KERESÉS search-close

kollégák

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kollégák"

Ápolónő lopta a betegek pénzét éjjelente

Tavaly szeptemberben bukott le, miután saját kollégái állítottak neki csapdát. Nem tagadott, a rendőröknek beismerte, hogy két másik beteg pénzét is ő vette el. Most kifosztás miatt emeltek vádat ellene.

Így búcsúzott a szakma Baló Györgytől

Méltósággal viselt, hosszú betegség után szerettei körében hétfőn, elhunyt Baló György. Újságíró kollégái és tisztelői így búcsúztak a műsorvezetőtől.

Megrendülten búcsúznak a színésztársak

Szinte az egész ország Székhelyi Józsefet búcsúztatja. A Jászai Mari-díjas művészről mindenki személyes történeteket oszt meg a Facebookon, a közös színházi- és filmélményekre emlékeznek kollégái. További személyes történetek színésztársaitól itt: http://rtl.hu/3k8x53wdn

Exkluzív: Nyári Diát elbúcsúztatták kollégái!

A gyönyörű színésznő egy időre elhagyja a híres sorozatot, ugyanis egy csodálatos dolog elé néz: hamarosan megszületik első gyermeke. Dia egyáltalán nem számított arra, hogy az utolsó munkanapján meglepi őt két kollégája, Aradi Balázs és Kiss Péter Balázs. A fiúk pedig rendkívül cuki ajándékkal készültek…

Így cirkuszoltak a Barátok közt sztárjai!

A Barátok közt szereplőinek szerencséje volt két évvel ezelőtt, hogy az Eötvös Cirkusz éppen a tőszomszédságunkban vert sátrat. Nagy Alexáék a cirkusz Noé bárkáját megszégyenítő állatsereglete miatt ugrottak át látogatóba.

A Heti Hetes rendhagyó adással indult!

Három évvel ezelőtt a humor nagyágyúi az akkor egy hónapja elhunyt kollégájukra és barátjukra, Bajor Imrére emlékeztek. A megható pillanatokban bővelkedő műsor felvételén a Reflektor stábja is jelen volt.

A rajongóktól kért segítséget a Barátok közt színésznője!

Bizony, és az is kiderült, hogy a tét óriási!

Előző rész (2017. április 19.)

Gigi terve Margóval beválni látszik. Gizella aggódik Stella iskolája miatt. Kristóf örül a kollégái és barátai támogatásának. Vajon Ágnes és Liza megkönnyebbülhetnek végre?

Istenes Bencét durván megviccelték a kollégái!

A Hagyjál főzni! idén már a második évaddal örvendezteti a nézőket. Bence már  tavaly sem úszta meg a tréfálkozásokat. Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a műsorvezető egy igen kellemetlen helyzetbe került, ugyanis amikor épp bemutatta volna, hogy a játékosoknak milyen alapanyagból kell főzniük, a tányér alatt érdekes meglepetés várta.

Színfalak mögött! Ilyen az élet a Barátok közt stúdiójában – VIDEÓ!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik színésze, Aradi Balázs fogta a kézi kameráját és beosont a Barátok közt stúdiójába. Szerencséjére az éppen szünetelő kollégák kaphatóak voltak minden bolondságra.

A Barátok közt új szereplőjéről nem mindennapi videó készült! – Csak erős idegzetűeknek!

A Mátyás király téren hétfő este debütált Károly, a legcukibb süni színész, akit valaha láttunk. A szerepe szerint megtalált és megmentett tüskéshátú barátunk nagyon jól érzi magát a „kollégái” között. Még egy felejthetetlen felvétel is készült róla. Mutatjuk! 

 

Felejthetetlen pillanatot szereztek a Heti Hetes tagjai!

Kettő évvel ezelőtt történt, hogy a nyári vakáció után újra induló Heti Hetes már soha többé nem lehetett ugyanaz a formáció, mint a szabadság előtti időkben. Elment Bajor Imre, amit családja, barátai, kollégái és rajongói nem igazán tudtak feldolgozni. A vasárnap esti műsor eddig sosem látott adással várta a nézőket. A Heti Hetes Bajor Imrére emlékezett. Megható pillanatoknak lehettünk tanúi.

A NAP KÉPE: íme a Barátok közt sztárjának szülei

A sorozat színészei nem egyszer osztanak meg fotókat saját családjukról. Nyári Dia például a napokban tett fel képet apukájáról és magáról, ahogy átvették a díjat az I love Balaton 2x rendezvényen, a tó átúszásáért. Van viszont valaki, akinek eddig egyszer sem láthattuk a szüleit.

KÖSZÖNTÉS: 1979 óta vezet balesetmentesen

Tapssal köszöntik kollégái és családtagjai a meglepődött villamosvezetőt. Gál Zoltánnak tátva maradt a szája, annyira örült, hogy sokan köszöntötték életének egyik legfontosabb napján. Az 56 éves férfi egymillió kilométert vezetett eddig balesetmentesen. 1979 augusztusa óta minden nap a ferencvárosi kocsiszínből indul el a villamossal. Majdnem mindig a 2-est vezeti, ami az egyik legszebb vonal Budapesten. Fiatalkorában tetszett meg neki a villamosvezetői szakma.

SZIRTES TAMÁS:

Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója többször is rendezte Psota Irént, és a visszavonulása után is tartották egymással a kapcsolatot. Barátok voltak. A színésznőtől Szirtes tamás is búcsúzott.

„Mobbing”: vagyis hogyan kerüljük el a munkahelyi pszichoterrot?

Megszoksz vagy megszöksz? Az álommunkahely könnyen rémálommá változhat akkor, ha a főnökünk egyszer csak pikkelni kezd ránk. Ez a mobbing, vagyis a munkahelyi terror egy fajtája. De nem csak ez okozhat álmatlan éjszakákat, hanem például a kollégák is, akiknek lehetetlenség megfelelni. Ezekről beszélgettünk Orvos-Tóth Noémivel.

Muri Enikő boldogabb, mint valaha

Az énekesnő kilenc hónapja alkot egy párt színházi kollégájával, Károllyal, és úgy érzi, soha nem volt még ilyen boldog.

Reggeli - Csak csajok 12-10-31

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Virrasztás Huszár Zsolt emlékére

A színész szombat reggel halt meg, amikor kerékpárjával nekiütközött a 41-es villamosnak. Huszár Zsolt negyven éves volt.

Elbúcsúzott a műsorvezető


szerző:
2010.01.19. 08:48
Elbúcsúzott a műsorvezető

Stoh András meghatódott azon, ahogy kollégái elköszöntek tőle.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való