sráccal való veszekedés, hogy még azt is megfontolta, hogy feladja a játékot.

Iliász Feriről:

A Törzsi Tanácsot követően Zoli értetlenül állt a történtek előtt, ugyanis nem számított rá, hogy Feri rá fog szavazni. Feri ezt követően elmondta a véleményét, ami Iliásznál kiverte a biztosítékot.

Anita és Nóri kibékültek!

Anita félrehívta Nórit, hogy normalizálják kapcsolatukat. A Holtak közti konfliktust sikerült végül megbeszélni, és a Peace & Girlpower vette kezdetét a Holtak Szigetén.

A Holtak nem bírnak meglenni egymás mellett...

A csajok között egyre nagyobb a feszültség, Anita ugyanis igencsak felhúzta Nórit, aki köszöni szépen nem kér a lány segítségéből...

Fellendült a bunkergyártás az Egyesült Államokban

Az észak-koreai atomkísérleteket, rakétateszteket látva egyre többen tartanak egy nukleáris konfliktustól, ezért bunkereket építtetnek. Már aki megteheti. A legolcsóbb ilyen létesítmény - átszámítva - 10 millió forintba kerül.

Nóri sírva fakadt törzstársai miatt

A legutóbbi játék előtt Nóri kihúzta a gyufát Ferinél, és ismét vita alakult ki közte és Klaudia között. A lányok konfliktusa addig fajult, hogy Nóri elvonult és a tengerparton zokogásban tört ki.

Klaudia és Nóri cicaharcától volt hangos az Ibon szigete

Bár az Ibon nyerte a legutóbbi védettségi játékot, így nem kellett Törzsi Tanácsot tartaniuk, mégis azt a feladatot kapták, hogy szavazzák meg, kivel a legnehezebb együtt élniük. Az eredményből végül egy óriási vita kerekedett...

János:

Jánosnál betelt a pohár: egyszerre két nővel is meg akarja szakítani a kapcsolatot, és ehhez Anikó segítségét kéri.

Előző rész (2017. szeptember 05.)

Natasát zavarni kezdi, hogy még közel sem ismeri annyira jól Pétert, mint Hanna. Gizella és Piros között hamar feléled a régi konfliktus. Bandi visszatér a Berényi Kft-be. Ágnes élete új irányt vesz Ludwig halála után.

Következő rész (2017. szeptember 05.)

Natasát zavarni kezdi, hogy még közel sem ismeri annyira jól Pétert, mint Hanna. Gizella és Piros között hamar feléled a régi konfliktus. Bandi visszatér a Berényi Kft-be. Ágnes élete új irányt vesz Ludwig halála után.

Bálint szerint Krisztián társadalmilag nulla

Bálint szerint Krisztián egy szinten van egy patkánnyal, és egyszerűen nem bírja elviselni a srácot a közelében. Adri azonban nem tudta tovább hallgatni Bálint kifakadását, és inkább felkereste Krisztián társaságát.

Ki az, aki hajnal kettőkor fát vág?

Feri szörnyű éjszakát tudhat a háta mögött, ugyanis éjszaka arra kelt, hogy valaki fát vág a szigeten. Bianka viszont csak tűz mellett tud aludni, amihez bizony szükség van fára. Ez pedig nem eredményezett mást, mint egy újabb konfliktust, ami egészen odáig fajult, hogy a szigetlakók egy része inkább a védettségi játék elvesztése mellett döntött volna, csak hogy Ferit hazaküldhesse...

Az Ibon törzs lányai a főzés helyett a spát választották...

A srácok kénytelenek voltak a kemény fizikai munka után még a főzésre is odafigyelni, hogy legyen mit enniük, mert a lányok magára hagyták a tüzet és a rizst, és inkább a tengert választották...

Ismét nézeteltérés alakult ki a Buwayán belül

Mivel az Ibon törzs csak hét főből áll, ezért a Buwayának ki kellett választania egy piros törzshöz tartozó szigetlakót, aki nem vesz részt a védettségi játékon. Vajon Bálint legyen az, vagy Bianka?

Feri:

A zsákmányszerzés előtt ismét vita alakult ki a Buwayában Feri és Bianka között. A konfliktust ezúttal az okozta, hogy a többség a korábban leggyengébb láncszemnek nevezett Szandrát küldte a játékba.

A Survivorben senki nincs biztonságban!

Intrikák, cselszövések, taktikázás és megannyi konfliktus. Alig egy hete indult el a Survivor, de a törzsek háborúja lassan törzsön belüli háborúvá válik. A védettségi játékot elveszítő Ibon törzs szerdán egyhangú szavazással úgy döntött a tanácson, hogy Nórit küldi haza a szigetről.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Nóri kamu amulettje felforgatta az Ibon törzs életét

A védettségi amulettről szóló levélt követően Zoli és Nóri egymásra pillantása a többiek számára is jelentéssel bírt, innen pedig már egyenes út vezetett a vita kirobbanásáig. Nóri védettsége teljesen felborította az Ibon egyik felének tervét.

Baywatch Feri akcióba lendült!

Bálint és Bianka beeveztek a hajóval, hogy horgásszanak, a sikertelen élelemszerzés után azonban megpróbáltak kijönni, de a sodrás keresztbe tett nekik. Nagy szerencsétlenségükre Feri pont kiszúrta őket és közbeavatkozott, ami egy hatalmas veszekedést szült.

Kétfelé szakadt az Ibon törzs!

A védettségi játékot követően feszültség lett úrrá az Ibon játékosain, és egy vita kerekedett a törzstagok között, akik egymást hibáztatták a csúf vereség miatt. A konfliktus odáig fajult, hogy érzékelhetően kettészakadt a társaság.

Már az első napon igazi konfliktus kerekedett a játékosok között

Ferenc úgy döntött, hogy nem közösködik a többiekkel, és kizárólag a tutajversenyen mellé szegültekkel barátkozik. Anita, Szandra és Benedek azonban nyitottak volna a többi játékos felé, de a rangidős Feri már a kezdetekkor taktikai gondolkodásra buzdította őket. Ebből aztán kialakult a Survivor első konfliktusa!

Előző rész (2017. július 20.)

Vajon képes lesz Aliz és Kristóf fenntartani a látszatot a „nászútjukon”? Vajon Júlia el tudja simítani a konfliktusát Miklóssal? Vajon Krisztián beleegyezik, hogy Natasa náluk lakjon egy ideig? Az összetört Nóra megdöbbentő információ birtokába jut.

Tomi újra megpróbálná gyermeke édesanyjával

A 25 éves Tamásnak és a 22 éves Klaudiának van egy nyolc éves közös gyermeke. A fiatal szülők kapcsolata a családalapítást követően hamar megromlott, és az apa egyre kevesebbszer láthatta kislányát. Tamás most arra kéri egykori szerelmét, hogy próbálják meg újra együtt, ebbe azonban a lány új párjának, Zolinak is lesz némi beleszólása...

Tamás és felesége szeretnék többször látni a férfi szeretőjétől született gyermeket

Tamás és Anita tíz éve házasok és három közös gyermekük van, azonban pár éve született egy másik nőtől is csemetéje az apukának. A feleség nehezen dolgozta fel, hogy párja megcsalta őt, de azóta megkedvelte a kis Zalánt is, akit Annamária szült férjének. Tamás és Anita most azt szeretnék elérni, hogy az egykori szerető többször engedje, hogy a fia az apánál lehessen.

Melinda:

Norbi három éve ismerte meg Melindát az interneten keresztül, másnap pedig már össze is költöztek a szerelmesek. Egy darabig minden rendben volt kettejük között, viszonyuk azonban egy ideje megromlott... Melinda elköltözött párjától egy televíziós megkeresés miatt, és hiába próbálta őt győzködni a férfi, a nőnek esze ágában sincs helyrehozni kapcsolatukat.

Következő rész (2017. július 20.)

Vajon képes lesz Aliz és Kristóf fenntartani a látszatot a „nászútjukon”? Vajon Júlia el tudja simítani a konfliktusát Miklóssal? Vajon Krisztián beleegyezik, hogy Natasa náluk lakjon egy ideig? Az összetört Nóra megdöbbentő információ birtokába jut.

Előző rész (2017. július 17.)

Vajon képes lesz Aliz és Kristóf fenntartani a látszatot a „nászútjukon”? Vajon Júlia el tudja simítani a konfliktusát Miklóssal? Vajon Krisztián beleegyezik, hogy Natasa náluk lakjon egy ideig? Az összetört Nóra megdöbbentő információ birtokába jut.

Következő rész (2017. július 17.)

Vajon képes lesz Aliz és Kristóf fenntartani a látszatot a „nászútjukon”? Vajon Júlia el tudja simítani a konfliktusát Miklóssal? Vajon Krisztián beleegyezik, hogy Natasa náluk lakjon egy ideig? Az összetört Nóra megdöbbentő információ birtokába jut.

Pumpedék velencei kalandja csúnya véget ért...

Pumped Gabo születésnapja alkalmából lepte meg szerelmét egy velencei utazással, azonban arra biztosan nem számított, hogy így fog véget érni a romantikázás...

Pumped Gabo nagy bejelentése mindent felforgat...

Sebestyén Ági vélhetően egészen másra számított, amikor szerelme valami fontosat szeretett volna vele megosztani, ami egy újabb szintre emelné a kapcsolatukat...

Pumpednének meggyűlt a baja a cipőjével, majd Gabóval is...

Úgy tűnik, hogy a tűsarkű csizma nem a legideálisabb választás a velencei városnézéshez... Nézd meg, hogyan próbálta megmenteni a helyzetet Pumped Gabo!

Vitával indult Pumpedék velencei romantikázása...

Gabo és Ági már az első percekben összevesztek, ahelyett, hogy élvezték volna a Velence nyújtotta látványt és hangulatot... Pumped ráadásul csúnyán beszólt kedvesének...

Kielemeztük a Házasság első látásra párkapcsolatait

Múlt pénteken véget ért a Házasság első látásra című műsor. A műsorban három pár a válást válaszotta, és csupán egy pár döntött úgy, hogy megpróbálják együtt. Rozs Erika szexuálpszichológussal és Gaál Viktor pszichológussal utánajártunk, hogy miért így alakultak a kapcsolatok!

Nézd meg Snezi reakcióját, amikor rájön, hogy el kell költöznie!

Snezi másnap reggel ért haza Bécsből, és meglepődve szemlélte a ruháit tartalmazó zsákokat. Majd amikor Ági felvilágosította, hogy mennie kell, kiakadt, és bosszút eszelt ki...

Peller Annáék párkapcsolati tanácsokkal látták el Pumpedéket

A Gyertek át! adása után Peller Anna, Lukács Miki, Sebestyén Ági és Pumped Gabo beültek egy étterembe, hogy átbeszéljék, kivel mi történt a Nyerő Páros óta, és hogy a Reggeli műsorvezetői tanácsokat adjanak a fasírtban lévő fiataloknak.

Újra együtt a Nyerő Páros játékosai!

A Gyertek át! után Peller Annáékkal mentek étterembe Gabóék, ahol kitárgyalták kapcsolatukat, és megbeszélték a problémáikat. A Reggeli műsorvezetői pedig próbálták tanácsokkal ellátni a fiatalokat...

59. rész - A fiatal lány gyűlöli a szorgalmas mostohatestvérét!

ita zűrös életét még jobban felkavarja, amikor Ferenc odaköltözteti a családhoz az első házasságából született fiát, Gábort, mivel Gábor édesanyjának kórházba kellett mennie...

55. rész - Az édesanyának meggyűlik a baja a gyerekgyűlölő szomszédasszonyával!

Kormos Kriszta a férjével, Szabolccsal és a lányukkal, Norinával nagyon boldogok, amikor beköltöznek az új otthonukba. Ám már az első találkozásuk az új szomszédukkal, Balogh Máriával beárnyékolja a család boldogságát...

54. rész - A nőt a férje gyerekvállalásra akarja kényszeríteni!

Dénes és Linda már öt éve boldog, harmonikus házasságban élnek. Míg Dénes már szeretne családot alapítani, addig a felesége egyelőre még nem szeretne édesanyává válni. Dénes ekkor ultimátum elé állítja a feleségét: vagy abbahagyja a fogamzásgátló szedését vagy keres magának egy másik nőt, aki hajlandó gyereket szülni neki...

Ági egy buliban tudta meg, hogy Gabo megcsalta

Emlékeztek még az előző részre, amikor Gabo áthívta magához Zsófikát? A lány készített egy fotót Gabo ágyából, amit aztán feltöltött Instagramra, így egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb Ági is megtudja, hogy ott járt a ValóVilág Powered By Big Brother játékosa a pasijánál...

Hogyan alakul Gabo és Ági kapcsolata? A jósnő válaszol!

Ági ellátogatott egy jósnőhöz a barátnőjével, hogy megtudja, van-e jövője kapcsolatuknak Gabóval. A lányt nem dobta fel, amit hallott...

Észak-Korea: Fenyegeti a világot?

Adott egy Magyarországnál területileg harmadával nagyobb, 25 milliós diktatúra, amely lakosságát éhezteti, de hosszabb ideje nukleáris támadással fenyegeti környezetét. Az ország Észak-Korea, a környezet Dél-Korea, Kína, Oroszország és Japán, mostanában amúgy is nem kevés feszültséggel. Észak-Korea a második világháború után le akarta rohanni Dél-Koreát, ebből nemzetközi konfliktus lett, beavatkozott az Egyesült Államok, a Szovjetúnió és Kína is – a végén a több ezer éves koreai kultúrából két Korea lett, kettőjük között máig nincs béke, csak fegyverszünet. Ami a világot aggasztja, hogy Észak-Korea a becslések szerint nemzeti össztermékének negyedét katonai célokra költi és atomfegyvere van. Hogy mennyire megalapozott ez az aggodalom kiderül.

A Barátok közt Balogh Nóráját így még nem láttuk soha!

Az ügyvédnő sosem volt az a meghunyászkodó típus, az igazságért mindig kiállt, és ha kellett szembenézett a legrémisztőbb ellenféllel is, de ennyire még sosem kelt ki magából, mint a hat évvel ezelőtti szituációban. Az épp aktuális „lakótársát” kellett egy kicsit helyretennie. Nóra először igen udvariasan kezdte, szépen szólt oda Mártának, aki úgy viselkedett, mint aki nem érti, mit mondanak neki. Aztán Balogh Nóra kifakadt... 

Mi történt a Gozsduban?

Új megvilágítást kapott a minap a budapesti Gozsdu-udvarban történt incidens. Megszólal annak a biztonsági őrnek a főnöke, akit azzal vádolt két roma lány, hogy származásuk miatt hátrányos megkülönböztetés érte őket.

Vivi Ginának:

Vivi megelégelte, hogy Gina állandóan kölcsönkéri tőle a sminkcuccait, és hangot is adott mindennek. Gina azonban visszavágott!

Vivien konfliktusai a Villában

Összegyűjtöttük, hogy milyen konfliktusokba keveredett Vivi a villaléte során, és hogyan alakultak a kapcsolatai a Villa falai között!

Lássuk, milyen konfliktusok szinesítették a villalétet

Gina úgy érzi, azért ment vissza a Villába, mert mindig felvállalta a véleményét. A múlthét elsősorban Gináról és Atiról szólt, de volt konfliktus bőven a Villában.

Vivi bepöccent Gina kornyikálása miatt

Vivi az esti buliban kért egy szomorú számot, Gina azonban nyekeregni kezdett, Vivi pedig nagyon felhúzta magát. Végül az udvaron Vivi újra pityeregni kezdett, és Somáékat szórakoztatta a könnyekkel vegyített kornyikálásával.

Mici és Krisztián között mosolyszünet van

Előző éjjel Mici elárult néhány titkot a múltjával kapcsolatban Krisztiánnak, aki nem reagált túl jól a hírekre. A konfliktus reggelig kitartott, és még Krisztián bújó ölelése sem enyhített rajta.

Nem a Kihíváson döbbentek le, hanem ami utána jött

Miután az este megtartották a Kiválasztást, ahol Mici kapta a legtöbb jelet, egy órája volt eldönteni, hogy kivel szeretne párbajozni. Mindenki sejthette, hogy nem gondolja túl, hetek óta hatalmas ellenfelek Zsoltival, így borítékolható volt, hogy ki kapja a kék kendőt. Az igazi döbbenet azonban ezután jött.

Mici kapta a zöld kendőt

Rendhagyó módon; már az adás elején megtartották a Kiválasztást. A villalakók a tábla elé álltak és egymás szemébe mondták, kivel nem szeretnének tovább együtt élni. Zsolti minden percet kihasználva, hosszasan ecsetelte, hogy miért nem bírja már elviselni a nyuszilányt. Mici meg sem lepődött, ő hasonlóképpen érez a fiú iránt. Sokáig fej fej mellett haladtak a szavazatokat illetően, végül Soma kiválasztójelével Mici köthette fel magára a zöld kendőt, vagyis ő már biztosan párbajozik.

ÚSZÓBOTRÁNY: Egyre többen állnak Hosszú mellé

Hosszú Katinka és Gyárfás Tamás között lassan egy éve zajlik vita a nyilvánosság előtt. 2015 decemberében egy sajtótájékoztatón fakadt ki először Katinka az úszószövetségre.

Ki a legnagyobb színész a Villában?

Komoly konfliktus kerekedett Mici és Krisztián egyik feladatából, aminek az volt a lényege, hogy mindegyik villalakó elmondja, szerinte ki a Villa legnagyobb színésze...

Tivy nem bírja már elviselni Krisztiánt

Tivy Viviennek panaszolta el bánatát Krisztiánnal kapcsolatban, azonban a lány sem értett egyet teljes mértékben Tivyvel...

Krisztián bocsánatot kért Micitől

Krisztián szerint Mici úgy viselkedett, mint egy k*rva, ez azonban nagyon rosszul esett a lánynak, és egy elég komoly konfliktus alakult ki közöttük. Mindenki nyugodjon le, természetesen békülés lett a történet vége!

 Ginát még soha nem alázták meg ennyire

A lány kezdte a jelrakást, aki Tivyre tette a jelét, ám nem azért, mert a fiú erre kérte, hanem mert annyira megbántota mint még azelőtt soha senki. Dávid kérésre küldte harcba barátját, ám Soma erre nem volt hajlandó.

Hányadán áll Mici és Krisztián?

Az órákat követően végre alkalma nyílt Krisztiánnak és Micinek, hogy megbeszéljék konfliktusukat, és hogy mi is van köztük pontosan...

Evi biztosabbnak érzi a csapatát

Evelin sajtótájékoztatója nyugodtan telt, senki nem tudta kizökkenteni. Úgy érzi, neki muszáj visszatérnie, hiszen még van pár tisztázatlan kapcsolata, és ahogy Ginával tudta ezt rendezni, úgy igyekszik mással is.

Tivy és Gina vitája sírásig fajult

Tivy addig szólogatott be Ginának, míg a lány sírva nem fakadt. A többiek köpni-nyelni nem tudtak a veszekedés láttán...

Krisztián félti Micit, ezért inkább összeveszett vele

Komoly konfliktust szült Mici és Krisztián között, hogy a lány Ati mögé állt, és nem Evelin mellé.

Vivi megígérte Zsoltinak, hogy megváltozik

Zsolti és Vivien megbeszélték a kettejük között felmerülő problémákat, és kibékültek, a lány pedig komoly ígéretett tett.

Új szereplő érkezik a Barátok köztbe! Csütörtökön tapadjatok a képernyőre!

Izgalmas hét kezdődött a Mátyás király tér életében: Miki és Attila hihetetlen zűrbe keveredett, Emília teljesen összeomlott Félix miatt, és ha ez még mind nem lenne elég, csütörtökön egy fiatal srác fogja még ennél is jobban felforgatni a dolgokat.

Zsolti nem volt hajlandó együtt tekerni Micivel

Zsolti és Mici lefekvés előtt még gyorsan összevesztek, majd Micit mindenki magára hagyta az udvaron...

Zseri és Dávid között kiütközött az ellentét

Dávdinak nem mennek olyan jól a gyakorlatok, mint Zserinek, és ez egy kisebb vitát szül köztük. Mici és Krisztián ezzel ellentétben remekül szórakoznak a csirkékkel a paraván mögött...

Veszélyben Zsolti és Vivi produkciója?

Zsolti nem hajlandó tovább együtt dolgozni Vivivel, aki állítása szerint nem veszi elég komolyan a közös feladatot. Vivinek persze ez nagyon rosszul esik, és megsértődve elvonul a Sufniba. Hogy lesz ebből produkció?

Evelin és Gina kibékültek!

A két lány csúnyán hajba kapott előző nap, de úgy tűnik, hogy sikerült megbeszélniük a problémáikat, még ha Gina szerint nem is volt túl őszinte Evelin.

Evelin és Gina cicaharca

Evelin szerint Ginának vissza kéne fognia magát, mert még csak néhány napja költözött be a Villába, Ginának pedig nem tetszik, ahogy Evelin viselkedik vele. A legjobb az egészben, hogy Soma azt hiszi, mindez miatta történik.

Gina nem hajlandó Somával próbálni

Míg Gina megpróbálta gyakorlásra bírni Somát, a srác inkább Evelint választotta. Gina ezen annyira felhúzta magát, hogy inkább lemondott a táncpróbáról, azonban ehhez Evelinnek is volt némi hozzáfűznivalója.

Evelin teljesen kikelt magából Gina miatt

Gina és Soma a szaunában ülve beszélgettek a közös tánc nehézségeiről, Evelin pedig teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy miket mondott az új villalakó a srácnak.

Hűha! Tivy kiütötte Atit!

Aggodalomra semmi ok, az ostorlábú természetesen csak játékból ütötte ki a szintén bohóc Atit, aki hatalmasat vágódott a szőnyegen.

Vivi

Vivien újra megsértődött, ám ezúttal nem csak Somára, Dávid is okot adott rá, hogy a szőke lány faképnél hagyja őket. Ám Soma egy-két kedves szóval azonnal ki tudta engesztelni Vivit, aki bár mensizik, szívesen könnyítene szerelmén.

Soma konfliktust generált Mici és Zseri között

A két lány ismét szópárbajozni kezdett, és bár kézfogással zárták a vitát, Mici szerint ez annyit ért, mint halottnak a csók.

Zseri beszólt Micinek

Mici meghallotta azt is, amit nem kellett volna, és bár épp mindenki Dávid döntésével volt elfoglalva, mégis hangos civakodásba kezdett Zserivel.

Lóri lett a kiválasztott

A Villa hős szerelmese egy este alatt bántott meg a legtöbb mindenkit, és bár élő adásban, a jelrakás előtt bocsánatot kért az érintettektől, ez mégsem mentette meg attól, hogy társai ne őt küldjék ismét Párbajra.

Lóri sorra sértett meg mindenkit

Dina kiesése miatt szomorú és feszült volt, az igazgatóhelyettesi pozíció visszahozta az önbizalmát, és ahol lehetett, beszólogatott, ekézte picit a társait. Majd amikor felöntött a garatra, még a béketűrő Krisztiánt is sikerült magára haragítania.

Zsolti feladta a célját: ha kell, megy Párbajra!

Feltett szándéka volt a fiúnak a beköltözéskor, hogy úgy szeretne eljutni a Fináléig, hogy nem vesz részt előtte egy Párbajon sem. Ám a hetek alatt annyira felgyülemlett benne a stressz, és annyi konfliktusba keveredett, hogy már az sem érdekli, ha bárkivel párbajoznia kell.

Atinak jót tett a 12-es szám

A Villa hierarchiában Ati végzett az utolsó helyen, amit persze nagyon nehezen viselt, főként, hogy nem érezte magát gyenge játékosnak. Zsolti szerint Atinak kellett ez a méylrepülés, hogy megérkezzen a játékba, és bár voltak konfliktusaik, mára már azokat is tisztázták.

Zseri inkább nem mondta ki a véleményét Tivyről

Anikó kérdezte a lányt, miután megnézhették azt a videót, amiben összefoglalták a konfliktusokat. A babahéten kezdődött feszültség néhány nap alatt hatalmas veszekedésekbe és üvöltözésekbe csapott át. Mára már a viszonyuk eljutott arra a szintre, hogy a lány már csak nyomdafestéket nem tűrő szavakkal tudta volna jellemezni Tivyt.

Soma teljesen kikészült Vivientől

Somát már idegesíti Vivi közeledése, és ennek legutóbb már hangot is adott...

Dina lett a kiválasztott

A ValóVilág powered by Big Brother 2. Kiválásztása nem várt jeleket hozott. Zsolti pédául az alapján döntött, hogy erősítse társát. Ám a többség az elmúlt napok sérelmei alapján választott. Dina 4 jelet kapott, így ő már biztosan ott lesz a Párbajon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!