KERESÉS search-close

konferencia

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "konferencia"

Czutor Zoli mexikói élményeiről mesélt

A Belmondo frontembere nemrég tért haza Amerikából, ahol egy zenei konferencián vett részt, immár ötödik alkalommal. Vajon hogy érezte magát?

Elérhetetlenné tették a konferencia programját

A visegrádi országok budapesti konferenciájának nyitóelőadását az eredeti tervek szerint az amerikai alternatív jobboldal egyik legismertebb alakja, Milo Yiannopoulos tartja, akit sokan vállalhatatlannak tartanak a pedofiliával kapcsolatos nézetei miatt. A szervezők egy német neonácit is meghívtak. A magyar kormány képviseletében Szijjártó Péter külügyminiszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő szólal fel. A kormányt hiába kerestük.

NATO konferencia Budapesten

Nem adott egyértelmű választ arra a kérdésre a NATO főtitkár helyettese Budapesten, hogy megvédi-e a szövetség azokat az országokat, amelyek nem fordítják a GDP-jük két százalékát védelmi kiadásokra. Korábban az Egyesült Államok tett erre vonatkozó utalást. A 28 tagországból jelenleg csak öten teljesítik a vállalt kötelezettséget. A kérdés annak kapcsán merült fel, hogy egyre feszültebb a viszony Oroszország és a NATO szövetséges balti államok között.

Valkó Eszter kipróbálta a fizikai érterápiát

Sárvári konferenciára látogatott el Valkó Eszter, hogy megmutassa a legfontosabb tudnivalókat az Egészségkalauz nézőinek  a fizikai érterápiáról, illetve a szervezet mikrokeringéséről.

Létfontosságú információk a vérkeringésünkről

Nemzetközi szakemberekből álló csapattal találkozott Valkó Eszter Sárváron, egy olyan konferencián, ahol a mikrokeringés jelentőségei volt a téma.

A Marketing és Média idén első alkalommal készítette el a legsikeresebb hazai marketingesek rangsorát. A lista első húsz helyezettje a Marketing Masters konferencián ismertette 2017 legnagyobb kihívásait.

 Dugó lehet a konferencia miatt

Hatalmas dugókra, a szokottnál is nagyobb káoszra számíthatnak az autósok a következő napokban Budapesten. Egy nemzetközi konferencia miatt hétfőtől szerdáig sok utat és a Lánchidat is többször lezárják. A város egyes részein már most is tilos a megállás. A BKK szerint az a legjobb megoldás, ha ezekben a napokban inkább a tömegközlekedést választják az autók helyett.

A sokszínűség és a nyitottság egyre fontosabb a vállalati szférában

A sokszínűség és a nyitottság jegyében tartanak konferenciát Budapesten. A „Nyitottak vagyunk” címet viselő előadássorozat arra hívja fel a figyelmet, milyen előnyökkel jár a vállalati szférában sokszínűség. A legújabb kutatások szerint a tizennyolc éven felüli diákok nyolcvanhárom százaléka választaná azt a munkahelyet, amelyről tudja, hogy nyitott, az ott dolgozókat nem diszkriminálják. Az esemény aranyfokozatú támogatója az RTL Magyarország, a konferencián előadást tartott Vidus Gabriella és Kolosi Péter is.

„Nemnövekedés” konferenciát tartottak

Nemnövekedés konferenciát tartottak Budapesten. Több százan vettek részt az előadásokon, melyek többségükben arról szóltak, hogy vásároljunk kevesebbet és szánjunk több időt a művészetekre, a kultúrára, a családunkra és a szomszédainkra. A GDP helyett pedig inkább boldogságindex-szel mérjük a társadalom jólétét.

Menekültügy: harc a munkahelyekért

Vajon nyugat-európai munkahelyekért versenyeznek a menekültek és a Kelet-Európából odavándorló munkavállalók? – ez volt az egyik érdekes témája a hétvégén Budapesten rendezett menekültügyi konferenciának.

Megvan a klímamegállapodás


szerző:
2015.12.13. 18:42
Megvan a klímamegállapodás

A párizsi klímacsúcs résztvevői vállalták, hogy eddig sohanemlátott mértékben csökkentik a károsanyag-kibocsátásukat. A politikusok nem fukarkodtak a jelzőkkel: a legtöbben egyenesen történelminek titulálták a konferenciát. Bár a megállapodás megszületett, az még kérdéses, hogy valóban mindenki betartja-e a vállalását. A Híradónk által megkérdezett magyar szakember szerint a párizsi megállapodás nem elégséges.

Burokban él, és csakis saját szükségletei foglalkoztatják?

Bosszantotta már az, ha segítségre lett volna szüksége, de ez senkit sem érdekelt? Vagy ha valaki közönyös maradt, miközben kiállhatott volna Önért? De mi a helyzet Önnel? Segít a képességei szerint? Kiáll másokért?

Negyedmillió ember hal meg balesetben az unióban

Baleset-megelőzési konferenciát tartottak Gödöllőn.

Tárgyalnak a portugál pénzügyi mentőövről

Portugália 80 milliárd eurót kap az EU-tól és az IMF-től.

Klímavédelmi erőfeszítések hónapról hónapra

A Végítélet Órájának visszaállítása, egyre gyorsabban növő fák, pusztító árvizek és aszályok 2010-ben.

A mikulások nyáron se lustálkodnak

A Magyar Mikulás Szolgálat vezető Mikulásainak, Krampuszainak és Hópihéinek tartottak konferenciát.

Mi legyen Afganisztánnal?


szerző:
2010.07.20. 11:36
Mi legyen Afganisztánnal?

Nemzetközi konferencia kezdődött az ország jövőjéről Kabulban.

Zavargások a klímacsúcs miatt


szerző:
2009.12.12. 16:22
Zavargások a klímacsúcs miatt

Koppenhágában a több tízezer tüntetőből pár százan randalírozni kezdtek, előállították őket.

Párizs csalást kiált erdő-ügyben

Arról vitáztak, hogyan is mérjék az erdők széndioxid-kibocsátást vagy elnyelését.

Fogy a földi időnk


szerző:
2009.09.21. 10:12
Fogy a földi időnk

Emberi homokórát formáztak környezetvédelmi aktivisták New Yorkban.

Európa felsőoktatása Budapestre jön

2010-ben két rangos nemzetközi konferenciát is rendeznek Magyarországon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való