KERESÉS search-close

kolozsvár

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kolozsvár"

Nem akarja, hogy kiadják Magyarországnak

Még nem tudni, mikor adják át a magyar rendőrségnek a Kolozsváron letartóztatott román orvost, akit azzal gyanúsítanak, hogy Nyíregyházán megölt egy nőt, majd rálőtt annak férjére is. A családra otthonában támadt rá. A gyilkosságot végignézték a házaspár 7 éves ikergyermekei is. A férfi túlélte a támadást. Állapotáról azonban a kórház nem ad bővebb tájékoztatást. A gyilkossággal gyanúsított férfi azt mondta, hogy nem szeretné, ha Románia kiadná Magyarországnak, nem szeretne itt meghalni.

Román orvos lőhetett rá a szülőkre

Kolozsváron fogták el a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottját. Egy Magyarországon élő román orvosról van szó. Híradónk úgy tudja, hogy a lelőtt asszony korábban együtt élt a férfival, de szakítottak, majd 7 éves ikergyermekeivel együtt visszaköltözött a férjéhez. Az orvos azonban nem tudta feldolgozni a szakítást. Végül ez vezethetett odáig, hogy a gyanú szerint szerda délután elment a család otthonába és a gyerekek szeme láttára rálőtt a szülőkre. A nő azonnal meghalt, a férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való